(6) 

ziraat bankasında çalışan (annesi babası akrabası çalışsa da olur)

rentts #108623 
benm bi hesabım var ama bunu kontrol etmek için bankaya gitmeye hiç vaktim yok. sabah 7 akşam 8 işteyim. hesap no mu versem bana para yatmış ya da yatmamş diebilcek birisine ihtyacm var. rentts at gmail com dan ya da sözlükten ya da bu duyurunun altından ulaşrsanız çok minnettar kalırım.
(5) 

alt kata kaçan su, banyoda su yalıtımı ama nasıl?

rentts #108304 
şimdi bizim banyodan alt kata su kaçıyormuş biz tatildeyken bi ara hatta patlamış akmış falan. eski borular varmış biz de tüm banyo tesisatını pvc borularla yaptık ve duvara falan gömmedik. tesisat bildiğin dışardan gidiyo beyaz plastik borular. daha sonra yine şikayet oldu alt kattan su geliyor diye. bu sefer bi daha baktırdık küvetin giderinde büyük bi çatlak varmış onu da değiştirttik. şimdi yine şikayet gelmeye başladı alt kattan su sızıyor diye. sanırım bu sefer küvetin yanındaki seramiklerden sızıyor su. benim sorum şu bu seramikleri banyonun tabanını falan kırmadan dökmeden böyle bi malzemeyle yalıtmak mümkün müdür?
www.sahibinden.com?
www.sahibinden.com?
bunlar gibi bişi sanırım aradğm ama bilemedim pff
(3) 

cod modern warfare 2

rentts #107814 
oyunu kurdum açılıyo falan herşey çok gzel ama full screen olmuyor nedendir?
(7) 

istiklale bakan kafe

rentts #106887 
altta mekan sormuş da birisi ben de özendim sorayım dedim ben boğaz manzarası istemiyorum böyle istiklalden geleni geçeni seyredeyim eğleneyim istiyorum. nereye gitsem?
(4) 

pendik uydukent e hangi otobüs gider?

rentts #106667 
16k ya da e10 gider diye düşünüyorum emin olamadım? yoksa başka bir hat mıydı?
(2) 

ehliyet sınav sonuçları online öğrenmek mümkün mü?

rentts #106082 
en son olan ehliyet sınavına girdim 2 hafta önceydi sanırsam. 14 ünde de direksiyon var yazılıdan geçip geçmediğimizi nerden öğrences. meb in sitesinde çok eski kayıtlar var hala.
(4) 

yeter artık nedir bu kestanelerin durumu?

rentts #105988 
garib anam marketten olsun, pazardan olsun çeşit çeşit kestane aldı (sadece son 1 ay içinde 10 kilo alınmıştır heralde) bunlardan sadece 1 kilosu adam gibi çıktı. yani adam gibi ne demek sokakta satılanlar gibi kabuğu kolay soyuluyo, çürüksüz kurtsuz. diğer hepsi kabuğu ayrılmayan ya da kurtlu cinsten çıktı. ne yapmak lazım neye dikkat etmek lazım nerden almak lazım? kestane seviyoruz ailecek pfff =(
(14) 

bot alcam da nerden almalı?

rentts #105881 
yer:istanbul
istenen özellikler: gore tex, vibram taban, çok ağır hantal olmasın, rahatlık ön planda yani
max bütçe: 150 lira

böyle bişi bulan varsa yazarsa nerde olduunu sevinirim.
(5) 

sapık var imdat

rentts #53127 
sorun şu: ingiltere de yaşayan bir kız arkadaşıma bi sapık dadanmış. buna benm oyunumu oyna yoksa başına neler gelir falan gbi şeyler yazıyormuş. netten cebine sms atıyomuş tam olarak içeriklerini ben de bilmiyorum. facebook dan arkadaşımın akrabalrını falan bulmuş onlara mesaj falan atmış galiba. elimizde adamın maili, blogspot taki kullanıcı adı(blogspotta da bunun adına bi blog açıp resimlerini falan koymuş) adam yabancı birisi büük ihtmalle. ama bu adam hakkında ne yapabilir? polise gitse pek ciddiye alcaklarını sanmıyorum. türkiye de olsa bi buluşma ayarlayıp o herifi yakalayıp anasından doğduğuna pişman ederdim ama ne yazık ki bu da mümkün deil.ne yapabiliriz bu heriften kurtulmak için?
(1) 

emekli sandığı falan felan

rentts #51217 
ben bi ara ssk lı çalştım bi ara emekli sandığına bağlı çalştım. emekli sandığı sicil numaram da var ssk no m da var. nerden sorgulayacağım ne kadar çalştığımı? eskden vardı bööle bi yer ama şimdi bulamadm.
(1) 

istanbul diyabet merkezi

rentts #51107 
şimdi diyabet konusunda tecrübeli bildiğiniz bir hastane falan var mı? çok kapsamlı araştırma istiyor hastamız. öyle herhangi bir diyabet merkezi deil de, sizin gittiğiniz, yakınlarınızın gittiği falan hastane falan var mıdır?
(2) 

uydudaki beleş full hd kanallar

rentts #50038 
şimdi bazen uydularda oluyor deneme amaçlı hd görntler yayınlanıyor falan. türksat ta ya da hotbird uydusunda var mıdır böyle kanallar? yani paralı olmayan kanallardan bahsediyorum. (digitürk, dsmart, discovery, eurosport demeyin)
(3) 

laptop ı lcd tv ye bağladım

rentts #49684 
malzemeler
bi laptop (8600mgs ekran kartlı), bir plazma (4hdmi, bir vga girişli), sorunsuz çalışan bir vga to vga kablo.
soru:
normalde laptop ı 22 inçlik lcd monitöre bağlayıp canavar gibi kullanmaktayım. pes2009 u falan çok rahat oynatmakta. ancak vga dan lcd tv ye bağlayıp, yv nin menüsünden pc yi seçip gerekli kısa yol tuşuna laptop klavyesinden basmama rağmen görüntü alamadım. kaynak tanınmadı diye bir hata verdi. sizce sorun ne? lcd monitöre bağladığımdan farklı bişi yapmadım ama olmadı.
(8) 

2000 liraya kadar lcd/plazma

rentts #49599 
2000 ytl ye kadar full hd tavsiye edebileceğiniz lcd/plazma tv ler nelerdir? kullandığınız falan şunu al süper dediğiniz bişiler var mı bu aralıkta?
(7) 

ssd disk alınır mı?

rentts #49452 
www.hepsiburada.com
şu yukardaki upuuzuun linkteki ssd disk almak ne kadar mantıklı? ben şimdi bunu alsam laptop ıma nasıl takarım illa servise falan mı götürmek gerekir?
(9) 

bu devirde kim böyle bir iyilik yapar?

rentts #49220 
şimdi olay şu: ben sahibinden.com dan bi laptop satıyorum. fiyatı 1800 ytl bugün elemanın biri mesaj atmış 12 taksitle verirsen alırım diye. acaba ben bu olayı nasıl çözerim? ben bu elemanla tanıdık bi dükkana gitsem bunun kartından 1800 ytl yi 12 ye böldürsek? dükkancı amca bana direk 1800 ytl yi peşin verir mi? bildiğim kadarıyla onlar kaç taksit yaparsa yapsın sonuçta bankadan peşin para alıyorlar.bir de böyle bişi yapabilecek bi tanıdığınız falan var mıdır varsa çok makbule geçer.
not:gittigidiyordan satmak istemyorum komisyonu çok fazla.
(8) 

diş arasına kaçan mısır kabuğu

rentts #48780 
patlamış mısır yerken dişimin sağ en arkadaki dişimin kısmına o ince mısır zarı gibi olan yer kaçtı ve çıkartamıyorum. lütfen her türlü öneriye açığım diş fırçası, ip, iğne, kürdan, yara bandı yapştırıp çekmek dahil aklma gelen her yolu denedim. sakız da işe yaramadı. ne yapsam?(dişçi demessiniz umarım)
(2) 

after effects cs3 yazı problemi

rentts #48450 
ne olduysa oldu, ae cs3 te eskiden gayet güzel yazı falan yazılıyodu, şimdi yazıyı yazıyorum, yazının yazıldığı alan belli ama, yazı gözükmüyor. imleçle tutup kenara çekerken yazı gözüküyor imleçle tutmayı bırakınca tekrar kayboluyo. google dan da baktım ama aynı sorunu yaşayan birilerini bulamadım. nedir acaba bilen eden var mı?
not: baya yüklüce bi plugin yükledim ama onlardan neden olsun?
(3) 

avea nın kampanyası (12.5 ytl muhabbeti) nedir?

rentts #48280 
tv de reklamları var ama nette hakkında bi bilgi bulamadım. 12.5 ytl ye sınırsız konuşun falan dio. nedir?
(2) 

Tûtî-i mu'cize-gûyem, ne desem lâf değil. Çerh ile söyleşemem âyînesi sâf değil

rentts #47428 
ne demek?
(1) 

video sitesi ama hangisi

rentts #47193 
ben bi arkadaşımın yaptığı işi tanıtan bir video yaptım ve bu video 20 mb büyklüğünde ve 5 dk falan. bunu hangi video sitesine yükleyim ki sorunsuz izlensin. vidivodo yu denedm %25 upload dan soora hata verdi. halbuki 50 mb yükleyeblrsinz yazıyordu. tavsiyelerinizi bekliyorum.
(5) 

Dereboyu Caddesi ?

rentts #46690 
meci diye köy deymiş. neresi ki bu? ben karşının taksisiyşm bi tek ali sami yen i bi de otoparkın ordaki otobüs duraklarını biliyorum. nası giderim bu caddeye acep?
(2) 

var mı böyle bişi?

rentts #46655 
şimdi hani urban legend mıdır bilmiyorum ama; hane eleman bi şirkette çalışmaz ama çalışıyo gibi gözükür de bu elemana yattığı yerden para verilir, hatta geçen gün aynı şekilde want2die sanırım böyle bi ilan vermişti. yani böyle bişi var ok ama çok mu nadirdir? bana da bi kere 3 aylığına böyle bişi denk gelmişti, 3 ay boyunca sigortamı yatrmıştı adamlar, ben de çalışıyo gözükmüştüm. havadan 3 aylık sigortam yattı yane elimi işe sürmeden. çok uzattım ama anlatabilmişimdir umarım.
böyle eleman arayanları nerden bulabiliriz? bunların bir websitesi falan var mıdır?
(3) 

o... çocuklarını kime şikayet edecem

rentts #45770 
şimdi mahallede açık alanda kurulmuş orman kenarına piknik alanı gibi bi yer var. elemanlar ormanı devletten 49 yıllığına kiralamışlar ve mafya olduklarını bilmeyen yok. herşey ii güzel türkiye burası. benim evim bu piçlerin mekanına 500 metre uzaklıkta. elemanlar sabahtan başlıyolar müzik yayınına akşama kadar. ben 500 metreden rahatsız oluyorum. polisi aradım zabıtayı ara dediler zabıtayı aradım arkadaşları göndercez dediler de hiç sanmıyorum bi sonuç çıksın. ne yapayım?
(7) 

pc ile laptop ı birbirine bağlamak ama nasıl?

rentts #45548 
şimdi elimizde bir kablosuz modem bir pc bir de laptop var. kablosuz modem pc ye bağlı. ben laptop ile bunu birbirine bağlayarak pc içindeki dosyalarıma erişmek gerektiğinde birbirine ver kopyalamak istiyorum. ekstra bir ethernet kablosu olmadan yani kablosuz olarak bağlanabilir miyim pc me?
(4) 

para karşılığı download yapabilecek limitsiz adsl kullanıcısı aranıyor (istanbul içi)

rentts #44525 
vereceğim linkten bana 7.5 gb lık veri indirebilecek kişiler rentts@gmail.com dan ulaşsın. 5 ytl veririm. (10 ytl ye indirilen şeyi korsancılardan temin edebileceğim için 5 ytl fiyat verdim)
(5) 

facebook sorusu

rentts #42088 
kimseden mesaj almamak gibi bir seçenek var mı acaba? varsa nerdedir?
(3) 

wireles youtube problemi

rentts #41890 
bende normal kablolu modem vardı ve bundan gayet gzel grebliodum youtube a. ama kablosuz bi modem aldım ve şimdi giremiorum mahkeme kararı yazısı çıkıyor karşıma. bundan nasıl kurtlabilirim?
(2) 

stan smith? gören duyan bilen var mı bunu?

rentts #41408 
yana yakıla bu modelden arıyorum istanbul veya ankarada. hiç gözünüze çarpmışlığı var mıdır bu model?
(2) 

rayban garanti değişim

rentts #37645 
rayban gözlük aldım faturası da var 2 aydır kullanıyorum bilmediğim bir nedenden üzerinde çizik oluştu. faturası mevcut. bi arkadaşım rayban in çizilmeye karşı garantili olduğunu söyledi (bana ne kadar mantıksız gelse de) var mıdır böyle bişi? götürsem gözlüğü değiştirirler mi?
(3) 

herhangi bi bakan ya da milletvekili tanıdığı olan?

rentts #37514 
mağdurum. içime oturdu. içim içimi kemiriyor. =(
(11) 

polisi kime şikayet etmem lazım?

rentts #37511 
şimdi ben emniyete gittim ve bi emniyet amiri bana hakaret etti. bu dallama orospu çocuğunu kime şikayet etmem gerekiyor? adli yollarla uğraşmak çok uzun sürer, kendi amirine şikayet etsem olur mu yoksa it itin kuyruğuna basmaz mı?
(6) 

harddisk satmak

rentts #37365 
şimdi ben netten birine 500 lük bir harddisk satcam. ama elemana içine oyun ve film atıp vercem dedim attım da. böyle bir satış suç teşkil eder mi acep?
(2) 

ankara emniyetten yeni ehliyet almak

rentts #37358 
geçen cuma gittim iş yerinden izin alıp sabah 10 gibi sıra falan kalmamıştı, numaratör sıra numarası kalmadı dedi. yuh dedim tabi.peki emniyet kaçta açılır? en erken kaçta gideyim ehliyetimi alabilmek için?
not:para yatırma ve form doldurma işlemlerini yaptım, dosyamı aldım.
(5) 

aprilia capanord (motorcu sözlükçüler bi bakıverin)

rentts #37165 
bu aletler neden muadillerine göre daha ucuz? parça fiyatları mı uçuk? çok mu yakıyor? servisleri mi yok?
www.sahibinden.com
(5) 

polaroid foto makinesi

rentts #36906 
polaroid foto makinesi için film mi olur artık kağıt mı denir ne denir bilmiom da elimizde bir adet clasic polaroid makina var ama filmi yok bunun zamazingolarından ankarada nerde bulabiliriz.
(3) 

pes 2008

rentts #36905 
faulü hemen kullanma kombinasyonu neydi bi de bildiğiniz güzel kombinasyonları yazar mısınız?
mesela r1+ kare=aşırtma şut, r1+ üçgen=aşırtma pas vs. gibi şeyler var mıdır acep bilmediğimiz.
(7) 

şimdi ne yapacam? (ehliyet,direksiyon vs.)

rentts #35693 
efendim ehliyet almaya niyet ettim. sanırım milli eğitim de ehil birisi olduğuma kanaat getirmiş olacak ki, yazılı sınavı geçtim, bugün de direksiyon sınavını geçtim. ee şimdi ne yapcam? yani bundan sonraki prosedür nasıl işliycek? ne kadar para daha vercez?
(3) 

pes2008 takılma sorunu

rentts #32966 
şimdi ben laptop ta pes2008 oynardım eskiden o zamanlar takılıyodu. sonra nette bi yazıda settings kısmındaki 3 kutucuktan birini işaretleyin takılma sorunu kalkıyor demişlerdi dediklerini yapmıştım ve hakkaten de sorun çözülmüştü gayet akıcı bi şekilde oynuyodum. ancak format attıktan sonra alete oyunu yeniden kurdum yine takılma sorunu baş gösterdi o kutucukların da hepsini denedim yine de sorun düzelmedi. ne yapmalı?
ekran kartım nvidia 8600m gs
(4) 

laptop wifi

rentts #32902 
laptop ımın wifi performansını nasıl arttırabilirim? Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) zaten alette var ama daha iyi çeksin istiyorum. usb den takılan şöyle bişi varmış:
www.sahibinden.com
bende mini pci genişleme yuvası da var oraya takılan bişi sanki daha iyi olurmuş gibi geliyor bana ama şüphem var. ne dersiniz?
(4) 

çaylakken nick değiştirmece

rentts #30599 
çaylakkene nick deiştirirsek, bu yazar olma sürecine nasıl yansır. yane nick deiştirdi diye daha geç çaylak olma ihtimali var mıdır?
(8) 

otomatik güncelleştirmeleri açamamak

rentts #30483 
her yolu denedim ama bu otomatik güncelleştirmeleri açamıyorum update yapamadığım için de msn i kuramıyorum. msn in eski sürümlerini yükliyorum onlar da yenisini yükle dio durmadan. yenisini yüklemeden eski versiyon mesela 7.0 ı kullanamaz mıyız? internet kafelerde kullanılıyor nasıl oluyor?
(5) 

bu ne menem virüstür

rentts #29820 
bundan kurtulmanın yolunu bilen eden var mıdır? regeditten mi taratmadım ismini mi aratmadım defalarca nod32 ile sildirdim yine de çıkıp duruo. üstelik eskiden imajını almştım xp nin temiz halini onu yükledim ona rağmen çıkmaya devam ediyor. bi çözümü olan ?
tr-load.com
(4) 

tek parça halindeki diski bölme

rentts #29814 
diskim tek parça ve ben bunu bölmek istiyorum 240 gb lık tek parça şu anda bunu 80 80 80 bölmem mümkün mü format atmadan?
(8) 

direksiyon sınavı

rentts #29316 
şimdi bugün bi sürücü kursuna kaydoldum adamlar bana araba kullanmayı bilio musun die sordular (ne kadar ironik olsa da evet sordular bu soruyu) ben de biliyorum dedim. e tamam araba kullanmayı biliyorum da adam bana direksiyon sınavında ileri sürücülük teknikleri falan sormasın? nedir ne değildir bu direksiyon sınavı kolay mıdır zor mudur?
(3) 

need for speed pro street save

rentts #28846 
elimde bu oyunun bitmiş save i var ancak bunu nereye kopyalaycağımı bilemedim. bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
(2) 

kedimiz ishal

rentts #28758 
2 haftalık 2 yavrusu olan kedimiz ishal önümüzdeki günlerde eve nerdeyse hiç uğrayamıycaz. ishalin sebeplerini biliyorum ancak veterinere de götüremycem evde olmayacağım için acaba bu ishali durdurmanın bir yolu var mı?
(1) 

wireless engelleme

rentts #28324 
wireless bağlantı kullanıyorum ancak genel ağdan aldığım için neti bazı sitelere girişim engelleniyor. bunu nasıl aşabilirim?
(2) 

grup veya şarkıcı ismi?

rentts #27401 
teknolojik aletlerin tanıtımı için video montaj yapıyorum ve bana autechre ya da squarepusher tarzı parçalar lazım. bol ritmli tekno altyapılı ama sade umarım anlatabilmişimdir. bu tanıma uyan bildiğiniz şarkıcı ya da grup var mıdır?
(10) 

hard disklerin + kompüterlerin geleceği

rentts #27394 
az önce harddiskle ilgili bi soruyu okuyunca aklıma geldi. ileride bu harddiskler nolcak? solid state drive (ssd) e mi döncek olay, toshiba nın portege modellerinde olduğu gibi? bir de bu ssd yi neden daha hızlı hale getiremiyorlar? sözlükten şöyle bi link buldum hızını göstermek açısından:
www.youtube.com
www.youtube.com
ama ben artık pc lerin de tv gibi düğmesine basınca açılan aletler olmasını istiyorum. bu imkansız mı?

mobil görünümden çık