(5) 

Dişlerime ne yapsak

the real brad pitt #1471465 
Selam.

Benim dişler fırçalasam da sarı. Diş taşı temizliği yaptırdığımda biseler sürüyolar pembe böyle beyazlıyo biraz ama yine sararıyo lekeleniyo. Evet sigara çay kahve var.

Ne yapsam?

Diş beyazlatmanın ömrü 1-2 sene diyolar ve beöbeyaz da olmaz diyolar.
Kaplama? En aklıma yatan bu. Ön tarafa böyle komple. Kaça mal olur. Efektif olur mu.

Önerileriniz varsa süper olur.

Tşk.
(12) 

Çay makinesi üzerine mantıksal sorgular

the real brad pitt #1470498 
Selam.

Şimdi biz çay makinesi alıcaz. Çünkü normal çaydanlık var demir mi çelik mi her neyse. Elim yanıyo onda da sıcak oluyo buhar falan çıkıyo sevmiyorum yani.

www.arcelik.com.tr

Bundan alıcam da sorum ürüne dair değil.

Çay makinesi alıyorum ben. Ama tekte çay alamıyorum bundan çok saçma değil mi? Alt kısımda suyu ısıtıp, kaynayınca onu üste koyma metodu da var anlamadığım da onu geçiyorum şimdilik. Diyelim üste de alta da soğuk su koyduk. Çay da koyduk o üstteki kısma. Ateşi verdik. Kaynıyo sular her yerde. Ok kaynadı. Ben çay elde etmek için hem üstten bardağa çay koymam lazım, hem de alttan su koymam lazım. Ben tekte içilebilir çay istiyorum ama? Tek çay koy iç diyebilirsiniz ama o da içilebilir değil. Şimdi ben kahve makinasına çay koyup, su koyup, tuşuna basıyorum. Ve tekte içilebilir çay elde ediyorum. Kahve makinası better than çay makinası değil mi çay yapmak ve içmek için?
(1) 

beykent taksim'e gidip arabayı nereye bırakayım

the real brad pitt #1469954 
selam.

yarın bi bu okula gitmem gerek. arabayla anadolu yakasından gideceğim. arabayı bırakabileceğim bir otopark var mı oralarda. açık adresle tarif edebilirseniz direk haritaya yazayım. pek bilmiyorum oraları araçla.

teşekkürler.
(7) 

0 numaradan daha kısa tıraş makinesi var mı

the real brad pitt #1469308 
selam.

berbere gidip tepe hariç 0'la aldırıyorum. ama yine de uzun yani. ama ustura da istemiyorum. benim berber yok diyo. yok mu hakikaten. varsa en kötü ben alıp götürücem makineyi bunla yaparsın diye.

teşekkürler.
(7) 

marlboro light'tan ağır ama kırmızı marlboro'dan hafif

the real brad pitt #1469307 
marlboro veya parliament sigara var mı? light kesmiyor artık red de keyif vermiyor içerken. ara bir şey var mı? denediniz mi?
(5) 

şarjlı süpürge sorusu

the real brad pitt #1468473 
selam.

öncelikle bu;

www.arcelik.com.tr

bundan niye daha pahalı

www.arcelik.com.tr

?

ikisi de kablosuz, şarjlı, üstteki daha uzun süre çalışıyormuş üstelik? farkları ne anlamadım?

bu 1.sorum.

2: bunları kullanan tecrübe eden, öneren var mı? nasıldır falan.

teşekkürler.
(2) 

günlük kullanım için laptop önerisi

the real brad pitt #1467235 
selamlar.

www.hepsiburada.com

nasıl?

sizin öneriniz var mı?

4-5k yı geçmemeli.

tşk.
(6) 

Kardeşimi askere göndersek mi?

the real brad pitt #1467102 
Selam.

98’li kardeşim yönetim bilişim sistemleri mezunu bu ocak itibariyle. Direk askere mi gitse? İş ararken askerlik benim için sorun olmuştu gidip gelmiştim kısa dönem. Aradan çıkartsak mı? Bedelli 40k olmuş. Hiç gitmeyecek olsak 40k verip, hadi ona da tamam öderiz bi şekilde. Siz ne dersiniz. Bir yerlere sokmaya çalışsam mı önce? Kararsızım.

Tşk.
(1) 

uzaktan yüksek lisans hk

the real brad pitt #1466396 
selamlar.

pandemi sebebiyle değil, normalde uzaktan eğitim veren üniversitelerin birinde yüksek lisans yapmak istiyoruz (iş vs sebebiyle) yönetim bilişim sistemleri programında.

beykent en güzel aday. ama beykent'le konuştuğumda dedikleri şu. bu bahar dönemi için yök henüz kontenjan vermedi bize. nedenini bilmiyorlar. orası olsa oraya başvuracaktık ama olmayacak büyük ihtimalle bu dönem diyorlar.

marmara var mesela aday okul. ama ingilizce ve örgün 2.öğretim. nasıldır bu? ingilizce olması, zorluğu,okula gitme periyodu, devlet-özel okul kıyaslaması alanlarından bakarsak. açıkçası çok kasmak da istemiyorum.

tşk.
(3) 

Arçelik smart tv’ye ssportplus nasıl indirebilirim.

the real brad pitt #1466082 
Henüz ssport’un sistesinde arçelik tv yok lg samsung falan var da bi ümit sorayım dedim. Sıkıldım pc den aktarmaktan.
(6) 

Anneme telefon almak istyorum

the real brad pitt #1465154 
Iphone istiyor sevimli elma olandan diyor, ben de almak istiyorum işte :)

Çok fazla özellik vs kullanımı yok. Normal gündelik yani bir iki oyun wp yutup.

Benim sorum şu; 11 mi alsam xr mı? Aralarında 1300-1500 tl fark var. 1 sene daha eski xr. Ne dersiniz. Az da bir fark değil gibi. Xr mı alsam ki?

Tşk.
(4) 

İphone’da wp ve fotoğraflar verileri hala duruyor

the real brad pitt #1465099 
Selamlar. Tüm fotoğrafları ve whatsapp’taki medya verilerini silmeme rağmen, ayarlardaki iphone saklama alanı kısmında, fotoğraflar 869 mb, whatsapp 630 mb yer işgal ediyor gözülüyor. Bunları nasıl ve nereden silebilirim. Tşk.
(3) 

Allah adı verdim şu maçkolik’e pro üye yapın beni

the real brad pitt #1464075 
Selam.

Şu maçkolik beni delirtecek en sonunda. Twit attım. Instadan yazdım. Destek feedback’i gönderdim app ten. Mail attım. Üstüne aradım. Adamlar sürdirek tekel olduğundan ilgilenen yok. Bi süre baya bi üye olamadım. Sonra şansa google hesabıyla üye girişi yaptım. Nası oldu anlamadım ama oldu.

Neyse efendim benim isteğim çu reklamları görmemek. Parası neyse vericem ama olmuyor ne yapsam. Pro üyelik alamıyorum bir şekilde. Şu işi çözüp beni pro üye yapana sibel can emre kınay dan alkışlar göndericem.

Tşk.
(2) 

iphone 11'e e sim eklenmiyor

the real brad pitt #1463142 
selam.

bugün telekom'a gittim (tt ye e sim geldi). dedim e sim yapalım. hücresel plan ekle şeysi çıkmalıymış benim telde çıkmıyor. o da şartmış. internette de başına gelenler olmuş. bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bir çözüm var mı? ben telefonumu 0, tr den garantili normal almıştım yani. apple'ı aradım, inceleyelim dediler.

tşk.
(4) 

Evet dizi sorusu ama yardımdır nihayetinde

the real brad pitt #1461561 
Selamlar.

Ekinoks, snowpiercer, dark, atiye, into the night, stranger, sinner; seven birine bir netflix dizi önerisi rica edebilir miyim?

Romantik, duygusal, çok fantastik, gençlik temalı, komedi olmasın lütfen.

Gizemli, sürükleyici, çok düşük tempolu olmayan bir dizi arayışındayım. 1-2 sezonluk olsa süper olur.

Teşekkürler.
(3) 

Iphone 11 deri kılıf sorusu

the real brad pitt #1460929 
Selam.

Şunu alsam mı 150 tl? Logosu yok kötü mü duruyor? Pahalı mı sizce? Silikon ağır ve kalın oluyor hep öyle kullandım. Suni deri istiyorum ince kırmızı. Bunu bulabildim bi tek.

Tşk.

www.gittigidiyor.com
(4) 

Duphalac nasıl kullanılır

the real brad pitt #1459164 
Selam.

Dayanamadım aldım artık. Bu sabah 9’da kalktım 12 de kahvaltı edip saat 2 de 2 kap içtim şuruptan. İdrar çok arttı gaz var ama aksiyon yok. İnternette prospektüs var hep, evet doğrusu odur ama tecrübeniz bilginiz varsa rica ediyoeum.

Günde şu kadar şu saatte şu miktarda iç 2 güne düzelir falan diyebilirseniz baya iyi olur :) dr’a gitme şansım yok şu an.
(4) 

Hgs varken ogs den geçtim

the real brad pitt #1458413 
Hgs geçişlerinde bugünkü geçişim yansımamış henüz. Belki geç yansıyordur. Çünkü dünkü sabak 8 akşam 6 geçişimin kaydı var. Ama bugün sadece akşam ogs den geçtim, sabah normal hgs den geçtim. Bugünküler yansımamış.

Sorun hgs varken ogs den geçince kendi hgs den düşüyor mu? Bu yansır hgs kayıtlarıma e devlette dimi.

Tşk.
(1) 

Mi stick - monitör - ses sorusu

the real brad pitt #1457267 
Selam.

Bende dell monitör var. Tek hdmi çıkışı bir sürü usb ve vga çıkışı var. Bende monitöre hdmi dan teledünya bağlı. Teledünyaya kırmızı ve beyaz kablo ile hoparlör bağlı. Sesi öyle alıyorum. Monitörün ses çıkışı yok. Ben monitörü akıllı tv yapmak için mi stick aldım. Hdmi dan giriyor ama o da. Teledünyayı çıkarıp mi stick’i taktım diyelim. Sesi nasıl alabilirim? En uygun maliyetle.

Tşk.
(5) 

Iphone pil yüzdesi hk

the real brad pitt #1455783 
Selamlar. Nasılsınız.

Iphone 11’imin pil sağlığı yüzde 89’da. 7-8 aylık telefon. Sizce normal mi. Değilse ne yapmak lazım. Ücretsiz değişim vs oluyor mu?

Tşk.
(3) 

Laptop tamiri hk

the real brad pitt #1454931 
Selamlar arkadaşlar.

Bu fotoğraflarını koyduğum laptop aslında bir canavar. İ5 işlemcili hp canavar. Ama gördüğünüz halde. Çalışıyor ama kırık dökük. Bi ara tamir ettirdiydim bi yere ama güzel yapamadılar tam düzelmedi zaten sonra da tekrar bu denli kötü oldu. Ben bunu nası tam güzel olacak şekilde tamir ettirebilirim. Nerede ettirebilirim. İstanbul and yakasında var mı önerdiğiniz yer. Sıfır laptop aslam 7-8 k gidecek en az. Bataryasını da değiştirtmek istiyorum şarjdan çıktığı an kapanıyor.

Tşk.

hizliresim.com

hizliresim.com
(3) 

Film sorusu / çok klasik kusura bakmayın

the real brad pitt #1453286 
Selam.

Bu akşam da fm oynamayıp film izleyeyim diyorum.

Son 6 ay 1 sene içinde falan olan, ağlamalı olmayan ne film önerirsiniz. Netflix torrent farketmez.

Gambit izlicektim sonuyla ilgili spoiler yedim :/ izleyemiyorum o yüzden.

Thx.
(5) 

İngilizce sorusu

the real brad pitt #1452445 
ty.gl

Ben bunu aldım. Seviyem inter. Sıfırdan bu kitaplara başlayacağım. Nası pekiştiririm?

İng roman mı alsam. Ne önerirsiniz roman olarak. Başka ne yapabilirim. Şunu tam öğrenmek konuşmak okumak yazmak istiyorum ya.
(2) 

Covid merak sorusu

the real brad pitt #1452372 
Merhaba.

Tamamlayıcı Özel sağlık sigortası olan biri rahatsızlansa. Anlaşmalı özel hastaneye gitse. Noluyor. Süreç yani. Mesela özel sigorta karsılıyor mu. Ve hastane napıyor. Kişi iyiyse bile ilaç veriliyor mu. Neye göre yatış yapılıyor.

Tşk.
(4) 

Covid temas sorusu

the real brad pitt #1451936 
Selam.

Geçen salı iş yerinde görüştüğüm kahve içtiğimiz arkadaş dün covid çıkmış. 9 gün oldu yani yaklaşık. Şimdi ben ne yapmalıyım. Bi belirti falan yok onu sormuyorum aslında. Mesela eşle dostla görüşmemeli miyim? Yani bunun süresi ne.
(4) 

apple watch sorusu

the real brad pitt #1450243 
günaydın.

şimdi ben bir telefon bağımlısıyım. sürekli elimde. twitter, instagram, whatsapp, mackolik arasında gidip geliyorum sürekli. hep elimde yani. bu da tatsız bir durum, onsuz olmuyor gibi. ben bunu bu saatle değiştirebilirim diye düşündüm. ama apple watch hakkında hiçbir fikrim yok ve sorularım aptalcak gelebilir size.

1: ben apple watch series se almayı düşünüyorum. ne dersiniz?
2: mesela bu saatte arama veya arama cevaplama yapılabiliyor mu, konuşulabiliyor mu yani? mesela airpods'la entegre mi?
3: arama demişken; bunun kendi interneti henüz yok anladığım kadarıyla. yani cep telefonu sürekli yanında olmalı dimi, internet paylaşımı yapmak lazım yani dimi? saatin bağlanması için?
4: uygulama kullanımları nasıl? mesela twitter açılıyor mu, instagram, whatsapp ve mackolik bildirimleri de :)
5: e-sim geliyor gibi ufaktan tr'ye, heralde ileride bunların da kendi başına internete çıkması mümkün olacak. bu da bir artıdır alma adına diye düşünüyorum bilmiyorum katılır mısınız?

tşk.
(4) 

hat sahibi değilken sim değiştirirler mi

the real brad pitt #1449662 
selam.

iş hattım vodafone. online işlemlerde falan girince hat sahibi şirket ismi yazıyor :D

benim şahsi hattım da telekomdan. neyse. iphone 11'de bu 2'sini kullanabilmenin yolu birinin e-sim olması. vodafone'da varmış. vodafone der ki siminizi bayiye getirin değiştirelim. ok güzel. ama hat sahibi ben değilim. değiştirirler mi? değiştirsinler lütfen.

:)
(3) 

E-sim gelmiş mi tr’ye?

the real brad pitt #1449402 
Selam.

Bende iphone 11 var. İş hattı da vodafone. Ben yok daha gelmedi diye biliyordum. Ama şöyle bir linkle karşılaştım.

www.vodafone.com.tr

Gelin değiştiirelim diyor linkte. Var mı yani?
(1) 

Hgs ihlalli geçişte ceza bedeli ödemek şart mı

the real brad pitt #1449394 
Bakiye yokmuş geçmiş kuzen. 19’unda ayın 3 geçiş var ihlalli. Örnek biri şöyle yazıyor;

İhlalli geçiş ücreti: 11.50
İhlalli ceza tutarı: 57.50
İndirimli cexa tutarı: 46.00

Şimdi bunların hangisi normal geçiş ücreti. Cezai bedel hangisi. Cezadan kurtulmak mümkün mü. Bu nasıl ödenir.

Yardım help pls.
(3) 

Elde nasır nasıl geçer

the real brad pitt #1449182 
Sağ elimin Selçe parmağının sağındaki parmağın biraz altı mayın tarlası gibi oldu. Büzülmğş çlmüş parçalanmış kalınlaşmış deri. Büyükçe de. Ne alayım buna.
(7) 

Araba arıza sorusu

the real brad pitt #1448697 
Psi lar eşit? Sol alttaki ne ki? Napmak lazım.

hizliresim.com

Tşk
(5) 

Ne oluyor şimdi sonu nereye varacak? Covid.

the real brad pitt #1448590 
Selam.

Kimse dillendirmiyor ama 2.kez covid olanlar var. Ağır da geçirenler var. Okuduğum tabi ama fake va benzemiyor.

E şimdi buna göre insanlığın sonu mu geldi? Vücut bağışıklık kazanmıyor demek değil mi bu? Aşı da yalan heralde. Ne olacak?

Daha bilgili yabancı güvenilir kaynakları inceleyen arkadaşlar hekimler de vardır onlar daha net açıklar tabi ama ben bi çıkış göremiyorum.
(1) 

Mi telefon hafıza kartı uygulama root vs sorular sorular

the real brad pitt #1448138 
Selam.

Annemin telefonunun hafızası dolu. Sd cart taktım uygulamalar resimler va taşıma butonu çıkmıyor. Root gerekli falan filan yazmışlar. Dh de bi adam sağolsun anlatmış milyon tane şey ve anlamadığım konular. Telefoncuya götürsem telefonda bilgiler vs teslim etmek istemiyorum.

Ne diyorsunuz napam.
(4) 

Kredi kartım banyo yaptı

the real brad pitt #1448023 
Çamaşır makinesinde :)

Napmak lazım. Yenileme ücreti almamaları için. Mobilden başvuruluyor mu. Yapıkredi.
(1) 

İphone 11 - kılıf sorusu

the real brad pitt #1446941 
Selamlar.

Ultra ince şeffaf kılıf ne önerirsiniz?

Bende şu vardı. Memnunum ama kalın ve sarardı yenisini alacağım.

www.hepsiburada.com

Şunu almayı düşünüyorum ultra hybrid diyo. Daha mı ince bu. Ne dersiniz.

www.spigen.com.tr

Sizin öneriniz var mı? Kaliteli ve max incelikle şeffaf kılıf. Telefon kırmızı ve onu görmek istiyorum açıkçası.

Tşk.
(3) 

Pes 2020 psstore’da yok mu - ps storuları

the real brad pitt #1446788 
Selamlar.

Ben fifa 18 oynuyordum çok beğeniyordum. Fifa 20 aldım sonra. Leş. Cidden çok rezil bir oyun. Çok kolay. Savunma, teknik taktik yok. Sürekli pozisyon sürekli gol. Arkadaşta pes 2020 oynadım. Kıyasla daha güzel bence. Ben de alayım dedim kendime şimdi.

Psstore’da baktım yok. İngilizce sitede var. Ben mi bulamadım anlamadım. İnternette kutu oyunu 130 tl. Gayet iyi. Bi de pes 2021 satılmayıp 2020’ye güncelleme gelecek diyolla. Şimdi öyle yapayım dedim ben de. Ama çok da bilgim yok bu konularda.

Sanırım derdimi anladınız. Var mı bilen eden yol gösteren.

Bonus soru; uncharted benzeri oyun öneriniz var mı? Sanırım şu ikisi. Last of us. God of war. Hangisini alalım.

Tşk.
(9) 

Berberim covid ne zaman gideyim

the real brad pitt #1446700 
Selamlat. Sorunsuz atlatmış şükür.

20 eylülde demişim ki yarın kaçta açıyosun dükkanı geleyim. O da demiş ki covid karantinadayım. 1 hafta bitti bi hafta kaldı. 25 eylülde yarın açıyorum demiş. Ben gitmedim. Şimdi 3 ekim’de olduğumuzu düşünürsek ne zaman gideyim.
(4) 

Xiaomi robot alayım mı?

the real brad pitt #1446302 
Selamlar.

Şunu almayı düşünüyorum ben ne dersiniz? Max buralara çıkabilirim gibi. Tecrübe edeniniz artısı eksisi farklı önerisi olan var mı?

www.gittigidiyor.com

Tşk.
(10) 

Monitörde teledünya izlenebilir mi

the real brad pitt #1445925 
Selam.

Teledünya receiver var. Normalde hdmi teledünya ile tv arasına takınca çalışıyor.

Peki aşağıdaki hdmi girişi olan monitör ile de izlenebilir mi?



: MONITOR
Marka / Model
: DELL / P2219H
Aksesuarlar
POWER - HDMI
Yeni
(3) 

Macbook aldık ama?

the real brad pitt #1445751 
Selam.

Kuzene macbook air aldırdım. Ucuz diye apple eğitim mağazasından aldırdım. Bu aynı şey dimi yani normal macbook air? Bir farkı eksiği falan yoktur dimi :(
(4) 

Laptop önerisi alabilir miyim

the real brad pitt #1445606 
Selamlar.

Zoom ile eğitim, günlük kullanım için laptop arıyoruz.

Bütçe max 4k 4250 son olsun.

Şunu buldum mesela ben.

Casper, i3 vs. Siz ne dersiniz ve önerileriniz nelerdir.

www.hepsiburada.com

Tşk.
(1) 

İlaç sorusu

the real brad pitt #1445177 
Selam.

benim 20’lik apse yaptı şişti yutkunamıyorum boğazım acıyor. Şimdi covid sebebiyle dişçiye de gitmek istemiyorum. Augementim olur mu ne diyosunuz.

Yanlış teşhsis olmadan ilaç doğru ama şartlar olağan dışı.

Bir de gidip kafamıza göre alamıyoruz dimi reçete. Napsak.

Tşk.
(7) 

Netflix izliyo musunuz

the real brad pitt #1444929 
Selam.

Ben fark ettim ki izlemiyorum. Ödüyorum ama. Öyle ödeniyo. Son 3 ayda belki sadece atiye’nin 2.sezonunu izledim.

Durağan diziler var çokça. Millet sallıyor ama atiye sürükleyiciydi. Hadi bi bölüm daha atayım türünde diziler var mı sizin sevdiğiniz.
(3) 

Bu bir tv mi?

the real brad pitt #1444627 
Selam.

1: bu bir tv mi.
2: bunum güç kablosu nedir? Dc 12 yazıyor. Elektrikçide falan var mıdır.
3: bunun scart girişi var. Kablo aldım taktım scart’ı. Diğer ucu da scart onu da teledünyaya taktım. Anten kablosu teledünyaya takılı. Çalışır mı.

Tşk.

hizliresim.com


hizliresim.com


hizliresim.com
(6) 

Duvara tablo nasıl asılır

the real brad pitt #1444509 
Selam.

Saçma bi soru belki ama bilemedim.

Şimdi biz çerçevelenmiş puzzle tablolar var. Duvarlar vs boyandı tadilat falan filan. Velhasız o tabloları duvarda istediğim yerlere asmam lazım. Ben hiç yapmadım tırsıyorum şimdi çivi çakarım duvara dağılır falan filan.

Bi tık da madden nakte sıkıştım şu sıra. Napayım? Kendim mi yapayım? Kime yaptırabilir ne kadar veririm?

Mesela bi usta çağırsam (kim ama) desem şunları çak as abi duvara. Bi tv ünitesi var bunu içeri taşıyalım beraber. Al 100 tl. Ne diyosunuz.
(3) 

Tv duvara askı aparatı neye göre alınır

the real brad pitt #1444191 
20 liraya da var 200 e de.

Arçelik 55inch tv var. Ben bunu duvara asıcam. Orda sabit dursun istiyorum. Çabuk gelen hangi aparatı alayım. Çok da pahalı olmayan?
(8) 

Bi sağlık sorunum var

the real brad pitt #1443641 
Selam.

1 sene falan önce doktora gittim. Sebebi şuydu. Nefesim yetmiyor ve derin nefes alma ihtiyacı hissediyor, uyuyamıyordum. Doktor baktı bise yok dedi. Sonra da düzeldi. Psikolojik. Bende okb var ciddi anlamda uzuun süredir dip not.

Son 2-3 haftadır yine başladı bu. Gün içinde aklıma gelmediğinde sorun yaşamıyorum. Ama şu an gibi yatarken lan yine olacak diye düşünüyorum. Ve sürekli derin nefes almaya çalışıyorum. Hep de alamıyorum doğal olarak. Uyuyamıyorum. Sürekli aklıma girdiği için gün içinde de oluyor.

Uyku ilacı alırsam bu sefer onsuz uyuyamaz hala gelir miyim diye endişe ediyorum.

Okb çok pis bir sey. Bence sorun yine o.

Siz ne diyorsunuz ne yapabilirim. Düşündüm çözüm bulamadım.
(4) 

Lpg’yi söktürtmek mümkün mü

the real brad pitt #1443500 
Günaydınlar olsun.

Sağlığınız sıhhatiniz yerindedir umarım.

2017’de sıfır aldığım sportage’a, alırken kia anlaşmalı bayiden (hatta aracı almadan, yani kia halletti) lpg taktıdrdık.

3 sene oldu. Sürekli sorun çıkarıyo ya. Yok göstergesi bozuldu. Yok enjektörü bozuldu. Bassan gitmiyo zaten lpg’de iken. Söktürsek bunu nolur? Nasıl olur? Mümkün mü? Maliyeti nedir? Sonrasında artısı eksisi nedir?

Tşk.
(3) 

İnterneti napayım

the real brad pitt #1443368 
Selam.

Kablonet taahhüdüm bitiyor. Mevcutta teledünya artı internet 24mb 77 tl ödüyorum.

Şimdi 25mbit (gece 100mbit) + teledünya ssport dahil paket 100 tl diyorlar.

Ssport digiden çıkınca kötü oldu. Tekrar gelirler heralde ama bilemedim. 100mbit önerse de fiber yok ki nası gelcek o anlamadım. Rezil bi müşteri hizmetleri var zaten zoraki konusuyo.

Ne önerirsiniz.
(3) 

Yalnızca 1 hafta süper lig maçlarını nasıl satın alırım

the real brad pitt #1442989 
Beinconnect’te aylık 80 tl. Bu çok. Bana 1 hafta lazım. Var mı öneri fikir. Dm de olur diğer seçenekler için :)

mobil görünümden çık