(5) 

Eliptik Bisiklet

chatrefhill #1495414 
Selamlar. Varis ameliyatı sonrası doktor tavsiyesiyle eliptik bisiklet almaya karar verdim ama ne almalıyım, hiçbir fikrim yok. Bilenler aydınlatırsa sevinirim: öyle çok özellikli bir şey aramıyorum. Dayanıklı ve sessiz bir şey istiyorum. Sessiz olması önemli.
(2) 

Telefon önerisi

chatrefhill #1468404 
Aşırı geçerli sebeplerle Iphone’dan samsung’a geçeceğim. Note serisini beğeniyorum. Kullananlar varsa, note 10 ultra, note 20 ve note 20 ultra arasında kaldım. Note 10 ultra’nın 20’ye göre f/p olarak daha iyi olduğunu söyleyenler var. 20 ultra’ya da o kadar para vermeye değer mi? gibi sorularım var. Şimdiden teşekkürler.
(11) 

Müzik evi ismi..

chatrefhill #1465527 
Bir arkadaşım müzik evi açıyor. Enstrüman ve ses eğitimi içerikli.. İsim konusunda yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Orijinal veya sıradan fikirlerinizi merak ediyoruz:)
(7) 

Duyurunun anneleri,babaları ve ilgili teyzeleri,halaları..

chatrefhill #1465091 
Kızım 25 şubatta tam 2,5 yaşında olacak. Ben hala emziriyorum.. 2 ay içinde memeyi bıraktırma niyetindeyiz. Sizler nasıl başardınız?
(1) 

Telefon önerisi..

chatrefhill #1450843 
Özellikler bakımından Samsung’un İphone x ve Iphone 11 ayarındaki modelleri hangisidir?
(13) 

Gece temizlik yapan komşu

chatrefhill #1418723 
Üst komşum her gece 3e kadar temizlik yapıyor, 2 günde bir küçük kızına çığlık kıyamet bağırıyor,neredeyse haftada bir de kocayla bağır çağır kavga ediyorlar. Benim 1,5 yaşında bebeğim var. Güzellikle uyardık 3 defa. Az önce de bebeğim uyanınca tüm ipleri koparan bir mesaj yazdım. Bundan sonra önce yönetici ve sonra gerekirse polisle halledeceğimizi belirttim.
Böyle bir komşu için yasalar ne diyor? Yaptırım var mı? Neler yapabiliriz? Sinirden kudurdum, zar zor uyutuyorum kızımı,hoyratça uyandırılıyor gecenin 12sinde. Biz asla sesimizi yükseltmeyiz bebeğimizin yanında, başka birinin bağırtısıyla uyanması katlanılacak şey değil. Ha bir de bunlar öğretmen. Çocuk emanet ediliyor bunlara.
(10) 

18 aylık kızımın...

chatrefhill #1411068 
Aşı vakti geldi ama korkuyorum hastaneye götürmeye (özel bi hastanede yaptırıyoruz aşılarını).
Bekleyeyim mi, daha fazla geciktirmeden gideyim mi bilemedim. Karşımızda aile sağlık merkezi var, hemşireyi çağırsak evde yapar mı? Bebeğimi ne hastaneye ne sağlık ocağına sokmak istiyorum.
(2) 

Organik soya sütü..

chatrefhill #1408474 
En iyisi hangisi bunun? Hangi markayı önerirsiniz? 1,5 yaşındaki kızım için alacağım.
(2) 

İştahsız bebek

chatrefhill #1400879 
17 aylık bebeğime çok çok zor yemek yediriyorum, binbir numarayla uzun sürede çok az yiyor. Benzer durumu yaşayan ebeveynlerden varsa tüyolar almak istiyorum.

(Her yemeğin her formunu,bir kaç saat acıkmasını beklemek dahil her yolu denedim. Masada bizimle oturunca da iştahsız, bir şeylerle oynarken de..)
(1) 

Iphone kısayol ekranı

chatrefhill #1360539 
Burada müzik player var ya, artık sadece spotify’ı yönetebiliyorum orada. 2 güncelleme önce kendi ses kayıtlarımı dinleyip, kayıt bittiğinde tekrar playe basarak dinleyebiliyordum. Artık kayıt bitiyor ve orada kaydın ismi değil “müzik” yazıyor. Tekrar kayıt ekranına dönüp oradan çalıyorum. Kızıma ninniler söyleyip kaydettim ve artık bu iş bi işlenceye döndü. Aman bitiyor hemen kayıt ekranına döneyim diyorum. Yok mudur bunun bir hal çaresi?
(1) 

Ankara’nın en iyi pediatri uzmanı..

chatrefhill #1346056 
kimdir? Nolur bana kolaylıkla iletişim kurabileceğim,aramaktan çekinmeyeceğim, işini severek yapan ve işinde uzman bir doktor önerin. Özel hastanede gittiğimiz doktorlarla bile istediğim iletişimi kuramıyorum, robot gibi otomatik cevaplar vs.
Bebeği hastayken bu tarz durumlarda sinir krizi geçirecek gibi oluyormuş insan.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
(4) 

İnstagram hikayesine kaydırmalı link vermek..

chatrefhill #1342600 
..nasıl mümkün oluyor? Ben olduramadım :/
(3) 

Ankara’da kahvaltılık mekan?

chatrefhill #1330316 
Masaların iç içe olmadığı,ferah, haftasonu nispeten kalabalık olmayan bir mekan var mı?
(1) 

Tv yerine projeksiyon

chatrefhill #1328148 
Tv kanallarını projeksiyon marifetiyle izlemek için hangi özelliklerde bir cihaz almalıyım? Marka önerebilecek var mı?
(1) 

Foto baskı

chatrefhill #1308159 
Selam Galyalılar! Hangi siteden fotoğraf bastırıyorsunuz? Memnun olduğunuz siteleri paylaşırsanız sevinirim..
(1) 

Doğum fotoğrafı Ankara..

chatrefhill #1302412 
Doğum tarihi çeşitli aksiliklerden dolayı son anda belli olduğu için anlaşmayı düşündüğümüz fotoğrafçıyı da tatil vesilesiyle kaçırdık.. Pek umudum yok ama yine de sormak istedim; cumartesi günü Ankara Güven Hastanesi’nde doğum yapacağım, aranızda veya önerebilceğiniz fotoğrafçı var mıdır? Yeşillendirirseniz sevinirim
(5) 

Last fm listeler?

chatrefhill #1290680 
arayüzü değişmeden önce görebiliyordum ama sonrasında bulamadım bir türlü.. Arşiv ve sevdiğim parçalar görünüyor ama 2 adet, her biri en az 800 şarkılık çalma listem kayıp.. Nereye gittiler?
(1) 

İnstagram isteklerini toplu silme

chatrefhill #1290646 
1 yıl önce 3milyon takipçisi olan ünlü bir instagram fenomeni (kuzenimin sevgilisi) beni takip etti ve o günden beri belki 5-6bin istek gelmiştir bana.. En başlarda siliyordum geldikçe, ama sabaha tekrar dolmuş oluyordu,ki zaten binden fazla isteği göstermiyor instagram, tek tek silemeyeceğim kadar çok ve hesap dahi edemiyorum artık.. Bazen arada kendi arkadaşlarımın isteklerini kaçırıyorum o kalabalıkta.. Nasıl silerim hepsini birden? Var mı öyle bir şansım?
(5) 

taşınma depresyonu diye bir şey var mı?

chatrefhill #1271974 
evlendiğimizden bu yana (5 yıl) yaşadığımız, 40 yıllık ve hep sorun çıkaran (su,elektrik tesisatı vs) evden taşınıp , doğacak bebeğimiz için yeni,tertemiz ve büyük bir eve taşındık, hamilelikte daha iyi olur diye anneye yakın olalım dedik ve muhit de değiştirdik.. Yorucu falan tamam, biraz zaman lazım alışmaya evet ama 3 gündür müthiş mutsuzum ve her fırsatta ağlıyorum.. mutsuzluktan midem bulanıyor, yemek de yiyemiyorum bu yüzden, hamileyim yemem de gerek, toparlanmam da.. hamile olmam duygusallığımı katlıyor olabilir ama değişikliğe hep dirençli biriyim zaten.. ama sürekli ağlayan,sızlayan biri hiç değilim.. bu ne zaman, nasıl geçer? ne yapmalıyım? normal mi tüm bunlar?
(4) 

notebook'um öldü..

chatrefhill #1267567 
film,dizi izliyorum, yazı yazıyorum.. sadece bu işler için en uzun ömürlü ve uygun bilgisayarı arıyorum.. sizce en fazla 2.700 liraya alınabilecek en iyi dizüstü hangisi?
(34) 

kızımıza isim arıyoruz!

chatrefhill #1261777 
kızımız oluyor! :') sevinçten delireceğiz.. daha zaman var ama şimdiden bir ilk 3ümüz olsun en azından.. isim bulmamız konusunda yardımcı olur musunuz? en sevdiğiniz kız isimleri neler? bol bol yazın nolur:)
(4) 

hangi iphone? neden?

chatrefhill #1256055 
özelliklerini karşılaştırdım ama pratiği deneyimlemiş arkadaşlardan öneri bekliyorum.. iphone x mi, 8 plus mı almalı?
(3) 

savaşsız savaş filmi?

chatrefhill #1217142 
yani topsuz tüfeksiz,kansız savaş filmi önerebilecek var mı? tangerines gibi? ya da to vlemma tou odyssea gibi?
(1) 

anjelika kidjo - "arouna" şarkısının mp3'ünü nasıl bulabilirim?

chatrefhill #1136269 
format sonrası kaybettim.. bulamıyorum..

edit: komple albümü de olur, djin djin albümün ismi :/
(4) 

kedilerden siz anlarsınız!

chatrefhill #1076558 
arkadaşımın 1 yaşında erkek bir siyamı var.. gayet sevecen bir kedi, kimseye saldırmışlığı,tırnaklarını çıkarmışlığı yok, bugüne dek bir agresifliğini görmedik..
arkadaşım sokakta annesiz bir yavru tekir (dişi/takriben 30 günlük) buldu ve onu da sahiplenmeye karar verdi.. siyamla aralarındaki iletişim nasıl gelişir? anlaşırlar mı?

siyamın garip davranışları gelişmiş,belki normaldir ama bilemediğimiz için merak ediyoruz;
uyurken başında bekliyor, yalıyor, temizliyor falan ama birden ısırıyormuş bunları yaptıktan sonra.. tekir hızlı hareket ettiğinde (bir topun peşinden falan koşarken) kollarıyla sarıp ısırmaya başlıyormuş.. sonrasında tekir de onun giremeyeceği yerlere saklanıyormuş..
bunlar normal mi? zarar vermeye mi çalışıyor, yoksa oyun mu oynuyor siyam? henüz 2 gündür birlikteler..
(2) 

vücutlarına ve saçlarına sürdükleri şey..

chatrefhill #1060773 
nedir?
sanırım güneşten korunmak için yapıyorlar bunu.. ve bu insanlar hep tüysüz.. nasıl hallediyorlar kıl tüy işlerini?
(1) 

ulis'in bakışı - theo angelopoulos

chatrefhill #1057024 
gibi filmler arıyorum..
derin, sakin, vurucu..
müzikleri şahane ve şiirsel?

tarkovski ayna gibi de olabilir..
(4) 

modeme kimler bağlanıyor?

chatrefhill #1041203 
sanırım bunu öğrenmek için bir programa ihtiyacım var.. kablosuz ağa benim dışımda erişebilen birileri var mı yok mu şüphesi içindeyim bazı sebeplerden ötürü.. ne önerirsiniz? varsa giriş çıkış trafiğini saatleriyle görebileceğim basit bi program?
(2) 

Fn tuşu

chatrefhill #1008507 
format sonrası fn tuşu çalışmıyor.. ne yapmam lazım? notebook samsung..
(5) 

alerji

chatrefhill #856529 
daha önce güven hastanesi'nde bir dermatoloğa göründüm..ayak üstü ve bacaklarımdaki kaşıntılar için strese bağlı alerji dedi doktor.. bir gıdaya karşı alerjin varsa da bunu kendiniz bulacaksınız dedi.. (kendim nası bulayım :s ) o arada solunum yollarımla ilgili de alerjim olduğunu öğrendim ki zaten bununla ilgili de problem yaşıyordum.. kbb de alerjimi onayladı..

cilt alerjim için pamuk olmayan giyisiler,imitasyon takılar vs kullanmamam önerildi..ve bir adet kortizonlu kremle rahatlattım cildimi..
hapşuruğum ve sürekli grip gibi çıkan sesim için de aerius kullanıyorum..

bi şey , bi gıda bana dokunuyor ama anlayamıyorum ne olduğunu.. boynumun çeneme doğru olan kısmında kaşınan küçük sivilceler gibi şeyler çıkıyor.. isilik gibi..

tam olarak şuna alerjin var bundan uzak dur denebilecek bir alerji testi var mı?

erişkinler için alerji uzmanı falan bildiğiniz ankara'da?

bir arkadaşım avustralya'da dna testi yaptırmış ve bi kaç alerjisi çıkmış (gluten,yumurta vs) .. türkiye'de yok mudur böyle bi şey?
(1) 

yurt dışı alışveriş..

chatrefhill #839689 
www.sleekmakeup.com


bu siteden alışveriş yapmanın bir yolu yok mudur? bir kaç blogda türkiye'den de alanların olduğunu öğrendiğim bir ürünün peşindeyken ülkeler arasında türkiye'yi göremedim..
(3) 

ses kayıt !

chatrefhill #833159 
selam arkaaşlar!

evde laptopa bağlayarak şarkı söyleyebileceğim bir mikrofon veya sonucu daha kaliteli hale getirebilecek ne alet edevat varsa almak istiyorum.. ne alayım, hangi marka alayım?

vasat bi pc mikrofonuyla kaydetmek yerine biraz daha iyi bir sonuç elde etmek istiyorum.. çok profesyonel bi şey de değil aradığım.. anlayan,bilen birileri var mıdır?
(2) 

prag'da..

chatrefhill #777035 
1. kozmetik fiyatları nasıl? özellikle türkiye'yle kıyaslarsak..
2. hediyelik ne alınır?
3. şunu almadan, şurayı görmeden gelme diyebileceğiniz şeyler/yerler nerelerdir?
(23) 

30 olmak..

chatrefhill #763812 
yarın 30 yaşıma giriyorum.. ee her şey şahaneydi, hep genç kalacaktık noldu? yaş mevzularını takmadım hiç bugüne kadar ama, bu 30 olma fikri çok acayipmiş.. 20li bi şey kalmadı artık..
size de oldu mu? ya da 30 olmayanlar 30u nasıl görüyor merak ediyorum?
(4) 

başın sağ tarafının ağrıması?

chatrefhill #744856 
sol taraf cin gibi.. ama sağ taraf kaşıyla, göz çukuruyla,elmacık kemiğiyle,alnıyla,ensesiyle ayrı ayrı feci ağrı içinde.. nedendir?

edit: ha bir de bu ilk değil.. onu belirtmemişim.. benim başım hep sağdan ağrıyor..
(2) 

battaniye!

chatrefhill #733439 
şu rengarenk yamalı battaniyeleri nereden bulurum? hep birinin annesi, halası örmüş oluyor,benim örgü bilen kimsem yok:( satın alan duymadım.. bilen varsa söylesin..

ozgunbisi.com
(5) 

hep aynı filmi izlemek..

chatrefhill #722352 
şu yaşıma kadar binlerce kitap okudum, yüzlerce film izledim.. ama çok sevdiğim filmleri, dizileri,kitapları takıntılı gibi tekrar tekrar okuyup seyrediyorum.. bunlar da toplasan 8-10 tane.. yeni arayışlarım da oluyor, ama tam içine giremezsem yine eskilere dönüyorum.. daha iyisi çekilmemiş gibi, daha iyisi yazılmamış gibi..

bu bi rahatsızlık falan olabilir mi acaba..
(çok mu sıkıcı bi insanım ben ya)
(5) 

bana bi şey önerin..

chatrefhill #709177 
ki, daha zinde ve enerjik olayım.. belki hafiften kilo alayım.. mineral, kalsiyum, vitamin takviyesi gibi şeyler.. hepsine ihtiyacım var, biraz kötü besleniyorum ne zamandır..
(1) 

kimdi bu adam ya.. tanıdık biri diil miydi?

chatrefhill #703237 
başka bi yerde de görmedik mi bu adamı? ya da buna çok benzeyen bi aktör falan mı var da ben bilemedim?
(4) 

şu reçeteye bakın hele

chatrefhill #692259 
tamam cipro da, 8 saatte 1 mi, 12 saatte 1 mi?
evde cipro var diye eczaneye gitmedik..
(2) 

bu çiçeğin adı ne?

chatrefhill #689260 
çiçeklerden hiç anlamam,bilen varsa söylesin..
ona göre bakıp ne kadar su ister, gölgede mi pencere önünde mi durmalı falan gibi şeyleri öğrenmem lazım..

edit: biraz uğraştırdı foto yüklerken..
(4) 

black mirror tadında dizi önerin hele..

chatrefhill #688079 
sb
(3) 

samsung s3'üm yere çakıldı :(

chatrefhill #681213 
elimden düştü kafa üstü çakıldı.. ekran aha bu halde.. sorunsuz çalışıyor ama iflah olur mu yaptırsam? ne kadar tutar takriben?
(1) 

bi de düzgün bi saatte sorayım dedim..

chatrefhill #679153 
(3) 

ikidir yepisyeni koltuğuma tırnak cilası döküyorum salak gibi..

chatrefhill #678972 
allahtan renkli oje değil, parlatıcı.. refleks olarak peşi sıra bastım asetonu.. muhtemelen içine doğru çözülerek dağılmasına neden oluyor bu girişimim ama belli belirsiz, ya da sadece benim farkedebildiğim bi leke kaldı.. ve az biraz sertlik.. ne yapılmalı ya? bilen var mı?
(2) 

flash bellek..

chatrefhill #675121 
..içindeki onlarca dosya kayıp.. bilgim dahilinde silinmedi ama bulundukları klasör boş.. flash bellekteki silinen veya bir şekilde yok olan klasör içeriğine tekrar ulaşmam mümkün mü?
(3) 

ankara tren garından..

chatrefhill #674035 
.. bülbülderesi'ne veya bağlar caddesi'ne nasıl gidilir en kolay?
(1) 

pc ses düzeyi simgesi..

chatrefhill #665302 
ne ara nasıl oldu anlamadım ama, sağ alt köşedeki ses simgesi yok oldu.. düzeltmek için sistem simgeleri'ne girdiğimde pasif olarak "kapalı" konumda olduğunu gördüm.. resimdeki gibi.. ne yaptıysam olduramadım.. bilen eden?
(2) 

görkemli şarkılar..

chatrefhill #636681 
"Melih Kibar- Mesaj" gibi, ama onun kadar ayağa düşmemiş, pozitif ve bol enstrümanlı görkemli şarkılar arıyorum.. basları ritimleri güçlü, vurucu şarkılar.. mesela "Vas - Mandara" da görkemli bi şarkı ama pozitif değil.. (bence derdimi anlatacak kadar örnek verebiliyorum)
(5) 

ankara'da 2. el kitap

chatrefhill #633915 
olgunlar dışında (ki olgunlar hala 2. el kitap satıyo mu bilmiyorum) 2. el kitap satan yer kaldı mı ankara'da?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık