(15) 

Yine ucamadim

uzun kulaklı yalnız tavşan #1370153 
O kadar denedim olmadı. İlaçta alamadım. Mal gibiyim şuan. Bileti de yaktım. 10 saat arabayla yol gidicem çok daha güvenli çünkü. Resmen gerizekaliyim. Kendimi bogup atmak istiyorum.

Ne yapicam ben? Nasıl atlaticam bu uçuş işini? Flight radardan bakıyorum herkes ucuyor ben hala bu uçak nasıl kalkar, nasıl iner derdindeyim. Arkadaş sana ne sen mi kaldiracaksin ama yok işte aklıma hukmedemiyorum. Onun için de terapiye gideyim dersem evde kartlar yeniden dağıtılacak :(

Uçak kalkarken ki o geriye düşme hissi var ya beni bitiren o iyice emin oldum. Gerizekaliyim tabi o ayrı!
(3) 

Pegasus & Anadolu jet

uzun kulaklı yalnız tavşan #1369772 
İkisi de sabah 6 İst- antalya uçuşu. Bagaj hakkı ve ücret ayni. Hangisini seçerseniz ve niye?

Son duyurularimdan anlaşılacağı üzere oglumuzla kısa bir tatil peşindeyiz. Teşekkür ederim.
(4) 

Şu otelleri biliyor musunuz acaba

uzun kulaklı yalnız tavşan #1369744 
1. Miramare beach
2. Sunis Kumköy resort
3. Sentido perissa by paloma hotels

1.si diğerlerinden 1000 TL daha ucuz ve dört yıldızlı, diğerleri ise 5
Aynı bölgedeler, deniz, kum farki yok yani. 40 aylık bebe için en keyif alacağı havuzu, en temiz yeri arıyorum aslında. Ütopya peşinde de olabilirim tabi.

Bu otellerde konaklayan var mı aramızda?
(7) 

Antalya havalimanı transfer

uzun kulaklı yalnız tavşan #1369308 
Bu noktadan sideye nasıl ulaşabiliriz? 3 kişiyiz ve baktığım shuttle hizmetleri gerçekten çok pahalı. Minibüs otobüs seçeneği var mı acaba?
(7) 

Uçuş korkusu

uzun kulaklı yalnız tavşan #1369230 
Herhalde 1000 kere konuştuk burada. Her yazilani da okudum. Korkuyorum hem de öyle boyle değil. Şimdi Antalya'ya gidicez istanbuldan.o kadar yolu arabayla gitmeye razıyım. Alkol da alamam hani biraz rahatlayayim diye alt tarafı 1 saatlik yol.

Nasıl sakinlessem? Yanımda 3 yaşında yavru olacak bir de kim kimi sakinleştirecek acaba :)
(2) 

Side tatil tavsiyesi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1369150 
Side bölgesinde ( denizi sığ, kum vs vs başka bir yer önerisi varsa ona da açığım) nokta atışı bir otel arıyorum. Kuehles blondes o civarda sanırım sağolsun önceden yazmıştı ama şimdi bulamıyorum mesajlarda.

Özellikle ufak çocuğu olup memnun kalan varsa çok makbule geçer.
(1) 

Çocuk için yüzme dersi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1366742 
3 yaş 3 aylık oğlum için İstanbul Avrupa yakasında yüzme eğitimi alabilecegim bir yer biliyor musunuz? Yakin zamanda geçirdiği bir rahatsizlik sebebiyle kas güçlendirme için yüzme önerildi. Tavsiye edebileceğiniz isim olursa da açığım
(2) 

Mangal ustalari

uzun kulaklı yalnız tavşan #1365349 
Elleri opulesi abiler, ablalar, mangal gurmeleri. Yarına mangal hazirligi icindeyiz. Soyle yumuşacık bir et şiş yapacak tarifiniz var mı acaba? Kuzu eti çok tercihimiz değil. İnternete bir dolu tarif var ama emin olamadim denediginiz bir tarif varsa talibim.
(17) 

Oruç meselesi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1355129 
Oruçlu olup olmadığınızi esinize söylüyor musunuz? Eşim orucluymus mesela daha iftardan yarım saat önce tesadüfen haberim oldu. Ben oruç tutmuyorum ona da niye tutuyorsun vs diyecek bir durum da yok ve evde kardeşim var o oruçlu. Yani öyle dinsel bir problem falan yok. Uzun süredir (2 ramazan falan sağlık sebebiyle
oruç tutmamisti)

Niye söylemedin ki ona göre biseyler hazırladık vs dedim. Niye soyleyeyim ki bunu ne gerek var diyor. Sana anlatmak zorunda değilim dedi sinir oldum. Mal gibi hissediyorum bazen ona da söyledim saçmalama ne alaka alinganligin tutmuş dedi geçti gitti. Bana da bahane mı lazım nedir ağız dalaşıâ için.

1. Kim haklı?
2. Bu kadar zaman sonra buna karar verdiyse neden söylemez ki insan?
(10) 

İstanbul'da kebapçı arayisi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1353014 
Sabah sabah derdimi opebilirsiniz. Yabancı bir arkadaşım iyi kebap arayışında. Hafta sonu da götürmek istiyoruz. Mekanın lüks olması önemli değil hatta mümkünse salaş ama bak bir git vazgecemezsin dediğiniz Avrupa yakasinda nereler var? Avrupa yok Anadolu var derseniz o da olumlu.
(1) 

Serçe parmak kirigi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1352183 
Sabah oğlumun fizik tedavi için kullandığı kalasa çarptım ve ayak serçe parmağım kırıldı. Doktor bey topuğuma basip yuruyebildigim için tam alçıya almayacağını soyledi. Yanındaki parmağa sabitledi ve sargı beziyle sardi. Gün içinde bu sargı bezi iyice bollasti ne yapsam tekrar ben sarsam mı acaba evde? Bu bollasti diye acile gidilir mi bilemedim. Yoksa alçıya alın desem mı ( çocuğu fizik tedaviye götürüyorum onunla da iyice zor olur ağır olur sanki ama boyle de çok ağrıyor). Emziriyorum diye Parol ve minoset dışında bişey alma dedi. Bu küçücük parmak bu kadar ağrır mı arkadaş?

Aranızda başına illa gelen olmuştur. Yüksekte tutma, buz koyma dışında ne yapılabilir? Çocuk küçük mecburen ara ara peşinde geziyorum full yatma şansım yok ondan mı çok ağrıyor ki? Gerçekten 3 hafta sürer mi böyle?
(6) 

Kum havuzu olan yerler

uzun kulaklı yalnız tavşan #1351569 
Merhaba İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Bahcelievler yakınlarında 3 yaşındaki oğlumun oynayabilecegi temiz kum havuzu var mı? Oğlum yakın zamanda çok ciddi bir rahatsızlık gecirdi ve fizyoterapist kum havuzunda yürümesini önerdi. Hatta yürüyecek farkli zeminlere de ihtiyacımız var evde ne tür zeminler hazırlayabilirim?
(3) 

İtfaiyeci su şişesi etiketi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1346446 
Oğlumun doğum günü için yapabilecek olan var mı aramızda? Buldugum yerler 2 gün içinde kargo diyor ama c.tesiye yetişmesi gerekiyor.

Yardımcı olabilecek var mıdır? Elimde yapışkanlı kağıt falan var aslında bir örnek olsa halledicem ama onu beceremedim.
(1) 

KBB uzmani

uzun kulaklı yalnız tavşan #1341865 
Özellikle çocuklarda geniz eti üzerine çalışan bir KBB uzmanı arayisindayiz.

İstanbul Avrupa yakası olursa süper olur
(5) 

Kartepe

uzun kulaklı yalnız tavşan #1336321 
Bizim oğlan (3) son 10 gundur kardan adam yapalım anne, baba modunda. İstanbul'dan Kartepe mantıklı mı? Hiç görmedik orada sadece kayak yapılmıyordur sanırım. Böyle kar topu oynayabileceğini, karda yuvarlanabilecegimiz bir alan var mı? Sözlükte çok pahalı demişler onu gördüm ama güncel fiyat verebilecek var mı?
(5) 

Toraks BT

uzun kulaklı yalnız tavşan #1328176 
Öksürük ve nefes darlığı ile Dr a giden annemin toraks BT sonucunda sağ akciğer alt lob tomurcuklanmis ağaç manzarasıyla uyumlu fibronoduler karakterde densite artisi ibaresi var. Muayene eden doktorumuz raporu görmeden tomografiye bakarak zatüre dedi ve ikili antibiyotik başladı. Raporu veren doktor ise ileri tetkik gerekebilir demiş bugün kardeşime. Endişelendim açıkçası ve kendi doktorumuz en erken Çarşamba günü müsait olacak.

Bu arada annem hala 2 adım atınca nefes nefese kalıyor. Ateş yok öksürük biraz var. Korkuyorum.
(4) 

Tencere - tava isleri

uzun kulaklı yalnız tavşan #1326452 
Cumartesi gecesi insanın aklına bu soru nasıl gelir derseniz derdim büyük a dostlar. Aldığım kilolar beni zorlamaya başlayınca diyetisyen eşliğinde bir zayıflama sürecine girdim. O eski yağda kızartma günleri bitsin istiyorum. Yeni bir tava arayışındayim. Granit efektli diyor baktığım hemen hemen tüm markalar. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Googleladim ama 3 yaş civarı bir oğlum var o da tüketecek haliyle bununla pişen gıdaları bir bilene kullanana sorayım dedim. Bir de döküm tavalar var ama çok geç ısınıyor dediler. Amaninnn bir de pahalı evleneli 7 sene oldu hiç ihtiyaç duymamistim tavaya 150 TL dediler hafif bir şok geçirdim.

Şöyle eli yüzü düzgün bütçeyi üzmeye seçenekler var mı? Kullandım memnunum dediğiniz markalar?
(4) 

Antibiyotikle artan crp

uzun kulaklı yalnız tavşan #1324693 
Geçenlerde eşimin rahatsızlığından bahsetmiştim. Bugün tekrar crp bakılmış 10 iğne kullandı ama değeri 36 ya yükselmiş. Yarın başka bir Dr a daha görünecek ama uyku tutmadı kafamda deli sorular.

Bir de hct degeri normal sınırında altına düşmüş. 5 günde bu kadar değişiklik olur mu?
(8) 

Yüksek ates

uzun kulaklı yalnız tavşan #1323752 
Eşim akşam biraz rahatsızlandı acile gitti kanında enfeksiyon varmış serum takmışlar ateşini dusurmusler ve iğne yazıp göndermişler. Şuan ateşi 40 ılık suyla düşürmeye çalışıyorum olmuyor. Soydum vücudunu sildim ama bilemedim ki. Biraz beklemeli mi bu durumlarda? Çocukta ateşli ev fena ve tek başımayım telaşlandırdı acikcasi
(2) 

Baygın sokak kedisi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1322725 
Biraz önce mahallede baygın bir kedi buldum. Hayvancagiz pelte gibi ayakları üzerinde duramıyorum. İnliyor kıyamadım ya şu bile iciremedim çok kötüydü. Neyse eşim şuan bu veteriner buldu Bahçelievler'de adam vücut ısısı çok düşük kovoze girecek 1 gecelik 200 TL demiş. Sokak kedisi diyoruz Nuh diyor peygamber demiyor.Sabah babamlarin tanıdık bir vet. Var oraya götürucem ama bu işin fiyatı bu mudur? Yani ben çıkıp gitsem hayvanı sokağa mi atacak? Tabi ki amme hizmeti yapmıyor ama bir kaç günlük tedavi beni de çok aşıyor. Fikriniz nedir?
(6) 

Buyukcekmece -Albatros plaji

uzun kulaklı yalnız tavşan #1304170 
yakin zamanda gittiniz mi? Nasildi? Anne baba azicik cimsin istiyoruz. Bir de o civarda mangal yapilacak bir yer var mi?
(3) 

Sol elde kasilma

uzun kulaklı yalnız tavşan #1304029 
Son 1 haftadir zaman zaman sol elimde kasilma oluyor. Tam kramp gibi de degil ama agrili bir kasilma. Koluma yayilan da surekli bir agri var.

