Kızım 25 şubatta tam 2,5 yaşında olacak. Ben hala emziriyorum.. 2 ay içinde memeyi bıraktırma niyetindeyiz. Sizler nasıl başardınız?




 

meme ucuna sirke sürme, bant takma gibi şeyler duydum çevremde.

reanarchy

biz 1.5 yaşındayken süt bitti dedik. ikna oldu hemen.
daha da istemedi. pat diye kesildi.

emcekare olmadi einstein olsun bari

22 aylıkken tamamen kestim, 30 ekim depremi sonrası. Ama karar verdikten sonra yavaş yavaş, her gün sen artık sütü bardaktan da içebiliyorsun, memedeki süt daha küçük bebekler için, bak bitiyor, az kaldı dedim. O istemeden vermedim, istediğinde de yok demedim, ama dakikalarca da emzirmedim, bakayım bitmiş mi falan diye oyaladım.

3 ay oldu keseli, hala özlüyor, arada memeden süt içmek istiyorum diyor, ben de abartılı bir şekilde gülüyorum, ahahaha yok artık diye, o da gülüyor. Oyuna çevirdi bunu. Kulağıma yaklaşıp arada sessizce "meme" diyor ve gülüyor sahte sahte :)

Kolay gelsin, umarım keyifli bir şekilde bırakırsınız :)

Kıllanıcı adı:

@kıllanıcı adı :’) gözlerim doldu..

chatrefhill

baya büyümüş, bence çocuk doktorundan tavsiye alın ama bir yerde bırakıyor çocuklar.

nuisance

@revolution :’)

chatrefhill

@starlightz ben de kıyamıyorum. Hala çok seviyor ve olağanüstü bir durum yoksa günde 3-4 defa emiyor. Ayrıca ben de nasıl kopacağım konusunda endişeliyim. Emzirmeyi ve o anlardaki paylaşımlarımızı çok seviyorum. Benim için de zor olacak :( umarım birazcık o da kendiliğinden soğur falan, bilemiyorum :)

chatrefhill
1

mobil görünümden çık