(1) 

Ure yuksekligi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1093003 
Kan tahlilinde ure yuksekligi hidronefroz sonrasi gorulen bir durummudur? Ya da neden yukselebilir? Randevum p.tesi ogleden sonra o zamana kadar doktorculuk oynayayim dedim.
(12) 

Bebegim basini carpti

uzun kulaklı yalnız tavşan #1091536 
3 aylik bebegim oynarken basinin yan tarafiyla bana carpti. Epey siddetliydi kut sesini duydum. Benim dudak patladi. Yavrucuk 2-3 epey agladi anca memeyle sakinlesti. Ne yapsam hemen acile gotursem mi? Bisey olmus mudur?

Carptiktan 5 dk sonra falan kustu ama sabahtan da kusuyordu omuz pozisyonu alinca cikardi.
(1) 

Cam filmi ruhsata isletme

uzun kulaklı yalnız tavşan #1088139 
Mumkun mudur? Nette saglik sebepleri olursa problem olmadigini okudum. Bunun icin rapor mu almak gerekiyor? Proseduru bilen bir arkadas yardim ederse sevinirim.
(3) 

Detayli oto yikama tavsiyesi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1086688 
C.tesi ayni duyuruyu acmistim ama
cevap alamayinca tekrar sansimi deneyeyim dedim. Istanbul bahcelievler civarinda bildiginiz bir yer var mi?
(9) 

Bebek oyun halisi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1086000 
2.5 aylik sipam icin onerebileceginiz oyun halisi var mi? Cingiraklarin yuzune bakmiyor uyumadigi zamanlarda ki bu epey uzun bir sure kucakta kalmak istiyor belki bu hali ilgisini ceker de babayla beraber yaptigimiz kol kaslarini eritiriz:)
(6) 

Bebekle tatil plani

uzun kulaklı yalnız tavşan #1077844 
Malum havalar isindi azicik psikolojim de duzeldi hadi tatil arastirmasi yapalim dedik dedik demesine de isin icinden cikamadik. Agustos ayinda 5 aylik olacak kuzuyla rahat edebilecegimiz bir otel arayisi icindeyiz. Nereler olabilir su otele bebeyle gittik cok rahat ettik deniz kum gunes superdi dediginiz yer var mi? Farkli fikirlerinize de acigim.
(9) 

Kafayi carptim

uzun kulaklı yalnız tavşan #1076845 
Bir anda oluverdi. Dogalgaz vanasina kafayi kut diye vurdum carpmanin etkisiyle azicik sallandim ama epey ses cikti. Esim odadan kostu geldi falan. Simdi elimde 45 gunluk bebegimle acillerde dolanmak istemiyorum. Basim agriyo biraz ne yapsam? Bisey olur mu ki?
(2) 

Sut sagmaya calismak -Emzirememek

uzun kulaklı yalnız tavşan #1070685 
Hem emzirmeme hem de sutu sagmama ragmen gogsumde ufacik bir kizariklikla baslayan sikayetim tavan yapti. Tum meme kizarmis durumda dokunmak iskence. Antibiyotik basladi dr eger gecmezse yaracaklar yani 2 gunum var yok. Bebegim de ordan emmek istemiyor. Hastane tipi x marka bir pompa kiraladik. Ya o da dogru durust cekmiyor ya ben beceremiyorum. Cok uzgunum ne yapicam ben? Tecrubeliler hadi sagima bir el ativerin.
(11) 

Sonunda doguma gidiyorum (Allahini seven uzerime sakinlestirici atsin)

uzun kulaklı yalnız tavşan #1061037 
Aylardir bebegimle ilgili cesitli sorularla kafanizi utuledim durdum. Sonunda beklenen gun geldi yarin sabah oglumuzu insallah kucagimiza aliyoruz. Bugun heyecandan yerimde duramiyorum. Nasil sakinlesebilirim tuhaf hallederdeyim valla bir guluyorum bir agliyorum ah bu hormonlar. Uyuyamayacagim da sanirim ayyyy nasil gecirsem ben bu gunu?
(12) 

Herseyin bittigi anlarda

uzun kulaklı yalnız tavşan #1056317 
Tum umudunuz tukendiginde, isler sarpa sardiginda,nefes alamadiginizda ne yapiyorsunuz?
(12) 

Hayal kirikligi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1056098 
yasadiginizda ne yapiyorsunuz? Aman bosver diyebilenlersen misiniz? Olaylar istedigim sekilde gerceklesmeyince cok mutsuz oluyorum. 2 gundur aglamaktan helak oldum boyle olunca duzelecegi de yok siz kendinizi nasil ikna ediyorsunuz?
(12) 

Aksama ne yiyelim?

uzun kulaklı yalnız tavşan #1054496 
Bu saatten sonra ne pisirilip yenebilir?

Tavuk ve et yiyemiyorum cikmazdayim:(
(1) 

Clexane 0.4 igne & proxeed plus & klomen ihtiyaci olanlar

uzun kulaklı yalnız tavşan #1052947 
Arkadaslar elimde 4 kutu 0.4 luk clexane igne yaklasik 35 tane), klomen (kutuda 5 tane kalmis) 19 tane de proxeed plus (kutusu 30 lu) var. Ihtiyaci olan arkadaslar bana ulasirlarsa (tamamen karsiliksiz) istanbul bahcelievler ve fatih civari elden teslim edebilirim. Daha uzaktan isteyenler olursa karsi odemeli kargoyla gonderebilirim.

Genelde elimde fazla olan ilaclari aile helimligine veriyorum ama buraya bir sorayim dedim umarim ulasabilecegimiz birileri vardir.
(9) 

Dogum yapmaktan korkanlar & yok ya ne olacak diyenler

uzun kulaklı yalnız tavşan #1052585 
Hangi gruptasiniz? 36.haftayi surerken doktorum da artik hazir olalim demisken ben korkmaya basladim normal mi bu? Onceleri ne kadar sakindim oysa ki (aslinda paniktim de dogum yapacakmisim gibi gelmiyordu sanki) simdi her tuvalete gidisim telas. Her gece bir sekilde ya doguruyorum ya dogurtuyorum uyku zaten boluk porcuk. Devam filmi tadinda ruya goruyorum. Dogum yapana kadar gecer mi bu?

Oyle etraftan da dogum hikayesi dinleyen bir tip degilim neden bu kadar gerildim acaba bilemiyorum. Sanki bebegimi boyle koruyabiliyorum da gelip alacaklarmis hissindeyim. Sakinlestirsenize beni :(

Bi de anesteziden korkuyorum sanirim ruyalarimda hep o var. Bilincaltima tukureyim.
(3) 

Yenidogan bebege okunabilecek kitaplar

uzun kulaklı yalnız tavşan #1048745 
Asil soru su ne zaman kitap okumaya baslayabilirim bebegime? Hamilelik suresince surekli evde olunca biraz da can sikintisindan cesit cesit kitaplar okudum umarim dinlemistir sipagetti :) doguma da 5 hafta kaldi. Diyorum ki uyuturken kitap okusam tecrubeli anneler babalar teyzeler bi el ativerin. Ne yapmali nasil yapmali?
(7) 

Sular kesik pis oldum ben

uzun kulaklı yalnız tavşan #1046109 
Size de oluyo mu bu? Hazir suyla ellerimi yikadigimda hic temizlenmis hissetmiyorum. Manyak miyim acaba? Gun icinde de cok fazla el yikiyormusum bugun kesinti sirasinda farkettim. Bunun normali ne ki?
(1) 

Joie Litetrax bebek arabasi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1044474 
Arkadaslar sonunda joie litetrax'a karar verdik. Fakat ayni modelin hem 3 hem 4 tekerleklisi var (agirlik falan ayni) bunlardan birini kullanan artisi eksisi su diyebilecek olan var mi?
(2) 

Bebek arabasi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1043518 
Joie litetrax 3 tekerlekli mi yoksa casual smart mi? Kullanan arkadaslar yardimci olabilir mi?

X marka onerilerine de acigim butce 800'u gecmezse sukela olur.
(9) 

Dr mu hastane mi hangisinin pesinden giderdiniz?

uzun kulaklı yalnız tavşan #1041358 
31 haftalik hamileyim. Cok guvendigim bir doktorum var ama calistigi hastaneden ayrilip (univ.hastanesi) poliklinikten bozma bir yerde calismaya basladi.
Yeni basladigi yer gercekten dogum icin beni tatmin etmiyor tabi bunda benim gicikligimin ya da on yargilarimin da etkisi olabilir. Gerci hastane icin sosyal medyada okuduklarima bakilirsa memnuniyet cok az. 1 kez gittik asistanlarin yaklasimi falan derken iyice sogudum.

Simdi ya doktorun pesinden oraya gidecegim hic icime sinmese de ya da eski hastanede baska bir dr bulacagim bu da beni cok mutlu etmiyor ama cikis bulamiyorum. Zaten riskli bir genelik diger dr beni anlayana kadar dogurmayayim yanlislikla :) (bilincli yapabilecegime inanmiyorum da).

Gozumu bir acsaniz benim elbette atladigim seyler vardir sunu da bi dusun deseniz cok sevinirim.
(1) 

Rumeli hospital (Sefakoy)

uzun kulaklı yalnız tavşan #1040268 
Ozellikle dogum ve yenidogan icin nasil bilirsiniz? Doktorum bu hastaneye gecti ama biz kararsiziz acikcasi hastane hakkinda hic iyi seyler okumadik. Gidip gorme sansimiz da yok bir sure.
(5) 

Tokluk kan sekeri (gebelik)

uzun kulaklı yalnız tavşan #1036987 
1.saat tokluk kan sekeri olcumu derken agzimiza ilk lokmayi attigimiz andan itibaren mi 1 saat sonra yoksa yedik doyduk +1 saat mi?

Kafam karisti endokrin doktoruna da en erken sabah sorabilirim ama olcmem de gerekli (140 sinirini gectim belki yanlis yapiyorumdur bir umut) bilenler el atarsa sevinirim.
(5) 

ABC Kraker

uzun kulaklı yalnız tavşan #1034639 
Yasi tutanlar, tadini unutamayanlar, harfleri kullanip adini yazmaya calismis olanlar ne olur buldurun su krakerden bana.

Aseriyorum valla :)
(2) 

Deterjan tavsiyesi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1033959 
Renklileri soldurmayan beyazlari karlar gibi yapan deterjan onerilerinizi bekliyorum valla nefret geldi tulleri yeni yikadik yikamasak daha temizdi. Bir de piyasa da adi sani olan bir deterjan bu piiiii.

Madem anne aliskanliklarini degistiriyorum bari iyi bisey olsun.
(2) 

Tip 2 Diyabet & Gestasyonel diyabet

uzun kulaklı yalnız tavşan #1032322 
4-5 yildir tip 2 diyabet teshisiyle oral diyabetik kullaniyordum. Gebelik olunca ilaclari biraktim tabi dr kontroluyle ama olabildigince diyetime devam ettim (en son 3 aylik ortalamam 4.8 kan sekeri olcumlerim de iyi) bunu baz alan kadin dogum dr um seker yuklemesine gerek yok dedi. Endokrin doktorum da bu hafta yapilmali diyor aralarinda kaldim. kadin dogumcum bosuna birden sekerini yukseltmeyelim diyor endokrinci yedigin bir cikolatadan fazlasi degil Yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri.

Benimle ayni durumda olup yaptirmayan var mi? Olumsuz bir etkisini gordunuz mu?
(3) 

Bebe sampuani

uzun kulaklı yalnız tavşan #1031843 
Sevgili dalinler

Bebegimiz icin alisveris yapiyoruz da sampuan konusunda bilinclenemedik bir turlu.
Kopuk sampuan var normal var goz yakmayani var dogal olani kokusuzu var.

Kullanip memnun kaldiginiz urunlere ihtiyacim var. Neyle yikayalim biz bu yavru kusu (gerci daha dogmadi ama)

Hem mis koksun hem gozu yanmasin anasinin balinin:)
(6) 

Camasir makinesi tavsiyesi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1031170 
Anneye alinabilecek cok komplike olmayan soyle iyi yikayan (anneler icin iyi yikayan ne demek anladiniz siz onu) ve camasirlar makineden cikinca oh be mis olmus dedirtecek bir makine tavsiyesine ihtiyacimiz var. Kiz kardesim vestel eco 8710 tgl modelini kullaniyormus ve oldukca memnunum dedi demesine de bizimkine pek guven olmaz :)

Fiyat max 1300 olsa guzel olur. 7-8 kilo yikayabilen bisey bakiyoruz bu arada

Simdiden elleriniz dert gormesin tikler gec kalabilir.
(12) 

Anneme telefon alalim mi?

uzun kulaklı yalnız tavşan #1027255 
Anneme en son tuslu bir telefon almistik. Nokianin bir modeiydi
Suya dusurmus bir haftadir depresyonda kuzum. Whatsapp ve facebook yukleyebilecek (baska uygulamaya da gerek yok) hatuncugun yuzunu guldurecek telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Butce 600-700 tl'yi gecmezse sukela olur.
(2) 

Dilde siyahlasma -demir fazlaligi

uzun kulaklı yalnız tavşan #1026391 
25 haftalik hamileyim gece decavit alip yattim sabah kalktigimda (6 saat sonra falan) dilimin uzerinde epey siyah bir cizgi vardi. Tukurugumde koyu gri gibiydi. Hatta bir sure kalem ucu yemisim de o boyamis gibi tukurdum. Acile ugradim orada ki dr kan testi yapti degerlerin iyi (gyneferon aliyordum) demir hapi o boyamistir ilaci keselim dedi (isikla falan bakti dilin gerisi de siyah dedi kendi manyakligim degilmis sevindim azicik) bu arada normal deger ust sinir 145 benim ki 176.

Hikaye kismi boyle simdi bu siyahlik bisey yiyince gidip sonra geri geliyor. Bu ne zamana gecer? Basina boyle bisey gelen oldu mu? Shrek gibi geziyorum dilin ortasi koyu yesil siyah arasi yanlar pembe anlamadim.


2. Kadin dogum dr una anlatmali miyim? Aksam nobetciymis gitsem deli misin sen der mi? (Onceki duyurularima bakanlar bu konuda obsesif oldugumu bilir)

3. Bu her ne zikkimsa bebege de gecmis midir? Zehirler miyim durup dururken yavruyu?(sabah kalp atisina bakalim siz hareket takibi yapin dediler hareketli gorunuyor suan)
(17) 

Et yiyememek

uzun kulaklı yalnız tavşan #1025436 
Steakhouse duyurusunu gorunce aklima geldi ben 6 aydir falan hic et yemiyorum. Hamilelikten once kucuk bir danayi yerdim ne olduysa gebelikle beraber oldu. Ne et ne tavuk ne kofte yiyemiyorum. Dr en son yemek zorundasin dedi tahil ambarina dondu ev (kocam yesil mercimek yemekten shrek tonunda dolaniyor artik) nasil yapsam? Ne yesem bebis azicik buyuse. Kemik suyuna corba diyor annem ama iyyykkkkk anladiniz siz beni. Hadi bana yemek yapalim :)
(16) 

