(3) 

Android 2.3 versiyonunda CSS overflow:scroll

erty_ksk #636807 
Selam sevgili Silikon Vadisi Sakinleri;
Yazmakta olduğumuz bir mobil uygulamada CSS overflow:scroll özelliği mevcut ancak Android 3.0 ve üzeri versiyonlarda çalışıyor yalnız 2.3 versiyonda çalışmıyor.
2.3 versiyonda aynı görevi nasıl yaptırabiliriz?
CSS Hack ile çözülebilir mi?
Bir el atın dostlar...
(3) 

cide sahil kastamonu bilen var mi?

erty_ksk #632683 
Sevgili urartulular,
simdi ciktik yola izmirden kastamonu cideye dogru gidioruz. Yarin orda uyanmis oluruz. Ne onerirsiniz dogal guzellikleri denizi sahili falan bi akilveren var midir?
(2) 

Bodrum Gümbet

erty_ksk #568188 
Mart 15-20'den itibaren ekim ayına kadar 2 bekar erkeğin yaşayabileceği öncelikli eşyalı, eşyalı değilse de uygun fiyatlı büyük olmayan sadece yatmadan yatmaya kullanabileceği kiralık bir yer arayışı içindeyim. İş için gidiyoruz ve ekime kadar kalacağız. Kontrat yapmada ödemelerde vs. bir sıkıntı olmayacaktır. Şirket tarafından kira sözleşmesi yapılacak ve şirket tarafından kiralar ödeneceği için kiraya verenin gözü arkada kalmasın.
Nasıl yaparız buluruz böyle uygun fiyatlı bir yer..
Bi el atın Bodrum aşıkları..
(6) 

Gümrükçüler yetişin bakimm...

erty_ksk #520387 
Selamlar, Bir firmanın yurt dışından getirdiği bir ürün var ve bu ürünü yabancı bir firmadan satın alıyorlar. Ben bu yabancı firmayı bulmak istiyorum nasıl olur nerden bulurum nasıl öğrenebilirim?.. Uzmanlara duyurulur..
(1) 

Bodrumlular bakar mısınız?

erty_ksk #510237 
Bodrumda bulunan otel ya da restaurantların bir listesi var mıdır iletişim bilgileri olan kim yardım eder bana?
(2) 

İzmirliler bir bakın hele...

erty_ksk #510085 
İzmir ve çevresinde yaşayan (yaz-kış) nüfusun bir ortak platformları var mıdır? İngilizler hödö hödö derneği gibi mesela, ya da birlikleri vakıfları vs. Birbirleriyle nasıl iletişime geçiyorlar. Sabit muhitlerde mi yaşıyorlar? (Örn. Laventenlerin bir arada çoğunlukla Bornova'da ikamet ettiği gibi.)

Bu soruların benzerleri İrlanda, Amerika ve Fransızlar için de geçerlidir. Bu ülke mesuplarının izmir içindeki yayılışı ve sosyal örgütlenmelerini araştırıyorum. Yardımcı olabilecek var ise sevinirim..
(1) 

Acil yardım dostlar

erty_ksk #507986 
hani web cam'de soyunmuş gibi bir foto olur yanında bi zenci pale gülümsüyor sonra diğer karede soyunanın erkek oldugunu gördüğü andaki dumur yüz ifadesi vardı. o resimleri nerden bulucam varsa bildiğiniz link yollarmısınız.
(4) 

ÜRE'yi kim ne için alır?

erty_ksk #501587 
Selamlar,
Üre tüketicisi arıyorum. Daha doğrusu Üre'yi kim ne için alır? Ne yapar? Hangi sektörlerde tüketilir? vs..
Konuda bilgisi olanlar bilgi dağarcığımı geliştirebilirler mi lütfen..
(1) 

İzmir'dekiler Yardım..

erty_ksk #467923 
İzmir Merkez'de Telekom'un yeni taşındığı yeri arıyoruz bulamadık. Bir el atın gençler OTEL MARMARA'nın oralardayız.. Acil...
(6) 

büyükbaş hayvan yemi içerisine ne katilabilir?

erty_ksk #461076 
evet sayın seray severler,
soru başlıkta görüldüğü gibi. büyükbaş hayvan besisi içerisine katılabilecek ve yemi arttıracak nişasta oranı yüksek besinler konumuz bunlar nelerdir.
sizlerden yaratıcı olmanızı istiyorum. zira isteğimiz piyasada kullanılmayıp atılan artık ürünlerden olması. örnek vermek gerekirse kuru üzüm çöpü kullanılmıyor ve atılıyor ancak yapılan analizler doğrultusunda bakıldığı zaman yeme katılabiliyor ve hayvanlar tarafından tüketilmesinde sakınca bulunmuyor ve de faydalı..
bunun gibi ürünler bekliyorum sizlerden...
(5) 

Kafayı yicem yardım!! Acil..

erty_ksk #425901 
yabancı bir şarkı nakaratında "onsa onsaaa" ya da "onzaa onzaaa" diye bişey geçiodu. nasıl anlatılır lan bu hay allam.. Bi yardım edin kimin şarkısı şarkının adı ne? bi link atın canlarım:)
(12) 

Kol Saati İstiyorum

erty_ksk #424887 
Evet sevgili dostlar, Kendime güzel bir kol saati almak istiyorum ama hangi marka ile bunu yapmam gerektiğini bilmiyorum. Klasik olacak kayış önemli değil. Alıp ta uzun süre kullandığınız markalar hakkında bilgi verirseniz bahtiyar olurum.
123456   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık