(8) 

Yüz yüze yürüyüp mesajlarıma cevap vermiyor

ceann deas #1539176 
Yan yanayken sürekli muhabbeti o açmaya çalışıyor bazen bunalıp yanından kaçıyorum o derece darlıyor. Sanalda ise tam tersi mesajlarıma ya da story yanıtlarıma o mesafeli cevap veriyor/görüldü atıyor. Var mıdır bunun bir sebebi yoksa seninle mi uğraşıcağım diyip iletişim kesilmeli miyim?
(2) 

Yarin istanbulda kazak giyilir mi?

ceann deas #1538327 
Ofise gideceğim bayadır dışarı çıkmıyorum insanlar bu havalarda ne giyiyor bir fikrim yok
hava durumu 19 derece gosteriyor kazak giysem çok mu abes durur cevrenizdekiler ne giyiyor?
(4) 

Kim milyoner olmak ister bir bölümü farklı günler mi çekiliyor?

ceann deas #1532497 
Kenan İmirzalıoğlu'nun arkasındaki seyirciler çok dikkatimi çekiyor aynı bölümde bir yarışmacıda kapşonlu giymiş kız otururken diğerinde askılı bluzlu birisi var acaba yıl içinde herhangi bir zamanda yarışmacıları toplu yarıştırıp sonra kesip biçip birleştirerek yeni bölüm gibi mi sunuyorlar?
(2) 

Hafta içi gitmelik plaj tavsiyesi

ceann deas #1530846 
İstanbul'un herhangi bir yakasında, kalabalığın minimum olduğu plaj tavsiyesine ihtiyacım var. Ücret sorun değil huzur içinde bir kaç saat denize girelim yeter. Sarıyer büyük liman ve yine Sarıyer Altınkum plajları ücretli olup gözüme kestirdiğim iki yer. Buralara daha önce giden varsa özellikle kalabalık ve duş kabinlerinin temizliği konusunda yorum yaparsa çok çok sevinirim.
(4) 

Tv kurulum hizmetine kanal yüklemesi dahil mi?

ceann deas #1529878 
Samsung'dan tv aldık tarih verdiler annem evdeyken kurulum yaptılar ama kurulum demeye bin şahit ister. Duvara askı aparatının vidası televizyona uymayınca(aynı aparatı aynı model tv ile farklı evde kullanıyoruz) teknosa sizi kazıklamış sahte ürün satmışlar vs demişler anneme. Üstüne bizde de uygun vida yok biz zaten klima montajcısıyız vidayı kendiniz bulup montajlarsınız demişler masa üstüne kendi ayakları üzerine koyup gitmişler. Üzerine kanal ayarlaması vs de yok annem herhalde bu kadar çekiyor diyip üzerine gitmemiş ama bugün babam gidince farketti sadece trt kanalları çekiyormuş. Uydu bağlantısını yapmamışlar büyük ihtimalle.

Şimdi benim sorum tv alırken aldığımız kurulum + montaj hizmetine dahil olan tek şey tv'yi masanın üzerine koyup düğmesine basıp dil ayarı yapıp bırakmak mı oluyor?
(8) 

Bu kadar insanın yaşama motivasyonu ne

ceann deas #1529077 
-Tetikleyici İçerik Olabilir Psikolojisi Güçlü Olmayanlar Okumasın-

İnsanları bu kadar hayata bağlayan şey ne? Özellikle maddi durumu iyi olmayanlar ya da engelli olanlar hayata nasıl tutunuyor? Böyle bir durumum yok ama yaşamaktan da keyif aldığım söylenemez. Bugün bir kaza yapsam gelip seni arabadan çıkarmıyoruz öleceksin deseler ooo süper sonunda zamanı geldi falan derim. Ne bilim birisi alnıma silahı dayasa anında öleceğimi bilsem içten içe sevinirim. Gerçekten gram isteğim yok. Ama etrafıma bakıyorum asgari ücret ile çalışıp 4 kişi geçindiren adam bile hayattan zevk alıyor sıkı sıkı tutunuyor. Engelli adam olimpiyat madalyası kazanıyor. Nereden geliyor bu yaşama azmi? Sizin yaşama devam etme motivasyonunuz ne?
(1) 

Bu dolguda bir gariplik yok mu?

ceann deas #1528314 
Bir kaç saat önce 2 tane yan yana dişim dolgu yapıldı oradayken aynaya bakma fırsatım olmamıştı eve gelip kontrol ettiğimde bu şekilde bir görüntü ile karşılaştım. Eski dolgumun yarısı duruyor yeni dolgunun etrafinda siyahliklar var dış kenarinda garip bir halka var. Yarın gidip sorayım mı yoksa bu şekilde olması normal mi?

Rüyada acı veren gıdıklama hissini yaşayan var mı?

ceann deas #1523238 
Bazen kabuslarımda birinin beni gıdıkladığını görüyorum ve hissediyorum. Bu gıdıklama olayı çok uzun süre devam ediyor ve gerçek hayattaki gibi canım acımaya nefes alamamaya başlıyorum. Uyandığımda da karın bölgemde biri gelip uyurken dakikalarca gıdıklamış gibi acı oluyor. Rüyamda normalde yanma çarpma gibi şeylerin acısını hissetmezken gıdıklanma acısını nasıl hissedebiliyorum? Benzer şeyleri yaşayan var mı?
(2) 

Coinden kazanılan paranın banka hesabına aktarılması-masak

ceann deas #1522181 
Coinlerden yaklaşık 50 bin tl'lik kâr etmişim bunu btcturk üzerinden banka hesabıma göndereceğim ama masak'a takılıp uğraşır mıyım merak ediyorum daha önce kripto varlık sağlayıcılarından banka hesabına para gönderirken sprun yaşayan oldu mu? Bir de bu 50 bini tek seferde göndermektense bölüp 10'ar 10'ar göndermek daha mı iyidir?
(1) 

Instagram'da boş profili neden takip ediyorlar

ceann deas #1514948 
2 ay önce blog tarzı bir şeyler paylaşırım diye instagram profili oluşturdum ama zamanım olmadığı için kaldı öyle hiç paylaşım yok. İsmi insan ismi değil ...blog tarzı vir şey. Profil fotoğrafı yok. Bayadır şu kişi seni takip etmeye başladı bildirimi geliyordu ama bakmıyorum bugün bir baktım 461 takipçi olmuş. Çoğu dayılardan oluşuyor ama nereden bulup ne amaçla boş profili takip ediyor bu insanlar?

Xioami ana ekran donma sorunu yaşayan var mı?

ceann deas #1514541 
Xioami note 8 telefonumda garip bir durum var ana ekran donuyor ama bildirim paneli falan çalışıyor hep sadece ana ekranda uygulamalara tıklayamıyorum + sayfa geçişi yapamıyorum. Genelde ekran donduğunda şarj %19 oluyor restart attığımda %10 falan gösteriyor. Benzer bir sorun yaşayan var mı?

Kripto vergisinde vergi beyannamesi mi gerekir?

ceann deas #1512880 
Ntv'de bireysel yatırımcıdan vergi alınmayacak haberi var fakat pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Soru şu şimdi diyelim ben zamanında altcoinlerden 100 liralık minik bir miktarda kâr yaptım bunun için YouTuberlara yaptıkları gibi gelir vergisi cezası gelir mi? 100 liralık vergi ödemek için şahıs şirketi falan kurulması gerekir mi? Bana daha çok kambiyo vergisi gibi alış satışlarda vergi koyarlar gibi geliyor. Aksi halde kripto işlerine giren yuzbinlerce insandan vergi beyannamesi istenmesi falan çok zor olmaz mı? Siz ne düşünüyorsunuz?
(12) 

Otelde kalmak kiraya göre daha iyi değil mi?

ceann deas #1511990 
İstanbul'da düzgün bir semtte kiraya çıkayım desen en az 6000 vermen gerekiyor. Üzerine güvenlik vs olursa +200 aidat, 200 elektrik faturası, doğalgaz faturası interneti mutfak masrafı tadilatı derken temel ihtiyaçların maliyeti 8000 i geçiyor. Az önce aklıma takıldı bakayım dedim istanbul genelinde geceliği 200-300 liradan çok güzel otel odaları var. Fatura aidat derdi yok üzerine temizliği yok bulaşığı yok yemek hazırlaması yok... Üzerine arada otel etkinliklerine katılıp kafa dağıtırsın spor salonunda sporunu yaparsın havuzu falan da var... Üst kattaki komşun manyak çıktı gece 2 de elektrik süpürgesi çalışıyor derdi yok. Diğer odalardan rahatsız olup odanı her zaman değiştirebilirsin ama kiradaki evinden her zaman taşınamazsın. Boyut olarak 6000'e kiralık evlerin de otel odasından farkı yok zaten. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama otelde kalmanın kirada çıkmaya göre bir eksisini bulamadım şimdilik.
(20) 

Sosyal medya gizliliğini çok mu abartıyorum?

ceann deas #1508709 
Kendimi bildim bileli sosyal medyada gerçek adımı kullanmıyorum, fotoğraflarımı paylaşmıyorum. Bir ara üniversitenin verdiği gazla kendi adım ile Instagram hesabı açıp bir kaç fotoğraf koydum, arkadaşlarımı falan ekledim, kendi fotoğraflarım ile storyler attım ama o gaz bitince hepsini sildim. Arkadaşlarım toplu fotoğraflarımızı paylaştığında bile geriliyorum kim bilir nasıl tiplerle takipleşiyor ya başıma bela olursa korkusu basıyor.

Dediğim gibi kendimi bildim bileli böyleydim ama bi kızın sosyal medya fotoğraflarının alınıp başka birinin bedenine shoplandığı ve kızın hayatının karardığı konulu gerçek hayattan uyarlanmış bir film izlediğimden beri daha da arttı sanki. Belki ego diyeceksiniz kendini o kadar önemseme diyeceksiniz ama televizyonda ayda 2-3 tane reddedildiği için öldürülen kadın haberi çıkıyor hangi takıntılı psikopatın hayatımı kaydıracağını bilemiyorum. Evimi, odamdaki eşyaları paylaşırken bile geriliyorum.

Sizde çok mu abartıyorum yoksa korkularımda haklı mıyım?
(2) 

Corona pozitif tüm vücutta his kaybı

ceann deas #1507725 
Öksürük burunda kuruluk hissi başladıktan 2 gün sonra tat ve koku duyularım bir anda tamamen gitti. Direk test yaptırdık sabahında pozitif çıktı. Pozitif çıkalı 3. Günümdeyim bu sabah tüm vücut derimde his kaybı ile uyandım kafa derisi, yüz gövde... Tüm vücudumum derisine dokunduğumda üst deride bir his olmuyor biraz bastırınca çok derinlerde o bölgeye dokunduğuma dair bir his duyuyorum. Parmak uçlarımda da soğukluk var. Korona geçirip bu belirtiler ile karşılaşan var mı?
(1) 

Devlet hastanesi pcr testi

ceann deas #1506121 
Nezle gibiyim gözlerim kaşınıyor burnum akıyor hapşuruyorum ofis tozundan alerjim coşmuş da olabilir ama emin olmak için test yaptırmak istiyorum akşam 5 den sonra devlet hastanesine gitsem test yaparlar mı yoksa randevulu mu çalışıyor? Ya da varsa 250 lira vermeden test yaptirabileceğim bir yer orası da olur.
(4) 

Doviz takip

ceann deas #1504810 
Döviz takip için hangi uygulamayı kullaniyorsunuz? Bir kaç tane indirdim alarlari düzgün çalışmadı. Mümkünse android telefonun ekranına widget sabitleyebileceğim alarmı düzgün çalışan bi uygulama olursa süper olur.
(8) 

Anne babanın takmadığı miras konuları

ceann deas #1504486 
Annenem dedem öleli 20 sene falan olmuş baya tarla marla varmış köyde kalan teyzemin oturduğu ev ve bi tarla hariç orman arazisine dönüşmüş. Teyzem oturduğu yerlerin vergilerini ödüyor mu belli değil.

Dedem iki sene önce öldü kime borcu var belli değil. Malları babam hariç herkese dağıttı babam dışarıda kaldı. Diğer çocukları yerlerini babamla bölüşmek istemediği için o da öyle kaldı herhangi bir miras işlemi yapılmadı. O yerlerin de vergilerinin ödenip ödenmediği belli değil. Anne babama bu işlerin çözülmesi gerektiğini vergi borcu birikeceğini falan anlattığımda yaşlı başlı insanlarız uğraşamayız diyorlar. Nereden ne kadar borç birikiyor bulmuyorum ve açıkçası korkuyorum. Sırf bu yüzden anne babamdan kalacak mirası reddetmek istiyorum.

Şimdi 2 sorum var

1- boşuna mı kuruntu yapıyorum yoksa bu bölüşülmeyen her yer için seneden seneye borç birikiyor mudur?

2- anne babama reddi miras yapsam dedem falan için de reddi miras yapmam gerekir mi?
(3) 

Doların sadece kârını satmak vs komple al sat yapmak

ceann deas #1504010 
Elimizde x miktar dolar var diyelim kur arttı +2 kar geldi. Bu +2 yi tl ye çevirip düştüğünde dolar almak mı kârlı yoksa x+2 yi komple mi al sat yapmalı?
(10) 

Böyle nereye kadar gidecek?

ceann deas #1503875 
Dolar hep artıyordu ama hiç böyle gün aşırı 1 TL arttığını hatırlamıyorum. Bugün 12 yarın 13 sonraki gün 14, 15, haftasonu molası, sonraki pazartesi 16... Böyle mi gidecek? Euro-dolar ile malzeme alan fabrikalar nasıl devam edecek sonumuz nereye gidecek?
(3) 

Btcturk vs paribu vs ???

ceann deas #1503741 
Altcoinler için en iyisi hangisidir?
(2) 

Yakın zamanda pasaport için başvuran var mı?

ceann deas #1501323 
Özellikle son 1 ay içerisinde başvurduysaniz elinize kac gunde ulasti?

Set üstü ocak siyah vs beyaz

ceann deas #1501316 
www.arcelik.com.tr
www.arcelik.com.tr

İki ocak arasinda kaldım inox metal vs diyorlar görünüş olarak siyah daha çok hoşuma gidiyor fakat cizilme leke yapma olaylarından tırsıyorum daha önce metal siyah ocak kullanan var mı?
(4) 

Haftasonu döviz alınır mı

ceann deas #1500410 
Biraz dolar alacağım haftasonu makas olayı falan diyorlar şuan alacağım bankada alış 9.90 görünüyor yarın sabah borsalar açıldığında alsam daha mı ucuza alırım?
(5) 

Sigortam yarım yarım yatıyor

ceann deas #1498907 
E-devlet 4a hizmet dökümümde sigorta 30 gün değil de 14-16 11-19 halinde iki ayrı şekilde yatıyor. Mesela Ağustos ayı için bir tane 11 günlük bir tane de 19 günlük kayıt var. Bunun nedeni nedir neden direk 30 gün olarak yatırmıyorlar? ilerde bana zararı olur mu?

Not: Kurumsal bir bankanın Teknokent ofisinde çalışıyorum.
(10) 

Türkiye karışırsa avrupa ve NATO'nun tutumu ne olur?

ceann deas #1492951 
Son günlerde herkesin ağzında bir iç savaştır gidiyor elbette ben de endişeleniyorum ama bir yandan da mantıksız geliyor. Türkiye ortadoğu ile Avrupa arasındaki bir kale gibi değil mi? Bu kale de yıkılıp Ortadoğu'daki gibi iç savaş çıkarsa yunanistan, dolayısı ile avrupa direk ortadoğulular ile yüz yüze kalmazlar mı? Avrupa Türkiye'yi karıştırıp ssınırlarını böyle riske atarlar mı? Ya da nato müdahale etmez mi?
(3) 

Atılacak kasadan neler çıkarmalıyım?

ceann deas #1491425 
15 yıllık casper Omega kasa var. Son 7-8 yıldır kullanılmıyor ve bozuk. İçinde yanlış hatırlamıyorsam fotograflar vardı bunların elden ele gezmemesi için harddiski çıkardım saklayacagim. Kasayı hurdacıya satarız büyük ihtimalle. İçinden şunu çıkar boşa gitmesin ilerde lazım olur diyeceğiniz bir şey var mı?
(3) 

Gürültü yapan üst kat komşuya ne yapılabilir

ceann deas #1478696 
Siteye taşınalı 4-5 ay oldu üst komşu ilk geldiğimiz aylarda gece 12-2 arası tadilat yapıyordu ses çıkarmadık tadilatı bitti bir ara gayet sessizdi ama ramazan başladığından beri özellikle gece çok gürültü yapıyor. Evde yürürken güm güm ses çıkıyor bizim daire sallanıyor resmen. Bu hafta iki kere birisi gece 12 de diğeri 1.30 da olmak üzere tayır tayır ev süpürdü eşyaları sürüyerek oradan orada çekti üstüne dün bu süpürme olayından sonra sahura doğru yine evde tadilat benzeri bir şeyler yaptılar çivi çakma sesleri geldi. Bir kaç saat uyuyabildim sabah 7 de yine üst kattakilerin kapı çarpma sesi ile uyandım 5 dakika içinde 4 kere oda değiştirilip kapı mı çarpılır Allah aşkına? Tavana vuruyoruz dikkate almıyorlar hem kiracı olduğumuz için hem de evdeki aile babası dağ ayısı olduğu için kendileri ile yüz yüze gelip uyarmak istemiyoruz bunlar gece bir daha elektrik süpürgesi çalıştırdığında güvenliği arasak gelip uyarırlar mı? Bu dağ ayısı bize sarar mı şikayet ettiğimiz için?
(1) 

Sd kart dolu ama fotoğraflar görünmüyor

ceann deas #1470057 
Akşam xioami note 8 telefonumun galerisini açtığımda sadece dahili hafızadaki fotoğrafları gördüm. Sd karttaki fotograflar gitmiş.

Ayarlardan sd kartı kontrol ettiğimde muzik, fotoğraflar vs haricinde "diğer" olarak ayrılmış 20gb boyutunda bir alan var büyük ihtimalle fotoğraflarım orada.

Birde ilginç kısmı sd kartta kendim oluşturduğum fotolar klasörüme taşıdığım bütün fotoğraflar görünüyor. Müziklerim de duruyor. Ama otomatik olusturulan dcim, screenshots gibi klasörler boş görünüyor. Var mıdır bunun bir çözümü?
(3) 

Wish ve aliexpress den alınan her ürün için vergi ödeniyor mu

ceann deas #1466023 
Wish'den almak istediğim bir kaç kolye var. Fiyatları 3-4 tl bir şey oluyor önceden 20 euro altında vergi almıyorlardı şimdi 15-20 liralık vergiden söz ediyorlar yakın zamanda wish ya da aliexpressden alışveriş yapan var mı?
(12) 

İş görüşmem için şans diler misiniz

ceann deas #1463639 
Yarın sabah online görüşmem olacak iş için. Kabul edilirsem çok büyük bir fırsat ama aşırı heyecanlı ve gerginim ilk online iş görüşmem olacak. İnananların duasına inanmayanların güzel dileklerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim <3
(2) 

İntel hd graphics 520 çok mu eski?

ceann deas #1463512 
Elimde lenova yoga 510 var. Grafiklerde intel hd 520 ve amd radeon r5 m430 görünüyor. After effects programını çalıştırmaya çalıştığımda unstopped video draver hatası alıyorum. Fix seçeneği olarak driver güncellemeyi öneriyor intelin sitesinden kontrol ettiğimde güncelleme görünmüyor. Bu sorunun nedeni sürümün çok eski olması mı yoksa başka bir sıkıntısı mı var anlayamadım.
(4) 

Cisco ccna sertifikası

ceann deas #1456094 
İş ilanlarında sürekli karşıma çıkıyordu araştırdığımda ilgimi çekti profosyonel olarak ilgilenmek istiyorum. Hem ileride iş ararken de bir artı katacağını düşünüyorum. Ama anlamadığım bir şey var sanırım bu konuda geçerli bir sertifika almak için 255 dolar gibi bir para ödememiz gerekiyormuş. Udemy eğitimlerinde falan sertifika veriyorlar ama o da basit geçersiz bir şeymiş. Sınav için 255 dolar vermeye değer mi gerçekten?
(5) 

Kronik hastaların ilaç temini

ceann deas #1450054 
Annem kronik şeker hastası raporlu şeker ilacı var ilaçları bitti en son Mayıs ayında onun kimliği ile gidip kızı olarak ilacını almıştım. 65 yaş üstü değil. İlaçlarını hala ben alabiliyor muyum? Yakın zamanda 1. Derece akrabasının ilacını alan var mı?
(2) 

C# sayfa geçişleri

ceann deas #1438004 
Merhaba tezim için ufak çaplı bir program yazıyorum ama çok iyi olduğum söylenemez bilgisayar mühendisliği okumuyorum zaten yazdığım program istatistik ile ilgili. Sayfa geçişlerini paneller ile yapıyorum

pnl_anaSayfa.Hide();
pnl_orneklem.Show();

Gibi. Çok mu yanlış bir kullanım bu normalde sayfa geçişlerinde ne kullanılıyor araştırdım ama her kafadan farklı bir ses çıkmış forumlarda.
(2) 

Çiçek sepeti hangi kargo ile çalışıyor?

ceann deas #1435548 
Çiçeklerin çikolata buketlerinin falan motokurye ile gittiğini biliyorum sadece ama kolye hediyelik eşya gibi şeyler nasıl gidiyor belli bir kargo firması ile anlaşmaları var mı yoksa dükkanlar kendi firmaları ile mi gönderiyor?

Köydeki birine hediye göndermem gerekiyor sadece PTT kargo kargolarını evlerine teslim ediyor. Yurtiçi, mng kargo falan şubeden teslim yapıyor hediye gönderdiğim kişinin aranıp gelin şubemizden teslim alın falan denilmesini istemem bu yüzden soruyorum.
(3) 

Gümüş mü çelik mi

ceann deas #1425985 
Bakımlarını yaptırdığımda uzun sure takabilceğim bir kolye almak istiyorum. Altına param yetmiyor şuan gümüş ya da çelik kolye alacağım. Gümüş çok kararıyor çelik yıllarca kararmıyorlar diyorlar. Küçük bir şey alacağım sürekli boynumda olacak. Hangi malzemeyi önerirsiniz?
(8) 

Corona belirtileri kaç günde ortaya çıkıyor

ceann deas #1418739 
Özellikle geçirmiş arkadaşlar kaç günde belirtileri hissetmeye başladınız? Çarşamba günü alışveriş için mecburen dışarı çıktım ve komşunun arabasıyla gittiğim için onların alışverişini bekleme falan yaklaşık 5-6 saat dışarıda kaldım. Maskemi 2 eldivenimi 4 kere değiştirdim gelince çamaşırları makineye attım direk duşa girdim vs. Bugün grip gibi burnum akıyor hapsuruyom ve yatağa uzandigimda nefes almakta zorlanıyorum. Belirtilerin bu kadar erken ortaya çıkması normal mi?
(2) 

Millenicom vs TurkNet

ceann deas #1414507 
Ikisinin de alt yapısı Türk Telekom. Turknet'de 29 lira eve gelip sözleşme imzalatma ücreti var. Millenicom'da yok fakat onun da kurulum bedeli TurkNet de 66 lirayken 120 lira.

Bu küçük hesapları bi kenera koyarsak millenicom kurulumu daha kisa surede yapiyor sanırım. Ben arada kaldım kullananların yorumlarını alabilir miyim lutfen bu aksam basvurmayi düşünüyorum.
(4) 

Zoom ne kadar internet yer?

ceann deas #1413717 
Akşam 1 saatlik bi görüşme yapmam gerekiyor. 12 kişi olacak. 5 gb internet paketim var mecbur mobil veri açacağım. Bu 5 gb yeter mi? Bide pc den mi yapmam daha iyi olur telefondan mi?
(2) 

İnternet bağlatmak ne kadar sürüyor?

ceann deas #1411513 
23 marttan itibaren online eğitime geçilecekmiş. Aile evimde sadece anne babam olduğu için internetimiz yok geldiğimde mobil veri ile idare ediyordum. Ama her dersimiz en az 3 saat sürüyor mobil veri hayatta yetmez. Bide annem iki sene once zatürre geçirdiği için babam bizi daha güvenli olduğunu düşündüğü koye götürecek internet alt yapısı falan yoksa nasıl olacak bu işler? Dersler zaten hep teknik nasıl işleneceği belli değil zaten saçma sapan seyler yapiyorlar.
(3) 

basit bir algoritma sorusu

ceann deas #1409935 
bi tablo yapmam gerek basitleştirirsek indexleri:

1111
1112
1113
1114
.
.
1121
1122
1123
.
.
1131
1132
1133

şeklinde gitmesi gerekiyor bunu iç içe forlarla nasil yazabilirim?

for (int i; i <4 i++)
{
for(int a; a <...



şeklinde bi algoritma lazım herhangi bir dilde olabilir mantığını kuramadım sadece.
(6) 

Şu mont guzel mi

ceann deas #1405587 
Medyadaki montu alayım mi model olarak siz beğendiniz mi? Ya da kaşe tarzı bir şey mi alsam? 160 boy 55 kiloyum bu arada. Biraz daha uzun olsam hiç düşünmeden kaşe uzun kaban alırdım.
(5) 

Sabiha Gökçen'de maske takmalı mıyım?

ceann deas #1404206 
Pazartesi sabahı iç hat uçuşum var havaalaninda ve ucakta maske taksam mı durum o kadar vahim mi?
(1) 

Surada calan sarki neydi kesin biliyorsunuz

ceann deas #1401951 
youtu.be


1.14 de başlıyor bir metal şarkıydı adamin sesi bile kulagimda sozlerini de hatirlasam bulabilecegim zaten ama hatirlayamiyorum kesin biliyorsunuzdir siz de.

Edit: link duzeldi
(1) 

dataGridView1' deki hücreye tıklayınca dataGridView2'ye değer girme

ceann deas #1399858 
Şurada sol taraftaki kareli alanı sql de 30x30'luk boş tablo oluşturup dataGridView e çekerek hazırladım. O tabloda bir hücreye tıklandığında istediğim x ve y değerlerini yandaki tabloya girsin istiyorum ama bir türlü başaramadım.

Soldaki tablonun bu şekilde boş kalması gerekiyor o yüzden sql de değer atayamıyorum nasıl yapabilirim bunu?
(14) 

Tekrar yazmak yüzsüzlük mü olur?

ceann deas #1397838 
Bir bey var universiye ogrencisiyiz ikimizde. Ben yazınca o da yazıyor konu aciyor ama ben yazmazsam tık yok. Storylerime anında bakıyor ama asla cavap vermiyor. Şuan aşırı konuşasım var onunla ama bundan önce 3 kere farklı bahanelerle yazdım zaten. Daha da yazsam yüzsüzlük mü olur? Yazsam da ne bahane bulayım yazmak için?
(4) 

Evde diş beyazlatma

ceann deas #1397350 
Ozellikle köpek dislerimdeki sariliklardan hoşlanmıyorum. Sigaram kullanmıyorum ama cay kahve çok içiyorum. Her turlu dis macununu denedim dişlerimi duzenlifircalamama rahmen etki etmedi.

m.n11.com


Bu tarz şeylerden kullanan var mı. Etkisini, yararini-zararini gördünüz mü?
(5) 

Sevilmemeyi nasıl aşıyorsunuz?

ceann deas #1396269 
Anneniz babanız, arkadaşlarınız, sevdiğiniz tarafından sevilmemeyi nasıl aşıyorsunuz?
(7) 

Sürekli sarılma isteği

ceann deas #1392287 
Hoşlandığım kişiye sürekli sarılma isteğim var onun benim varlığımdan bile haberi yok büyük ihtimalle ama böyle gördüğüm yerde gideyim sarılayım o bu şoku atlatamadan kaçayım diyorum. Böyle saçma bir şey yapmam tabiki ama bu nasıl bir sevgi bu nasıl bir istektir yarabbim. Sizde de oluyor mu bu ben platonik oldugum için mi böyle hissediyorum?
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık