thalmor askerleri iki kişi olunca ya da büyücü yıkım büyüsü yapınca ciddi bir loser oluyorum. yani sanki biraz baya güçsüzüm evet oyunun daha başındayım ama acaba benim bilmediğim bir dinamik mi var bir olay mı var ? hani insan ard arda ölünce de eah yeter ulan diyip kapatıyor oyunu




 

kara elf bir el yıkım büyüsü bir el kılıç. zırhlardan ikisi kuvvet arttırıcı var level altı. başka da ne desem bilemedim

pardon ya high elf kafa gitti iyice

kablelvuku

level 6 hiç, normal gayet. başka bir şey yap mümkünse bir süre, potion stoklayıp bir iki level sonra tekrar denersin.

rygard

bir de mümkünse 2handed oynama. belli bir leveldan sonra o kadar güçlü oluyor ki oyunun zevki kalmıyor. bosslar dahil en fazla iki vuruşta ölüyor herşey.

rygard

48 levelim. ortalığın amına koyuyorum.

fanila

bir skyrim cahili olarak araya kaynamak istiyorum.

ben de yaklaşık aynı seviyelerdeyim. sadece yakın dövüş silahlarında uzmanlaşırsam ejderha vs'yi nasıl öldürebilirim?

rare

ejderha yere konduğunda koşacaksın, baltayı havaya kaldırıp vuracaksın, kaçmaya çalışırken bir kez daha vuracaksın ve ölecek. 2 bilemedin 3 darbe 2handed ile.

edit: ok atan ve büyü kullananların üzerlerine koşabiliriz. 2 handed oynamak gayet basit bir mantık gerektiriyor. ilk darbeyi kabul et, koş, ortadan ikiye ayır, diğerine koş.

bu arada dragonlar ile ilgili çok güzel modlar var. dragonları daha akıllı yapan, yeni savaş taktikleri öğreten modlar var ki gerçekten ölümcül oluyorlar. skyrimin düz ejderi biraz gerizekalı.

rygard

@rygard: hobaaa o kadar kolay mı? eyvallah, tik koyamıyorum haliyle :)
bir de vs derken ok atan, büyü kullananlara uzaktayken ne yapabiliriz?

rare
1

mobil görünümden çık