
böyle bir düğüne katılmıştım. ilahi gibi bir müzik oluyor başta, sonra nikah dua vs. sonra yemek.
bence pantolon yerine dizaltı-bilek hizasında bir elbise daha uygun olur, tercihen kolları uzun, ama uzun değilse de üzerine bir şal/ceket vs. alır.


blazer pantolon olur ya, dizalti etek elbise de olur bir ceket ile. hicbir sey olmuyor, dua okunuyor, nikah, yemek belki biraz muzik ya da ilahi dinletisi ve evlere dagilmaca bir de benim gittigimde kadin erkek ayri oturtulmus paravanla ayrilmisti. didisinin didisi ve bu tarz bir organizasyon icin yeni bir kiyafet almaya da degmez.


ben de böyle bir düğüne katılmıştım müzik günah olarak kabul edildiği için öyle halay falan yok. ilahi dinletisi oluyo, bi de semazen gelmişti benim gittiğim düğünde. açık giyinmediğin sürece dikkat çekmezsin istediğini giy.


böyle düğünlerde kadın ve erkekler ayrı oturuyor. oyun havası yok. ilahi şeyler çalıyor. takı takıyosun evine dönüyorsun. hiçbir eğlenceli ya da matah bir yanı yok.
