(2) 

Telefonla konuşurken gelen arama uyarısı

nundu #1581930 
Demin telefonla konuşuyodum, kargocu üç defa aramış benim de telefonda herhangi bir dıt dıt sesi gelmedi normalde biri arayınca gelmesi lazımdı. Bunun ayarı falan nerden oluyor sim ayarlarından mı telefonun kendi ayarlarından mı?

telefon: galaxy s24 ultra
sim: turkcell
(9) 

İş hayatında üst ile samimiyetle dertleşmek olumsuz bir durum mudur?

psmstc #1581928 
Amirim yaşça on beş yaş büyük bayan. Ben erkek.

Sistemin insana değer vermemesi, özel piyasanın durumları, zam süreçlerinde yeterli artışların olmaması gibi genel kronik problemler hakkında karşılıklı samimi bir şekilde dertleşmek sizce olumsuz bir durum mudur?

Ve samimi biçimde içinden gelenleri karşılıklı sohbet esnasında konuşmak, karşı tarafın yakınmalarını, özel bazı kişisel itiraflarını, düşüncelerini dinlemek bu sizce iş hayatı profesyonelliği ve sürekliliği açısından eksi bir şey midir? Yani oldukça samimi, insan insana iletişimlerden bahsediyorum..

Bunlar profesyonel iş hayatı adına negatif şeyler midir?

Sormamın sebebi her samimi konuşmanız dedikodu malzemesine de dönüşebiliyor veya size karşı kullanılabiliyor da sonra zira. Malum yani…


Şimdiden çok teşekkürler.

istanbul portekiz vizesi randevusu

buenosdias #1581927 
ucak bileti, rezervasyonlar tamam ama 3 haftadir hergun bakiyorum ama randevu yok. telefon ve maillere ulasilamiyor. nasil yapicaz? fikri olan var mi?

Ankara Bilkent Şehir Hastanesinden bir hocaya ulaşmaya çalışıyorum

dedeminhirkasi #1581926 
Bu hastanede çalışan birisi var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
(3) 

Arabacı arkadaşlar bakabilir mi?

allahkitapwesli #1581925 
www.sahibinden.com

www.sahibinden.com


Hangi aracı alırdınız, neden?

Beyaza düşük km. ve değişen olmadığı için daha yakınız ama 1.2 ve 1.4 motor farkları da var. Çok bir önemi yoksa diğer araçta olabilir. Çok arada kaldık.

Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
(6) 

izmirde nereden ev alinir

axl #1581924 
kisitlar:

bütce maks 1.5 milyon.
1+1 de olur.
kiraya verilmeyecek ve düzenli bir sekilde oturulmayacak. yatirimlik diyebiliriz. mahalle icin über bir beklenti yok ama vakit gecirildiginde de uzmemeli.

ilce/semt/mahalle olarak her önerinize acigim. simdiden tesekkurler!
(8) 

Kahve önerisi - Düşük asidite, düşük kavrulma derecesi

silverleaf #1581920 
Sevgili duyuru ahalisi, piyasada bir türlü bulamadığım, düşük ekşilik, düşük kavrulma dereceli kahve önerilerinizi bekliyorum. Blonde roast diye tabir edilen, yanmamış, içinde ekşilik olmayan, ama içimi keyifli, yumuşak... Hayalimdeki kahveye bir türlü ulaşamıyorum.
(4) 

Kontrol kalemi, doğru akım, 12v

angina pektoris #1581918 
Aracımın hoparlörlerinden biri çalışmıyor. Kontrol kalemi ile kontrol edeyim, eğer elektrik geliyorsa hoparlörü kendim değiştireyim diyorum.

Kontrol kalemi ile doğru akım 12v ölçülebiir mi, ona göre bir kontol kalemi alayım ya da alternatif bir şey önerebilirseniz iyi olur?
(2) 

ABD Vizesi Yenileme

Lethe #1581917 
Selam arkadaşlar,

Daha önceden ABD vizesi olan ve bitmiş bir pasaport için yenileme prosedürü başlattık. Konsolosluk pasaportla beraber evlilik cüzdanı, DS160 formu vb. belgeler talep etti. PTT üzerinden kargo ile yolladık.

Belgeleri 15 Nisan'da kargoya verdik, ertesi gün bir yetkili teslim almış. Halen haber çıkmadı. Konsolosluğun web sitesine login olduğumuzda "Belgeleri Gönder" statüsünde görünüyor, yani konsolosluk işleme almamış gibi.

Bugün 4. haftaya girdik, ne zamana tekrardan belgeleri alabiliriz fikri/deneyimi olan var mı?
(5) 

Tay dili

mavibalık #1581916 
Çok zor biliyorum ama tayca bilen biri var mıdır?
(10) 

Usain Bolt dünya rekorunu antrenmanlarda geçmiş midir?

nundu #1581915 
Birkaç aydır bu soru aklımda, Usain Bolt burda örnek tabii de yüzme, yüksek atlama, halter vs herhangi bir branştaki rekortmen atlet olarak düşünebiliriz. Hatta halter, yüksek atlama gibi barı kendin belirlediğin branşlar için daha da geçerli.

Şimdi Usain Bolt'a ait 100 metre rekoru 9,58 malum 2009'da dünya şampiyonasında kırmıştı. Şimdi dünya şampiyonasında o an 9,58 koşan kişi antrenman pistinde yaptığı koşularda bunun üstünü koşmalı gibi geliyor bana. Hayatının en en en iyi performansını direkt dünya şampiyonası finalinde yapmış olması biraz olasılık dışı geliyor.

Ama internette konu hakkında okuyunca da antrenmanda kendisini korumak için fazla zorlamayacağı, yarış anındaki adrenalin salgılanmasının ekstra yardımcı olduğu gibi önermelerle karşılaştım. Bu önermeler de makul gibi yine de evinde sallıyorum 9,55 falan koşmayan biri direkt gidip finalde 9,58 koşabilir mi yav?
(1) 

2 tane galatasaray forması alacağım

OgutucuRecep #1581914 
acaba en uygun şekilde nereden nasıl alabilirim? gstore çalışan biri indirimli verebilir mi :D ya da bir yerde bir kampanya var mı bildiğiniz?
(1) 

ekşi sözlük hesabı para ediyor mu?

geveze yazar #1581913 
nerelerde satılabilir?
(1) 

Bu konu hangi Türk filmindeydi?

birkac sorum var #1581912 
Merabayın,

Eski bir Türk filminde bir çobandan sürüsüne tuz yalatıp, dereden su içirmeden geçirmesi isteniyordu. Birinin hayatı ya da çok önemli bir durum bu başarıya bağlıydı ve çoban da bunu başarıyordu. Bu olay hangi filmde geçiyor, bilen var mı?

Kaygılarımla...
(17) 

Tanıdığım her yazılımcının altında porsche var

ananiyimioguz #1581909 
Bugün bir esnaf söyledi. Ve genelde karşılaştığım insanlar böyle diyor. Ne yapıyor abi bu yazılımcılar?

Benim tanıdıklarım 30-120 arası kazanıyor kim bu "her" yazılımcı?

Ciddi soruyorum vardır elbet 150k üstü kazanan da...

Örnek verir misiniz bu arkadaşların ürettiği şey nedir, hangi dili kullanıyor, hizmet verdiği sektör neresi vs.

Çok mu zeki herkes yani literatüre yeni şeyler kazandıran tipte insanlar mı, expert mi bu adamlar, yoksa sıradan işler yapıyorlar ama bir şekilde ticarete mi atılıyorlar?

Antalya havalimanı metrosu ile

Cezcez #1581908 
1) Side veya Manavgat a gitmem mümkün mü?
2) Alanya ya giden otobüslere yolda binmek için nereye kadar gidilebilir?
(4) 

evinizde spor salonunuz/odanız var mı böyle spor yapanlar

baldan kaymak #1581907 
memnun musunuz? istikrar sağlanıyor mu?

sıkıldım salona gitmekten açıkçası.
(3) 

trendyol anneler günü ind.

bahçedekisandal #1581906 
anneler günü indirimleri ne zaman başlar? sweat alacağım. birkaç güne fiyat düşerse üzücü olur

Burgazada çiçekçi

ebucan #1581905 
Selam Burgazada'da doğrudan bir çiçekçinin telefonunu bilen dostumuz var mı? Çiçeksepeti oraya göndermiyor ve doğrudan bir çiçekçiyi aramak iyi olabilir. Yarın bir çiçek göndermek istiyorum da oraya.

Çok teşekkürler.
(1) 

Forkliftte ağırlık olduğunu bildirecek bir devre ihtiyacı

oldz #1581904 
Forkliftte yük olduğunu volt cinsinden bildirecek ucuz bir devre ne olabilir?
(4) 

Memuriyette baskasinin maasini sorma hakki var mi?

bugunolmadiamayarinkesinolacak #1581903 
Merhaba 657 ye tabii devlet memuru olarak calisiyorum.performansa dayalı doner sermaye odemsi aliyoruz.calistigim birimdeki bir kadin her ay ek odemede calisan personelden birimideki calisanlarn ne kadar odeme alacagini tek tek sorup öğreniyor.aralarinda ahbap iliskisi var.bu sekilde bilgilerimizi alma-verme haklari var midir? Bu durumdan cok rahatsıziz
(4) 

hangi otomobil/suv: ford ecosport/toyota corolla/vw passat/ford focus

baldan kaymak #1581902 
bir önceki duyurumun devamı gibi. liste yaptım.
otomatik vites, max 925k TL bandında, apple car play ve direksiyondan media kontrolü olan şık bir araç istiyorum. clio 4 kullandım, apple car play vardı. çok mutlu etmişti. tek eksiği çok ses alması ve hızının düşüklüğüydü. bunlar için daha yukarı çıkmalısın diyorsanız cidden gerek yok çünkü motor, performans beklentim yok. ayrıca sunroof aramıyorum. ağırlıklı şehir içi kullanım olacak. serviste bakım yaptıracağım. bu yüzden km’si yüksek araç istemiyorum ama yine de listeme aldım. yaş 30 ve bekarım haliyle genç arabası olsun kafasındayım. ama yamaha aşkım; japon tarafım ağır bastı, corolla’yı listeme aldım.

1) ford ecosport 1.0 otomatik 50-90k km bandında, 2018 modeller. kaza tramer yok. - st line paket en dolusu. ben bunu beğendim. ama hem 1.0 motor sıkıntısı hem de tipini sevmeyenler olmuş ama benim hoşuma gitti bilemedim. 2025’te üretimi duracakmış.

2) toyota corolla 1.8 hybrid otomatik 100-120k km bandındalar, 2018-2021 model. kaza tramer yok. - paket farklarını bilmiyorum, açıklayacak varsa iyi olur. genellikle bu yıl üretilen hybrid’ler destekli imiş bu da çok performans beklemeyin yorumlarına sebep olmuş. sadece 1.araç suv olunca ve şık geliyor gözüme, bunu bilemedim. baba arabası gibi. çocuğum olsa ilk sırada gelirdi sanırım, bilmem.

3) vw passat. standard beyaz yaka aracı gibi geliyor ama aşiret paket zılgıt edition takılmak da güzel. temizi yok baktığım bantta. km’ler 200k bandında. gerçekten tam içime sinmedi. highline olup, temizler çok daha pahalı. önerinize açığım. 2012 model denk geliyor onu da notlayayım.

4) ford focus. paket farklarını yine bilmediğimden detaylı bakamadım. passat alamadım vari bir araç gibi geliyor. ön konsolu değiştirmişler. değişenlere bütçem yetmediğinden bakmadım. yeni üretimi 2022’de durmuş diyorlar.

1.ye yakınım ancak sorun yaşayanlar olmamış değil. baktırarak alacağım ve bayağı temizine yürürüm gibi geliyor ama siz papoa yeni gine’lilerin de yorumlarını duymak isterim. mümkünse bunlardan kullanmış duyurucuların. teşekkürler.
(3) 

iletişimsiz bir iletişim

cosmicgadin #1581901 
Merhabalar, ben birine iş veriyorum ve bu kişinin hizmet alan kişiyle bazen iletişime geçmesi ve dokumanlar vs yollaması gerekiyor. Ben de çalıştığım kişilerle müşterilerin telefon alışverişine sıcak bakmıyorum. Bu yakın zamanda site üzerinden gerçekleştiriliyor olacak zaten fakat şimdilik kolay yoldan nasıl halledebilirim, bir uygulama vs ya da başka bir tavsiyeye ihtiyacım var. Sadece mesaj değil, dokuman gönderilebiliyor olması da önemli. Thanks!
(2) 

Sarı sitede favorilere ekleyince ilan sahibi favoriye ekleyeni görüyor mu?

birşeylersoracağım #1581899 
Sarı sitede favorilere ekleyince ilan sahibi kimin eklediğini görebiliyor mu?

25 Mayıs'ta Stand up - Bizleşmiş Milletler - Bilet devri

nihayet #1581898 
Caddebostan Kültür Merkezinde düzenlenecek Bizleşmiş Milletler Stand up gösterisi için elimde 2 bilet var. Alış fiyatı iki bilet toplam 656 TL. İki bileti toplam 550 TL'ye bırakabilirim. İlgilenen olursa havale sonrası e-posta veya WhatsApp'tan bileti devredebilirim.
(9) 

Ozel hastaneye gitsem serum taktirabilir miyim?

sckxyss #1581897 
Çok hasta değilim ama hafif ateş ve halsizlik var. Kendimi biliyorum, 4-5 günde gitmiyor bu. Önceden daha kötü durumda acile gittiğimde takılan serumun çok iyi geldiğini tecrübe ettim. Acile gitsem, bir serum yiyip kendime gelsem diye düşünüyorum. Mantıksız mi? Zararı var mi?

Gideceğim hastane oldukça boş bir hastane, yani başka bekleyenlerin sırasını falan almış olmayacağım.
(1) 

Titanyum anodizasyon

hayirsiz #1581896 
Bende şu ürün var.
tactileturn.com

Bunu anodizasyon ile aşağıdaki hâle getirtebileceğim bir yer var mı? Tam böyle yapmak mümkün değilse, tamamı aynı renk olacak şekilde de olabilir.

Türkiye'de olması gerekiyor tabi. Çok zor bir şey istiyorum, biliyorum ama yine de şansımı deneyeyim dedim.

tactileturn.com

tactileturn.com

Teşekkürler.
(3) 

İş mülakatlarına nasıl hazırlanıyorsunuz?

inside story #1581893 
Arkadaşlar selam,

Fena olmayan bir özgeçmişim var, alanında hem iyi hem de büyük firmalarda çalıştım. Mülakat esnasında değinmek istediğim her noktaya maalesef değinemiyorum burası biraz benimle ve biraz da görüşmeci ile alakalı.

Asıl merak ettiğim soru ise şu; iş görüşmesine başlayınca neler yapıyorsunuz? (özellikle ik mülakatlarında)

- Görüşmeci ile merhabalaştıktan sonra hangi soruları soruyorsunuz laf olsun muhabbet dönsün diye?

- Kendini anlatma kısmı geldiğinde ben geçmişten günümüze şurada çalıştım burada çalıştım diye anlatıyorum ama ben anlatırken bile bana sıkıcı geliyor, siz neler yapıyorsunuz?

- bazı noktalara değineceğim zaman kendimi yersiz övecek gibi hissediyorum ve bunu yapmaktan vazgeçiyorum. kafamda deli sorular
(8) 

Uykuda 1,5 kilo vermek

gecerken ugradim #1581892 
Birkaç gündür gece yatmadan hemen önce ve sabah kalktığımda kilomu ölçüyorum, 1 ile 1,8 kg fark oluyor aralarında. 6 7 saat uykuda ortalama 1,5 kilo vermek bana garip geldi. Var mı bilimsel bir arkadaşımız bunu mantığa oturtup cevap verecek?

Not: Tuvalet, terleme, bozuk terazi seçenekleri elendi.
(15) 

ilgisiz eşten boşanırken ağlanır mı?

anna sun #1581891 
yıllardır çekmişsiniz, hep yalnız hissetmişsiniz ve artık böyle gitmemeli diyerek boşanma kararı alıyorsunuz. zar zor alıyorsunuz bu kararı ama zorluğun sebebi sevgi mi yalnız kalma korkusu mu belirsiz... böyle düşünürseniz dilekçeyi verdikten sonra günlerce ağlamak normal mi?
(13) 

Erkek mini çanta

abelardo #1581889 
Yaz geliyor. Bir sürü şortum var. Bol bol giyeceğim. Ama neredeyse tamamı cepsiz. O yüzden cüzdan anahtar ıvır zıvır için bir çantaya ihtiyacım olacak. Bel çantası çok demode dimi? Ne kullanabilirim? Öneriniz var mı?
(7) 

Türkiyede geri dönüşüm oluyor mu

the sound and the fury #1581888 
Son zamanlarda aklıma gelen şey. Bu kadar fakir olup tükenen maddeleri plastik kağıt cam gibi neden geri dönüşüm yapmıyoruz ziyan oluyor ziyadesiyle. Anlayacağınız canımı çok sıkıyor ziyan olması maddelerin.
(3) 

Türkiye'de iş gücünde olmayan kadın sayısı?

amortisman #1581887 
Merhaba,

T.C. vatandaşları içerisinde çalışmayan ve iş de aramayan kadınların yaklaşık sayısına ihtiyacım var. Ev içi emeği bir kenara bırakırsak ev hanımlarını veya ailesiyle yaşayan ve çalışmayan bekar kadınları kastediyorum.

Şöyle bir rapor buldum: data.tuik.gov.tr

"Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre 2022 yılında 15 ve daha yukarı yaştaki nüfusun istihdam oranının %47,5 olduğu görüldü. Bu oran kadınlarda %30,4, erkeklerde ise %65,0 oldu.
"

Bu cümleyi doğru mu anladım diye teyit etmenizi rica ediyorum. Kadınların sadece %30'u mu çalışıyor? Bu durumda kaba hesapla 28 milyon kadın çalışmıyor oluyor? Bu doğru mu?
(2) 

Sakarya-Antalya Arası Gezi planı

Zima Blue #1581886 
merhaba,

kız kardeşimin düğünü nedeniyle önümüzdeki ay antalyaya gitmem lazım. düğün günü yol gidip sonra düğüne katılmak istemiyorum. 2 gün önceden yola çıkmak istiyorum ama antalya da konaklamak da pahalı. acaba diyorum bu güzergahta konaklayarak hem de gezerek 2-3 saat araç kullana kullana gitsem buraya. ama nereye uğramaya değer nerde kalınır gezilir hiç bilmiyorum.

var mıdır önerisi olan?
(5) 

Şu kamp ızgarasından bulabilir miyiz

ananiyimioguz #1581885 
Eğer link dakikaya gitmez ise dakika 14:25

youtu.be

Edit: nurgazın var büyüklü küçüklü ama onlar biraz hantal geldi.

Biraz daha kibar ve compact bir şey arıyorum.
(3) 

Amazon MacBook Fiyatı

arnold schwarzeneger #1581883 
Merhaba,

MacBook’un Amazon’daki en dolu modeli ile Apple fiyatı arasında bayağı fark var görünüyor. Amazon’da indirim ilan edilmemiş ama. Bu ikisi aynı ürün değil mi?

www.amazon.com.tr


www.apple.com
(5) 

Ev Güvenlik Sistemi

Defanstaki son adam #1581882 
Selamlar,

ev güvenlik sistemi olarak kale alarmı kullanıyoruz. taahüt süremizin sonu geldi ve aylık 934 tl fiyat veriyorlar. mevcutta 432 tl veriyorduk. pronet yüksek ihtimalle daha pahalıdır.

başka önerdiğiniz bir sistem var mıdır?

bizim için önemli olan, cam-kapı sensörleri, pencere ve kapı üstünde ışıklı/sirenli kutu ve acil bir durumda telefon ile ulaşılması.

çok teşekkürler.

Ankarada Web server yönetimi vs.

erty_ksk #1581881 
Şirketlerimize ait belli web sitelerimiz var bunların domain, hosting, server vs işlerinin yönetimini yapacak profesyonel çözüm sunan şirketler varsa paylaşır mısınız?
(14) 

sürekli toz, bitmeyen toz :(

tuborg yesili #1581879 
Ev sürekli tozlanıyor ve ben tozdan nefret ediyorum. Bahar alerjisi ile birlikte beni mahvediyor. Her gün silsem her gün yine toz oluyor. Bu kadarı normal mi?
Muhtemelen en büyük nedeni çamaşırı evin içinde kurutmam ama kurutma makinem yok ama almayı da mobil olmam taşınmam gerektiğinden almıyorum ( ki kullandığım dönem kıyafetlerime zarar da vermişti),benim için en iyi ihtimal evin içinde kurutmak. Odayı sık sık havalandırıp, hava temizleyici çalıştırıyorum ama toz belasından kurtulamadım.

Öneri ve fikir alışverişine açığım.
(2) 

gmail arayüzünün aşırı kötü olması

legalize marijuana #1581878 
ben mi beceremiyorum? gelen mesajı tıklayınca :RE :RE :RE içinde aramalar, taslaklara kaydedince asla bulamamalar, eklerin saçmasapan mesajın en altında görüntülenmesi ve daha bir sürü şey.

outlook tarzı bir arayüzü görünümü var mıdır bunun? ayar yapabileceğimiz. eklentisi vs.

Border Collie ve Golden Retriever kırması köpeğe yuva arıyoruz.

neira #1581877 
ibb.co
ibb.co

3 yaşında, erkek, kısır değil. kedilerle arası iyi, oyuncu, enerjik bir bebe.
Ben geçici olarak eve aldım ancak kedim kendini odaya hapsetti o yüzden acilen yuvalandırmak gerekiyor. köpek benim değil ama benimle iletişime geçebilirsiniz.

Yer: İstanbul

Bir süre üstte kalabilir mi?
(2) 

Yatırım fonlarından anlayanlar bakabilir mi?

dejame #1581875 
Yatırım tavsiyesi istemiyorum, sadece bir yol gösterilmeye ihtiyacım var.

Uzun zamandır dolar sabit kaldığı için babam bugün 11.000 USD bozdurup bana gönderiyor, bunu yatırım fonlarına dağıtalım diyor.

Daha önce vergiler gelmeden 5 - 6 farklı yatırım fonu aldım, birkaç aydır Cihat Çiçek'i takip ediyorum.

Problem şurada başlıyor:

1. Dolar bozduğumuz için kur makasından dolayı ortalama 11.000 TL kadar zarara girdik. Bunu telafi etmek istiyoruz, uzun vadede yükselmesini bekliyoruz. En az 3 - 5 yıl kalacak. Bu telafi süreci iyi performans gösteren fonları seçersek ortalama kaç ay sürer?

2. Geçen hafta bazı fonlar vergilendirildi. Vergilendiren fonlardan uzak durmam mı gerekir? Yoksa vergisine rağmen iyi performansı olan, uzun vadede stabil bir şekilde enflasyona karşı yükselen fonları da seçmem mantıklı olur mu?

3. Orta vadede devalüasyon ihtimali var. Bu yüzden yatırım fonlarını yalnızca bir yere endeksli yapmak istemiyorum, riski dağıtmak için döviz bazlı (yurtdışı hisse senetleri vb.) ve Türk lirası bazlı (Türk borsası vb.) yapmalıyım, değil mi?

Bu konuda yeni olduğum için terimleri yanlış ifade etmiş olabilim, umarım sorularım anlaşılmıştır. Teşekkür ederim.
(8) 

Faydalı bir eğitim aldınız mı?

michael_knight #1581874 
Birkaç saat veya birkaç günde verilen eğitimlerden bahsediyorum.
Böyle bir eğitim aldınız mı? Çok faydalı veya çok faydasız mıydı?
(1) 

Instagram reklamı beğenisi

a man alone #1581873 
Beğeni sayısı kalp simgesine girilip bakıldığında 300 civarında görünüyor profile girip bakıldığında 13 görünüyor. Neden böyle?
(2) 

mon% ve crp yüksekliği

birnevibahar #1581872 
bugün annemin kardiyoloji kontrolü vardı, doktor tam kan/hemogram testlerini istemiş. yarın sabahtan tetkik sonucu için arayın demiş ama tetkik sonucunu online gördüm dayanamadım buraya danışmak istedim.
2 gündür burun akıntısı vs. soğuk algınlığı var, crp 0-5 arası olması lazım annemde 26 çıktı. mon% ise 4.2-11.8 aracılığında olması lazım annemde 11.9 çıkmış. geri kalan hemogramlar ise temiz görünüyor.

bu değer yükseklikleri yaşadığı soğuk algınlığından dolayı olabilir mi, çok çok teşekkür ederim
(3) 

iPad den macbook'a ekran yansıtma

orin #1581871 
Merhabalar ipad den MacBook'a ekran yansıtıldığında hiç bir şekilde macbook'un diğer masaüstü kısmına geçip işlem yapılamıyor. Acaba iPad den yansıtılan ekranı MacBook da yeni bir masaüstü olarak görme gibi bir şansımız var mı? Yani yansıtmayı yeni bir masaüstünde görüp diğer masa üstlerinde MacBook da çalışmak istiyorum.
(8) 

maaş ve mesleğiniz nedir

olaguerr #1581870 
ve yetiyor mu?
(10) 

Pazar alışverişi 430 lira tuttu

noxie #1581869 
selam dostlar,

pazara gittim az önce, 430 tl tuttu. akşam daha ucuz oluyor biliyorum ama şimdi gitmem gerekiyordu. sizce çok mu bu tutar?

güncelleyerek yazıyorum. fiyatlarını hatırladıklarımı da ekledim.

aldıklarım:

1 kg kuru soğan,
otlar (birer adet maydonoz, roka, kuzu kulağı, semiz otu) (10, 10, 10, 20 = 50 tl buna verdim)
2 adet enginar (60 tl)
1 kg bezelye (35 tl)
1 kg kabak,
1 kg şeftali (40 tl)
yarım kilo erik (50 tl)
1 kg domates (25 tl)
1 kg biber,
1 kg salatalık (20 tl)
1 küçük yuvarlak sarı kavun (100 tl)

tüm pazarı almışım yuh
(4) 

Fetal dna testi

solenkol #1581867 
Merhaba duyuru ailesi, eşim 11 haftalık hamile kısmetse baba olacağım. İstanbuldayız kafamızda suphe kalmaması için dna testimizi de yaptıralım diyoruz. Son zamanlarda yaptıran varsa nerede yaptırdığını soyleyebilir mi? Doktorumuz hill health diye bir yer onerdi. Fiyat aldım standart olanı 470 dolar, eurofins diye bir firmaya yaptıran bir iki arkadası varmıs eşimin ama ulaşamadım hic bir türlü firmaya. Başka yer ve fiyat bilgisi öğrensen cok mutlu olurum.
(1) 

Dijital vergi dairesinde dilekçe kabul edilme süresi

eja #1581866 
Merhaba,
Dijital vergi dairesinden "Gayrimenkul Sermaye İradına Konu Malın Elden Çıkarılması ile Gelirin Son Bulması" ile ilgili dilekçe doldurdum sormak istediğim bu şekilde online olarak evrakları işleme alıyorlar mı kaç gün içinde alıyorlar ortalama deneyiminiz oldu mu?

mobil görünümden çık