(19) 

Evde yalnızken ses duyduğunuzda ne yaparsınız?

ceann deas #1116374 
Bazı insanlar görmezden gelirken bazıları kalkıp bakar. Ben şahsen yalnızken göz ucuyla bir şey gördüğümde, ses duyduğumda falan şizofren kediler gibi direk kaynağa kilitleniyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
(14) 

Saç ayrımı sorunsalı

ceann deas #1116347 
Yuvarlak yüzlü kızlara yandan mı yoksa ortadan ayırmak mı daha çok yakışıyor sizce?

Mesela Ali Micheal ablamızın saçı şurada hizliresim.com ortadan ayrılmışken şurada hizliresim.com yandan ayrılmış.

Rosie Tupper için yandan şöyle hizliresim.com ortadan şöyle hizliresim.com görünüyor.

Ortadan ayrıldığında daha masum bir görüntü oluşuyor sanki ne dersiniz?
(6) 

Bu saat sahte olabilir mi?

ceann deas #1115058 
Epeydir demir kordonlu, uygun fiyatlı bir saat arıyordum.

Bugün bimde bu saati gördüm i.hizliresim.com ve tipi hoşuma gitti. Fiyatına baktığımda önce 99 yazılmış, üstüne çarpı konulup 45 yazılmış, sonra onun da üstüne çarpı konulup 24,45 yazılmış. Casio'nun bu tip analog saatlerinin 70 lira civarı olduğunu bildiğimden indirime girdiğine güvenip aldım.

Eve gelip modeli araştırdığımda fiyatının 140-200 tl aralığında olduğunu gördüm. Şimdi elimde kutudan çıkan Casio'nun kendi 2 yıllık garanti belgesi var. Uzerinde ithalatçı olarak Ersa İthalat yazıyor.

Ben nedense normal fiyatı bu kadar pahalı olan bir saati 25 liraya alabildiğime inanmak istemiyorum. Neredeyse 6-7 kat fark var çünkü. Bunun sahte olma ihtimali var mı ona göre yarın götürüp geri vereyim?
(4) 

Tatlı ve tuzlu yemeği aynı fırında pişirmek?

ceann deas #1093208 
1 saat içinde pişmesi gereken 1 tepsi ay çöreği + 1 tepsi alüminyum folyo icinde dizme kebap var. Bunları aynı anda fırında pişirsem kokularının karışması açısından falan sorun olur mu yoksa kebapları ocağa alıp türlüye mi çevireyim?
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık