selam sakins of duyuru. hav its going? hav is yor ankıl madırfakır?

havevır, ben son 4 aydır falan tütün tüketiyorum sarma, sigarayı 2 yıl önce bırakmıştım, şu stresli dönemi atlatayım (2 hafta sora) bunu da bırakıcam valla.

şimdi normalde hep golden virgin içiyorum, bu alacağımız arkadaşla son paket olacak, sizce kapanışı gene golden virgin ile mi yapayım yoksa drum falan başka bir markayı mı deneyeyim ? ne dersiniz? en iyisi sizce hankisi?

 

golden derler hep en iyisi için ama sarma sigaradan pek anlayan birisi değilimdir..

asimplemistake

bulursan lucky al, yoksa golden dan devam. drumm fln gec onları.

bryan fury

virginia o virginia :) gerçeğini içtiğinden emin ol, sahtesi çok. gerisini ben de sevmiyorum arada değişik tat olsun diye drum alabilirsin ama. türk tütünleri çıktı onlar da bir garip.

kediebesi

haha doğrudur virgin diye kalmış aklımda. ya kaç aydır içiyorum golden ı tadı inanılamz gerçekten, acaba kapanışı başka markayla mı yapsak dedik de. sahte deyildir herhalde de benim aldığım :/ nasıl anlaşılır ki?

cedric tweedledee

lucky i deneyeyim bir de harbiden...

cedric tweedledee

sarmalık diyorsan golden virginia, sigara diyorsan lucky strike.

deckard

cevaplarda buram buram özenti kokuyor.

american spirit varken, golden virginia nedir yahu?

icine baskiyorlar aromayi bilmemneyi, sonra icen de kalkiyor baba bu en iyisi vay vay vay diyor. hadi ordan :)

aheste cek kurekleri millet uyanmasin

neyse golden aldım sağolun var olun arkadaşlar. kalbimdesiniz.

cedric tweedledee

gerçeğini içince anlarsın :)

kediebesi

deco, lucky nın tutunu de var, bulabilirsen tabi.

bryan fury

büryan, tr'de var mı ki? ben bulamadım hiçbi yerde.

deckard

he ben de sordum benim tütüncüye yok dedi

cedric tweedledee
1

mobil görünümden çık