(14) 

Alper ismi nasıl sizce?

kaptan maydanoz #1576848 
Alper ismi nasıl?
Ata ismi nasıl?
Alper ata birlikte nasıl?

Çocuğuma koyacağım. İyi mi?
(11) 

Kedim kayınvalideme saldırdı

kaptan maydanoz #1569440 
Selamlar. Bir kedim var, 2.5 yaşında erkek.

2 hafta önce kayınvalidem geldi bize. Biz işteyken kedim saldırmış. Baya kötü durumda şu an. Onlarca kez dişlerini geçirmiş. Köpek saldırsa bu kadar kan revan içinde bırakamaz ya fena durumda kadın.

Sorum şu; bu kedi bebekliğinden beri bende. Ve ilk kez böyle bir şey yapıyor. Daha önce hiç saldırdığını görmemiştim. Oyun oynarken ısırır vs ama tüm kuvvetiyle delecek kadar ısırmazdı. Kadının bacağında büyük büyük delikler oluşmuş şok oldum.

Olay olduğu sırada k.validem bir odada öylece iş yapıyormuş sessiz sessiz, farklı bir odadan koşarak gelip arkadan saldırmış.

Niye olabilir? Hiç böyle yapmazdı ya hayret ediyorum. Böyle bir kedi değildi. Daha önce başınıza geldi mi hiç?
(26) 

Çocuk sahibi olmak zorundayım

kaptan maydanoz #1568917 
Özellikle anne ve babalardan fikir almak istiyorum.

Bir rahatsızlık neticesinde 3 sene önce ameliyat olmuştum. O zamanlar hemen çocuk yap yoksa çocuğun olmaz vs demişti doktorlar. Artık zamanım iyice daraldı. En son dedikleri şey bu sene yapmazsan bir daha tedaviyle bile çocuk sahibi olamazsın.

Ben şu an çocuk sorumluluğu alabilecek gibi değilim, çok sevmem zaten. Şu an zamanı değil. Ama “hayat boyu anne olmayı istemiyorum” diyemiyorum. Belki gelecek yıl çok isterim ve olmazsa pişman olurum yapmadığıma.

Yani büyük ikilemdeyim. Hazır olmadığım bir zamanda çocuk yapmak mı yoksa çocuğu ertelerken tamamen bu şansı kaybetmek mi.
(11) 

Trafikten kaçmak için arabayı metro durağına bırakmak

kaptan maydanoz #1568805 
Aklımdaki şey, metro durağına kadar arabayla gidip orada arabayı bırakıp gerisini metro ile devam etmek. Süre olarak aşırı bir fark olmasa da daha az yorulurum gibi geldi. Ne dersiniz?

Ankara’da yaşayanlar için Bağlıcada oturuyorum çukurambara işe gidiyorum. Koruda bırakıcam arabayı.
(5) 

Kendimi mahcup hissetmeme gerek var mı?

kaptan maydanoz #1568366 
Baya huzursuz ve mahcup hissediyorum şu an.

Yeni bir işe girdim. İşe girerken mülakatta yurtdışı seyahati yapmanız gerekebilir bir engeliniz var mı dediler. Ben de yok, gidebilirim dedim.

İşe başladıktan 3 hafta sonra yani bugün :) yöneticim yurtdışına göndermek istedi bir iki haftaya. Ama ben işe başladığım hafta bir kistim olduğunu öğrendim. Kistin patlama ve torsiyon ihtimaline karşı egzersiz vs yapmamam gerekiyor. Hareketlerime dikkat etmeliyim. Ve en önemli nokta, patlarsa hemen acil olarak ameliyata girmeliyim.

Yöneticime “sağlık sıkıntımdan dolayı gelemem” dedim.

Ama çok tuhaf ve garip oldu. Baya mahcup hissettim. Gitmeli miydim acaba? En az 2 3 hafta kalacaktım yurtdışında korktum ben de.
(14) 

Cv veririm dedim vermedim

kaptan maydanoz #1567791 
Çalıştığım şirkette bir pozisyon açıldı. 3 tane arkadaşım başvurmak istedi. Bana da cv attılar ikya ver diye. Sadece bir tanesinin gelmesini istiyordum ben de onun cvsini verdim, diğerlerinin vermedim. Ama vermediğimi söylemedim onlara.

Kötü mü yaptım? Baştan vermem demek mi gerekirdi? Ama üzülürler diye söyleyemedim ve ayıp olurdu.
(3) 

Yürüme asimetrisi

kaptan maydanoz #1567745 
iPhone yürüme asimetrimi ortalama %30 gösteriyor hep.

Bu ne anlama geliyor yani? Ne düşünmeliyim?
(7) 

Kediye 5 doz kuduz aşısı

kaptan maydanoz #1565990 
Normal mi ya? İnternette hep 1 doz diyor.

Kedimi yarasa ısırdı ve kuduz aşısının zamanı geçmişti. Şüpheli ısırık diye kuduz yaptırdım ama 5 doz götürmem gerekiyormuş. Bir değişik geldi. Ne dersiniz?
(8) 

kedim yarasa ısırdı

kaptan maydanoz #1565823 
haftasonu evde değildim, pazar akşamı geldim, dün de eve çok bakmamıştım.
bugun evde yürürken ayağıma bir yarasa ölüsü değdi. iğrenç. minicik bir yavru yarasa ama yeni ölmüş gibi değil. oda güneş aldığı için mi bilmiyorum ama kurumuş gibiydi. o odada da hiç pencere açmayız, yani kedim onu balkondan avlamış ve odaya kadar getirmiş.

kedimi en son 2021 haziranda kuduz aşısı yaptırmışım. ben de 2 ay önce aşılanmıştım. eşimin hiç aşısı yok.
az önce gittim veterinere kediye aşı yaptırdım o da kediyi bir odada karantinaya al dedi. kıyamam ağlıyor şimdi. çıkmak istiyor.
eşim de iş çıkışı aşı olmaya gidecek.

sizce kuduz bulaşır mı? kedilerde aşılar ömürlük diye okudum ama emin değilim. benim aşım vardı bana bulaşmaz muhtemelen ama eşim geç kalmış sayılmaz dimi?
(7) 

remote çalışmaktan sıkılıp hibrite geçmek

kaptan maydanoz #1564825 
gönül işlerine açtım özellikle çünkü benim için duygusal bir konu :'(

bir senedir remote çalışıyordum ve kışın özellikle çok sıkıldım, çok bunaldım evde. sonra hibrit işe geçeyim dedim, 3 hafta sonra başlıyorum yeni yere. haftada 3 gün ofis, 2 gün ev.

şimdi de nedense birden evi sevmeye başladım, ofis çok korkunç geldi. normal mi bu? alışkanlıktan böyle panikledim dimi?

kötü hissettim nedense. bana biraz hibrit över misiniz?
(2) 

Ankara’da havuz önerisi

kaptan maydanoz #1564344 
Şöyle aile ortamı olan temiz bir havuz biliyor musunuz? Aquapark olabilir.

Yüzme bilmediğim için olimpik aramıyorum, 150 cm filan olsa hatta daha iyi :)
(2) 

airpods video görüşme mikrofonunu nasıl kontrol ediyoruz?

kaptan maydanoz #1563499 
yoksa edemiyor muyuz?

teams veya google meets ile görüşürken airpodsta mikrofonu açıp kapamak için tuş var mı?
(3) 

Sizce en iyi lens markası hangisi?

kaptan maydanoz #1548449 
Yıllardır Aqua oasys kullanıyorum ve memnunum ama son göz muayenemde fark ettim ki bc değerim 8.6 ve Aqua’nın böyle bir seçeneği yok. Ben de Farklı bir marka denemeye karar verdim. Öneriniz var mı ?
(3) 

Doktor bunu söylemiş olabilir mi?

kaptan maydanoz #1543416 
Doktor bağışıklık sistemimi güçlü tutmam gerektiğini anlatırken bir süre bağışıklık güçlendirici kullan, dengeli beslen, paketli gıdalardan uzak dur dedi. “Şekerden de uzak dur” demiş olabilir mi yoksa bunu ben mi uyduruyorum hatırlayamadım. Şekerli ürünler ile bağışıklığın alakası var mı?
(11) 

İstifa ettim 1 ay boşum

kaptan maydanoz #1542800 
İçim bir huzursuz nedense. Halbuki işten çıkmayı kendim istedim. 1 ay sonra da başka bir yerde başlıyorum. Yeni yer iyi midir acaba stresi var. Bir de 1 ay boş olacağım diye saçma bir şekilde içim huzursuz.

İyi yapmışım dimi? 1 ay tatil çok iyi olur. Para problemim de yok.
(8) 

Aile hekimleri kuduz aşısı yapar mı?

kaptan maydanoz #1541917 
Ankara için soruyorum.
Ve eğer yapıyorsa bağlı olmadığım bir aile hekime de yapar mı? Herhangi birine gitsem?
(13) 

Sweatshirt hakkında ne düşünüyorsunuz?

kaptan maydanoz #1539711 
Beğeniyor musunuz? Giyer misiniz?
Giyen kızlara yakıştırıyor musunuz?

Hayatının tamamını sweat ile geçiren insanlar var. Erkekler için de yorum yapabilirsiniz tabi ki.

Edit: ben çok özensiz buluyorum, eşofman gibi. İşe giderken en azından daha özenli olmak isterim. O yüzden garip gelmişti. Ama baya seviliyormuş abajshs.
(4) 

Hangi marka gebelik testi iyi?

kaptan maydanoz #1534351 
İnternette neredeyse her markanın altında “yanlış sonuç veriyor” diye yorum var. Bildiğiniz güvenilir var mı?

Kan testi olmadan kesin olmayacağını biliyorum ama yine de çok güvenilir marka vardır belki.
(9) 

Kedinin koltuk tırmalaması

kaptan maydanoz #1534000 
Nasıl vazgeçirebiliriz? bezdim çünkü ben.

2 ay önce aldığım koltuklarım kullanılmaz hale geldi. Kumaşı da böyle keten gibi hani tam tırnağa uygun :) berbat hale geldiler. Ne yapsam engelleyemedim. Tırmalama tahtası vs var. Koltuklara kedi kovucu vs sıkıyorum bana mısın demiyor :)
Örtü serdim örtüyü de delip geçiyor yine tırmalıyor öyle bir gayreti var.

Lütfen çözüm :,) gözümün önünde yeni gelin eşyalarım mahvoluyor.
(5) 

iPhone kamera efsanesi doğru mu?

kaptan maydanoz #1533769 
İflah olmaz bir androidici olarak yakın zamanda iPhone 13 aldım. Güncelleme geliyor mesela güncellemeyi yapıyorum. Ama eskiden hep bu güncellemelerde iPhone kamerasının bilinçli kötüleştirildiği söyleniyordu. Doğru mudur? Zamanla ilk alındığındaki kadar net çekmiyor vs deniliyor.
(8) 

Çift soyadı kullanmak

kaptan maydanoz #1530301 
Hali hazırda bekarken uzun bir ad-soyadım vardı (iki ismim var). Boşluklar dahil 18 karakter. Evlenince elimin soyadı yanında kendi soyadımı da kullanmaya karar verdim. Toplam 24 karakter oldu. Herkes maksikalı gibi çok uzun olmuş diyor.
Ben kendi soyadımı çok sevdiğim için kullanmaya devam etmek istiyorum ama kendi ailem dahil herkes zorluk yaşarsın diyor. Sizce hangi konuda zorluk yaşarım? Resmî işlem kırk yılda bir olan bir şey. Başka ne zorluğu olacak ki.
(6) 

Romanya’ya taşınmak

kaptan maydanoz #1528835 
Yazılımcı olarak Google’da çalışma fırsatı elde etseniz Bükreş’e taşınmakta tereddüt eder misiniz?
(8) 

iPhone 11 vs iPhone 13

kaptan maydanoz #1526409 
Arasında anlamlı bir fark var mı? 13 almaya karar verdim ama kimisi de 11 ile fark yok aradaki fiyat farkı gereksiz diyor. Haklılar mı?

İkisini de kullanmış olanlar özellikle cevaplayabilir mi?
(2) 

Seyahat rehberi tarzı bir şey

kaptan maydanoz #1526193 
Şimdi istiyorum ki x noktasından y noktasına gidecegimi seçeyim. Uygulama bana gezilecek görülecek nerelerden geçiyorum bunları listelesin. Mesela Bolu'nun yakınından geciyorsam Abant göstersin. uşak'ın üstünden gececeksem Ulubey kanyonu var desin.

Var mı böyle bir şey? Liste halinde seyahat durak noktaları oluşturalım.
(7) 

Biz nereye gittik? Bursa-balikesir

kaptan maydanoz #1526001 
2 gündür arıyorum bulamıyorum. Bursa Balıkesir yolunda giderken Avrupa leylek köyü tabelasını görüp o yola saptık. Bir müddet gittikten sonra sıra sıra arabalar park etmiş diye durduk. Bir tesis vardı. İçinde keçi koyun inek ve çok güzel manzaraları topraklar vardı. Epey geniş bir yerdi ve hayvanat bahçesi tarzında yapmışlar tavuklar vs geziyor. Neyse burayı çok beğendim ama restorana oturmadik oradaki.

Ordan çıkıp biraz daha ilerleyince leylek köyüne geldik. Müze vs olan tarafa. Yaklaşık 5 dakika sürmüştür belki köye gitmek.

Şimdi haritadan bakıyorum bakıyorum o yol üstünde böyle bir şey yok. Nereye gittik biz? :) Hiç olmadı restoranı Google mapste görüyor olmam lazımdı ama o da yok. Bilen var mı lütfen çok merak ediyorum :)
(6) 

Diş teli ne zaman çıkarılır? (İç teller)

kaptan maydanoz #1525247 
Diş teli tedavisi bittikten sonra iç tel denilen bir şey takılıyor dişin arkasına. Bu ne zamana kadar kalmalı? 7 sene önce bitti tedavim. Şimdi farklı bir sehirdeyim ve iç tellerin bozuldu, hatta yer yer çıktı. Ne yapmalıyım? Kendi discime gidemem. Başka bir dişçiye gidip komple cikarttirsam ne olur? Ne zamana kadar takacağım zaten bunları?
(5) 

Araç yakıt tüketiminde hangisi baz alınır?

kaptan maydanoz #1524167 
Çok km ama az sürede gidilen yer mi yoksa az km ama çok sürede gidilen yer mi daha avantajlıdır yakıt için?

Trafikten veya çevre yolu vs değişimlerden dolayı fark ediyor süresi.
(8) 

Siber suç davası

kaptan maydanoz #1522929 
Daha önce hiç mahkemelik işim olmadı. O sebeple bilmiyorum.

Eksisozlukte nick altıma küfür yazan bir insana dava açmak istiyorum mümkün mü? Şikayet etmeyi denedim ama silmediler. Benim için önemli çünkü nickim anonim değil.

Şimdi süreç nasıl ilerliyor uğraştırıcı bir şey mi?
(2) 

Kullanmadığınız takıları ne yapıyorsunuz?

kaptan maydanoz #1522902 
Çok fazla -cidden çok- kullanmadığım takı var. Üniversite ve lise yıllarından bile kalanlar var hiç bir şeyi atmamışım. Hepsini toplayıp atmak istiyorum ama bir yandan da duygusal bağ kurmuşum. Bunu şurada takmıştım onu burda kullanmıştım vs. Her kolyenin her küpenin anısı var neredeyse. Napayım ben bunları ya? Toptan atayım mı?

Modası geçmiş şeyler bir de artık kimse uzun kolye takmıyor mesela. Artık versem de kullanan olmaz.
(6) 

Ben hala gelinlik almadım

kaptan maydanoz #1521731 
Düğüne tam 60 gün var. Bayramda oleg cassiniden randevu aldım. Yetişir mi sizce? Herkes geç kalmışsın diyor. Mağazanın da olmaz satmıyoruz yetişmez deme ihtimali var mı acaba?

Nişana da 2 hafta kaldı ona da elbise almadım henüz. Biraz gevşek bir gelinim sanırım.
(6) 

Kedim ilk kez yalnız kalacak

kaptan maydanoz #1520647 
13 aylık kedim daha önce hiç yalnız geçirmedi geceyi. Haftaya perşembe akşamı gidip Pazar akşamı döneceğim. Bu süreçte neye dikkat edeyim? Kedim çok mu üzülür ve korkar acaba?

Daha önce deneyimleyenler yazabilir mi?
(7) 

Orta sehpa kültürü

kaptan maydanoz #1520218 
Yakın zamanda evlenenler ve eşya yenileyenler orta sehpa olarak nasıl bir şeyler moda bu aralar? Yoksa modası geçti başka bir şey mi kullanılıyor?

