Aşı vakti geldi ama korkuyorum hastaneye götürmeye (özel bi hastanede yaptırıyoruz aşılarını).
Bekleyeyim mi, daha fazla geciktirmeden gideyim mi bilemedim. Karşımızda aile sağlık merkezi var, hemşireyi çağırsak evde yapar mı? Bebeğimi ne hastaneye ne sağlık ocağına sokmak istiyorum.



 

ha hemşreyi eve sokmuşsun ha sağlık ocağına gitmişsin.

sutlu nescafe

Bizim de perşembe aşı var, 8 aylık bebek. Erteleyelim mi diye düşündük ama gitgide kriz arttığı için henüz sakinken gidelim dedik.

somethinginthewayshemoves

Ben götürmeyeceğim galiba ya. Nasılsa dışarı da çıkarmıyoruz. Hastaneler, sağlık ocakları şu an bunun yuvası. Korkuyorum.

chatrefhill

Birinin işine yarar diye yazayım; özel hastaneden bir hemşire tam korunaklı olarak geliyor ve kapınızda giyiniyor. Gözlüğünden eldivenine her şey sıfır açılıyor. Hiçbir yere dokunmadan aşıyı yapıyor ve gidiyor. 350 tl gibi bir ödeme yaptık biz bu ev hizmeti için.

chatrefhill

geçmiş olsun :)

sutlu nescafe

televizyonda asilari kacirmayin mutlaka yaptirin dedi doktorlar. bence maskenizi takin hicbi yere dokunmadan gidin yaptirin bisey olmaz bence. zaten kapi girislerinde ates olcumu yapilmayan bir yere girmezsiniz ki yapiliyor her hastanede

camene87

arkadaşımın yeni doğan bebeğinin aşısı için:

arabayla sağlık ocağına gitmişler hemşire aşağı inip arabada aşıyı yapmış..

disardayim

İnasnlar sizin gibi düşünür ve aşı yaptırmazsa 6 ay sonra bi de bebekler arasında salgınla uğraşırız.

Bir yolunu bulup yaptırın. @disardayim'ın dediği şeyi yaparlar herhalde.

noluyo yaa

Yanıtları okumadan cevap yazan arkadaşlar, aşıları yaptırdığımı belirtttim zaten. Elbette geciktirmeden yapılmalı.

chatrefhill

Biz niye hapis cezası alalım allah allah? Hastanelerin böyle bir uygulaması var. Hastaneye gittiğimizde de hemşire yapıyor zaten doktor olsun olmasın. Sanki hemşireyle gizlice anlaşıp aşıları yaptırmışım gibi ahahah. Arayın sorun tüm büyük özel hastanelerin bu hizmeti var..

chatrefhill
1

mobil görünümden çık