Selam Canlar,

Öncelikle aşağıda okuduklarınıza itibar etmeyin ve denemeyin demekle başlıyorum. Duyduğuma ve yaptığım araştırmalara göre bir kesim Kanser tedavisinde Kaplumbağa kanının iyi geldiğini düşünerek uygulamış ve olumlu sonuç aldığını belirtiyor, ancak asıl itibar ettiğimiz Profesör ve Doktorlar ki bunlar konunun asıl uzmanlarıdır böyle bir saçmalığa asla kalkışmayın diyor. Nedir bilginiz var mı? Çevrenizde yapan duydunuz mu sonuç ne oldu?

Bilgi ve tecrübenize muhtacım...

 

kanser tedavisinde "weed" bildiğin ot bire bir deniyor son günlerde internetteki alternatif akım gruplarda. konu hakkında daha fazla bilgim yok ama istersen araştır.

eindaclub

bundan 10-15 sene önce, zakkum muhabbeti vardı, siz hatırlamasanız bile yaşlılarınız hatırlar, adamın teki kansere çare buldum çare zakkum dedi, zakkumun çayını demleyen bitkiyi tüketen bir dolu insan zehirlendi, adam çıktı zakkumdaki etken madde aslında dedi, olay mahkemeye intikal etti adamın bilimsel çalışması bulunamadı, hala arada gazetelerde zakkumcu ziya nın mucize tedavisi amerika dan onay aldı diye içeriği muğlak haberler çıkıyor. google dan bir bakın aklınıza yatarsa, zakkum da kanserin çözümlerinden biri(!)
bir başka çözüm sonradan yine gazetelerde yer alan eşek sütüydü, goole da eşek sütü kanser diyye aratırsanız akşamınız şenlenir.
bütün bu süreç boyunca ailemde kanserle mücadele edenler vardı, doktorlara inatla sorduk bakın eşek sütü, bakın zakkum, bakınız zambak, acı biber, arı sütü vs. vs.
www.arimucizesi.com
www.sabah.com.tr
www.haberturk.com
www.sabah.com.tr
yani her türlü ürün kanserin kesin çözümü diye pazarlanıyor.
olay şu ki kanser tedavisinde amaç kanserli hücreleri tahrip edip, sağlam hücrelere dokunmamaktır bunun için önce bölgesel etkisi olan radyoterapi ve sonrasında ilaç tedavisi olan kemoterapi uygulanır. herhangi bir maddede kanser hücrelerini yok eden bir özellik saptanırsa, özellikle hangi kanser tipinde etkisi olduğuna göre ilaçlara eklenir.
daha geçen sene önce eşini, sonra kendisini kaybettik dayımın. gata da cerrahtı, yıllardır, kanser olduğunu öğrendiğimizde her türlü bu duyduklarımızla kapısını çaldık, bize aynen bunu dedi, hani bir maddenin etkinliği kanıtlandığında ilaçlaştırılır zaten, eşek sütünü zakkum suyunu içmekle olmaz diye.
insan her türlü çözüm arıyor ama, bilimsel yoldan sapmamak lazım.

alice practice

insanlar bir ümit nereye saracağını şaşırıyor. bunun ona iyi geldiğini düşünüyorsa şüphesiz kullanmaya devam etsin fakat bunlar bilimsel bir yanı yoktur.

sanal hayvan

kanser denilen hastalığın bin tane türü var. bu yüzden herhangi bi şey için kansere iyi geliyor denmiş ise saçma olduğuna inanmak oldukça mantıklı.

orpheus

İtibar etmeyin böyle şeylere. Profesörler yayınlayamaz, çok ciddi lobi var diyorsunuz, böyle bir şey gerçek olsa üniversitelerden önce bunu yayan sade vatandaşın başı ağrırdı. Kaplumbağa kanını damardan versen çökelir, yesen sindirilir. Size mantıklı geliyor mu?

Lim5
1

mobil görünümden çık