(2) 

karagarga ya nolmuş?

rentts #396187 
site down gözüküyor ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
(1) 

hadi tiestolar şu şarkının ismini bilen var mı?

rentts #394199 
(7) 

altındaki bu fiyat farkı neden? (caps'li)

rentts #391083 
1. resim garanti nin vadesiz altın hesabının gram fiyatı
e1204.hizliresim.com
2. resim ise altın piyasa.com un az önceki altın fiyatı
e1204.hizliresim.com

garanti 98'den altınpiyasa.com un verisi ise 94'den gösteriyor satış fiyatını.
bu garanti nin kafadan koyduğu bu fark neyin nesi? gramından 4 lira kar mı ediyolar?
(2) 

güne iyi başlatmalık videom ve bir sorum var?

rentts #390280 
video bu
izismile.com
soru
videodaki şarkı nedir?
(3) 

Altin daha ne kadar duser?

rentts #389988 
Bu islerden hic anlamam ama altin dusmus sin gunlerde alinir mi su siralar yoksa beklemeli mi?
(8) 

siyah zeytin küflenmesin diye ne yapılır?

rentts #388242 
süper bi zeytin buldum biraz fazlaca almışım onu bi güzel yıkayıp yağlayıp kavanozla buzdolabına koydum ama gel gör ki küflenmiş buzdolabındaki zeytin. özel bir formülü var mıdır zeytin muhafaza etmenin?
(6) 

top gear hayranları şu araca ne dersiniz?

rentts #383646 
www.sahibinden.com
bu veya benzeri honda crv ler için ne dersiniz? alınır mı? kronik sorunları var mıdır? lpg li alcam alırsam.
(5) 

şu ne demek? (bilgisayar kurtları için soru)

rentts #379936 
www.vatanbilgisayar.com
bu ramden bi tane şu an laptopımda var, bi tane daha bundan alıp 4gb yapmak istiyorum rami. ancak bunda "sodimm" denen bir ibare var ne demek ki bu? aynısından da bulamıyorum hiç bi yerde kingston falan alsam aynı frekansta (667mhz ddr2 yani) bi fark olur mu?
(2) 

maltepe üniversitesi ulaşım servis?

rentts #372019 
maltepe üni'ye işim düştü yarın gtmem lazım 19b iett gidiyomuş da servisleri nereden kalkıyo bilen var mı?
(7) 

win 7 sorusu vol:2

rentts #371270 
şurda www.eksiduyuru.com sormuştum kuramıyorum vs diye.
şimdi yukardaki duyurudaki önerilere uydum c diskinde kurdum ama 32 bit kurdu işletim sistemini halbuki bendeki(yani kurduğum işletim sistemi) 64 bit işletim sistemi. yani daha önce başka pc lere kurdum 64 bit olarak şimdi kurdum win 7 yi 32 bit oldu. bi yerde hata mı yaptım acaba?
(7) 

win xp ye usb diskten win 7 kurmak mümkün müdür?

rentts #371174 
soru bu. elimde bi usb disk var daha önce bununla bi çok pc ye win 7 kurulmuş, ama ben kuramadım. bios dan boot device ı flash olarak göstermeme rağmen reset ten sonra flash'tan boot etmedi. yardımcı olabilecek var mı?
(2) 

çook komik film var mı son zamanlarda?

rentts #370508 
evde böyle yaya yaya izleyebileceğim komedi filmi arıyorum.
(7) 

bu browser'ın adını bilen var mı?

rentts #368684 
dün kurmuştum evdeki pc me adını unuttum şimdi işyerine de kurmak istiyorum ancak ismini unuttum. anesta browser mıydı, arista mıydı öyle bişiidi. bilen eden var mı?
(2) 

iphone-itunes sorusu

rentts #367200 
iphone u pc ye bağlayıp itunes u açtığımızda herseferinde bir yedekleme yapıyor 1/4, 2/4 falan diye ilerliyor ancak bazen 2. adımda takılıp kalıyor. ben bu otomatk yedeklemeyi nasıl kaldırcam acaba?
(4) 

jeremy lin in çenesinden sarkan şey ne (videolu)

rentts #366923 
(2) 

Sacma bi iddalasma

rentts #366173 
bugun konusurken arkadaslarla soz murat mentes e geldi bi sekilde ben de o adam evli dedim(kafa dengi nde izlediydim oyle dedigini hatta 1 de cocugu oldugunu soyledgini hatrliyorum) nette bakindim hic bi kaynakta bi blgi bulamadim belki taniyan eden falan vardir bu adam evli mi hacilar?
(2) 

şarkı soruyorum

rentts #360507 
dün ya da önceki gün radyoda (virgin ya da benzeri pop çalan bir yerde) italyanca sözleri olan böyle ritmli gayet funky bi şarkı vardı. günün şarkısı falan diye verdilerdi bilen var mıdır acaba? hatrladıklarım ne yazık ki bu kadar..
(2) 

xp'de explorer.exe %50 cpu kullanıyor

rentts #346736 
yabancı forumlara falan da baktım ama pek tatmin edici bi sonuç bulamadım, klasör içindeki büyük boyutlu movie dosyalarını preview etmeye çalışıyor vs vs diyolar ama çözüm yok. bilen varsa bi el atsın.
(5) 

biliyorum güvensiz ama...

rentts #343687 
bi tyatroya bilet alcam, ufak bi tyatro olduğu için biletix ten falan alamıyoruz. telefondan kredi kartı no su son kul. tarihi ve güvenlik no suyla alınabiliyor. tabi bunları ordaki birisine telefonda söylüyosunuz. ne kadar güvenli? bu numaraları bilen birisi alışveriş yapabilir mi şifremi bilmeden?
(2) 

mekan açmış/işleten kimse var mı?

rentts #343474 
büfe olur, restoran olur, bar olur. bana anneye anlatır gibi yasal süreçleri anlatabilir misiniz? nerelerden izin almak lazım? vergi levhası vs nasıl çıkartılır?/çıkartılmalı mı? vs
(2) 

şu gömleği nereden bulcam ben?

rentts #342146 
var mı istanbulda abercrombie mağazası bildiğiniz? boynerlerde falan var diyolar da ben hiç göremedim boynerlerde. hangisinde vardır acaba?
(2) 

en iyi arkadaşım performans sanatçısı?

rentts #340054 
uğur gürsoy'un du sanırım böyle bi karikatür varmış, içinde de "canlı koyun yumruklycam" falan gbi bişi geçiomuş bulabilen olursa süper olur.
(3) 

win xp hesap silme

rentts #335560 
şimdi ben pc'im açılırken hiç hesap falan sormadan direk açılsın istiyorum. güvenlik paroladır vs'dir istemiyorum. şimdi kullanıcı hesaplarıma tıklayınca 2 tane kullanıcı gözüküyor birisi "rentts (administrator)" diğeri "guest (guest hesabı kapalı)" diye gözüküyor. şimdi ben nasıl kaldırcam bu guest hesabını? ve bu şifre sormadan direk pc'nin açlmasını sağlar mı?
(6) 

yapı kredi nin yaptığı çok şerefli hareket

rentts #330359 
yapı kredi den bi kredi kartım var. bunun dönem borcu falan birikti yatıramadım uzun süre bugün elime para geçti, yatırayım diye atm sine gittim. (kafama tüküreyim vezneye gitmedim) çok güzel dönem borcumun tamamını ödemek için gereken işlemleri yaptım parayı yatırmak için açılan göze koydum. bu aq un makinesi parayı aldı saydı 20 sn falan sonra bana "işleminize şu an devam edemiyorum" diyerek kredi kartımı geri verdi parayı vermedi. hemen şubeye girdim (şubenin önündeki atm den yapıyodum işlemi) güvenlik müşteri hizmetlerini arayın onlara söleyin onlar halleder dedi. ok dedim aradım. müşteri hiz. yetkilisi de bana 2-3 iş günü içinde kredi kartımın borcundan düşüleceğini söyledi yatırdığım paranın. hadi buraya kadar eyvallah. e peki o 2-3 günlük faiz ne olcak dedim. "o konuda bişi yapamıyoruz" dedi. ben de "sizin hatanız yüzünden ben paramla rezil mi olcam?" falan dedim neyse bu bana en son para hesabınıza yatsın da ondan sora bu konuları görüşürüz falan dedi. şimdi soru şu

BU NASI İŞ AQ?
(6) 

neden kadın berber yok?

rentts #322994 
ydışında görüp baya bi şaşırmıştık arkadaşlarla sahi tr de neden kadın berberler yok? bayan kuaförlerinin çoğu erkek ama erkek berberlerinde hiç kadın çalışan yok. bu ne yaman çelişki. sonra mal erkek kuaförler saçı piç edip apaçiye çeviriyolar.
(4) 

istanbul'da ortodontist

rentts #313337 
istanbul'da hem 20'lik dişleri çekebilecek hem de ortodonti tedavisi yapabilecek bir merkez arıyorum. (devlet hastanesi değil özel arıyorum)
(7) 

pc den anlarım diyenler 10 puanlık uzman sorusu

rentts #312094 
notebook un hdd'ini değiştirdim. içinden çıkan hdd i, hdd kutusuna koyup external olarak kullanmak istiyorum. ancak laptop ta kullanırken bölüp kullanmıştım ve diski pc ye takınca şimdi 2 parça halinde görüyor. buraya kadar sıkıntı yok. ancak 2. kısım "raw" formatında gözüküyor. yani disklerden birisi raw diğeri ntfs. ntfs olan kısımda sorun yok ama raw olan kısmı kullanamıyorum.
amacım 2 partition ı birleştirerek tek bir parça halinde ntfs bir external disk olarak kullanmak.
bu nasıl yapılır?
(1) 

acronis'le imaj almak

rentts #311596 
notebook un hdd ini değiştircem. ama şu an kullandığım diskteki verileri aynen yeni diskime kopyalamak istiyorum. acronis'le imaj aldım diyelim ya sonra? elimde illa bir xp cd si mi olması lazım?
(4) 

istanbul'da dişçi full muamele

rentts #309521 
şimdi farz oldu gidip bi diş hastanesine ya da kliniğe domalcaz (çok afedersiniz ama öyle fiyatlar)

20 lik dişleri çektircem sonra arkasından yaptıracağım çok işlem olabilir. implanttı belki tel takma vs. uzun süreli gidebileceğim güvenilir bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz?
(3) 

pes 2012 pc için çıktı mı?

rentts #309028 
?
(6) 

çok kaliteli şemsiye

rentts #308562 
böyle amerikan başkanının şemsiyesi gibi çok kaliteli kırılmayacak, hemen rüzgarda dönmeyecek şemsiye arıyorum. bulamadım. celal birsen var ama online shoping i açılmıyor. var mı önerisi olan.
not: evet sabah şemsiyem kırıldı çöpe attım.
(2) 

şuraya nasıl gidiliyor acaba? (istanbul yol tarifi sorusu)

rentts #307904 
www.ivdb.gov.tr
Açık Adresi: Yeni Londra Asfaltı, Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Yeşil Plaza (Yeşil Kundura Binası) Topkapı/İSTANBUL
(1) 

kyk online borç sorgulama yok mu artık?

rentts #306953 
eskiden vardı ama şu anda eski linkler ölmüş. başka bir link var mı bildiğiniz çalışan?
(3) 

şundan kullanan var mı? (caps'li)

rentts #303457 
(2) 

facebook grup yükseltme ne demek?

rentts #292061 
selam sosyal medya insanları 1200 kişilik bir facebook grubum var bugün bir notification aldım, "x kişisi grubunuzu yükseltmenizi önerdi" diye bişi diyor. ne demek bu nasıl yapılır?
(1) 

Gece 12 den sora muzik yapan isletme

rentts #289528 
Allahin cezasi bir isletme var evimin yakinlarinda boyle sanatci getirip ormanda muzik yayini yapiyolar(orman dedigim bi tesis dahilinde ama acik havada) ben bu o cocuklarini 2 gecedir polise sikayet ediyorum arayarak, ama daha kesin bi yol var mi bu picleri sikayet edebilecegim?(cum savciligi vs olur mu hukuki mevzuat nedir bu konuda nasil bir yol izlemeli?)
(5) 

benim durumumda olan var mı? (kyk-öğrenm kredisi)

rentts #289275 
ben bu kyk ya borcumu tıkır tıkır öderken borç sorgulama ekranında "borcunuz blmem ne vergi dairesine devredilmiştir bundan sonra oraya ödeyin" diye bir yazı çıktı. eskden bankaya yatryoduk artk yatramycaktk yani. neyse hay aq dedim gttim vergi dairesi ne ödedm bundan 2 ay önce. ama borç sorguladığımda o vergi dairesine yatrdığım taksit gözkmediği gibi bir de faiz işletmeye başlamşlar. kyk yı aryorum ulaşamıyorum kimseye, çağrı merkezi ni arıyorum bir tane insan çkmıyor hep operatör hep operatör aq. başına böyle bişi gelen var mı?
(12) 

bu nasıl oluyor?

rentts #288997 
"bireysel emeklilik sisteminde 25 yasinda her ay 100tl koyarsan, 56 yasinda takribi 160,000tl'n olur." demiş bir finanscı bu nasıl mümkn olabiliyor? hesaplıorm hesaplıorm işin içinden çıkamıyorum.
(9) 

gerçek altın fiyatları nerede?

rentts #287291 
milyon tane altın fiyatı sitesi var ama "resmi" bir site yok mu? döviz için merkez bankası var ama altın için yok ya da ben bulamadım bulan varsa paylaşırsa sevinirim.
(1) 

bloomberg teki stand up programını nerden izlicem?

rentts #281154 
22 temmuz cuma saat 21 40 ta idi. yıldız tv den açamadım bi türlü. bulabilen açabilen var mıdır?
(6) 

vınn ya da vodem denen nanelerden kullanan var mı?

rentts #276247 
şimdi 2 aylık kullanmam gerekiyor sadece en uygun nereden alabilirim? teferruatları nelerdir? kurulumu nasıldır? hızı nasıldır? deneyimlilerden tavsiyeler bekliyorum.
(3) 

bir web sayfasındaki sadece imajları download etcem

rentts #275865 
böyle bir program var mı bildiğiniz?
(8) 

erdek'i bilenler edenler

rentts #275423 
haftasonu erdek'e gitmeye karar verdik ailecek. tavsiye edebileceğiniz plaj, koy, işletme vs var mı?
(4) 

İstanbul dan arabayla kacis

rentts #275100 
3 gunlugune temiz deniz temiz kum olan ege/akdeniz dsinda bir yer onerebilir misiniz?
(2) 

taksim'de akbil nerden alınır

rentts #274271 
bildiğin düz akbil alcam?
(1) 

new york bh photo ipad fiyatı?

rentts #266264 
www.bhphotovideo.com
şimdi gittiğimizde direk bu fiyattan alabilecek miyiz bu aleti? vergisi boku püsürü olmycak di mi?
(2) 

monitör sorusu...

rentts #266195 
gece düğmesinden kapattım sabah kalktım çalışmamaya başladı vievsonic vg2230wm model moniörüm. içini de açtık sigortası çalışıyor, düğmesi de çalışıyor ölçü aletiyle board'daki yolları da kontrol ettim onlarda da sorun yok. sorun ne olabilir? ve özellikle monitör tamir eden bir yer var mı istanbul anadolu yakasında?
(10) 

araç kiralama olayı=?

rentts #264613 
nasıl oluyor? boş senete falan imza mı atıyoruz?
(2) 

Antalya Havaalanı rent a car ?

rentts #264134 
tavsiye edebileceğiniz iyi bir firma var mı? fiyatları uçuk olmasın bi de büyük bir araba lazım 4 kişi 4 gün takılmak için.
(5) 

enteresan özellikleriyle öne çıkan adaylar var mı bildiğiniz?

rentts #262395 
bağımsız da olabilir, önümüzdeki seçimlere katılcak olan bildiğiniz enteresan adaylar var mı?

mobil görünümden çık