(7) 

egzamasi olanlara bir soru

yuvarlanantencereninkapagi #1415927 
Corona dolayisiyla sol el bileğimde lezyon çıktı. ( kolonya dezenfektan sabun vs) siz hangi sabunu kullanıyorsunuz? en azından sabunumu değiştirebilirim diye düşündüm. ilerlemesini önlemek istiyorum ama ellerimi yıkamak zorundayım
(2) 

ev yapımı maske

yuvarlanantencereninkapagi #1414786 
bana hiç güven vermiyor bunlar. hatta hiç kullanmamaktan daha riskli gibi, hiç kullanmadığında daha temkinli davranabilirsin. siz ne düşünüyorsunuz, bilimsel otoriteler ne diyor bu duruma? okuduğunuz makale varsa paylaşabilirsiniz. siz yapıyor musunuz evde, evetse bir kez mi kullaniyorsunuz? bu ev yapımı maskelerin en anlamlandıramadigim kısmı her seferinde yeni bir tane mi yapılıyor?
(1) 

brit care kısırlaştırılmış kedi maması

yuvarlanantencereninkapagi #1410687 
kullanan oldu mu, memnun musunuz?
(2) 

kedim üzüm yedi

yuvarlanantencereninkapagi #1409565 
2 adet kuru üzüm. internette yazılanlara göre üzüm kediler için baya toksik hatta ölümcül, böbrek yetmezliğine neden oluyormuş. başına gelen oldu mu?
(3) 

kedi maması tavsiyesi

yuvarlanantencereninkapagi #1395612 
felicia kullanıyoruz. ama 15 kglik pakette alabileceğim farklı bir çeşidi pek yok. kedilerimden birinin tavuklu mamaya alerjisi var. somonlu almak durumunda kalıyorum hep.


fiyatı bu civarlarda, içeriği de bu derece temiz mama tavsiyeniz var mı?
(9) 

anal fissur için kullanıp memnun kaldığınız merhem

yuvarlanantencereninkapagi #1392905 
var mı? tamam yaşam tarzı değişikliği falan ama şimdilik acil çözüm lazım. ağlayarak kaka yapıyorum :'(
(2) 

kot salopet altına çorap

yuvarlanantencereninkapagi #1390757 
kot salopet altına nasıl bir çorap giyerdiniz? içine kırmızı sweatshirt giyicem
(1) 

kedi ameliyat yerinde sislik

yuvarlanantencereninkapagi #1388578 
kedimi 6 gün önce kisirlastirdim. dişi. 4. nesil depo sefalosporin yapılmıştı. iki hafta etkili. az önce yara yerinde ceviz büyüklüğünde şişlik olduğunu fark ettim. akınti mi bilmiyorum ama hafif kan lekesi de vardı. herniasyon olduğunu düşünmüyorum çünkü bölge sert. hematom da değildir herhalde çünkü morluk vs yok. veterinerle görüştüm akıntı olması kötü dedi, onu takip edecegim. kötüleşirse yarın getirin ama yapabilecegim pek de bir şey yok, antibiyotik yapabilirim ama zaten depo yaptık çok fazla olur dedi. hematom ve herniasyon konusunda o da benim gibi düşünüyor.


böyle bir durum yaşayan oldu mu, naptiniz? stresten kusacagim şimdi.

hayvan çok hareketli atlayıp zıplıyor, büyük ihtimalle bir yere taktirmistir dedi. olasi. odadan çıkarmayacagim artık, nasıl duracak bilmiyorum ama.
(11) 

sigaraya yeniden başlamak üzereyim

yuvarlanantencereninkapagi #1388386 
ne yapmali engellemek için? bu konuda ne söyleyebilirsiniz
(4) 

evcil hayvanınızın size öğrettikleri ya da hayvanlarin

yuvarlanantencereninkapagi #1387975 
size ne öğretti, öğretiyor ya da neyi hatırlatıyor? bana sabırlı olmayı baya bir öğrettiler keratalar. ve tabi ki merhameti, içimdeki iyiliği, kendi halindeligi unutmamami hatta bilinçli bir şekilde yaşamamı öğretiyorlar. hatta sevmeyi pek bilmediğimi düşünüyorum ve onlarla sevmeyi öğreniyorum ya da belki de sevmeyi aslında bildiğimi düşünüyorum.

işte böyle. aslında sorduğum hayvanınızın içinizde dokunduğu o şey.
(2) 

dişi kedi- kısırlaştırma sonrası

yuvarlanantencereninkapagi #1387554 
kızımı kisirlastirdim, yarın eve gelecek. nelere dikkat etmeli, onu rahatlaticak neler yapılabilir? yakalık olacak mesela ve kendini temizleyemeyecek, kendisini temizlemesine nasıl yardımcı olabilirim? yara bakımı için tavsiyeleriniz var mı?


bu konuda herhangi bir tavsiyeye açığım.
(6) 

kedi ve fareye tekme atan lise ogrencisi

yuvarlanantencereninkapagi #1387501 
kuzenimin yaşadığı bir olay. 12. sınıf öğrencisi ikisi de. okulun arka bahcesinde güzel, yeşil bir alan varmış. kedi ve fare kavga ediyormuş, kuzenim de videoya alıp izliyormuş uzaktan. bir çocuk bahceye inip tekme savurmus hayvanlara, fare baya uçmuş. " sakat kaldi amk" falan deyip gülüyormus çocuk. bizimki hemen bırakıp yanına gitmiş müdahale etmeye.kufur etmis, dalga gecmis, tartışılacak bir tip değil zaten anladığım kadarıyla. aciklamaya çalışmış yapmaması gerektiğini, " benim doğam da bu yarrr.m" şeklinde iğrenç cümleler kurmuş. nitekim bizim kız da anlamış tartışılmayacak bir tiple muhatap olduğunu ama bir hayli sinirleri bozulmuş. dayanamamış ağlamış, bu durumla da dalga geçmis bu velet. orada bulunan yaklaşık 50 kisinin hiç biri hayvanlara karşı davranışına müdahale etmemiş.

ne yapmak lazım bu çocuğa? belki bircogunuz fare deyip geçecek ama asıl mesele bu değil. dışarıda köpeğin gözünü oyan, kedinin kuyruğunu koparan da bunlar. yanlış yaptığını anlamasını istiyorum. nasıl bir yol izlenir?
(4) 

"dijital yalnızlık"

yuvarlanantencereninkapagi #1386796 
deyince aklına ne geliyor?
(9) 

neydi birarada tutan şey ikimizi

yuvarlanantencereninkapagi #1386330 
alışkanlık mi?

baya kötü giden bir hayatım ve aşk ilişkim var. ilişkimin baya muhteşem olduğunu düşünürdüm ya da öyle sanıyordum. bir süredir beni merak etmeyen, konuşmayan, BENİMLE KONUŞMAYAN, çözüm üretmeyen, her şeyi gecistiren, ilgisiz biriyle olduğumu fark ettim. bunların hep farkındaydım ama gozardi mi ettim, kendimi mi kandırdım bilmiyorum. bunların değişmeyeceğine o kadar eminim ki. hep "gittiği yere kadar" mi dedim yoksa?

artık her şeyi gözardi edebileceğimi düşünüyorum, sogudum. tüm emegimi, zamanımı, bu yakınlığı ve yılları. tüm bunların yanında ortada devasa bir alışkanlık var ve yalnız bir insanım. böyle bir durumda napardiniz?

bu duyuru kısa bir süre sonra kendini imha edecektir.
(4) 

hayattaki en büyük şanssızlığınız

yuvarlanantencereninkapagi #1385974 
sizin etkiniz dışında öyle olagelmis, değiştirme imkanınızın olmadığı, hayata ciddi anlamda negatif başlatan; kişiliğinizi, sizi, psikolojinizi daha " bozuk" yapmış bir durum var mı, nedir? örn; fiziksel bir engel, kötü bir anne, hastalık vs.

varsa bu durumla başa çıkabildiginizi, bu durumu " yenebildiginizi", atlatabildiginizi, bu durumun yaşamınız üzerindeki aktif etkisini bertaraf edebildiginizi düşünüyor musunuz? evetse nasıl?
(2) 

aliexpress'ten aldığım ve 4 aydır ptt'de bekleyen ürün

yuvarlanantencereninkapagi #1385873 
444 1 788'e ulaşılamıyor, sadece ben mi ulaşamıyorum? en son aradığımda ürün kodunun Türkiye'de geçerli olmadığını, satıcıdan yeni bir kod istemem gerektiğini söylemişlerdi ama sanırım isimle de bulabiliyorlarmis. napmaliyim?

çağrı merkeziyle nasıl iletişim kurabilirim?
(11) 

aras kargo'yla yaşadığım çözülemez sorun

yuvarlanantencereninkapagi #1384625 
kargomu 19.30da eve getirmiş kurye, beni aradı. getirdim evde yoksunuz vs dedi. ben de akşam 6'ya kadar beklediğimi ve gelmeyince çıktığımı söyledim, yarın tekrar getirip getiremeyeceklerini sordum. ( o saatte kargo getirmeye hakkı var mı?) kurye dalga geçer gibi kapının önüne bırakmayı teklif etti ve bu sırada ismimle hitap etmeye basladi, ben de " dalga mı geciyorsunuz, hem bu saatte kargo getiriyorsunuz hem kapının önüne bırakmayı teklif ediyorsunuz" dedim. sonrasında kurye kafayı yedi. telefonda bana küfür ve hakaret etti. telefonu suratima kapattı.

ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım, şubeyi tekrar dağıtıma çıkmasi konusunda uyaracaklarını söylediler. hakaret ve küfürler için de sozde şikayet dilekçesi yazdılar iki üç gün bekledim, tabi ki de çıkmadı. şubeyi aradim, kurye " kişisel tartışmamizdan dolayı" kargomu getirmiyormus, üstelik onların çalışma saatlerini ben belirleyemezmisim. böyle saçma sapan şeyler söylendi. çağrı merkezini arayıp bu söylenenleri ve kargomu ısrarla getirmediklerini söylediğim halde hala hiçbir şey olmuyor. üstelik bir haftadir kargo takibe " alıcı kargoyu kabul etmiyor" yazmışlar. gerçekten kafayı yiyeceğim.


ne yapabilirim? siz böyle bir durum yaşadınız mı? yediğim küfürleri falan bosverdim artık, ürünü getirmiyorlar???? üstelik bu kişi evimi, ismimi, numaramı her şeyi biliyor.
(9) 

mat1 sorusu

yuvarlanantencereninkapagi #1384197 
eksiup.com

unutmuşuz her seyi
(1) 

prezi ile ilk kez sunum hazirlamaca

yuvarlanantencereninkapagi #1381969 
hazırladığımız sunumu indirmek için premium üyelik mi gerekiyor? hangi program ile açıyoruz sunumu, site uzerinden mi? boşuna hazırlamayayim simdi sorun cikaracaksa, açılmayacaksa vs.
(5) 

kronik yorgunluk ve uyku hali için takviye

yuvarlanantencereninkapagi #1381235 
kullanan var mı, hangisi işe yarıyor?

takviye dışı tavsiye de olur.
(7) 

trendyol'dan aldığım çantanın içinden ped çıkması

yuvarlanantencereninkapagi #1380892 
şok oldum. biri alıp kullanıp iade etti desem hic kullanılmamış gibi duruyor. siz olsanız iade mi ederdiniz?
(2) 

biri bir site önermişti

yuvarlanantencereninkapagi #1380688 
insanlar topluluk oluşturup etkinlik yapıyorlardı, bunların paylaşıldığı bir siteydi. bilen var mı


keyifli hafta sonlari
(5) 

izmir cankaya civarı ev yemekleri

yuvarlanantencereninkapagi #1380097 
topçu yakinlarinda, oradan max 15 dk'da yurunebilecek mesafede ev yemekcisi var mı? çok yakınlarında birkaç tane var ama çok kalitesiz insanın yiyesi gelmiyor.
(14) 

şu sırt çantalarından hangisi

yuvarlanantencereninkapagi #1380033 
1. m.trendyol.com ( bunu beğendim ama kumaşından dolayı çok kaba durur mu bilemedim)


2. m.trendyol.com

3.m.trendyol.com

4.m.trendyol.com

5.m.trendyol.com

6.m.trendyol.com

7.m.trendyol.com
(5) 

bir video izliyoruz- yalnızlık

yuvarlanantencereninkapagi #1379494 
youtu.be

öncelikle video hakkındaki genel görüşünüz nedir? kendini videodaki tanımıyla " yalnız" hisseden var mı, evetse ne zamandır? bunu yaşayıp kurtulabilmis olan var mı, nasıl?
(3) 

sırt çantası arıyorum- haydi bulalım

yuvarlanantencereninkapagi #1378395 
boyutu klasik sirt çantalarından bir tık küçük olan ama beni tasiyabilecek ( ^^ ), içine özgürce kitaplarımı tikistirabilecegim, klasik bir ayakkabıyla da absürt durmayacak bir sırt çantası arıyorum. fiyat max 140 TL. TUS'a hazırlanacagim bir sene olacak, dolayısıyla hakikaten kitapları rahatça koyabiliyor olmam gerek, köle olarak kullanacağım çantayı.


önemli nokta; klasik sirt çantası boyutunda değil birazcık daha küçük olanlardan olmalı. küçük bir insan olduğum için normal boyuttaki çantalar tuhaf duruyor, koca bir yük tasiyormusum gibi görünüyor. ( klasik sırt çantası boyutlarını bilen varsa yazabilir)


var mı model/ marka öneriniz? biri çıkıp tam aradığım çantayı söylese keşke, sıkıldım aramaktan.
(12) 

nasılsınız

yuvarlanantencereninkapagi #1378199 
yarin okulum başlıyor, çok heyecanliyim. ( ya da stres) üç dört gündür yarını düşününce midemde kelebek ucusma hissini yasiyorum. işin tuhaf yanı okulda son senem ^^ minik kedi kızlarım evde yalnız kalacakları için üzülüyorum bir yandan.


sizler nasılsınız?
(4) 

vakit almayan sağlıklı öğün fikirleri/ sağlıklı atistirmalik

yuvarlanantencereninkapagi #1377916 
işten/ okuldan gelince kolayca yapılabilecek, vakit almayan, minimum karbonhidratlı yemek tarifleriniz var mı?

benim sıklıkla yaptıklarım: mercimek çorbası, ton balıklı-tavuklu salata, menemen, yumurtalı bir şeyler :(


bir ara çok düzgün besleniyordum ama çok bozdum ve bu konuda her şeyi unutmuş gibiyim.


2. sorum: sağlıklı atistirmaliklariniz neler? kuruyemis/ meyve dışında.
(18) 

ey mutsuzlar

yuvarlanantencereninkapagi #1376892 
neden mutsuzsunuz? anlatın, dinleyelim.
(2) 

anne olmayan kedim ve memeleri

yuvarlanantencereninkapagi #1375524 
bir küsur yaşında halihazırda bir kedim zaten vardi. bir süre önce de apartman bahçesindeki kedi ailesi ile ilgili duyuru açmıştım. yavrulardan biri ne yazık ki gözlerini kaybetti, ameliyatla alindi gözleri. bir süredir yavruya ben bakıyorum, yuva bulunana kadar bakacağım.

bu iki tatlı kedicik çok iyi anlaştı, anne yavru gibi oldular adeta. yavru bakımı, emme vs her şey mevcut. beni endişelendiren su; yavru kedi baya annesi gibi emiyor iç güdüsel olarak sanirim, bizimkinin de hoşuna gidiyor izin veriyor; emme esnasında o da yavruyu temizliyor vs. ama son günlerde memelerinde bir sertleşme fark ettim. enfekte vs olabilir mi ya da bu durum sakıncalı şeylere sebep olabilir mi? yavru kedi bayadir bizimle, bayadir da bu emme olayı oluyor ama sertleşmeyi yeni fark ettim. süt vs üretilmiyordur herhalde- elbette ki???

kedim dişi, kısır değil, daha önce doğum yapmadi.
(1) 

bornova'da nerelere gidiyorsunuz

yuvarlanantencereninkapagi #1374945 
her yer kötü kahve yapan mekanlarla dolu. alkollü- alkolsüz mekan tavsiyeleri süper olur, guzel yemekler yiyebileceğimiz yer tavsiyesi de.

bildiğiniz havadar, oturulasi, bahçeli vs yerler var mı?
(1) 

ortası çukur koşu bandi

yuvarlanantencereninkapagi #1369685 
www.instagram.com

bunların özel bir ismi var mı, tr'de satılıyor mu?
(5) 

kullandığınız en iyi yara merhemi

yuvarlanantencereninkapagi #1368553 
hangisiydi? kedimin vucudumda bıraktığı tırnak izleriyle mücadelede kullanicam. teşekkürler turkiye
(7) 

makyaj altına hindistan cevizi yağı

yuvarlanantencereninkapagi #1367464 
kullanıyor musunuz? ben normalde hindistan cevizi yağını yüzümde nemlendirici olarak kullanıyorum ama makyaj altında kullanılmaz gibi geldi. makyaj çıkarmak için de kullanılıyor sonuçta, çözücü görevi görüp makyajın akmasına sebep olabilir mi?
(1) 

kedimi sahiplendiriyorum

yuvarlanantencereninkapagi #1367261 
bir yaşında dişi. onu çok seviyorum ama doğru iletişim kuramadık. çok ozleyecegimi bilmeme rağmen ona yeni bir sahip bulmaya karar verdim. takip sartiyla, hayvan bakımı konusunda özellikle sabirli ve tecrübeli birini aramaktayim.


astro nasıl biri buna gelirsek; bir hayli akıllıdır. baskın karakterli bir kedi. ismini ve mama kelimesini bilir, birkaç kelime daha. başına buyruktur, laf söz dinlemez. ( tüm kediler gibi)

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
(11) 

kedim ve ben

yuvarlanantencereninkapagi #1366896 
kedim iyice saldirganlasti. daha önce bu konuyla alakalı duyuru açıp bir çözüm bulamamıştım. napsam olmuyor gerçekten kafayı yiyeceğim. özellikle bacaklarım mahvolmuş durumda. artık hiçbir şeyden de korkmuyor, kaçmıyor. tek odağı saldırmak. evde rahatca yuruyemiyorum, hiçbir şey yokken koridorda yürürken ya da oturmuş dizi izlerken bir anda gelip tüm benliğiyle saldırıyor. gerçekten BIKTIM bu durumdan. bazen oturup ağlıyorum çünkü bir çözüm bulamıyorum. onu çok seviyorum ama bu şekilde yapamıyorum, son zamanlarda sık sık sahiplendirme düşüncesi geçiyor kafamdan. belki de ikimiz yapamıyoruzdur.

bir tavsiyeniz varsa alırım.

onla bir süre iletişim kurmasam, yokmuş gibi davransam acaba ise yarar mı? kedilerde bu tip tavır değişiklikleri etki ediyor mu, anlarlar mi?
(5) 

hangi ayakkabı ve çanta ve oje vs vs

yuvarlanantencereninkapagi #1366800 
ince askılı, vücudu saran, dantel, kalem lacivert elbise ile nasıl bir ayakkabı ve çanta kullanırdiniz? düğünde giyilecek. oje rengi olarak ne seçerdiniz? ve saç modeli makyaj tonlari, aksesuar; yani her şeyi soruyorum :'')
(7) 

karıncalara kesin çözüm

yuvarlanantencereninkapagi #1366749 
her yerdeler. evde iki tane kedi olduğu için kimyasal kullanmak son tercihim ama yere mama bile koyamıyorum artık. kaseyi istila ediyorlar. hatta masaya da koyamıyorum oraya da çıkıyorlar. ne yapmak lazim ve nerelere müdahale etmeli? nereden çıktıklarını anlamıyorum çünkü. doğal/ doğal olmayan ise yarar tüm önerilerinize açığım.
(4) 

yarın spora başlıyorum!! - android uygulama

yuvarlanantencereninkapagi #1366075 
hangi uygulamayı kullanayim? program oluşturmaya çalışarak vakit kaybetmek istemiyorum, yani karın için şunları yapayım kol için şunları diye düşünmek istemiyorum. uygulama bana " bak şunları şunları yapabilirsin" diye seçenekler sunsun istiyorum. efektif olsun, daha ne olsun :'))

sabah çok erken kalkıp koşmaya gideyim diye düşündüm ama, havanın serin olabilecegi o erken saatlerde köpekler biraz teklikeli olabiliyor. 7.30 gibi gitsem serinliği kaçırır miyim?

bunun dışında ip atlayabilirim, trambolinim var. tabii bunlar cardio olarak.

konuyla alakalı tavsiyelere açığım, buyrunuz! sevgiler <3
(2) 

sigarayı bırakmak- baş agrisi

yuvarlanantencereninkapagi #1364341 
bugün 5. günüm. gayet iyi gidiyorum bence. fakat uyandığımdan beri basım ağrıyor ve artan bir ağrı. sigarayla alakalı olabilir mi, birakanlar böyle şeyler yaşadı mı?
(5) 

şeker yerine bal kullanmak

yuvarlanantencereninkapagi #1364309 
ben buna inanmıyorum. bir farkı olduğunu düşünüyor musunuz? bir fark varsa bile marketlerde satılan endüstriyel ballar saglamiyordur bu farkı. sizin marketten satin alıp güvenle kullandığınız bir bal markası var mı?
(3) 

kedi maması saklama

yuvarlanantencereninkapagi #1363863 
fazla miktarda aldığınız kedi mamalarıni nasıl sakliyorsunuz, buzlukta saklanır mi?
(8) 

apartman bahçesindeki hasta kedi- capsli

yuvarlanantencereninkapagi #1363691 
apartmanın arka bahçesinde bir kedi ailesi var. hatta iki ama konumuz bu değil. anne aşırı korumaci, yavrulara doğru düzgün hiç yaklasamadim. mamayj bile ben gidince yiyorlar. bir süredir her zaman "yuva" olarak kullandıkları yerde sadece bir yavru duruyor. normalde bes yavru var. bu yavru aşırı zayıf ve kör. kör olmasına engel olamadim çünkü onlara yaklasamadim. ailenin diğer üyelerinde de birtakim göz hastaliklari var ama en kötüsü bu.

anne muhtemelen bu yavru bakıma muhtaç olduğu için ve burayı güvenli bir nokta olarak gördüğü için buraya bıraktı, arada uğruyor. ailenin geri kalanını yaşamaya alistiriyor.

ne zaman mama gotursem aşırı aç bir şekilde yiyor, çok zavalli. tedavi ettirecek
ve bakımını sürdürebilecek param olsaydi diğer faktörleri düşünmeden sahiplenirdim. diğerlerinden farklı olarak ona bir tık daha fazla yaklaşabiliyorum, dokundum bile :)


şimdi fotoğrafını koyacağım, pek net değil ama az çok anlaşılıyor. veteriner hekimler ya da hayvan bakımında tecrübeli arkadaşlar ne düşündüklerini yazabilirler. sizce hastalığı her ne ise; tedavi edilebilir görünüyor mu? tekrar görebilecek değilse bile tedavi edilmesi gerektiğini biliyorum. bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa çok mutlu ve müteşekkir olurum .

i.hizliresim.com
(2) 

aliexpress'ten 30 liralık ürün alsam

yuvarlanantencereninkapagi #1363674 
ne kadar vergi ödeyeceğim nasıl hesaplıyoruz bunu? bir de bu vergi ücreti nasıl ödeniyor vs hep limit altı kaldım ben, kuryeye mi ödüyoruz?
(7) 

su video size ne düşündürdü

yuvarlanantencereninkapagi #1363083 
youtu.be

hepsini izleyenler cevap verebilirse güzel olur ve inanan bir birey misiniz ateist mi, bunu da belirtebilirsiniz. ( veyahut başka bir şey)

size mantıklı ya da ahmakça gelen kısımlar hangileri, karşı argüman üretebilir misiniz?
(1) 

mor kapaklı tüp

yuvarlanantencereninkapagi #1362313 
mor kapaklı tupe kanın yavaş alinmasi plateletin düşük çıkmasına sebep olabilir mi?
(3) 

bu nedir- capsli

yuvarlanantencereninkapagi #1361415 
i.hizliresim.com

iki gündür evde bunlardan buluyorum. arkasındaki sümüksü şey ölmüş olduğu içindir, normalde yok.
(5) 

temel karamollaoglu- madimak

yuvarlanantencereninkapagi #1358667 
katliam oncesi bir camide yaptığı konuşma varmıs, bulamadım onu. videosu falan var mıdır acaba bir belgeselde?
(1) 

kediden koruyucu eldiven

yuvarlanantencereninkapagi #1357161 
kedim çok hırçın, tüy toplayıcı eldivenle tüylerini toplarken bile kollarım kan içinde kalıyor. deri kaynakçı eldivenlerinden mi alsam diye dusundun ( bkz: www.kaynakceketi.com )ise yarar mı sizce? bu eldivenleri yakından hiç görmediğimden emin olamadım.
(1) 

sokak kedileri için mama

yuvarlanantencereninkapagi #1356926 
uygun fiyatlı mamalardan hangisi daha tercih edilebilir? bonacibo, micho, mito?

mobil görünümden çık