Hangi dr'a gitmeli?
(23) 

Oglan tarafinin degisik davranislari

uzun kulaklı yalnız tavşan #1300931 
Kiz kardesimle ilgili yine bir sorunumuz var. Malum oglan tarafi soz kesmeye kalabalik gelicek diye bir yer tutmustuk. 60 kisi kontenjanin 40 ini bunlara verdik. 85 kisi geldiler ki onceden konusup aramizda teyit etmistik. Oglanin babasi esinin cagirdigini kendi haberi olmadigini soyledi biz de lafini etmemistik ta ki dune kadar.

Dun evlerine gittik laf lafi acti. Oglanin ablasi orta yere sizi de iyi kazikladilar o gece ha deyiverdi. Annem de biz size 40 kisi dedik siz iki kati geldiniz haliyle tutar artti dedi biz kusura bakmayin falan diyip ortam yumusasin diye beklerken annesi esimiz dostumuz cok kiramam ben vs dedi. Anam ortalik bir anda anne savasina dondu. Resmen gulumseyerek savastilar. Sonra ikramlara gectik onceden bizim kiza x yer misiniz demisler o da sevmeyiz demis. Hop x geldi ortaya. Neyse biz bozuntuya vermedik annesi sizin kiza sorduk sevmeyi dedi ama biz seviyoruz dedi. Haliyle 2.raund basladi. Annem biz misafiriz umdugumuzu degil buldugumuzu yeriz diye atladi.

Biz iyice anladik ki oglan tarafi bize uyuz. Kiz 1 sene bizle otursun dedi olmaz dedik. askerlik dedik bedelli dediler simdi isi birakip gidemez -aile sirketi- baska sefere diyorlar. Babamda o zaman dugun baska sefere dedi. 3. raund da boyle gecti.

Oglanin ablasi zaten herseyin icinde. Bizim kizin elbisesini yakindan gorelim diye istemis cok iddiasiz boncuk dikicez diye tutturmus. Yok 5 kilo fazlan var diyete basla diye durtuyormus daha bir suru sey. Kardesim dun anlatti sozden once olmus bunlar. Simdi bizim kiz sozu bozucam diyor ama cok kararsiz 2 dk da bir fikir degistiriyor oglan da mesafe koyariz ablama, aileme diye diretiyor.

Bizim kizi sevemediler galiba ne dersiniz? Bizim goremedigimiz bir orta yol nasil bulunur? Ayril demek istemiyorum ihale bana kalsin da istemiyorum

Yorumlarinizi okutucam kardesime.
(2) 

Uzun sureli asiri doz ilac alimi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1299968 
Esim epilepsi sebebiyle sabah aksam 2250 netrolex kullaniyordu. 9 aydir gunde 5000 mg kullandi yani. Bugun eeg si cekildi baska bir prof. bu ilacin max. dozunun 3000 mg oldugunu ve hemen ilacin azaltilmasi soylemis.

Simdi bu zamana kadar hep fazla doz aldi? Ne yapmali? Bunun ne kadar hasar verdigini gosteren test var mi? Zehirlenme falan olsa anlardik herhalde? Cok tehlikeli bir durum mu? Yarin tekrar dr la gorusucez ama cok tedirginim.
(2) 

Hipermarketler ve kurbanlik

uzun kulaklı yalnız tavşan #1295185 
Daha once Carrefoursa- Migros gibi yerlerde kurban kestiren oldu mu? Ozellikle buyukbas? Memnun kaldiniz mi?
(1) 

yurume zorlugu ceken anneye tatil

uzun kulaklı yalnız tavşan #1293716 
istanbula yakin soyle 1-2 gunluk babayla beraber goturebilecegimiz neresi olabilir? Deniz olsun istiyoruz ama anne walkerla 20 m ancak yuruyebiliyor.
(9) 

feribota binicem korkuyorum

uzun kulaklı yalnız tavşan #1290412 
yarin yenikapi- yalova feribotuna biletim var ama hava cok fena korkuyorum.
daha once boyle havalarda deneyimlemis olaniniz var mi?

yoook yaw bisey olmaz mi yoksaa?
(5) 

Eskisehirde nerede kalinir

uzun kulaklı yalnız tavşan #1290177 
27 aylik oglumuzla gezmek istiyoruz. Ogretmenevi doluymus. Hem uygun hem guzel nerede kalsak?
(9) 

Nasıl rapor alabilirim

uzun kulaklı yalnız tavşan #1280493 
Asm'den 2 gün rapor almak lazım. Doktorum oyle Rica edince verecek biri değil. Ne dersem alırım sizce?

Normalde eşim izin kullanacak ben ise dönecektir ama amiri by pass olunca yerinden kıpırdayamaz hale geldi.

2 yaşında bebemiz var ona birimizin bakması lazım.
(1) 

Hayat ablayi goren var mi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1274362 
Hayat aklini konusturacak bir filozof uret nickli ablamizi ne zamandir goremiyorum.

duyan, goren, bilen var mi? Ben mi denk gelemedim acaba. Ins gitmemistir resmen akil hocam kendisi.
(2) 

Cunda

uzun kulaklı yalnız tavşan #1272827 
Ay sonunda 2 yasindaki oglumuzla gidiyoruz. Soyle 2-3 gunluk kacamak yaptik.

Gitmisken sunu yemeden,surda sunu yapmadan, surayi gormeden gelme dediginiz yerleri paylasirsaniz sevinirim.
(7) 

Bugun oglumun dogum gunu

uzun kulaklı yalnız tavşan #1270909 
2 sene once doguma gidiyorum diye buraya not dusmustum. Zaman nasil bu kadar hizli gecti hic anlamadim. Gun be gun farkli telaslarla geldim yaniniza. Bugun ise mutlulugumu paylasmak istedim. O memeyi zor bulan gozu kapali kucuk oglan simdi yat yat anne diye beni cagiriyor. Hayat dedigimiz sey bu galiba.

Adet yerini bulsun sorusu siz en son neye boyle gulumsediniz?
(5) 

D.gununde cocuklara hediye kitap

uzun kulaklı yalnız tavşan #1269480 
Merhaba

Bu hafta oglum 2 yasinda olacak. Ufak bir kutlama planliyoruz. Gelecek arkadaslari icin de kitap hediye edelim dedik. Gelenlerin en kucugu 1 en buyugu 4 yasinda.

Kucuk kara balik en cok aklima yatan ama tubitak ilk okuma serisi de cok guzel.

Sizin tavsiyeniz ne olur?
(19) 

Karakoldayim polis tutanak tutmuyor

uzun kulaklı yalnız tavşan #1265699 
Komsu kavgasi. Adamin surekli arayip gurultu tacizleri vs derken karakola dustum. Resmen uzerime yurudu. Annem yurume zorlugu cekiyor o da yanimdaydi. Komsular araya girmese dovecekti beni. Karisi hamile efendim bisey olursa hesap sorarmis asarmis kesermis. Tam kapiyi kapatayim derken zorla iterek acti. Alt kat araya girmese eve dalacakti. Bu arada polis cagirdik vs yarim saat 40 dk da geldi anlasin diye. Sikayetci olduk cunku bu ilk kez kapiya dayanmasi degil. Zorla karakola geldik resmen. Karakol amiri isimiz cok, hirsiz cok ya anlasin ya sabaha kadar beklersiniz ifade icin diye tehdit ediyor. Durumu tutanak altina alin diyorum yanasmiyor. Illa baristiracak ama ben istemiyorum. Yarin obur gun bu adam yine kapiya dayanacak biliyorum gr huzurum kalmadi.

2 yasinda cocuk elimde zangir zangir titriyor. Annem walkerla kosede oturuyor cunku adam kapiyi kapatirken eli yan demirden kesildi.

Benim haklarim neler? Burada ne yapabilirim. Karsi taraf sut dokmus kediyi oynuyor.
(25) 

Kiz isteme olayi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1265512 
En kucuk kardesim evleniyor. Oglan tarafi Mardinin bir ilceinden ve asiretmis. Oldukca kalabaliklar. Soz kesmek icin gelecekler ama bizim sulale tas catlasi 15 kisi olur. Onlar 60 kisi geleceklermis. Sayinin fazla oldugunu azicik citlatmis kardesim hani daha minimal bisey mi yapsak diye ama oglan tarafi ona ayip olur buna ayip olur diye yanasmamis pek.

Simdi evimiz kutu gibi. Sigmamiz mumkun degil. Kardesim cafe falan mi kiralasak Cok dedi ama o da annemlerin icine sinmedi. Nasil hem sik hem ucuz hem de uygun bir sey yapabiliriz?
(12) 

Cok tatsizim

uzun kulaklı yalnız tavşan #1262164 
10 gunluk sure doldu. Yara hala iyilesmedi. Ilk gunler nasilsa duzelir diyordum. Yarin dr'a gitmeliyim ama gitmeyecegim. Gidersem biopsi yapilip meme tamamen kapatilacak. Oglum daha 22 aylik. Diger memeyi versem de istemiyor. O agliyor ben agliyorum. Ikimiz icinde oldukca travmatik oldu surec.

Umut veren bir seyler soyler misiniz? Hani gecerdi? :(
(3) 

Tatil isini ne yapsak?

uzun kulaklı yalnız tavşan #1261808 
2 yasinda olacak bebemizle beraber Haziranin 4-10'u arasi Antalyada olalim diyoruz. O tarihlerde nasildir genel olarak? Gecen sene Agustosta gunduz otel disina cikmamiz gerekmisti de perisan olmustuk. Resmen asfalttan yuzume sicak yapismisti. Yine ayni midir?

Bolgede yasayan arkadaslar acaba yagmurlara falan yakalanip tatili mahveder miyiz?

Denizi sig, plaji kum olan otel ya da bolge tavsiyelerinizi alirim. Gecen sene "kuehles blondes" ( umarim dogru yazmisimdir) cok yardimci olmustu. Kumkoyden memnun kaldik ama degisik bir yer olsun dedik bu sene. Yoksa cocukla hic risk almsakta ayni otele mi gitsek?
(1) 

Paget hastaligi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1260293 
Dun itibariyle 10 gunluk tedavi surecim basladi. Doktorumun suphesi bu hastalik. Hatta ilk kez bir doktor eve gidince internetten arastir ve ciddiye al dedi.

Oysa hicbir seyim yoktu. 20 gun kadar once memede baslayan agri ve sizlamayi "mastit" sandim. Baktim agri gecmiyor, kizariklik artiyor hatta emzirirken agliyorum bir genel cerraha ugradim. Usg istedi ve kadin doguma yonlendirdi. Orasi da meme basi yarasini gorunce tekrar genel cerrahiye.. Bu sefer farkli bir cerraha gosterdim. Evet memede kist var ama siniri duzgun ve senede 1 takip gerekliymis. Tek meme icerisinde kalinlasma baslamis iste supheli olan kisim burasi.

33 yasindayim. 22 aylik bebegim ve kullandigim ilac iyilestirme saglamazsa 9 gun sonra biopsim var. Zmaan hic bu kadar hizli, hic bu kadar yavas olmamisti.

Duzelirim dimi ya? Hem kesin bir teshis bile degil.

Bir de annemin halasi meme ca, kuzeni rahim ca, yine baska bir kuzeni losemiden oldu. Bunlar genetik olarak bana uzak degil mi? Ikinci kusak falan sayilir herhalde?
(13) 

Psikologumun davranisi hk

uzun kulaklı yalnız tavşan #1245987 
Merhaba

Bir suredir ozel ofisi olan bir psikologa gidiyorum. Bugun bazi davranislari beni rahatsiz etti ve bunu onunla paylasamadim. Sizde bir yorum yaparsaniz sevinirim. Kendisiyle devam edip etmemeye kararsizim acikcasi.

Durum su; terapi sirasinda gozu hep saatte. Yani caktirmadan bakiyorum saniyor ama bir kac kez yakaladim ayni seansta. Ayni sekilde terapideyken kahvesini icmeye devam ediyor hatta yaninda biskuvi yiyip not aliyor. Bana tuhaf ve profesyonellikten uzak geldi acikcasi. Sanirim ozel anlarimi paylasip kendimi acarken kitir kitir buskivi yenmesi amiyane tabirle aman koy g.tune rahvan gitsin bu da dert mi der gibi yansidi bana.

Burayi takip eden psikolog arkadaslar ve terapiye gidenlerde ozellikle fikir verirse sevinirim. Acaba bu durum normalde beni mi darladi sadece?
(11) 

Bakici mi kres mi?

uzun kulaklı yalnız tavşan #1244286 
Soru biraz ileri vadeli. Eylul ayinda ise baslamak zorundayim. Oglum 30 aylik olacak ve bakabilecek kimse yok. Kac gundur evde yazmaktan cizmekten bi hal oldum. Hepsinin kendisine gore artisi ve eksisi var. Bu yas grubunda cocugu/yegeni vs.olanlar sizde durumlar nasil? Ne yapiyorsunuz?
(3) 

Var olan annenin yoklugu

uzun kulaklı yalnız tavşan #1241790 
Dostlar baslikta bahsettigim kitap elinde olan varsa odunc almam mumkun mu? Internette bulunamiyor maalesef. Yayinevi en erkek Ocak ayinda bir baski olabilecegini soyluyor. Pdf hali isime yaramiyor.

Iletisime gecerseniz sevinirim.
(5) 

Psikolog ilk gorusme

uzun kulaklı yalnız tavşan #1239980 
Yarin ilk kez psikologa gidecegim. Ozel bir klinik 1 saatlik seans olacak.

Konuya nasil girecegimi bilemiyorum beni psikolog yonlendirir mi? Bu isler nasil oluyor? Surenin bittigini falan soyler herhalde. Hep o filmlerde gordugumuz koltuga uzanma olayi var mi? Cocuklugumuza mi donuyoruz ne yapiyoruz?
(1) 

Ne olur akil verin? ( ezilmis yarali sokak kedisi icerir)

uzun kulaklı yalnız tavşan #1214621 
Gecen hafta taksicinin biri! sokagimizdaki kediyi ezdi ve arkasina donup bakmadi bile. Gece yarisi apar topar bi veteriner bulduk. Filmleri cekildi kirik olmadigi soyledi vs. Ayagina basmasin bir sure dediler. Bizde annemlere goturduk onun kedileri var bir sure bakar diye. Buraya kadar iyi. Hayvan birden kotulesti. Ayagina basamaz oldu. 3 ayak yurumeye calisiyor titriyor ayagi. Eve de bir uyum sagladi hayta ki sormayin kirk yillik ev kedisi sanki. Neyse babam bugun kendi veterinerine goturmus aha ayak kirik ve yanlis kaynamis artik boyle kalacak demis. Ufak bir sargi bile yapilsa kedinin ayagi kurtulurmus.

Simdi onumuzde iki secenek var. Veterinerin de yapilabilir dedigi ayagi tekrar kirip platin takmak. ( yillardir gittigimiz guvendigimiz birisi. Oyle ki cogunlukla sokak hayvanlarindan para bile almiyor babam mahallede buldugunu goturuyor yani bu operasyonu sirf para icin yapmaz).

Ikinci secenek "gazi" artik annemlerde kalacak. Sokakta zor yasar boyle. Ayagina da boyle boyle uyum saglayacak.

Ne olur akil verin. Bu hayvancagiz mahallede agactan inmez hoplar ziplardi. Simdi yerinden kalkamiyor. Vicdanim sizliyor. Keske baska yere goturseydik kirigi anlasalar kalmazdi boyle diye sabahtan beri uzuluyorum.

1. Biz ne yapalim? Ameliyatta kalabilir de "gazi" 6 aylik bile yok.
2. Teshis koyamayan veteriner ile ilgili ne yapilabilir?
3. Hayvana eziyet mi ettik daha cok bilemedim? Sokakta olsa da yine iyilesir miydi ayagi bu kadar?
(1) 

Miramare Beach & Roma Beach Resort ( Side)

uzun kulaklı yalnız tavşan #1213894 
Bu otellerde daha once kalmis olaniniz var mi? 17 aylik bebemizle haftaya gidecegiz ama daha once ayarladigimiz otel les cikinca acil degisiklige gitmek zorunda kaldik.

Ikisi arasinda 500 tl gibi kocaman bir fark var.

Istediklerimizi de soyleyeyim sig su, guzel bir kumsal ( bebek vakit gecirebilsin cakil olmasin) bufesi cok cesitli olsun bu kadarcik.
(4) 

Bugun ne yapsak?

uzun kulaklı yalnız tavşan #1209914 
16 aylik bebegimizle onun da nefes alabilecegi dogayla ic ice olabilecegi bir plan arayisindayiz.

Lokasyon ist/ bahcelievler

Sahil taraflari mangalci/ misafir! ablukasi altinda maalesef.
(11) 

Imalat muh & biyomedikal muh & mekatronik muh

uzun kulaklı yalnız tavşan #1209285 
Bir ogrencim 196.000 lerde. Bu uc bolum siralamasini yapamadik. Yardimci olur musunuz? Imalat kafasini cok karistirdi ozellikle.
(31) 

Cok bunaldim

uzun kulaklı yalnız tavşan #1195778 
O kadar kotu hissediyorum ki. Ogluma bagirdim. 14 aylik oglumla bir basimayim. Annem kardeslerim kimsenin umrunda degilim. Ayni sehirdeyiz 15 gun hasta yattim bir tabak yemek gondermedi annem. Kardesim ne zaman sorsam gezmede tozmada. Esim zaten aksam 8 den once gelemiyor gelince de herseye yetismeye calisiyor. Eziliyorum yaptiklari karsisinda. Bunaldim. Bazen olmek istiyorum sonra oglum kahkaha atmaya basliyor vazgeciyorum.

Dun cocugumu kontrole goturecektim. 1 sataten fazla pesinde giyinsin diye dolastim. Her gun durum bu. Gel soyle yapalim gel boyle yapalim. Bazen o kadar israrci ki. Canini yakacak seylerin o kadar pesinde ki. Kizdim sesimi yukselttim. Geldi yine optu beni. Sarildi agladim agladim. O kadar masum ki. Aklimdan cikmiyor hic o an.

Unutamiyorum. Ne yapicam ben? Psikiyatriste de gittim. Davranisci terapi dedi ayri kalin dedi. Aksam babasiyla oynarken bile yanimdan ayrilmak istemeyen bir cocugu nasil baskasina emanet ederim ki.

Niye kimse yardim etmiyor bana? Niye delirdim bu kadar? Ne zaman off desem aaa saglikli cocugun var sikayet edemezsinle karsima geliyorlar. Dayanacak gucum kalmadi.
(1) 

Sozlukten femme noir'e ulasma

uzun kulaklı yalnız tavşan #1195770 
Mumkunse bir arkadas mesaj atabilir mi? Buralarda yazmiyor sanirim.

Baska nasil ulasacagimi bilemedim.
(4) 

Tavuk baget ile tarif

uzun kulaklı yalnız tavşan #1189096 
Kolay bir tarifiniz var mi? Diyetteyim de tatsiz tutsuz olmasin istedim.
(14) 

Sozlukteki en yaratici nick

uzun kulaklı yalnız tavşan #1185291 
hangisi sizce?

mobil görünümden çık