Hamilelik - takinti- kurtarin beni

uzun kulaklı yalnız tavşan #1025349 
Bilenler bilir ilk bebegimi kaybettim. Simdi tekrar hamileyim ve riskli bir gebelik geciriyorum (her gun igne oluyorum vs.) Boyle olunca da yaptigim her hareketin bebegime zarar verdigini dusunuyorum. Okulda biraz yorulsam, elimi kolumu kaldirip biseye uzansam, markete gidip 2 poset tasisam hep huzursuzum. Ben ne yaptim diye kendimi sucluyorum. Bebek azicik kipirdayana kadar kabir azabi resmen. Sonra da bu stres bebege daha cok zarar veriyor diye kendimi avutmaya calisiyorum ama olmuyor. Ne yapicam ben bi akil verin daha 3.5 ayim var bu boyle nasil biter? Hadi dogum yaptim diyelim ben hep takintilari olan obsesif annelerden mi olacagim? Aglamak istemiyorum ama cok fenayim:(
(3) 

Trakya gezisi sorunsalı

uzun kulaklı yalnız tavşan #466945 
Sevgili ahali uzun bir aradan sonra yine yardımlarınızı istiyorum. Sevdicekle 3-4 günlük bir Trakya turu yapmaya karar verdik ama bir türlü nereden başlayalım nerelere uzanalım bilemedik. Aklımızda sadece "kıyıköy" var o kadar. Çıkış noktamız İstanbul olacak ve kendi arabamızla seyahat edeceğiz bu bilgiler ışığında hadi bana güzel bir rota çizin. Hem de ne yenir ne içilir ay şurası var ya mutlaka görmelısınız dedığınız yerler varsa hepsine talibim.

Şimdiden hepinize çok teşekkürler...
(1) 

İngiltere vizesi alma sorunsalı

uzun kulaklı yalnız tavşan #443380 
Daha önce deneyimlediğiniz sıkıntı çıkarmayan firmalar var mıdır ahali? 6 aylık bir vize gerekliliği söz konusu İstanbulda olup şöyle sağlamdır dediğiniz firmaları atarsanız sevinirim.
(1) 

Danışmanlık şirketi

uzun kulaklı yalnız tavşan #443168 
Şöyle eli yüzü düzgün güvenilir bir danışmanlık firmasına ihtiyacım var İngiltere vizesi için önerilerinizi alayım sevgili ahali.
(5) 

Balayı sorunsalı

uzun kulaklı yalnız tavşan #304132 
Ekim ayının sonunda düğünüm var. 25-26 gibi balayına gidelim diyoruz ama o tarihlerde nerelere gidebiliriz? Elimizde kemer, marmaris, bodrum, side, belek, lara seçenekleri mevcut. Peki hangisine gidilmeli daha önce bahsi geçen hiç bir yeri görmedik. Hani bütün gün otele takılıp kalmak istemiyoruz hava durumu ve çevreyi gezme imkanları düşünülürse doğru tercih ne olur ki?
(2) 

Kına Gecesi- Fatih civarı

uzun kulaklı yalnız tavşan #299395 
Sayın ve çok sevgili Lidyalılar, artık iyice düğünüm yaklaştı ama kına gecesi için yer ayarlayamadığımdan davetiyelerimi bastıramıyorum. fatih civarında bildiğiniz cafe, dernek, lokal var mı uygun fiyatlı?
(5) 

Ev bulmuş olabilir miyim? Bahçelievler/ Soğanlı

uzun kulaklı yalnız tavşan #296187 
Sayın emlak uzmanları;

dün soğanlı civarında bir ev bulduk ama o çevreyi hiç bilmiyoruz. Ev 120.000 tl 2+1 85 m2 yüksek giriş sıfır daire ve Soğanlı meydana yaya olarak 1 dk.

sizce bahsettiğim yer bu rakama değer mi? Bir akıl fikir verin bana iyice dağıttım her buldugum eve atlayabilecek pozisyondayım.
(3) 

Ginera vs Yasmin

uzun kulaklı yalnız tavşan #295857 
Sevgili tıp alimleri;

2 ilacı da iki farklı jinekolog birbirlerine atıp tutarak verdi şimdi ben ne yapsam ne etsem bilemedim 3. doktora gideceğim ama araya bayram girdi ve birine bu hafta başlamam lazım. Ne yapsak ne etsek ki? Kullananlar bir akıl fikir versin bana.
(17) 

Madem ev bulamıyoruz bari eksiklerimi bulalım.

uzun kulaklı yalnız tavşan #295163 
Düğünüme 7 hafta kaldı ve hala bir evde ne olmalıdır bilmiyoruz. Şimdi diyeceksiniz ki siz bilmezseniz biz nereden bilelim ama detayları geçtim bazen o kadar buyuk parcalar gozumuzden kaçıyor ki bunu nasıl unutmusuz diyoruz. Hadi o güzel eller klavyeye bir evde elektronik, mutfak, banyo halı bilmem ne neler olur. Mesela bir arkadaşım tava almayı unutmuş uzun süre evde aramıştı.

Siz anlarsınız benim heyecanımı :)
(3) 

Meb beni okula gönder

uzun kulaklı yalnız tavşan #291249 
Sevgili çubukçudan gelme dinçerler;

Malum öğretmen atamaları başladı. Seçebileceğim sınırlı sayıda okulun arasında kalakaldım. Branş ingilizce elimizdekiler aşağıda listelendi. Bu okullar hakkında fikir sahibi olanlar varsa paylaşabilirler mi?


Esenyurt Ali kul Çok programlı lisesi
Esenyurt Toki kız teknik ve endüstri meslek lisesi
K.çekmece Sefaköy 100.yıl i.ö.o
K.çekmece Şehit Binbaşı Bekir Karabıyık i.ö.o
B.evler Erguvan ilk öğretim okulu
B.evler Türk telekom teknik ve endüstri meslek lisesi
Esenler A. İsmet Paşa i.ö
Esenler Mareşal Fevzi Çakm.o İlköğretim Okulu
Gop Adnan Menderes i.ö.o
Gop Emine Sabit Büyükbayrak i.ö.o
Gaziosmanpaşa Sakarya İlköğretim Okulu
Sultangazi Mehmetçik i.ö
Sultangazi Melahat Öztoprak i.ö
Sultangazi 50. yıl i.ö
Sultangazi Yunus Emre i.ö

Hadi meble beraber beni okula gönderin.
(8) 

hangi ütü alınmalı?

uzun kulaklı yalnız tavşan #290817 
Ütü yapmayı seven insan var mıdır bilinmez ama sevdicekle kurduğumuz yuvada kendisine ihtiyaç hasıl oldu. Hangi ütü alınmalı. Alırken neye dikkat etmeli. Sevdicekin işi itibariyle ütüsüz gitme ihtimali yok :) Alt bütçe üst bütçe yok ucuz olsun kaliteli olsun kullanışlı olsun yuva kuracağız işte akıl fikir verin arkadaşlar.
(1) 

İstoç'a nasıl gideriz?

uzun kulaklı yalnız tavşan #289904 
Sevdicekle yarın yollara düşüp istoç'a gidelim diyoruz.

1) Fatihten nasıl gideriz?

2) gittiğimize değer mi? Ürünler piyasa fiyatlarının altında seyrediyor mu? (ev ürünleri- mutfak banyo diyelim)

3) ucu bucağı yok çok büyük bir yer diyorlar gitmişken şu magazaya ugra evının eksıklernı hem ucuz hem temız kapatırsın dıyenınız var mı?

Tesekkurler olsun.
(3) 

ilköğretim mi yoksa lise öğretmenliği mi?

uzun kulaklı yalnız tavşan #289198 
branş ingilizce. tecrübeli arkadaşlar bi yol gösterirse iyi olucak. Artıları eksileri nelerdir her birinin?
(5) 

Türev alma (acil)

uzun kulaklı yalnız tavşan #282352 
x (kare) -5 in küpünün türevi nasıl alınır?
(16) 

Cuma akşamı evlenmek

uzun kulaklı yalnız tavşan #275199 
Sizce mantıklı mı? Yoksa pazar akşam bir şeklide ayarlanmalı mı? Cumartesi mevcut değil malesef cevapları ona göre alayım.
(5) 

Nikah Dairesi arıyorummm off offf

uzun kulaklı yalnız tavşan #270586 
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında gittim süper oldu- nikahım orda kıyıldı mükemmel diyebileceğiniz nikah dairelerini söyler misiniz? Hani şöyle 350-400 kişilik olsa süper olur.
(14) 

Salon düğünü mü yoksa nikah + yemek mi?

uzun kulaklı yalnız tavşan #270574 
İyice beynim bulanmış durumda bana neyi neden seçtiğinizi ya da sececeğinizi söyler misiniz? Hayatım boyunca hiç düğünümü hayal etmedim şimdi de artık yumurta kapıda bana kalsa nikah yapıp yemeğe gidelim diyorum ama yine en az 50 kişi olacak yemek var gerisini siz düşünün. Düğün salonunda da kendimi hiç düşünemiyorum ama aile ciddi şekilde bu olsun modunda. Hatta nişanımız yemekli oldu diye bu baskı daha da arttı. Yemekli düğün demeyin altından kalkamayacak noktaya geldik :)

Şehir İstanbul tarih Ekim ayında bir pazar günü yardım edin bana bir akıl verin ne yapılabilir?
(1) 

Evlilik için sağlık raporu

uzun kulaklı yalnız tavşan #264831 
Arkadaşlar nikah başvurusu için sağlık raporu almamız gerekiyor ama önce şöyle adamakıllı bir kontrolden geçelim diyoruz. İkimizinde kardeşi ve yeğeni engelli bunu da göz önünde bulundurarak şu doktor tam size göre (hastane tavsiyesi de olur) diyebileceğiniz biri var mı? Açıkcası bu konu bizi çok korkutuyor duble riskliymişiz gibi geliyor. Bu arada ikimizinde ailesinde akraba evliliği yok. Bizde akraba değiliz tabi yine de risk gözümüzü korkutuyor.
(7) 

Kedilerimizden biri gitti :(

uzun kulaklı yalnız tavşan #262905 
Arkadaşlar 15 günlük yavrularımızdan biri biraz önce öldü :( Annesi şu an durumun farkında gibi başından ayrılmıyor sürekli onu yalıyor ve yemeden içmeden kesildi. Geride 2 bebeğimiz daha var ve anne de hasta olucak zaten 7 aylık kedicik. Şimdi nasıl yapsakta bebeğini alsak yanından. Normalde bize sevdirir hatta kendi oynar biz bakarız ama şuan altına aldı bize de müsade etmiyor. Ne yapmalıyız?
(1) 

3.dalga feminizm

uzun kulaklı yalnız tavşan #261360 
Arkadaşlar elinde feminizm tarihi ile ilgili veriler olan arkadaşlar bana ulaşabilir mi? Özellikle 3.dalga feminizm bilgisi gerekli.
(2) 

Kedimin bebekçikleri olucak-yardım

uzun kulaklı yalnız tavşan #257871 
Arkadaşlar bugün 6 aylık kedimizin hamile olduğunu bir tesadüf sonucu öğrendik. O kadar küçüktü ki kıyamayıp eve aldık kar yağarken şimdi de 50 günlük hamileymiş. Valla nasıl oldu hiç bilemiyoruz. Veterinerimiz usg de baktı herşey sorunsuz dedi ama biz şmdi napalım. Doğuam da on gün kadar varmış. Kedi başın adoğurabilir dedi ya doğuramazsa? Çok küçükmüş gibi geliyor bana ne yapmamız lazım? Ya bebekçikler ne olucak? Dokunalım mı dokunmayalım mı? Kediebesi hadi koş yardımımıza.

mobil görünümden çık