Koltuklarım bunlar;
www.enzahome.com.tr

Ne tarz bir şey yapılabilir? Dekorasyondan anlayanlar please..
(4) 

Oyuncular izin mi alıyor?

kaptan maydanoz #1516987 
Merak ettiğim bir şey var. Dizi/film oyuncuları henüz çekimler devam ederken kendilerini değiştiremiyorlar mi? Saç boyatmak, dövme yapmak gibi. Bunlar için izin mi alıyorlar yönetmenden?
(3) 

Tepsiye irmik serpmek

kaptan maydanoz #1516958 
Pizza tarifinde yazıyor. Pişirme kağıdının üstüne serpin diye. Ne işe yarıyor?
(6) 

Evlenirken kedi kime bırakılır?

kaptan maydanoz #1514733 
Ya kafama taktım bunu. Tüm ailem ve arkadaşlarım nikahta olacak, 8 saat uzaklıkta başka bir şehirde. Aile evime götüremem aşırı kalabalıkta kaybolur. Kendi evimde kalamaz, balayına gidicem. Arkadaşlarım hep nikaha gelecek evlerinde değiller. Ve nikahın olduğu şehir tatil yöresi olduğu için nikah sonrası kalıp tatil yapma planı yapıyorlar.

Veterinere içime sinmiyor çünkü sonrasında balayı vs 15 20 gün olmayacağım.
Of stres yaptım. Evlenirken kedinizi köpeğinizi ne yaptınız ya?
(6) 

30 liralık termos vs 200 liralık termos

kaptan maydanoz #1509106 
30 liralık markasız olan termosum (1.5 lt), 200 liraya aldığım termostan (aladdin marka 650 ml) daha uzun süre sıcak tutuyor. Sebebi ne olabilir? Birisi 12 saate kadar tutuyor diğeri 4 saat. Hangisi normal?
(5) 

Çok acil speaking geliştirmem lazım

kaptan maydanoz #1508270 
En kısa sürede acil şekilde nasıl hallederim?
Ankara'da kurs tavsiye edebilir misiniz? İntermediate seviyeyim şu an. Ama pratiğim sıfır.
(12) 

Arabam bozuldu çok korktum

kaptan maydanoz #1507471 
Sabah el frenini indirirken sanki bir şey kırılmış gibi ses gelmişti. Sonra yola çıktım. bir 10 km sonra yokuş aşağıya giderken kırmızı ışıkta durmak için frene bastım ama tutmadı sanki boşluğa basar gibi oldu. Kaldırıp tekrar basınca tuttu. Arkadan sürekli civvv diye ses gelmeye başladı ve acayip yanık koktu. Bunu arka arkaya bir kaç sefer daha yaptı 1 km içinde.

Şu an iş yeri otoparkına park ettim. Çok korktum. Napayım? Yarın için servisi aradım randevu aldım. Ama bugün eve kadar götürür mü 10 km? Çekici mi çağırayım?
Tek başıma servise götürmeye de korkuyorum erkek arkadaşım da burda değil. Of çok stres yaptım.
(2) 

3d pen ile işlevsel ne yapılabilir?

kaptan maydanoz #1507006 
Anahtarlık dışında. Bir şey yapmak istiyorum:)
(7) 

Bu sistemin neresinde bir sıkıntı var?

kaptan maydanoz #1504714 
Online satış marketlerine elimizde hiç var olmamış x ürününün fotolarını koyup müşteri bekliyoruz. Birisi satın almak istediğinde başka bir satıcıdan satın alıp direk onun adresine yönlendiriyoruz. Tabi ki ortalama veya ortalamanın az üstünde bir fiyat veriyoruz ki kâr edebilelim.

Neden yapılmıyor?
(7) 

Ofise yemek götürmek + kahvaltı

kaptan maydanoz #1502110 
Ofisten çalışmaya başladığımızdan beri hızla kilo alıyorum öğle yemekleri dolayısıyla. Evden diyet tarzda götürmeye karar verdim. Orda mikrodalgada ısıtırım filan.

1- önerebileceğiniz bir beslenme kabı var mı? Mikrodalgaya uygun.

2- neler götürülür? Bunların yazdığı bir blog olur Instagram hesabı olur bir şey var mı? İlham alayım neler yapılabilir diye.

3- hafta başında 5 tane sandviç hazirlasam, zeytin ezmesi, peynir, marul, salatalık vs ihtiva eden. Bunları paketlesem ve her sabah birini alıp çıksam evden kahvaltı için olur mu sizce? Her gün ayrıca hazırlamak zor geliyor.
(3) 

instagram keşfetim neden böyle oldu?

kaptan maydanoz #1502041 
aniden japon anime içerikleri ile doldu keşfetim, daha önce uzak doğu ile ilgili hiç bir şeye bakmadım ve nefret ederim zaten animeden filan. sinirim bozuluyor gördükçe. size de oldu mu bu? neden olmuştur ki?
(4) 

Yakıt tüketimi + araba sağlığı

kaptan maydanoz #1498881 
İş ile ev arası 9 km. Ama en kısa yoldan gidince 40 45 dk sürüyor çok trafik olduğu için. Yine 40 45 dk süren alternatif yol var, trafik olmuyor ama 30 km galiba. Sürekli dur kalk yapıp debriyaja basmadigim için ikinci yol daha mantıklı dimi?
(8) 

Bilkente işe/okula gidenler

kaptan maydanoz #1497401 
Cyberparka gitmek için Beytepe köy yolunu kullanıyorum (Alacaatlı-bilkent). Hacettepe tarafından geliyorum yani. Çok trafik oluyor. Yokuş yukarı full trafik ve manuel kullanan ben zavallı kaptan maydanoz.

Acaba Eskişehir yolundan gelsem trafiksiz mi olur?
Çünkü 9 kmlik yolu 40 dkda gitmek çok kötü.
(2) 

Garanti banka uygulaması kullanan?

kaptan maydanoz #1496809 
Hesabimdaki para değişikliğini nasıl görebilirim grafik vs ile?

Hesaptaki param genelde sıfırlanmadığı için bu ay kaç para harcadım onu anlayamıyorum. Nerden bakıyoruz?
(3) 

manuel araba kullanmaya alışmak

kaptan maydanoz #1496060 
6 sene önce manuel ehliyet aldım ama o günden sonra hiç kullanmadım.
4 ay önce otomatik araba aldım ve onunla alıştım trafiğe çıkmaya. geçen hafta arabamı değiştirmem gerekti. yeni arabam manuel. sıkıntısız sürüyorum. bazen yokuşlarda stop ediyorum kabul :)
ama böyle hiç düşünmeden otomatik sürermiş gibi sürebilmem mümkün mü? ne kadar sürede olur? yoksa bu eziyet bildiğiniz sürekli kaçıncı vitesteyim, kaldırırken 1e aldım mı vs düşünüp duruyorum.
(5) 

geceleri sürekli miyavlayan kedi

kaptan maydanoz #1496039 
7 aylık canımın içi erkek kedim her gece miyavlıyor. yaklaşık 1.5 ay önce yeni eve taşındım o günden beri böyle. gece ağlarken kalkıp bakıyorum kumunun mamasının bulunduğu odada buluyorum onu her seferinde. kumunda ağladığı için de enfeksiyondan şüphelenip tüm tetkiklerini yaptırdım veterinerde. tamamen sağlıklı dedi. neden miyavlıyor ne istiyor hala bir muamma.

fikri olan var mı lütfen?
(19) 

Kral şakir seven var mı?

kaptan maydanoz #1495893 
Yıllardır cartoon network izleyicisiyim. Ama en sevmediğim çizgi film kral şakir. Çocuklar da sevmiyordur muhtelemelen. Çevremde seven çocuk duymadım. CN'e de sinir olmaya başladım sabah akşam kral şakir veriyorlar.

Var mı çevrenizde bunu seven?
(3) 

Canım ayçiçeği istiyor

kaptan maydanoz #1495344 
ayçiçeği nerden bulurum Ankara'da? Çekirdeğini yemek için kafa halinde satılır ya. Çok canım istedi :')
(20) 

Kiracı olarak fazla şey mi istiyorum?

kaptan maydanoz #1493141 
15 gün önce taşındım. Sineklik takılmasını istedim ve kiradan 900lira düşüp sineklik taktırdım. Sonra mutfakta spot lambaları çalışmıyordu elektrikçi çağırmam lazım dedim ona da tamam dediler.
Ve bugün doğalgaz bağlantısı için 3 tane eksik çıktı onları yapması gerekiyormuş ev sahibinin ( menfez, boru değişimi vs). Onu da söyledim henüz cevap gelmedi.

Doğalgaz sadece Ocak için kullanıyor. 4lü ankastre ocağın 3 gözü doğalgaz 1 gözü elektrikli. Benden önceki kiracılar hep elektrikli kullanmış. Ben ilk kez doğalgaz sayacı taktırdım.

Sizce çok mu şey istedim ve siz olsanız bunu da karşılar misiniz ev sahibi olarak?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık