(2) 

abartılı şekilde yemek/spor

kablelvuku #919752 
Hiç mükemmel vücutlu bir insan olmadım ama en azından eskiden kendime dur dediğim zaman yemeyi birakabilirdim su an bunu yapamiyorum. Bana bir yardım.

Öteki konu ise haftada uç gün yapilan kardiyonun faydası olur mu
(3) 

limoncelloyu ne ile karıştırabilirim

kablelvuku #918887 
ev yapımı kendim yaptım. tarifte verilen şekerden az koymama rağmen aşırı şekerli bunu bir şeyle karıştırmadan içmek namümkün. var mı bir öneriniz ? kolaya molaya atsam direkt ya da şekersiz limonataya yazın ?
(5) 

evde peynir yapmak

kablelvuku #917281 
Var mı aranızda deneyen ya da tarif bilen
(8) 

androide en iyi navigasyon

kablelvuku #916450 
Sesli olarak yönlendiren falan var mı ?
(3) 

messenger bag

kablelvuku #916325 
Şöyle güzel bir messenger bag var mı deri olmasına gerek yok. Görüyorum hep soruyorlar siz de 300 tllik çanta oneriyorsunuz benim o kadar bütçem yok öğrenci işi bir şeyler
(6) 

öğlen ne yesem

kablelvuku #916050 
Sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorum evden öğlen bir şeyler yemem lazım haliyle. Sandviç yapmak istemiyorum çünkü ekmek. Bisküvi tarı şeyler tercih etmemeye çalışıyorum. Yemekhane seçenek dışı. Lokasyonumuz ise okul. Siz öğlenleri ne yiyorsunuz ?
(14) 

Makarnayı nasıl haşlıyorsunuz

kablelvuku #912010 
Özellikle birbirine yapışmaması için
(5) 

Nasırlar&kalınlaşmış deriler

kablelvuku #909723 
Artık bıktım ayağımdakilerden. Yürürken resmen canım yanıyor. Nereden ne almam gerek ne yapmam gerek. Cildiye doktoru bir ilaç verip yolluyor geçmiyor ortopedi doktoru cildiyeye yolluyor
(3) 

Motor soğukken arabanın stop etmesi

kablelvuku #909221 
Opel astra landrenzo sıralı otogaz olan arabada. İlk çalıştırmada gaza geçmiyor. Geçtiğinde de stop ediyorMakineye bağlandı hiçbir problem yok gözüktü.sonra benzinle kullanalım dedik sabah ilk çalıştırmada yine benzinle yine stop etti.kafamızda deli sorular bir fikriniz var mı sorun ne
(14) 

Birdman hakkında düşünceleriniz

kablelvuku #909206 
Film benim için hoştu. İzledik mesajları aldık bazen sıkıldık. Fakat sözlükte herkes başyapıt demiş. Mesela sizi etkileyen kısımlar nelerdi?
(2) 

internetteki anlamsız hız yükselmesi

kablelvuku #908633 
superonline 16mbit akk 75 gb olan tarifedeyi kotam şu an 100 gb hızım dün 2 mbit falandı bugün torrent indireyim deim ve az önce 1.9 mb gördüm hız olarak. speedtestte de 6 mbit olarak çıktı hızım. o nasıl oluyor ya ? evet torrentin ayarları ile oynadım ama bu kadar da arttırmaması lazım. bir tek ben miyim böyle ballı ?
(2) 

Ösym fotoğraf olayı

kablelvuku #907548 
Bubsene ydsye gireceğim hala lise fotoğrafım var bugün başvuru yaptım fotoğrafın altında 12 marta kadar geçerli yazıyo. Şimdi benim ne yapmam lazım?
(4) 

Ellerde morarma

kablelvuku #906278 
Hani yumruk yapınca sivri olurya. Yani işte hani ocak şubat mart yaparsın ya. Amaan girintili çıkıntılı olan yer işte. Oralarda morarma ve kızarma oluyor. Sürekli ama. Var mı bir teoriniz?
(3) 

Sandisk sansa clip

kablelvuku #905864 
Eskiden ne güzel ben mp3 player kullanırdım çok güzel müzikler dinlerdim. Şimdi ne zaman telefondam dinleöeye başladım ne zaman spotifyı keşfettim her şey folloş oldu. Diyorum ki alayım şu meretten. Sanalpazarda sıfırı 160a falan siz ne diyorsunuz özellikle belirteceğiniz bir şey var mı bu alet için
(4) 

Yds çalışması

kablelvuku #905807 
İrem yayınlarının kitabını almayı düşünüyorum. Seviye olarak da b1 im diyebilirim. intermediate işte yan. Sizce nisana kadar esaslı bir çalılma ile 70 falan yapar mıyım yoksa bu dçnemkini es mi geçeyin
(8) 

Hangi peynirj

kablelvuku #903661 
Kahvaltıda yumuşak peynir garip bir şekilde midemi bulandırıyor. Az tuzlu sert/orta sertlikte bir peynir öneriniz var mıdır yani kaşardan hallice.
(4) 

Ankarada indirimli kitap

kablelvuku #902815 
Orjinal sıfır kitapları indirimli olarak satan yer var mı?
(4) 

eskişehir konusunda yardım

kablelvuku #900946 
perşembe günü eskişehre gideceğim trenle. oradan iki eylül caddesine uğrayacağım gardan nasıl gideceğimi elbet çözerim. fakat bana iki eylül caddesine gittikten sonra oraya çok çok uzak olmayan bir cafe vb yer lazım iki üç saat oturup kahve çay içeceğim tarzda. herhalde oradan oraya gidişi de hallederim diye düşünmekteyim.
(2) 

eskişehir hızlı tren sorunu

kablelvuku #900134 
ankaradan eskişehre gideceğim. rezervasyon yaptırıyorum seçtim bir tren ankara pendik yazıyor sıkıntı yok dimi pendiğe falan gitmem....
(10) 

alıp da okuyamadığınız kitaplar için

kablelvuku #899436 
siz de üzülüoyr musunuz ? evde şu an okuyamadığım baya kitap var -martin eden, yolda, genç werther vsvsvs- bir türlü giremiyorum içine kitabın. ama sanki bugün okumazsam da bir daha okuma fırsatım olmazmış gibi paranoyakça hisler içerisindeyim. neyse. yalnız değilim dimi ?
(9) 

Biraya alternatif

kablelvuku #899212 
Bira sevmiyor sevemiyorum. Ona alternatif ne olabilir. Viski pahalı rakı öyle hep gitmez şarap kültürüm pek yok on tllik şaraplarla heba olmasın ömrüm. Likör bol çeşit var peki başka? Kanyak votka? Biraya mesafeli davranan bir ben miyim?
(3) 

The wire hakkında

kablelvuku #898142 
1- genel görüşleriniz neler? Six feet understan geldim.

2- beş sezon boyunca avonu mu yakalamaya çalışıyorlar? 1.sezon beşinci bölümdeyim amir bir ay verdi konuyu halletmeleri için beş sezon gerçek zamanda bir ay olamaz....
(9) 

İzle pişman olmazsın hatta gelir teşekkür edersin

kablelvuku #897901 
Dediğiniz filmler neler? Aksiyon olabilir dram olabilir yeter ki şu öğleden sonramı sıkılarak izleyeceğim bir filmle geçirmeyeyi
(6) 

Yüzeyi kirli/su lekeli çaydanlık

kablelvuku #897563 
Nasıl temizlenir
(1) 

torrent sorunu

kablelvuku #895850 
16 mbit hızlı internette 400 seedli torrenler neden böyle ?imgur.com
(1) 

Kaçak çaya en yakın çay

kablelvuku #895732 
Tat bakımından. Şu an kullandığımız istikan, fakat tadı gerçekten kötü olmaya başladı
(4) 

ping nedir ne değildir

kablelvuku #895696 
16mbit hızında internette speedtest.net te ping 15 hız 13.6 çıkıyorsa sıkıntı var mıdır ? varsa nasıl halledilir ? ping yenir mi ?
(1) 

Ttetten superonline geçiş

kablelvuku #894650 
Bugün işlemler tamamlandı modemimi aldım. Ttnet bana kaç tl kitleyecek onlardaki interneti kapattığım için? Taahütüm 19unda sona erdi
(1) 

Enpara ekpara

kablelvuku #893457 
Çekilen paranın taksit taksit ödenmesi gibi bir durum var mı
(7) 

skyrim sorusu: fazla güçsüzüm sanki

kablelvuku #892027 
thalmor askerleri iki kişi olunca ya da büyücü yıkım büyüsü yapınca ciddi bir loser oluyorum. yani sanki biraz baya güçsüzüm evet oyunun daha başındayım ama acaba benim bilmediğim bir dinamik mi var bir olay mı var ? hani insan ard arda ölünce de eah yeter ulan diyip kapatıyor oyunu
(3) 

bu gece ölmem dimi

kablelvuku #891590 
dün gece sabah beşe doğru büyük bir çarpıntı ile uyandım. böyle hayatımda yaşamadığım bir çarpıntı beynim patlarcasına. nefes alamadım galiba bir süre. sonra o geçti kalbimin altına sancı girdi. gün içinde bir sıkıntım yoktu bugün de olmadı fakat ufaktan bir uyusam yine olur mu korkusu yok değil.

hipertansiyon hastasıyım
(4) 

enparadan kredi çekmiş arkadaşlar

kablelvuku #890957 
prosedür nasıl işliyor maaş bordrosu vs istiyorlar mı ? 1000 tl çekeceğim de çok değil
(1) 

çizim için defter

kablelvuku #889652 
çizim yapmak istiyorum böyle stabilolar ile. acemiyim. defter de tek isteğim arkaya geçmesin nasıl bir şey tercih etmeliyim ?
(1) 

öyle bir oyun önerin ki

kablelvuku #889647 
beni benden alsın götürsün. başından kalkamayım. falan filan. yoksa tekrar dotaya sardıracağım.

ati hd 5400 edran
4 gb ram
i5 işlemci

shadow of mordor indiresim var ama çok kasar gibi geliyor
(4) 

ttnetten superonline geçenler

kablelvuku #889187 
1) memnun musunuz
2) hat babamın üstüne o dedi al sen uğraş ben uğraşamam neler yapmam lazım ?
3) ttnete ve superonline a taşıma ücreti kurulum ücreti vb ücretler ödediniz mi ?
(3) 

Kelleşme sürecinde saç

kablelvuku #889157 
21 yaşındayım saçlar baya gitti hani dazlak değil de aralar baya açıldı. Yukarıdan bakan oo dökülmeye başlamış diyor. Bu durumda. Saçı hep üç numara mı kestirirdiniz yoksa işte makasla üstünü aldırtma falanlar mı. Hatta şöyle tarif edeyim bartu vardı ya yalan dünyada Orçun. Aunen onun gibi durumum şu an yukarıdan bakınca gözüküyor her şey.. Siz olsanız saçınızı nasıl kestirirdiniz?
(11) 

anime önerisi

kablelvuku #888685 
böyle ağız burun yamultarak konuşuyorlar ya. ya da yerli yersiz bağırıyorlar. yahut da gereksiz bir göz büyümeleri falan. karikatürize etmeler. en nefret ettiğim anime tipleridir. steins gate, ghost in shell, cowboy bebop vb çok hoşuma gider onlar. bana böyle. vurdulu kırdılı olur. durağan olur. bir kaçanime önerseniz.
(1) 

kredi kartının patlamaması için

kablelvuku #888431 
geçen deezerda üyeliğimi unutmuşum sürekli para kesiyorlar falan. işte twitter üzerinden adam kredi kartı numarası üzerinden buldu hesabımı. fakat içime de bir kurt düşştü lan on tl gözümüze batarken patlamaın kart dedim. ne yapılabilir ? 3d secure açtırabilirim başka ?
(1) 

Neden fm2015

kablelvuku #887644 
Bunun nedeni yargılamak değil. Sadece final sonrası deli oyun oynayasım var şimdiden hazırlık yapıyorum da. Bana övün bu oyunu. Yoksa bunun eski oyununda bir başarısızlığım var. Ondan yükleyesim yok
(1) 

Arkadaşla iddada uyguladığımız taktik

kablelvuku #886424 
Basketbolda hani alt üst handikap değişiyor ya. Mesela artıyorsa alt azalıyorsa üst diyorum ben. O da tam tersini. Farklı maçlar tabii ama ikimizin de kuponu tutuyor. Var mı aramızda bunu uygulayan? Bu işin doğrusu nedir?
(1) 

general mobile kullanan kankilerim

kablelvuku #885935 
kitkata geçtiniz mi durum nedir ? forum.pittech.net şunu indiresim vardı ama bi bilemedim. sizde durum nedir ? stock rom mu custom rom mu ?
(1) 

metal kibrit

kablelvuku #885879 
kullanan var mı memnun mu. her ne kadar 2.5 tl lik ürüne 6 tl kargo parası ödemek koysa da çok ilgimi çekti.
(1) 

ankaralılar, hangi tütünü kullanıyorsunuz nereden alıyorsunuz

kablelvuku #883505 
Sb. Tam olarTamam öğrenmek istediğim orjinal golden virgina nerden alınır.
(2) 

sağlık ocağında muayene

kablelvuku #883048 
İkamet ettiği ilden başka bir ilde kişinin sağlık ocağında muayene olma imkanı var mı ?
(7) 

başabaş noktası yardım

kablelvuku #882443 
bir işletme var iki ürün üretiyor
a ürünü satış fiyatı 8450, b ürünü satış fiyatı 4818.99
a ürünü yılda 48 tane b ürünü yılda 204 tane üretilmiş
a ürünü 1050 dakikada b ürünü 420 dakikada üretiliyor
toplam sabit gider 1.197.587, toplam değişken gider 444.093(bir yıllık veriler)

bunun başaba noktası nedir ? sabahtan beri çıkamadım işin içinden bazen - li değer geliyor bazen de ondalıklı. bir yardım lütfen
(7) 

bimin satacağı puma saat

kablelvuku #882204 
store.donanimhaber.com bir kekoluk çıkmasın işin içinden sonra ? 55 tl bilemedim. güzel gibi de
(2) 

bankanın kredi kartından belli bir işlem yapılmasını engelleme

kablelvuku #882199 
gibi bir yetkisi var mı ? www.eksiduyuru.com şu duyuruda bahsettiğim bir sorunum vardı. Hala çözümüm yok. haftaya tekrar çekecekler. ben bankayyı arasam bu deezer benden para çekmesin izin vermeyin desem ne derler.
(2) 

ebay iade sonrası

kablelvuku #881793 
İki işlemim iade edildi. Paypalda da görebiliyorum detaylarda. Fakat para ne çektiğim karta yattı ne de paypala biri yirmiikisinde biri yirmiüçünde iade edildi ne yapmam lazım.
(1) 

sunum için giymelik sportif/resmi şeyler

kablelvuku #881641 
Bir firmada bitirme projesi yapıyorum bölüm müdürüne gelişme hakkında bilgilendirme amaçlı sunum yapacağım beş dakika.sürecek bonanet.com.br su ayakkabı giyeceğim birazdan gidip siyah chino alacağım sizce nasıl bir gömlek ve ceket olmalı
(5) 

deezer acil yardım

kablelvuku #881112 
geçen aylarda akbank bedava şeyi vardı ya bi üye olayım dedim oldum. sonra aynı gün hesabı kapadım beğenmedim. bugün kartımdan on tl çekmişler. üyeliğim kapalı. yani şu an deezera mail mi atayım napayım mail adresi falan istiyor ama hangi mail adresi ile aldım onu bilmiyorum zaten her mail adresime şifremi unuttum seçeneği yollatıyorum gelmiyor öyle bir şey yani şu an benim hesabım yok orada ne yapacağım ?

mobil görünümden çık