(2) 

kulaklık ucu tamiri

nahtoderfahrung #1364821 
elimde pahalı kulakiçi bir kulaklık var geçen sene jak kısmı bi yere sıkıştı yamuldu, ben de kendim yaparım diye kestim ucundan ama meğersem mikrofonu olan kulaklıkların jak kısmı sandığımdan biraz daha komplike imiş. istanbulda bunu yaptırabileceğim bi yer var mı? elimde hazır jak var sadece lehim atma işini halledecek.
(1) 

spora tekrar başlamaktan çekiniyorum

nahtoderfahrung #1363595 
geçen sene şubattan bu sene şubata kadar 1 sene spor yaptım, hatrı sayılır kilo verdim yaklaşık 30 kilo civarı, kollarım da kas yapmıştı baya. iş yoğunluğundan dolayı üyeliğimi yenilemedim, sonra bedelli askerlik araya girdi böyle bahanelerle şubattan beri göt göbek saldım 4 ayda 8 kilo geri aldım ama sanırsın 20 kilo geri almış gibiyim, acayip şişkinim. tekrar salona yazılmaktan çok çekiniyorum o kadar emek verdim toparladım derken en başa geri döndüm ve tekrar baştan o kadar emeği vermek gözümde çok büyüyor. zaten 1 sene hayvan gibi kardiyo diyet kasmama rağmen göbeğim hala bu fotoğraftaki gibi,
i.hizliresim.com
emek veriyorum ama etkisini görmüyorum, 2 haftadır yazıldım yazılacam, uykum var diyip erteliyorum. gittim l-karnitin, cla vs bile aldım bi an önce aradaki 4 aylık farkı kapatayım diye ama ayaklarım salona gitmiyor, ne yapayım da motivasyon kazanayım tekrar?
(1) 

didik didik freud tarzı podcastler

nahtoderfahrung #1351117 
açık radyonun didik didik freud programını dinlemeyi çok sevmiştim, şimdi aklıma geldi bu tarz kayıtlar var mı bildiğiniz
(1) 

selectra reçetesiz alınabiliyor mu?

nahtoderfahrung #1348786 
2 sene önce alabiliyordum eczaneden şimdi tekrar almam gerekiyor, eczacı reçetesiz satılmıyor selectra dedi, eczacı arkadaşı aradım doğru mu diye öyle bişey yok dedi biz satıyoruz akşama getiririm bir kutu dedi. ama ben sürekli arkadaşa getir diyemem benim bunu düzenli alabiliyor olmam lazım, her ay reçete de yenilemekle uğraşamam. işin aslı nedir?
(10) 

tek başıma yapabileceğim sürdürülebilir etkinlik önerileri

nahtoderfahrung #1348353 
haftasonları tek başıma gerçekleştirebileceğim etkinlik önerileri arıyorum bugüne özel değil, sürdürülebilir olabilir. haftasonları evde oturmaktan çok sıkılıyorum artık ama yapacak bir şeyim de yok pek, bir arkadaş grubum var onların da sağı solu belli olmuyor. şurdan ucuz bilet al şuraları gez önerisi bile olabilir.

not: istanbuldayım
(2) 

sürekli küçük tuvalete çıkıyorum kontrol için hangi poliklinik

nahtoderfahrung #1343794 
s.b. ürolojiye mi gitmeliyim? geçen gün saydım 19 kere tuvalete çıktım 8 saat içinde.
(2) 

seçim arabalarının mantığı ne?

nahtoderfahrung #1340055 
yani bunları ortada patlak hoparlörle dolaştırdıkları zaman oylara ne etkisi oluyor? aksine ben en az gezdirene daha yakın hissediyorum kendimi. gerçekten anlam veremiyorum, salak bir müzikle oturduğumuz evin önünde günde 100 tur atıyorlar.
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık