(3) 

Ps4 fiyat değişimi hk

the real brad pitt #1414600 
Selamlar. Görseli ben hazırladım copy paste değil. Bilmediğimden soruyorum. Bu talep artınca fiyatın artması mıdır, yani normal midir? Yoksa hukukun geçerli olduğu bir yerde suç mudur? Benim aklım almıyor 15 günde 2k zam yapılmasını. Neye ihtiyaç varsa acımasız ve adaletsizce uçuruyorlar fiyatını. Kimse de bir şey yapmıyor.
(4) 

Araba lpg sorunu/sorusu

the real brad pitt #1414047 
Selam.

2017 sportage aracım var. Lpg’li. Durum şöyle.

Gaz bitmek üzereydi gittim shell’e doldurttum gazı. Sonra shell’den çıktım baktım lpg ışıkları full ok. Ama bir iki saniye sonra ışık tek sarıya döndü yani bitiyor gibi gözüktü ve ötmeye başladı bitme işareti olarak. Gaz kokusu geldi arabaya. Ben de benzinde kullandım. Dün tekrar denedim aynı şey oldu. Baktım benzin kapağına (lpg de ordan doluyo) kablosu gevsek. Sıkıca taktım tekrar. Sonra lpg ye aldım 1-2 sonra tekrar aynı seyler oldu.

Nedendir? Lpg servisine falan da şu haldeyken (sağlık) gitmek istemiyorum pek. Benzincideki kişi mi bişe yaptı yani anlamadım direk orda oldu çünkü.
(7) 

İşe gitmek zorunda olanlar ne olacak - trafik

the real brad pitt #1413674 
Ben gebze’ye gitmeliyim mesela bugünden sonra iş yerim orada. Bostancıdan nası gidicem. Sabah kilitmiş tamamen çevirmişler yolu. Aklım almıyor arkadaş bu nası iş.
(5) 

Corono hk

the real brad pitt #1413078 
Selam.

Corona tr turkiye twitter hesabı twit attı. Diyo ki 10k iyileşen 8k vefat. Yüzde 40 vefat demek bu. Nası ölüm oranı yüzde 2-3 oluyor bu virüsün. Bizi mi kandırıyorlar. Korkutmamak için.

Bir de ölenlerin hepsi mi yaşlı yani anlamadım ki hep böyle deniyor ki buna hiç inanmıyorum.
(1) 

İki netflix sorusu

the real brad pitt #1412644 
1: murder msytery aile ile izlenir mi. Çok cinsellik var mı.
2: en beğendiğiniz filmleri yazsanıza ya. Eski yeni fark etmez. Çok saolun.
(4) 

2 corona sorusu

the real brad pitt #1412102 
1: yakınızda gördüğünüz corona pozitif hasta var mı.
2: allah korusun diyelimki kötüyüz ateş öksürük var. Süreç nasıl işliyor ne yapılıyor. Sonuçta ailecek yaşıyoruz. Ne yapılıyor biz ne yapıyoruz.
(3) 

tv alıyorum ne dersiniz buna?

the real brad pitt #1411864 
(1) 

Televizyon + ps4 kampanyası

the real brad pitt #1411596 
Var mı bildiğiniz duyduğunuz arkadaşlar. Bizim tv bugün şimşekten sonra gitti. Hdmi lardan hicbi görüntü almıyrouz ne yapsak da. Ps3 var bi de ikisini bir yenileyebilir miyiz diye düşündüm. Teşekkürler.
(1) 

Stres sıkıntıdan aptal olduk kendimizi dinliyoruz

the real brad pitt #1411431 
Burnum yanıyo sanki bulaşmış mıdır. Sizde durum ne.
(7) 

Ohal için ne bekleniyor

the real brad pitt #1411134 
Yahu aklım almıyo. Ne bekleniyo. Günde 100000 kişinin ölmesi mi? Bu işi diğer ülkelerde gördük ki durdurmanın tek yolu var. Ohal ilan edip sokağa çıkma yasağı getireceksin. 15-20 gün. Neyi bekliyorlar. Biz hepimiz geizekalıyız, dışarı çıkıyoruz. Bunu insan insiyatifine bırakamazsın. Onu geç. Herkes işe gitmek zprunda. Toplu tasıma kullanmak zorunda. Evde kalın ne demek. Nası kalıcaz arkadaş. Neyi bekliyor devlet.
(3) 

Sizce bu gençlere bise olmuyo lafı yalan mı

the real brad pitt #1410730 
Yani ne bilim. Sanki insanlrın topluca kendini iyi hissettirmek için sölediiği bişe gibi geliyo. Bu konuda güvenilir sitelerden bilgi edinen var mı.
(3) 

Videoda yüz değiştirme

the real brad pitt #1410377 
Selam. Aciliyet olan bi durum.

1 dakikalık bi videoda, konusanın kafası yerine bir fotodan kestğim kafayı koymam lazım. Ve alt yazı eklemem. Nasıl yapılır bu? Kim yapabilir? Basic olacak yani, yüz vucutla hareket falan etmeyecek. Bedenin üstünde dursa yeter. Yardımcı olabilecek var mı? Çok mühim bi mesele.. ücretli ise onu da vereyim. Yardımlarınızı beklşyprum. Tşk.
(9) 

Okuduğunuz bir romanı tekrar okur musunuz

the real brad pitt #1410043 
Ne kadar sonra? Cinayet romanıysa?
(5) 

Nereye kaçsam?

the real brad pitt #1406898 
Selam. Malum pazar derbi var. Ben ruh sağlığım için kendimi dünyadan izole etmeliyim. Bostancı tarafında oturuyorum. Arabayla nereye kaçsam. Sinema vs olmaz. İspark olmaz. Birinde insanlar ve telefonları var. Birinde dışarıdan ses var. Nereye çeksem arabayı da içinde film izlesem kitap okusam. Park vs de ediebilmeli. 7-9 arası lazım bana. Ne önerirsiniz.
(2) 

Iphone 11 tr de çift sim kartla kullanılabiliyor mu

the real brad pitt #1405516 
Bir umuttur yaşatan insanı..
(6) 

Piazza veya hilltown’da

the real brad pitt #1405362 
Kitap kahve yapılabilecek mekan var mıdır. Genelde happy moons tarzı kalabalık ve gürültülğ oluyor doğal olarak. Akşam alayım kitabımı çıkayım diyorum da bostancı maltepe taraflarında bu tarz bi yer bildiğim yok.
(1) 

Garanti bankası genel müdürlük levent/beşiktaş yakınında park yeri

the real brad pitt #1404551 
Var mı bildiğiniz? Oraya direk konum gireyim. Ücretli ücretsiz fark etmez. Yarın sabah oraya gitmem lazım nereye park edeyim?
(1) 

Saate kısa kordon bulabilir miyim

the real brad pitt #1403682 
Selamlar.

Seilo snde78p saatim var. Orjinal kordonu kopmuştu ben de çakmasını almıştım hakkaten aynısı geldiydi. Neyse bu bana büyük geliyor şu an. Uzun yani. Daha kısasını bulabilir miyim. Çakma olur. Orjinal de olur mu bilemedim pahalı mıdır. Nette aradım da sabitti krodon.

Thx.
(5) 

15 fotoyu bastırıp çerçevelettirebilir miyim

the real brad pitt #1403565 
Yani ben fotoları kaliteleri bozulmadan mail atıcam. Çerçeveletip getirecekler bana. Var mı böyle bi site.
(5) 

Cinayet romanı önerisi alabilir miyim

the real brad pitt #1403536 
Selamlar.

Ahmet ümit kitaplarının hepsini okudum hayranıyım. Gragne kitaplarını okudum. Grange da iyiydi ama bi noktada fransızca yerler isimler kafa karıştırdı.

Var mı önereceğiniz cinayet/polisiye roman. Türk yabancı fark etmez. Karizmatik başkomserli falan da olur.

Thx.
(8) 

Parfüm bozulur mu

the real brad pitt #1403325 
Şimdi alsam uygun fiyata buldum. 2 ay sonra kullanmaya başlasam 200ml lik olandan, bişe olur mu. Odada duracak öyle. Şimdiki daha bitmedi.
(3) 

Taksit indirme mümkün mü

the real brad pitt #1403317 
Selam.

8 taksiti 4’e indirtebilir miyim bankadan. Tüm taksitleri tek ödemede kaptaniliyorsun onu biliyorum da bu da mümkün mü.

Tşk.
(6) 

Kırmızı iphone 11, siyahtan ağır olabilir mi

the real brad pitt #1403145 
Soruyorum ama ağır. Cidden daha ağır. Neden öyle.
(2) 

Trafik cezası ödeme hk

the real brad pitt #1402378 
Arkadaşa dün ceza kesmişler. Arabası çekilmiş de. Bugün internetten öderken tebliğ tarihi kıskına ne yazmak gerekir. Sonuçta bi tebliğ yok yani. Dün mü bugün mü yazmak lazım.
(2) 

Bu kot değil dimi

the real brad pitt #1402368 
Ben jean veya kot değil de böyle smart casual dedikleri, keten mi kanvas mı neyse ondan al ak istiyorum. Şu sanırım ama emin olamadım. Ne diyosunuz.

www.avva.com.tr

Thx.
(2) 

Caddede pancake nerede yiyelim

the real brad pitt #1402051 
Canım çekti diyet miyet de yaptık 65’e indim 85’ten. Bizimkileri alıp götürücem fıtı fıtı.

Canım çekti pankek yiyolardı filmde. Bostancı ve veya caddede nerede yiyelim. Kahvaltısı da iyi olan. Uçmayan fiyt olarak. Yazın cıkalım.
Thx.
(3) 

Amazon com kupon

the real brad pitt #1402046 
Selam.

23 dolar toplam, kargo ve vergiyle 36-37 dolar yapıyor. O da 220 tl yaklaşık. Spigen’den kap ve cam almak istyorum.

Bu sitenin bi kargo bedavası, kuponu, kodu falan var mı. İnternette kesin calısıyo dediğim bir cok kod olmadı. Nereden bulunur.

Thx.
(4) 

Müzik sorusu

the real brad pitt #1400151 
Yabancı kültürü olmayan bir insan olarak bu tarz şarkılar seviyorum. Var mı ekle dediğiniz. İsmini hatırladığım 4 tane zaten :) ingilizce olsun. Thx.

The lucky one
No surprises
Seven day miles
Mad world
(5) 

Psikolog önerisi

the real brad pitt #1400052 
Anadolu yakası. Maltepe bostancı arası. Fiyatı makul. Yani çok bilmiyorum da seansı (1 saat mi oluyor?) max ennn fazla 200 olan. Güvendiğiniz. Yani bilemiyorum çok içten içe bir çözüm olacağını da sanmıyorum da çıkış çözüm bulamıyorum. Tükendim bu özgüvensizlikten, eziklikten, aürekli dışlanmaktan, değer görmemekten, okb den, bişey olacak korkusundan, endişeden, aman kimse kırılmasın ama dışlanmayayım ama başımıza bişey gelmesinden. Seneler boyu ilaç da kullandım yok yani olmadı. Bıraktım sonra ilacı yine devam. Kader mi yani bilmiyorum. Parayla beni gerçekten dinleyen bir arkadaşa ihtiyacım var belki de.
(1) 

Fractured gibi film netflix’te

the real brad pitt #1399641 
Ne var gençler. Çok beğendim dün izledim. Böyle beyin yakan diyolar ya.

İzledim çoğunu ama yazmayayım siz önerin belki izlemediğim çıkar. Thx.
(1) 

Sigorta sorusu

the real brad pitt #1399134 
Kuzenim çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Muayene tedavi kist operasyon falan derken pahalıya geliyor baya. Özel sağlık sigortası en uygun nası yapabilirim bilen var mı. Maddi durumları da çok iyi değil. En uygununu bulman ve yönlendirmem lazım. 33 k. Thx.
(5) 

suv feribot araç tipi

the real brad pitt #1398420 
selam.

suv (sportage) ile feribota binerken araç tipi ne seçmek lazım?

otomobil 1+4
otomobil 6-9
jeep
(2) 

osmangazi geçiş hk - 2

the real brad pitt #1398401 
selam.

istanbul > bursa giderken osmangazi'den geçmek için hgs'ye dediğiniz gibi 150 attım. ok. peki biz sabah gidicez akşam dönücez. bi daha mı kesecek? nasıl oluyor.

tşk.
(2) 

osmangazi geçiş hk

the real brad pitt #1398397 
selam.

istanbul > bursa. osmangazi köprüsünden geçerken suv araçtan kaç lira keser. yani hgs'ye yükleyeceğim dimi? ne kadar atalım?
(2) 

Iphone 11 şeffaf kap

the real brad pitt #1398363 
Selamlar.

Ben şeffaf kap aldım. Ama hem eşek kadar çok kaba ve kalın. Hem de telefon kırmızı parlak ne güzel bunu takınca çok soluk oluyor. Daha ince, daha kaliteli, şeffaf kap var mı bildiğiniz. Direk alayım.

Tşk.
(6) 

Yeni iphone’a geçerken

the real brad pitt #1398206 
Selamlar.

6s’ten 11’e geçerken ne yapmak lazım. İlk iphone’um 6s’ti. 11’de apple kimliğim ile giriş yapınca hesaplar falan olacak mı yani. Yapmak gereken bir şey var mı. Tam ne soracağımı da bilemedim.
(3) 

Esma selim arhan aşkı ne güzeldi dimi ya

the real brad pitt #1398052 
Hey gidi be
(3) 

Çamaşır makinesi önerisi

the real brad pitt #1397919 
Şu nasıl?

www.n11.com
(2) 

Kredi çekme yardımı

the real brad pitt #1397778 
Merhaba.

Bu işleri hiç bilmiyorum. 11k çekip max 1 senede 12, 1-1 ödeme niyetindeyim.

Hangi bankadan çekeyim. Daha önceden kredi çekmedim. Kartlarımı düzenli ödedim. Ama nette 0.99 olan bende 1.18 falan çıkıyor. En uygun neresidir sizce. Nasıl yapayım.
(6) 

Dizi ve kitap sorusu (bağlantılı değil ama)

the real brad pitt #1397660 
Selam.

1: ahmet ümit kitaplarını okumuş, çok beğenmiş, cinayet romanı seven, grange’ın 4 kitabını okumuş birini türk cinayet romanı önerisi yapar mısınız? Ahmet ümit seviyesinde olmaz belki ama türk cinayet romanı okumak istiyorum. Önerdiğiniz sevdiğiniz yazar ve kitap var mı.

2: netflix’te dark’ı izledim beğendim. La casa’yi beğendim yeni sezonunu 2.bölümden itibaren bıraktım. Hiç beğenmedim. Mentalist, suits, house, prison break beğendiğim diziler. Böyle sürükleyici, fantastik olmayan ve netflix’te olan dizi ne önerirsiniz. Kısaca da şu var bu konusu gibi özet geçerseniz sevinirim.

Mind hunter, dogs of berlin, bodyguard, ozark beğenmedim.

Teşekkürler.
(4) 

Bu ayakkabıyı nasıl alırız / gelir mi / güvenilir mi

the real brad pitt #1397533 
Site güvenilir mi. Vergi ne kadar alınır. Tr ye girer mi. En uygun yolu nedir. Tr de bulunur mu.

Tşk.

www.ovs.it
(1) 

Yurtdışından ps4 alıp kutusundan çıkarıp tr’ye gelmek

the real brad pitt #1396938 
Mümkün mü. Kullandığım cihaz diye vergi almama falan? Ve bunu iki kişi yapsa ne olur bi de.
(2) 

Güvendiğiniz kadın sürüş eğitmeni var mı

the real brad pitt #1396527 
Maltepe taraflarında. Manuel arabada ders verecek.
(8) 

His ve düşüncelerden dolayı uyuyamıyorum

the real brad pitt #1396453 
Bunun ilaçsız çözümü var mı. Mesela şu çayı iç uyursun, sahlep iç uyursun gibi gibi. Uykumdan uyanmam zaman aldı uyandım uykusuzluk başladı :( sabah 6 da yatıp 8 de kalktığım oluyor mesela. Şey de başladı yeniden. Aklıma nefesimin yetmediği geliyor ve öyle gibi oluyor ondna sonra. Gün içinde hiçbişe yok ama dahiliyeci onaylı tamamen psikolojik. Napmam lazım.
(1) 

Ps3 fifa

the real brad pitt #1395263 
Selam. Aradım taradım bi tek legacy edition satılıyor 500 tl ye. Normal fifa 19 ps3 için çıkmadı mı ya. İkinci eli de yok yok çıkmadı heralde. Ps4 mü almak zorundayız. İyiiydik biz 3’te.
(2) 

İngilizce geliştirme kaynak soruları

the real brad pitt #1394129 
Selamlar.

Beginner
Pre inter
Inter
Upper ınter
Advanced

Olarak sıralayalım seviyeleri.

1: Ben inter-upper arasıyım diyebilirim. Şimdi ben kendimi nasıl geliştirebilirim. Nasıl çalışabilirim. Bana kitap önerir misiniz alıp gramer kelime çalışayım. Speaking’i bir şekil halledicem.

2: kardeşim beginner-pre inter seviyesinde. Kursa gönderemem şu an. Ona nasıl bir kitap alıp, nasıl bir yol izleteyim.

Yardımlarınızı rica ederim

Teşekkürler.
(3) 

Parttime iş nasıl bulsak

the real brad pitt #1393281 
Selam.

Kardeşime önümüzdeki üç ay boş günlerinde gidebileceği bi iş ayarlamam lazım. Üni okuyor ve fazla bos günü var. Uzun bi süredir.

Aklınıza nereler geliyor.
(2) 

Napcam lan ben

the real brad pitt #1392477 
7 de kalkıp işe gidicem. Arabayla. 1 saat gidiş 1.30 saat dönüş. Döndüm saat 8. 8.30 da maç var. Sonraksnda işim var dışarı çıkıcam en az 1-2. E ben uyuyamıyorum. Yok gelmiyor uykum. Bu sabah da 7 de kalktım.
(2) 

Doğu ekspresi ve genel gezi mekanı sorusu

the real brad pitt #1391749 
Selam.

1: İstanbulda max 4-5 saat uzaklıkta arabayla gidebileceğimiz nereler var. Mesela yedigöller çok iyiydi. Bunun gibi ekip halinde günübirlik de gidebileceğimiz nereyi önerirsiniz. Gezmesi fotosu yemeği vs güzel olan.

2: doğu ekspresine nasıl gidiliyor. Bilet bakamıyorum internetten. Yani seçemiyorum gibi. Benim cehaletim heralde. Her gün mü bu. Nereden alıyoruz. Gidiş dönüş tek oda 4 kişi. Biraz bilgi verir mi gidenler süreç ve alım hk.

Tşk.
(3) 

Hgs sorusu

the real brad pitt #1391748 
Selam. Cts 16’sında yedigöllere gittim geldim istanbuldan. O gün şöyle bir sms gelmiş.

Xx plaka, 16.11.2019 tarihinde yetersizdir. 2.12.2019 a kadar yeterli bakşye yüklememeniz durumunda ceza uygulanacaktır.

Bu sabah baktım içinde 17 tl vardı. 17 den fazla çekmeye çalışmış ama çekememiş mi yani? 50 attım şimdi. Çekecek mi. Mesaj mı hatalı. Kafam karıştı.

mobil görünümden çık