Ya kafama taktım bunu. Tüm ailem ve arkadaşlarım nikahta olacak, 8 saat uzaklıkta başka bir şehirde. Aile evime götüremem aşırı kalabalıkta kaybolur. Kendi evimde kalamaz, balayına gidicem. Arkadaşlarım hep nikaha gelecek evlerinde değiller. Ve nikahın olduğu şehir tatil yöresi olduğu için nikah sonrası kalıp tatil yapma planı yapıyorlar.

Veterinere içime sinmiyor çünkü sonrasında balayı vs 15 20 gün olmayacağım.
Of stres yaptım. Evlenirken kedinizi köpeğinizi ne yaptınız ya?

 

arkadaslarinin tamami mi tatile gidiyor? 3 gune bir biri gelip mama su kum rutinini yapsa kedi idare eder. bu da yoksa veteriner sart.

hot potato

Kendi evimizdeydi. Ertesi gün alıp ablamizin evine bıraktık.

fraise

İnternetten randevu usulü çalışan, istediğinizi günlerde gelip ilgilenme hizmeti veren siteler var. Adının hatırlamıyorum hiç ama biraz arayınca bulursunuz Googledan. Ama tabi tanımadığınız birine ne kadar güvenirsiniz orasi ayrı. Gerçi bu işi yapanların profilleri oluyor orda, girip geçmişte insanlar kaç puan vermis vs görüyorsunuz ama yine de 15-20 gün uzun süre tabi.
Onun dışında en azından 4-5 günde bir gelecek bir arkadaş bile olsa olur. Canının sıkılması dışında 4-5 gün hiç sorun olmaz kedi için.

anatomik

armut'a bakın. biz vet'e bırakmadık iğrenç bir kafes sistemleri var.

armut'ta odalarda kedi köpek bakan insanlar var. 3 senedir tatile giderken bir dubleks dairesi olan ve kedi pansiyonu gibi olan bir yer bulduk oraya bırakıyoruz. bu sene biraz sıkıntı yaşadık ama genel olarak memnunuz. pansiyonda sıkıntı yok da bizimki büyüdü baya bizsiz biraz streslendi ve mantarlandı.

bisorumvargaliba

ben genelde buzdolabını biraz doldurup, bi kaç da içki koyup uygun arkadaşlarıma "şu şu özellikte bi evde x gün süreyle ücretsiz kalmak ister misin? tek yapacğaın kedinin mamasını koymak." diyorum.
evde kalması önemli, kediyle ilgilenmeyecek olsa bile evde birinin olması kediyi yalnız hissettirmiyor.
kadıköy, beşiktaş gibi yerlerde ücreti karşılığı eve gelip kedi ile 1-2 saat ilgilenen ya da köpekleri gezdirenler de çıkıyor.

barankovan

Balayına kediyle gittik.

physcos physcos
1

mobil görünümden çık