(3) 

bağdat caddesi ve kadıköy'de tütün satış noktaları.

cedric tweedledee #161054 
evet arkadaşlar kadıköy ve bağdat caddesi üzerinde bildiğiniz drum, golden virginia falan gibi markaların satın alınabildiği noktaları yazarsanız mesut olacağımdır. ne kadar çok yer o kadar iyi. bildiğiniz her yeri istiyorum!!!!!11!!
(10) 

nokia vs samsung

cedric tweedledee #160902 
cep telefonu konusunda hangisine daha çok güveniyorsunuz hangisini daha çok seviyorsunuz ve neden?
iki markayı da kullanmış olanlar hangisi az hangisi çok çektirdi, hangisi çektirdikten sorna teknik servis tarafından güzelce tamir edildi.

biraz bilgilendirin bakalım.
(1) 

türk bayrağı yaptırmaca

cedric tweedledee #160838 
arkadaşlar selam. 29 ağustos neyin yaklaşiıyor, bizim apartman da yeni bir bayrak istiyor, brs yüksek bir apartman bizimkisi ve 5'e 6 metre falan bir bayrak istiyolar. nereden alınır nerede yapılır vs hiç bilmiyorum.

ha bir de anadolu yaskası
(2) 

discovery channel reklam gibin bişi

cedric tweedledee #160340 
ya çok eskiden vardı bir reklam discovery channel da. böyle bir açık arttırma karanlık bir ortam bir tahta sehpa satılacak. adam işte özellikelrini anlatıyor; bu sehpa için bilmem kaç hayvan türü yok oldu , bilmem kimin çocğu bir kızı hanımına yan baktı vs vs... ve derken ve bu sehpa yağmur ormanlarındaki son ağaçtan yapıldı falan diyor satıyorum satıyorum falan diye...

heh anladıysanız o reklamı ve nasıl bulunacağını biliyorsanız bir buldursanıza be canlarım ya? ha olmaz mı? sizleri çok seviyorum "yo my brothers and sisters!"
(6) 

torentin bilgisayar bağlantısını yok etmesi

cedric tweedledee #155531 
çok ilginçtir yeni başladı bu da... gece dl ye bırakıyorum bilgisayarı bittroent açık.sabah bir uyanıyorum filmlar çok az ilerlemiş, ve indirme durmuş, hiç bir sayfa açılmıyor vs. torent i kapıyorum hala düzelme yok. ben de modemi açıp kapıyorum düzeliyor. ama yani yoktu ki böyle bir şey, bu da yeni çıktı...

neyse neden olabilir çözümleri nelerdir bilir misiniz_?
(10) 

diablo 2 ethereal item sorusu

cedric tweedledee #153610 
ya arkadaşlar bu diablo ii de etheral itemlar var ya? can not be repaired denilenler. heh işte öyle bir kılıç var bende hayvan gibi güzel ama işte puşt oğlu puşt etheral ve kırıldı. yok mu bunu oyunda tamir edecek bir şey? mesela horodric cube falan tamir edemez mi ?

ya ne olur bir yolunu bulun yağğ : (

ps. hilesiz bir yol olsun!!
(5) 

uluslararası garanti mi ne?

cedric tweedledee #153491 
ya şimdi diyelim amerikadan bir laptop aldım içinde uluslar arası garanti mi ne oluyor ya. hah işte o türkiyede falan geçerli oluyor mu? ne farkı avr ne eksiği ne fazlası avr endir olayı ?
(3) 

duyuru şeysi şey olmuyor

cedric tweedledee #152571 
bu duyuruarın üstüne tıkladığımda şeysi açılmıyor, açık görünüp yaptığımda cevap da veremiyorum. benle alakalı bir şey mi? yoksa sizin yüzünüzden mi : ((
(7) 

romantik film

cedric tweedledee #151246 
böyle güzel romantik /romantik -komedi, böle definitely maybe kıvamında tavsiye ne edersiniz? indireyim izleyeyim
(10) 

ayak bileği burkulması

cedric tweedledee #149041 
şimdi cumartesi gecesi büyük bir mallık sonucu bileğimi elime aldım! çok pis burktum öyle böyle değil. neyse cumartesi zor da olsa adımımı falan atabiliyordum, evimden de uzaktaydım, arabama bindim dörtlüleri yaklarak sağdan sağdan 20 ile evime gittim.

neyse gece buz kopmress ayak yüksekte tutma falan, sanıyorum sadece burkulma. ertesi gün acı dayanaılmaz, deil adım atmak durduğum yerde bile acıyor. gittim doktora röntegende kırık çatlak çıkmadı, yalnız adam yarın gene gelin mr çekelim dedi. neyse gittim eve bgn oldu dururken ağrı sızı yok ama basamıyorum kesinlikle. bir iki kere denedim yok yani imkanı yok ayak taşımıyor. bu arada doktor bağlarda kopma oalbileceğinden bahsetmişti, eğer burkulmaysa bir haftaya geçer falan dedi.

neyse benim yarın ve de cuma finallerim var bir de bu finaller hayati önem taşıyor, hem zamanım yok hem de param yok hemde doktora götürecek pek kimsem yok şu aralar. acaba bir hafta beklesem geçmezse mr çektirmeye gitsem çok kötü bir şeyler oalbilri mi neler olabilir bir de? ben hala ayağıms arılı doktorun pazar günü verdiği direktifleri uyguluyorum.
(20) 

net alan derinliği ve göz

cedric tweedledee #149039 
şimdi arkadaşlar bilen bilir, gece fotoğraf makinesiyle çekim yapmak için mümkün mertebe objektifin diyaframını açarız, bu sayede objektiften daha çok ışık geçer daha düşük enstantaneyle çekim yapabiliriz vs. bu da net alan derinliğini ufaltır. yanlış mıyım değilim!!!11!!

neyse gözde ise bildiğim kadarıyla; güneşli havada ya da yüksek ışıkta göz bebeği ufalır, tam tersi gece göz bebeği açılır ki daha çok ışık girsin içeri di mi? peki bu durumda net alan derinliği etkilenir mi bizde de? denemeye çalıştım az önce ama yani kıyaslayabileceğim bir şey yoktu. öylesine denediğimle kaldım, ve bu durumu siz çok bilgili ve sevgili duyurur sakin ve sessizleriyle paylaşmaya karar verdim, canlarım benim ay lev ye.
(13) 

tütün nalsam?

cedric tweedledee #147666 
selam sakins of duyuru. hav its going? hav is yor ankıl madırfakır?

havevır, ben son 4 aydır falan tütün tüketiyorum sarma, sigarayı 2 yıl önce bırakmıştım, şu stresli dönemi atlatayım (2 hafta sora) bunu da bırakıcam valla.

şimdi normalde hep golden virgin içiyorum, bu alacağımız arkadaşla son paket olacak, sizce kapanışı gene golden virgin ile mi yapayım yoksa drum falan başka bir markayı mı deneyeyim ? ne dersiniz? en iyisi sizce hankisi?
(2) 

araç muayene randevüsü

cedric tweedledee #144269 
Selam arkadaşlar.

sorum şu; muayene istasyonları artık randevu sistemine geçmiş. ben de bakayım dedim haftaya salı gününe kadar boş yok : ((

neyse bende aldım randevuyu o güne, ama benim iş acil birazcık, acil bir şey çıkıyor,
muayenesi olmadığı için alamıyorum arabayı riske atmiyim diye.

yarın sabah saat 8:30 da açılıyormuş mesela dudulluda ki istasyon, oraya böle 8:20 falan gibi gitsem acaba çok bekler miyim dersiniz? hiç denemiş olan var mı ?

sözlükten birisi randevusuz giderseniz bütün gününüzü alırlar demiş... falan filan, bir paylaşın be hadi bildiklerinizi : ))
(2) 

araç muayene

cedric tweedledee #143695 
selam arkadaşlar, arabamın muaynesi geçeli 8-9 ay bir şey oldu, bunca zamandırk polisten kaça kaça yaşadım artık yaptırayım dedim. şimdi gerekli olanlar;

-yangın tüpü
-ilkyardım çantası
-ruhsat
-araba üçgeni
-Fenni Muayene izin belgesi
-trafik sigortası
- bir de stepne

şimdi bu fenni muayene izin belgesi vergi dairesinden almak gerkiyormuş, internetten baktım vergi borcu ya da trafik cezası bulunmuyormuş. internetten bakındım bulamadım bunu almak için başka gerekli bir şey var mıdır? bir de kadıköy suadiye de oturuyorum bana en yakın vergi dairesi neresidir acaba?

sonracıma eskiden egzoz muayenesi vardı artık istemiyolar mı? istiyolarsa nerde nasıl ne zaman?

bir de bu muayene esnasında dikkat dilmesi gereken bir şey var mıdır? tavsiye edebilcekleriniz? atladığım bir şey?
(2) 

wiréléss modém olarak kullanılabilécék cép téléfonu hd2 gibi?

cedric tweedledee #143159 
méséla htc hd2 var. 3g si ilé birlikté 6 téléfona kadar wiréléss modém görvi görüyormuş. bunun gibi bildiğiniz télfonlar var mı?
(12) 

dövmési olan arkadaşlar!

cedric tweedledee #142874 
çok mérak édiyorum né yaptıracağınızı vé néréyé yaptıracağınıza nasıl karar vériyorsunuz? yani méséla bén dé koluma kérrigan dövmési yaptırmayı düşünüyorum, ama işté hayır sanki insanlar bölé çok özél bir şéylérini dövmé yaptırıyolarmış gibi bir kanı var, yani hayatımda hiç bir şéy o kadar özél olmadı ki falan filan...
bir dé yér konusu? bén mantık"n vücudumdaki én güzél bölgélér olan ya sırt ya da koluma falan yaptırmayı düşünüyorum, sizlér néyé göré karar vérdiniz?
(7) 

e harfim gitti : ((

cedric tweedledee #142873 
laptopun e harfi olan yérin tuşu çıktı, éskidén dé çıkıyordu ama artık takılmıyor da géri. né yapılması lazım? komplé klavyé mi déğişécék? yoksa tuş mu bir ték? hayır bakıyorum tuşta da kırık falan gözükmüyor : ((( bir dé bölé é harifni kullanıyorum çok mu amélé duruyor ? : ((
(4) 

yutup sorunu : ((

cedric tweedledee #141674 
ya ben sorunsuz youtube jacker ile yutupa giriyordum, falan her şey mükemmeldi. ta ki bir gün bir şey oldu, ve girememeye başladı benim bilgisayar : (( nedenini bilmiyorum yutup cekır ı tekrar yükledim yok olmadı. dns şeysini de denedim daha önce denediğimde olmasına ramen gene olmadı, kukileri geçmişi vs sildim gene olmadı allam kafayı yicem bir tek ktunnelden girebiliyorum.

mesela dns i yapınca her şey açılıyor yuporn bilmem ne falan bir tek yutup açılmıyor :((

nedir sorunum doktor beyler bayanlar merdivenden cumburlop yapanlar?

işletim sistemim ekspi, tarayıcım krom, yaşım 25, küba göçmeniyim :/
(2) 

hollanda başvuru ile ilgili döküman gönderme

cedric tweedledee #141303 
biraz tembellik biraz da araya işlerin girmesi, hollandaya master için gereken belgeler 1 mayısa kadar gönderilmeli, ben de her şeyi tamamladım yarın yollayacağım belgeleri mektuplan. peki en hızlı ve en ucuz ne ile nasıl ne şekilde yollarım? yarın yollayacağumdur.
(7) 

araba kornası kırıldı : ((

cedric tweedledee #140098 
arkadaşlar selam.

hemen özet geçiyore; arabamın kornası 1 ay kadar önce bir sabah ansızın gitti, bir gün önce hatırlıyorum hayvanlar gibi çalışırken şimdi tık yok : ((

şimdi yarın da şehirler arası yol yapacam, çok geriliyorum kornasız kornasız kullanmaya.


araba ford fiesta 2007 model. 13bin kilometrede


yarıns abah acaba erkenden sanayiye falan götürsem diyorum da, malumunuz öğrenciyim ve şehir dışına çıkacağım için de fazla param yok ...

acaba problem ne olabilir? çözümü için ne kadar para akıtmam gerekebilir?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

bir de nereye götürmemi tavsiye edersiniz? mesela kadıköy igdaş elektriğin yan sokağında bir oto elektrikçisi var. onu da düşünmüyor değilim ...

var mı aklınızda bir yer tanıdık olur, vs. param maksimum verimle cebimde kalsa ? :((
(1) 

avrupada master.

cedric tweedledee #139577 
şimdi sorum şu arkadaşlar. başvurularımı yabdım falan bir kaç üniversiteye de; çoğu yaşamak istediğim ülkeler falan değil. mesela prag da falan yaşamak çok isterdim acaba buralarda master yapsam falan ne kadar iyi olur? sonrasında oralarda kalabilir miyim iş falan filan? yoksa işsizlik sefalet diz boyu mu? aman saçma bir soru oldu ama ne bileyim böle oralarda yaşamak çalışmak falan istiyorum sanki : ((
(3) 

televizyon anteni

cedric tweedledee #136940 
arkadaşlar böyle büyük olanlardan çanak anteni risivırı olanlardan değil, bildiğiniz tv nin üstüne konanlardan ufaklardan almayı düşünüyorum. en verimli kullanabileceğim hangileridir aceba? ya da ne tavsiye edersiniz? öyle çanak antendi falan uğraşmak istemiyorum güzel güzel tv izlemek istiyorum o kadar :(((
(4) 

lcd tv falan bir tavsiye...

cedric tweedledee #136641 
selam arkadaşlar. salona bir lcd alcağız bu aralar 1500 tl civarı olacak bu alacağımız da. yani '+,-'100 de olacak her halde.

neyse bimekste indirime girmiş; topshiba 42av635 full hd falanmış. 1500 tlymiş.

ya yapıalcak maskimum şey tv izlemek, arada film falan izlemek bir de ileride ps3 alıp oynamak ki daha değil. ileride o da..

neyse bu tv yi tavsiye edersiniz? yoksa başka neleri şey edersiniz? bir el atın be gözünüze kurban be hadi be : ))
(2) 

fenerbahçe-bergamo maçını radyo verir mi ? :/

cedric tweedledee #135927 
arkadaşlar yarın fenerbahçe - kayseri maçı var bildiğiniz gibi. e acıbadem bergamo maçı da var.
şimdi kayseri maçına ciddi ciddi gitmemeyi düşündüm, ama zaten izlesem bile bilgisayardan izleyebilecektim ne yazık ki televizyonum yok :(((
e hal böyleyken ben de dedim ki maçıma normal gideyim, her zamanki yerimden değil de alakasız bir eyrden arkalardan izleyeyim kulağıma da radyoyu takayım bir yandan kayseri maçını dinlerken bergamo maçını da dinleyeyim.

hahah nede bu kadar açıklama yaptıysam : ))

özet arkadaşlar radyo verecek midir bu bergamo maçını verecekse de hangisi verir?
(3) 

ares vs limewire

cedric tweedledee #135830 
hangisi daha çok tercih edilesi? ya da bunalrın yerine tercih edlecek başka bir program var mıdır?
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık