(3) 

araba önerisi

yuvarlanantencereninkapagi #1577876 
arabamı değiştirecegim. çok memnunum ama hazır bayiler düşük faizli kredi verirken yılını yenilemek istiyorum. estetik bir endişem yok. az yakması önemli, şehirlerarası çok yol yapiyorum. bir de küçük olmasi iyi olur park açısından ama çok önemli değil. şu anki aracım manuel ama 1m üzeri araçlarda otomatik almak mantıklı diyorlar.

bayi aracılığı ile alacağım düşük faizli krediyle max 1.2 milyonluk bir araç almak mi mantıklı yoksa 900bin- 1m arası ikinci el araç mi bilmiyorum. sizce nasıl yapmalı? var mı tavsiye edeceğiniz araç?
(3) 

online eğitim platformlari

yuvarlanantencereninkapagi #1572614 
yıl bitmeden neo skola'ya abonelik mi yaptırsam diye düşündüm. çok iyi ve çok kötü yorumlar var. bunu veya benzerini kullandınız mı, önerir misiniz?
(8) 

çamaşır kurutma makinesi

yuvarlanantencereninkapagi #1572011 
hangi marka model kullanıyorsunuz,ne kadar süredir? memnun musunuz?
25bin TL bütçem var. anladığım kadarıyla basit bir mekanizma, çok özellikli bir makineye gerek yok gibi düşündüm, ne dersiniz? baktiklarim arasinda profilo mantıklı gibi geldi. beko ve bosch'a genelde çamaşırların çektiğine dair yorum yapılmış. grundig baya beğenilmiş ama uzun süreli kullanimda nasıl olur bilemedim. arcelik de güzel ama km serisinden uzak durun diyen de var. electrolux ve hoover servis açısından seceneklerim arasında değil.
(3) 

giyinmek - alisveris

yuvarlanantencereninkapagi #1571910 
giyinmeyi bilmiyorum


bu giyim işi inanılmaz kafamı yoruyor. alışveriş yapmayı sevmiyorum, hem internetten hem mağazadan. çok fazla seçenek var, kafam karışıyor içim daraliyor. beğendiğim ve kaliteli ürünlere o paraları vermek istemiyorum ya da veremiyorum. alabildiklerimi beğenmiyorum. her alisverise gittiğimde ülke ekonomisini düşünmeden edemiyorum.  ekonomik sebepler dışında kombin yapamadıgimi düşünüyorum. estetik zevkime guvenmiyorum. bu işle uğraşmak da keyif aldığım bir şey değil. sanırım pinterestten falan kombin fikri alıyormus insanlar ama bunla uğraşmak bile zul geliyor bana. basit parçalarla da şık bir görünüm yakalayamiyorum bence.  tüm bunlar ve mükemmelliyetciligim birleşince bir süredir ( 2 yıl falan)  alışveriş yapamaz hale geldim. resmen giyecek bir şeyim yok. 


bu işi nasıl çözebilirim? aynını yaşayan var mı? nasıl kombin yapıyorsunuz? alışverişi nasıl daha kolay ve zevkli hale getiriyorsunuz?  önerileri yönlendirebilecegi için söyleyeyim kadın kişisiyim.

kitap tavsiyesi

yuvarlanantencereninkapagi #1569632 
yazarların yaşam, yaşamak ve insanlar hakkında didaktik ve yönlendirici olmayan, sohbetvari şekilde düşüncelerini anlattığı kitap tavsiyesi istiyorum. teşekkürler <3
(7) 

ev almak

yuvarlanantencereninkapagi #1567877 
yaşadığımız yerde kiralar 20- 25 bin civarı. Arabalardan birini satacagiz, elimizde totalde 1m küsur olacak. Max 1.7 milyon civarında bir ev alabiliriz. Oturmak için alıyoruz. Bu kredi faizleriyle ev almak mantıklı mı?
(3) 

bes'te biriken tl

yuvarlanantencereninkapagi #1556900 
bunu kayıpsız cekebiliyor muyuz? bir kısmının alınabildiği söyleniyor. nasıl çekebiliriz, ne kadar sürüyor?
(2) 

hangi laptop

yuvarlanantencereninkapagi #1553243 
ara ara oyun oynanacak, sıkıntı çıkarmayıp uzun ömürlü olacak bir ürün arıyorum.

www.epey.com
(2) 

konfor alani ve birtakım sorular

yuvarlanantencereninkapagi #1547171 
seyler.eksisozluk.com

yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

konfor alaninizdan çıkabilen biri misiniz? evetse yazıda bahsedildiği gibi sık sık yıkımlar yaşıyor musunuz, bunlar sizi yaralıyor mu, baş etmeyi öğrendiniz mi?

konfor alaninizdan çıkamayan biriyseniz bu sizi rahatsız eden bir durum mu, bunu değiştirmek için çabalıyor musunuz? birtakım fırsatları kacirdiginizi ya da ilerleme kaydedemediginizi düşünüyor musunuz? bu durumu değiştirmek için yaptığınız şeyler var mi?


ben konfor alanimdan çıkamayan biriyim. potansiyelimi çok boşa harcadığını düşünüyorum ve bunun geri dönüşü yok artık. elimde olsa bu durumu değiştirirdim ama inancım da yok.
(23) 

penti'de kabinlere erkek birey girmesi

yuvarlanantencereninkapagi #1546708 
öncelikle söyleyeyim muhafazakar ya da dindar değilim. mağazada erkek personel bile çalıştırmayan mağazanın kabinine erkek birey girmemeli diye düşünüyorum. bir iç çamaşırı mağazası burası, çoğu zaman kabinin icinde çıplak oluyoruz ve Türkiye'de yaşıyoruz. bugün kabinde sütyen denerken yanlışlıkla perde açıldı, karşımda bir adam. çalışana söylüyorum biz uyaramiyoruz diyor??? dalga geçer gibi şikayet edebilirsiniz diyor bir de. gereksiz hassasiyet gösterdiğimi düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
(7) 

Amerika'nın midwest'inde geçen dizi film önerisi

yuvarlanantencereninkapagi #1546555 
orta batililarin o "amerikan rüyasından" çok uzak günlük yaşamını seyredebilecegim bir şeyler izlemek istiyorum.
(8) 

lise aşkı

yuvarlanantencereninkapagi #1546136 
lisede tek bir sevgilim oldu. ilişkimiz 2 küsur yıl lise ve üzerine de 2 sene, yaklaşık 4 yıl devam etti. yatılı okulda okuduk, bilenler bilir yatılı okullarda kurulan arkadaslik ve aşk ilişkileri daha farklı oluyor. o zamanlar çok toksik biriydim aşk ilişkimde. belki hala öyleyimdir ama o zaman çok daha fazla olduğuma eminim. şimdi bakinca aslında hepsi birer yardım çığlığıymıs, kendimle alakalı sorunları halledemiyordum. ailem çok sorunluydu. ister istemez bunları dışarı yansitiyordum, çok agresiftim. zavallı bir cocukmusum yani. acı verici bir şekilde ayrılmıştık, en azından benim için. sebebi " hayat şartları, mecburiyet". burayı çok detaylandirmayacagim. benim için çok özel biriydi, onu hiçbir zaman unutmadım. hayatımın her günü hala aklıma geliyor. çok saçma bulabilirsiniz, her gün muhakkak aklımdan geçiyor. 10 yıl olmuş liseden mezun olalı. bu süreçte 2 tane uzun ilişkim oldu. ikisinde de mutluydum, ikisini de sevdim. bunun onlara haksızlık olduğunu düşünmüyorum.

tekrar karşılassak, konuşsak nasıl hissederdim merak ediyorum. kafamda yüz kere kurmusumdur bu ihtimali. napıyor, mutlu mu, şimdi nasıl biri, arada aklından geçiyor muyumdur..... bunları düşünüyorum zaman zaman. çok sacma. o zamanki ortak arkadaşlarımızla da görüşmüyorum, hiç bilgim yok o yüzden kendisiyle alakalı.

ondan sonra üzüldüğüm her şeyde sanki ona üzülmüşüm gibi hissettim. eksik kaldım sanki. sürekli büyük bir açlığın içinde gibiyim.

benzer şeyleri yaşayan var mı? yasadiysaniz sonrasında o kişiyle hiç karşılaştınız mi, nasıl oldu? bunları hissetmem ve düşünmem tuhaf mi, evetse nasıl geçecek?
(2) 

ikinci el araba- taşıt kredisi

yuvarlanantencereninkapagi #1544047 
noterde satın alın işleminden sonra hesaba para geciyor. bunu öğrendikten sonra kadın satmaktan vazgeçti.aracin yarı parasini da gönderecegimi söyledim öncesinde. ikna da olmuyor. bu işin başka bir çözümü var mi?
(7) 

ev temizliğini kolaylaştıran ürünler - aparatlar

yuvarlanantencereninkapagi #1540345 
temizlik yaparken işinizi kolaylastiran, iyi ki almışım dediğiniz ürünler var mi? basit bir fırça bile olabilir. mesela ben pella marka mikrofiber temizlik bezini tavsiye edebilirim.
(1) 

telefon twitter youtube g-mail'e girmiyor

yuvarlanantencereninkapagi #1539004 
yaşayan var mı? cinnet geçireceğim. model poco x3. önce iki üç gün önce twitter'a girmemeye başladı. bugün youtube'a girdim hiçbir şey açılmıyor. mail hesaplarımın tümünden çıkış yapmış. hesaba giriş yapıyorum tekrar çıkıyor. telefonla alakalı olduğunu düşünüyorum iPad ile giriş yapabiliyorum hesaplara. napmaliyim?
(6) 

dyson duvara monte etmeden şarj edilir mi

yuvarlanantencereninkapagi #1534818 
direkt bataryayı şarj etsem sorun olur mu acaba üniteyi duvara monte etmeden?
(1) 

yavruları ezilen anne kedi

yuvarlanantencereninkapagi #1533354 
memeleri süt dolmuş. napmak lazım mastit falan olmaması için?
(12) 

dyson almalı miyim- kedili eve süpürge tavsiyesi

yuvarlanantencereninkapagi #1533322 
gerçekten işleri kolaylaştırıyor mu, bu paraya değer mi? normal bir süpürgeyle kedi tüylerini temizlemek için aynı yerden iki üç kere geçmek gerekiyor. bunun ortadan kalkmasını istiyorum dyson ya da bir muadili ile.

dyson gerçekten diğerlerinden farklı mi? başka bu anlamda işimi kolaylaştıracak bir süpürge öneriniz olur mu?
(2) 

erkek saat önerisi

yuvarlanantencereninkapagi #1532834 
daha çok sporda kullanılacak, antrenman kaydı alabilen, yüzerken vs de kullanılabilen akıllı saat arıyorum. 3500 liraya kadar bütçem. önerilerinize açığım.
(1) 

ozsevgi- sevmek kavramıyla alakalı kitap önerisi ve diğer oneriler

yuvarlanantencereninkapagi #1531400 
ozsevgi ve ozdeger kavramlarıyla alakalı zaten sorunum var. erkek arkadaşım dışında diğer sevdiğim insanlara da sevgimi gösteremedigimi fark ettim. gösteremiyor ve sevgimi yaşayamıyorum. bu beni çok geriyor ve samimi gelmiyor halbuki öyle olmadığını biliyorum.

bu anlamda düşünce ve davranışlarımı değiştirmeme yardımcı olacak kitap önerisi ve diğer önerilerilerinize açığım.
(2) 

öğrenim kredisi geri ödemesiyle alakalı

yuvarlanantencereninkapagi #1530979 
faizlerin silinmesiyle alakalı son durum nedir? bu karar acıklanmadan yaklasık 10 gün önce hesaplarıma borctan dolayı bloke koyuldu ve yapılandırılamadıgı için bir anda yüklü bir miktarda para cıktı elimden. yarısı faizdi. benimle aynı durumda olan var mı? borcu ödememle kararın acıklanması arasında cok kısa bir süre oldugu için bundan faydalanmam söz konusu olabilir mi? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
(3) 

öğrenim kredisi geri odeme- maaş ve yatırım hesaplarına bloke koyulmasi

yuvarlanantencereninkapagi #1528246 
önceden yaşadığım şehrin vergi dairesine aktarılmış borç. aradım " hesabınızda para var biz bu parayı çekeriz" vs şeklin konuştu memur hanım. yapilandiramaz miyiz diyorum hiçbir çözüm sunmuyorlar. yaşayan oldu mü ne yapilabilir? yatırım hesaplarına ek koyulabiliyor mu?
(7) 

kano kullanırken can yeleği

yuvarlanantencereninkapagi #1525076 
neden kano kullanılırken can yeleği giyilir? dalgasız bir suda giderken de lazim mıdır?
(5) 

diş hekiminin yaptığı malpraktis

yuvarlanantencereninkapagi #1485173 
İzmir'de özel bir diş kliniğinde başımıza bir olay geldi. annem eski kaplamalarini degistirecekti. kaplamalar çok eski oldugu için altındaki dişlerin bir çoğu çürümüş, yeni kaplamaları tutacak sanırım 3-4 diş kalmış sağlam. bugün kalan 2 çürük diş çekilip kaplamaların bir kısmı takilacakmis. annem 3 disin çekildiğini fark edip hekime sormus, hekim 2 dişin çekildiğini söylemiş. kaplama yapmak yerine de tampon koymus göndermiş. annem de başka bir kliniğe gidip durumu anlatmış, kaç dişin çekildiğini öğrenmek için muayene olmak istemiş. onlar da 3 disin çekildiğini onaylamış. sağlam dişi de çekmiş kısacası ve su an bu sebepten kaplama yapılamıyor. ya protez diş takacak ya da implant yaptıracak çok daha maliyetli bir şekilde ki yaptiramayiz. tekrar gitmiş hekime, anlatmış durumu, 3 disin cekildigini söylemiş. bu sefer ben sana söyledim anlamadın kaplamalarını yapamam parani al git minvalinde şeyler söylemiş. kaplamalarini çöpe attık vs gibi çirkin şeyler söylemiş.


nasıl bir yol izlemeliyiz? annem hüngür hüngür ağlıyor. 24 saat içersinde bir rapor vs almak gerekir mi?
(5) 

"sevmek" kavramı

yuvarlanantencereninkapagi #1477722 
dinlediğim bir podcastte kendini sevmekten bahsediyordu. aslında sevmek kavramını bildiğimizde kendimizi ya da bir başkasını sevmenin aynı oldugunu, bir baskasının ya da kendimizin sadece nesne oldugunu söylüyordu. sizce de böyle mi?

bir de aynı podcastten sorular size:

1- sevmek hayatınızda şu anki haliyle nasıl var, sizin dünyanızda neye tekabül ediyor?
2- nasıl seviyor, nasıl seviliyorsunuz? sevilmek sizin için ne demek?
3- " iyi sevgi" sizin için ne demek?
(1) 

Akbank win win hesap

yuvarlanantencereninkapagi #1474928 
kullanan var mı? getirisi oluyor mu, dezavantajları var mı?
(1) 

telefona banka mobil uygulaması indiremiyorum

yuvarlanantencereninkapagi #1472106 
3 4 gün önce ziraat mobil'e güncelleme gelmişti, güncellemeye çalıştım olmadı. ben de silip tekrar yükleyeyim dedim yüklenmiyor. telefonda boş yer var, zaten plmayinca depolama alanı dolu, yer açın seklinde uyarı veriyor. yüklemeye çalıştığımda bir sorun olustu, lütfen tekrar dene uyarısı veriyor. bugün akbank mobil uygulamasını denedim onda da sorun çıktı. diğer uygulamaları indirirken sorun yasamiyorum. telefonu parçalamamak için kendimi zor tutuyorum. asus zenfone max pro M2

yaşayan oldu mu, ne yapabilirim???
(1) 

kalçası kırık sokak köpeği

yuvarlanantencereninkapagi #1469973 
sokagimizdaki köpeklerden birine bir hafta önce araba çarpmış, direkt grafi cekildi kalçası kırılmış. konuştuğumuz birkaç veteriner ameliyat olmamasinin daha iyi olacağını söyledi osteomyelit riski sebebiyle. ama böyle de hayvan engelli kalacak resmen. 2 haftalığına daha az hareket edeceği kapalı bir yerde dursun dediler, bir sürü ilan acmamiza rağmen bir kişi çıkmadi 2 haftalığına ona bakacak. kalcasi kırık bir şekilde sokakta yasiyor, üstelik dişi. maddi imkansızlıklar, araç yokluğu elimi ayağımı kitledi. izmir'de daha çok ortopedik sorunlarla ilgilenen iyi bir veteriner var mı bildiginiz? onur derincegoz'u onermisler ama kötü yorumlar da var kendisi hakkında. egem veteriner kligini nasıl?
(2) 

f/p ürünü tablet

yuvarlanantencereninkapagi #1469573 
ders çalışıp üzerine not alabilecegim f/p ürünü bir tablet arıyorum. var mı tavsiyeniz?
(4) 

2 kedimden biri pirelenmis

yuvarlanantencereninkapagi #1469019 
diğerine de asi yaptirmam gerekir mi? ve eve yayılma, bana bulaşma gibi bir durum söz konusu olur mu. 3 yıldır ilk kez başımıza geliyor :( gerildim
(4) 

evliliğin politik bir kavram oluşu

yuvarlanantencereninkapagi #1468591 
evlilik neden devlet tarafından kutsal görülür, neden korunmak istenir?

yeni mezun hekimim, istediğim şehre tabii ki atanamiyorum. evli olsaydım ve eşim istediğim şehirde calissaydi resmen bana burdan özel kadro tahsis edilecekti. belki sevgilimden ayrılmak istemiyorum, belki annemden babamdan.
(4) 

atasun- numaralı gözlük

yuvarlanantencereninkapagi #1455896 
ileri derecede miyopum ve atasun'dan hiç gözlük alışverişi yapmadım. su an küçük bir şehirdeyim ve bildiğim kaliteli optik yok ve acilen gözlüğümü değiştirmem gerek.

3 farklı cam markasıyla çalışıyorlarmış. seiko sattıkları arasında en kalitelisiymis ama hiç kullanmadım. genelde novax marka cam kullanıyorum ve çok memnunum.

atasun'dan numarali gözlük alışverişi yaptığınız mi, özellikle ileri derecede göz bozukluğu yaşayanlar cevap verirse sevinirim.
(7) 

17- 18-19. yüzyıllarda geçen film tavsiyesi

yuvarlanantencereninkapagi #1454988 
bilindik dönem filmlerini izledim. varsa tavsiyeniz alırım.
(3) 

sokakta besledigim köpek ishal olmus

yuvarlanantencereninkapagi #1449346 
napabilirim? veterinere goturemiyorum malesef.
(4) 

sokak hayvanları için yuva

yuvarlanantencereninkapagi #1447635 
bir ara bir site vardı, sadece kargo ücreti ödeyerek yuva alıyorduk. bulamadım onu, güncel bir site var mı bu şekilde yuva satın alabileceğimiz?
(1) 

şarkı güzel mi

yuvarlanantencereninkapagi #1446607 
open.spotify.com

baya begendim ben
(11) 

ağlamalık film

yuvarlanantencereninkapagi #1445805 
önerilerinizi bekliyorum
(5) 

sokağımdaki köpekler

yuvarlanantencereninkapagi #1441356 
köpekleri besleyen esnaf lokantası kapandı, ilgilenen biri vardı o taşınıyor. köpeklerden biri de yeni dogum yapmıştı. canım çok sıkkın duyuru.

birkaç sokak ötedeki parkta 15ten fazla kedi besliyorum, kendi sokağımda da 5-6 tane. iki tane de kendi kedim var. maddiyat ve mesai kısmı geçtim, psikolojik bir yük bu. ve cidden artık katlanamiyorum. kötülüklere ve açlığa gözümü kapatabilmek istiyorum. daralıyorum, sıkılıyorum. bunun sonu yok ki. bazen acı cekmesinler, kötü bir hayat yasamasinlar diye bütün hayvanların ölmesini istiyorum.

gözümü kapatmak istiyorum bunlara, nasıl yaparım? artık bazı sokaklardan geçmiyorum ki kötü hayvanları görmeyeyim.
(1) 

euphoria benzeri dizi/ film

yuvarlanantencereninkapagi #1439755 
benzer hisleri verecek bir şey arıyorum. skins ve freaks and geeks'e baktım ama hiç alakası yok
(3) 

10 TL'ye tecavüz edilmesi için pazarlanan esek

yuvarlanantencereninkapagi #1436975 
eksisozluk.com
eksisozluk.com

olay subat 2019 gibi olmus. muhtemelen hala böyle pislikler yapmaya devam ediyor bu kisi. ismi, yaşadığı yer her seyi belli ama hiçbir şey yapılmıyor gerçekten inanılmaz. köyde kimse bu vicdansizliga nasıl ses çıkarmadı, aklım almiyor. dünya gerçekten bu kadar korkunç bir yer mi? bazen yaşamakta çok zorlanıyorum. siz nasil yaşıyorsunuz, nasıl devam ediyorsunuz? yoruldum
(9) 

ayrılık sonrası insanı motive eden sarkilar

yuvarlanantencereninkapagi #1436728 
sertap erener- iyileşiyorum gibi. buyrunuz
(2) 

sokak kedilerini beslemek ve cekincelerim

yuvarlanantencereninkapagi #1430830 
düzenli olarak besledigim 10 kadar kedi var. 6 tanesi daha 1,5- 2 aylık. doğduklarından beri mama götürüyorum. şimdi bu kediler ben olmasam beslenemeyecekler mi? kötü bir şey mi yapıyorum? artık besledigim için onlara sahip mi bulmaya çalışmalıyım? bir parkın yaninda yaşıyorlar bence güzel, ama parkın içinde değil. bu da beni düşündürüyor. parkın yanındaki bir kafenin yanına onlara yuva yapmıştık doğduklarında ama yuvanın tam önünde klima var, yani klima çalışmaya başlayınca değiştirmemiz gerekecek ve parka uyum sağlayabilecekler mi bilmiyorum. başka bir sürü kedi ve köpek de var çünkü orada.

kısacası böyle. malesef insanevladinin dünyada sadece biz varmiscasina inşa ettiği şehir yaşamını biz de belki bir yanlışla düzeltmeye ve daha doğru yapmaya çalışıyoruz ama işler bu noktada karmasiklasiyor.
(3) 

bebek kediler- göz enfeksiyonu

yuvarlanantencereninkapagi #1427258 
sokagimizda bir kedi 6 yavru doğurmuş. 5 gündür sabah akşam çay pansumanı+ tobrased damla yapıyorduk. 4 tanesi boncuk boncuk oldu. 2 tanesinin birer gözü hala hasta görünüyor. ilaç mi eklesek, ne ekleyebiliriz? deneyimleyen varsa lütfen yazın. diğerlerinin tedavisini artık bitirelim mi?
(4) 

karın kaslarım çok güçsüz

yuvarlanantencereninkapagi #1425999 
en basit karın egzersizini yaparken bile ölüyorum. yapamıyorum açıkçası. napmaliyim? ne kadar zorlasa da yapmaya mi çalışayım?? youtube'dan beginner diye açtığım egzersize bile max 2 dk dayanabiliyorum. en basit şekilde nasıl güçlendirmeye başlayabilirim?
(1) 

dişi kedi kısırlaştırma sonrasi için hazırlık

yuvarlanantencereninkapagi #1425802 
ilk kedim operasyon sonrası iki gün veterinerde kalmıştı, o yüzden bu durumu deneyimlemedim. kedimi rahat ettirmek için sizce ne yapabilirim? anestezi etkisindeyken tuvaletini falan yapar muhtemelen, ne şekilde temizlemek lazım, ıslak mendille tahriş olur gibi geldi. ya da atıyorum sıcak su torbası vs aklınıza gelen şeyleri yazabilirsiniz.

yara yeri için crystalin kullanmış miydiniz?
(6) 

50bin TL' ye alınabilecek en makul 2. el araç

yuvarlanantencereninkapagi #1425695 
haftada 400- 450 km kullanılacak ortalama. kullanacak kişinin ilk aracı. az yaksın istiyor tabii. önemli mi bilmiyorum ama kadın kişisi kullanacak.
(1) 

spordan sonra el ayak titremesi- aşırı halsizlik

yuvarlanantencereninkapagi #1424062 
iki gündür spordan sonra elim ayağım boşalıyor, muhtemelen kan şekerim ve tansiyonum düşüyor. hemen sonrasında kompleks dahi olsa karbonhidrat tüketsem kalori sonuçta ve canım bir şey yemek istemiyor. neyi yanlış yapıyorum ki, öncesinde böyle bir şey yoktu.

yüksek tempolu egzersizler yapmıyorum, ağırlıkla çalışıyorum.
(5) 

trendyol'dan aldığım şarjda eriyen huawei kulaklık

yuvarlanantencereninkapagi #1423691 
şarjdayken eridi, huawei türkiye distribitörlüğü tarafından ürünün satışı yapılmıyormuş yani yurtdışı garantiliymiş trendyol'un sattığı ürün. dolayısıyla
trendyol'a göndermiştim inceleme için, bugün iadenin kabul edilmediğine dair mail atmışlar. açıklama bile yok

iadenin kabul edilmesini nasıl sağlayabilirim?
(9) 

kedim iflah olmuyor

yuvarlanantencereninkapagi #1423442 
kısır 2 küsur yaşında disi kedi. gerçekten tükendim. her yerim yara bere icinde, bu kediyi nasıl biraz olsun durultabilirim? konuşmayı mi keseyim iletişim mi kuramayayim napayım, nasıl akillanir kediler?? bazen ölmesini istiyorum, linç edecekseniz edin. çok çok seviyorum ama aramızda apaçık aşk ve nefret ilişkisi var. zarar veriyor bana. evde her şey ona göre düzenleniyor, yediği önünde yemediği arkasında tabiri caizse. oyun oynuyoruz, sıkılacagı bir ortam da yok. ikinci bir kedim var, ona da zorbalık yapıyor. diğer kedim görme engelli.

kendimi çaresiz hissediyorum.
(4) 

evdeki elektriksel sorunlar

yuvarlanantencereninkapagi #1421294 
bir hafta önce şarjdaki bluetooth kulaklıgım eridi. adaptörde, prizde ya da uzatma kablosunda hiç sorun yoktu yani kulaklık erimişti ama bu üçünde hiç sorun oluşmamış. kulaklık yarı kablolu, açma kapama tuşlarının oldugu kısım erimiş. bundan üç dört gün sonra aynı priz ve uzatma kablosuna şarja taktığım telefonum bozuldu. şarj olmamaya başladı. telefon kısa devre yapıyormus. telefonum tamirde, tamircinin geçici olarak verdiği tuşlu telefonu aynı yere şarja taktım, sanırım onun bataryası da bozuldu.

tamirci usb kablomun bozuk oldugunu ama adaptörde sorun olmadıgını söylemişti. ben de kabloyu değiştirmiştim.

merak ettiğim şu, prizde sorun olabilir mi, olsa prizde de erime vs bir şey olmaz mıydı? prizde bir şey olmadan üçlü uzatmada sorun olabilir mi?

az önce tuşlu telefonu usb ile bilgisayara sarja taktım, yüksek voltaj şarj durduruldu uyarısı verdi. ama bence zaten bozulmuştu prize şarja taktıgımda bataryası. tamirciden ilk aldıgım gün şarjı yarımdı ve 1.5 gün falan kulllandım, şimdi günde iki kez sarj ediyorum.

elektrikci çağırmayı düşünüyorum işinin ehli birini bulursam tabii ki. telefon tamir ediliyor ve pahalıya patladı. tekrar bozulmasını kaldıramam :(


evin elektrik tesisatında sorun olsa başka sorunlarla karşılaşırdık diye düşünüyorum. sigorta falan atmıyor ( belki de bu kötü bir şey), bu saydıklarım dışında elektrikli cihaz bozulması vs yaşamadık. apartman eski.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık