(2) 

LG Webos

skoylu #1577177 
Lg UH770V tv kullanıyoruz uzun süredir webos 05.70.40 yüklü en güncel alabildiği versiyon. Cihazdaki browser ile illegal mac yayınları gibi linkler %90 acılamıyor bu cihaza daha güncel bir browser yüklenemez mi bilgisi olan var mı???
(3) 

Gürcistan telefon fiyatları

skoylu #1576322 
Batuma gidip gelen bir arkadaşım var. Ona Redmi note 13 pro siparişi versem bu telefon orada bulunur mu web sitelerini araştırdım ama bu modeli bulamadım. Fiyat avantajı oluyor mu bilem varsa çok sevinirim.
(8) 

300 bine kadar araç

skoylu #1569308 
İhtiyaçtan dolayı kısa sürede araç almam gerekiyor. Max 300 bin verebilirim LPG yada benzinli olabilir. Bir iki araç baktım Aveo görmeye gittim bugün de Fiat Stilo gördüm ve ustaya götürdüm araç fena değil dedi ama ne bunun ustasını bulursun ne de parçasını diyerek motor ustası da kaportacı da aynı cümleyi ısrarla söyleyince vazgeçtim.
Sorum ise bu paralara 2003-2005 gibi piyasası parçası ustası sorun olmayacak hangi marka model bakmaliyim. Accent ve Albealar görüyorum sık sık ama taksi çıkması oluyor çok fazla. Anlayan arkadaşlar yol gosterirse sevinirim.
(2) 

Ege Akdeniz Kamp Rotası

skoylu #1561083 
25 gün gibi bir zaman diliminde 6 yaşındaki kızımla beraber 3 kişi olarak 3-4'er gün kampinglerde duraklayarak arabayla aşağıdaki rotayı yapmak istiyoruz. Birebir uyma konusunda yoruculuğa göre bazı yerleri cıkarma-ekleme vs yapabiliriz. Olabildiğince fazla yer görüp, antik kentler, şelale vs. doğal yerleri , tekne turu gibi aktiviteleri içine katarak plan olusturmaya calısıyoruz.


Daha önce hiç böyle bir tur yapmadıgım için bazı tavsiyelere ihtiyacım var. Bu şekilde kısa kısa kalarak kaldıgımız bölgeleri düzgün gezemez miyiz yada cok mu yorucu olur? Bu noktalardaki kalınacak kamping tavsiyeleri, gidince şurayı da görmeden gelme dediginiz noktaları da plana dahil etmek isterim. Tavsiyeler için teşekkürler şimdiden.


AYDIN
- Kuşadası (Kuşadası Ada Camping)
Efes antik kent - Artemis - Meryemana evi
Şirince
Büyük Menderes Deltası Milli Parkı

- Didim (Tavşan Burnu Orman Kampı)
Didim Antik Kenti ve Apollon Tapınağı

MUĞLA MARMARİS (Buradaki noktalar birbirine çok yakın gibi, tek bir noktada kalıp her gün bir yere gitmek daha mı iyi olur??? hangi bölgede kalmalı???)

- Akyaka (Akyaka Orman Kampı)

Turgut şelalesi

- Marmaris
Kız kumu Plajı
Tekne Turuna

- Eski Datça
- Köyceğiz
- Dalyan
İztuzu Plajı

- Fethiye - Ölüdeniz ( Ölüdeniz Doğa Kamp???)
Saklıkent - Yakapark - Gizlikent Şelalesi
Kelebekler Vadisi
Belcekız Plajı
Kayaköy
Kabak Koyu
Hisarönü

ANTALYA

- Kaş
Kaputaj plajı

- Adrasan (Sahil Camping)
Tekne Turu(Adrasan Suluada)
Olimpos
Korsan Koyu
Yanartaş
(2) 

Ev Kredisi

skoylu #1549173 
Bankalardaki kredi vs durumlarini pek bilmiyorum nasıl kredi çekebiliriz verilmediği bilgisini duyuyordum epeydir. Örneğin 1 milyon 200 TL "Halkbank Hesaplı evim kredisi" gibi bir kampanyasini gördüm. Bunu alabilmem ne kadar olasi?
(8) 

Kiracı Ev sahibi durumlari

skoylu #1549172 
2 senelik kiraciyim evsahibi normal bir insandı ama bu oluşan fiyatlardan sonra o da içindeki gizli canavarı çıkardı %300 zam istiyor nerdeyse. Ben de gaza gelip çıkacağımi söyledim ama piyasa daha da kötüymüş.

Ben daha sonra tekrar görüşüp %100 zam teklif ettim ötesini veremem diyerek. Adam birden ben zaten evi satıyorum demeye başladı böyle bir konudan hiç bahsetmemisken öncesinde.

Ben şimdi burada oturmaya devam edersem formalite bir satış yapabilir mi? Evin değeri 3 milyon gibi birşey örneğin 1 milyon gösterip tapu masraflarini azaltarak sırf kiracı çıksın diye bu duruma girer mi. Tedirgin etti bizi çıkayım mi kalayım mi bilemiyorum:/
(1) 

Basit bir hukuki soru

skoylu #1548803 
Duyurudaki avukat arkadaşlar dm atabilir misiniz basit bir hukuki yardım gerekiyor benim için de bir o kadar önemli tabi.
(1) 

Florya Akvaryum Sorunsalı

skoylu #1548491 
6 yaşında kızımla Florya akvaryumu gezdik geçen gün çok güzel ve birçok tür bulunuyormuş ama çocuğun bir sorusunu yanıtlayamadim. Kopek balığından envai çeşit balıklara kadar aynı havuzdalar ama hiçbiri birbirini yemiyor bu nasıl oluyor. Bazı türler birbirini yemiyor olabilir ama bu kadar fazla tür varken köpek balığı mesela neden hiçbirine saldirmiyor?

Avukat Yardımı

skoylu #1525679 
Hukukçu arkadaşlar önemli bı konuda fikir alacaktım. Yardımcı olabilir misiniz?
(3) 

EksiDuyuru gibi sayfa/forum

skoylu #1507408 
Birçok konuda fikir almak öğrenmek için EksiDuyuru çok işe yarıyor doğrusu ama internette bu amaçla faydalanabilecegim daha çok forum,site, platform vs. kaynak bulamıyorum. Eskiden forumlar daha aktifti şuan öyle değiller sanki. Nereleri kullanıyorsunuz boyle işler için?
(3) 

Karşılıkli Oynanacak Mobil Oyun

skoylu #1507299 
Karantinaya girdim cocukla vakit geciremiyoruz. Multiplayer oynanabilir android oyunları var mı bildiğiniz?
(3) 

Covid Geçirenlerde Aşı

skoylu #1489958 
Nisan ayında covid olup hafif şekilde atlattım ve BT yoluyla teşhis konuldugu için covid pozitif sayılmadım.Aylardır aşı çıktı adıma ama olmadım pozitif olanlar 6 a sonra olsun deniyordu. Sizce aşı olmalı mı?
(2) 

Fotoğraf Bastırma

skoylu #1482146 
Eşim ne zamandır fotoğraf bastırmak istiyor çerçeveler için. Üşeniyorum ne zamandır bilgisayarı aç klasörleri kurcala falan. Google fotoğraflardan alsam sosyopix gibi bir yere göndersem, Googledakiler düşük çözünürlüklü olduğu için kötü mü olur, orjinalleri mi yollamali?
(4) 

Usdt Farki

skoylu #1476008 
Şuan Garanti bankasinda USD 8.29 ama Binance'da usdt 8.19 genelde hep daha yukarda olurdu fiyat. Bu normal mi binanceda daha iyi fiyata dolar satıyor olmamız gerekmiyor muydu?
(4) 

Covid Sorusu

skoylu #1475537 
Covid'e yakalandım bugun 10. gün olmalı. Yalnız İlk gün yogun baş agrısı ve halsizlik sonrası öksürük dısında bir şikayetim kalmadı. Yarın kontrole gidicem ama suan nefes alıp verirken yogun hırıltı oluyor bogazımda. Bu normal mi?
Bir de bulaşıcılık ne zaman ortadan kalkıyor?
(5) 

Göğüs Hastalıkları Doktoru?

skoylu #1474383 
Hafif öksürük şikayetiyle KBB doktoruna başvurdum 2 gün önce önemli bir durum görülmedi. Ertesi gün sağlama almak için PCR testi oldum ve negatif çıktı. Fakat o günün akşamı aşırı yorgunluk halsizlik, öksürük ve sabaha kadar süren baş ağrısı çektim. Bugün de tekrar özel bir hastaneye giderek doktorun yönlendirmesiyle tomografi ve PCR testine girdim. Tomografi sonucu ciğerlerimde az da olsa covid lezyonlarinin olduğu dolayısıyla pozitif olduğum söylendi. Ama az önce 2. PCR sonucum da negatif geldi ve şuan öksürmek dışında şikayetim de yok sayılır.
Yarın itibariyle ilaca başlayacaktım ama kuskuda kaldım. Yarın da pazar günü olduğu için göğüs hastalıkları uzmanı bulmam mumkun değil. Burada doktor bir arkadas yada bir tanıdığı olan varsa maille çıkan sonuçları kendisine göndersem inceleme şansı olur mu?
(5) 

Instagramda satış işleri

skoylu #1472837 
Ufak tefek kıyafet satmak amacıyla herkesin yaptığı gibi bir butik açmayı düşünüyoruz. Bu konunun yasal vergi tarafı nasıl oluyor? Net bir bilgiye ulaşamadık. Her satış yapan şirket açıp vergi mi ödüyor? Ceza yeme olasılığı nedir şirket açmadan yapılsa?
(4) 

Kosgeb Desteği

skoylu #1470931 
Eşim giyim mağazası açmak istiyor. Kosgeb geleneksel girişimci programını tamamlayacağız fakat küçük çaplı bir mağaza olacağı için tek çalışacak. Bu durumda sadece 5 Bin TL mi destek alabilir?

Şahıs şirketi değil de aş veya ltd kurarsa 10 Bin olabiliyormuş bu durumda devlete karsı nasıl bir hükümlülük oluşur? Ltd şirketin şahıs şirketine göre ne gibi artı/eksileri var?
(3) 

Taşdelen Site Tavsiyesi

skoylu #1448735 
Ümraniye merkezde kendi evim var ama buradan pek memnun değiliz küçük kızım var ve arkadaş ortamı oluşması için site yaşamının daha uygun olacağını düşünüyoruz. Ümraniye'deki yeşil alan durumu da malum.

Taşdelen bölgesi var aklımızda. Sadece Payidar diye bir siteyi denk geldiği için kısa bir görme fırsatı oldu, sitenin sosyal alanı küçüktü ama bina kalitesi hoşumuza gitti.
Buraları bilen arkadaşlar hangi sitelere bakalım. Ne tavsiye edersiniz?? Bir de eğitim durumu için anaokulları sonrasında da devlet okullarının kalitesi nasıldır fikir verirseniz cok seviniriz..
(2) 

Sahibinden'de satılan telefonlar

skoylu #1433036 
Sahibinden üzerinden normalin altında satılan telefonları tavsiye edermisiniz? Örneğin redmi note 9'a bakınca normalde Hepsiburada'da 2500 TL. Ama aşağı linkini de bırakıyorum orda 1650 TL.

Garanti sorunu riskini alıyorum yeni cihazda 2 senede birşey olmaz büyük ihtimalle olursa da yaptırırım tamam ama IMEI konusunda sonradan sorun çıkarıyor mu bu telefonlar?
(2) 

Yeni Gözlük Problemi

skoylu #1378228 
1 yıl kadar önce oldugum damla damlatarak yapılan muayenede 2,25 - 2,00 uzagı görememe problemi cıktı ve gözlüklendim ve ilk kez gözlük kullanacagım için bu numaraların 0,5 düşük hali yazıldı. 1 yıl sonra geçen hafta muayeneye gittim farklı bir doktorora bu kez. Bu doktor da diğerine biraz .ok atar gibi yaparak damlalı ölçme olmaz küçük yaştaki kişiler için doğru oldugunu söyleyip muayene etti ve 1,75 - 1,25 buldu dereceleri. Böylece 0,25 gibi düşmüş oldu yeni gözlük yaptırdım ama suan net göremiyorum. Görme kalitem düştü resmen baş ağrısı vs. 1 hafta oldu.
Dünyagöz'e gittim Doç. Dr. kendisi ama lazeri de ısrarla tavsiye etti. Şimdi ne yapmalı normal midir bu durum sizce
(2) 

Altınoluk'a Ulaşım

skoylu #1298899 
Altınoluk'a en ucuz ve ideal hangi yol ile gidebilirim İstanbul Anadolu yakasından. Feribot kullanmayı seviyorum köprüye o kadar para vermek yerine. Bandırma feribotu da varmış sanırım ideali hangisi ?
(1) 

Bel Düzleşmesi

skoylu #1287450 
Belimde ağrı falan olmasa da düzgün bir oturuş yapmamı engellemeye başlayan bir sorun cıkmıştı bugun ortopedi doktoruna gittim ve röntgene yolladılar. Belimde düzleşme varmış. Yüzme önerdi doktor yada fizik tedavi görebileceğimi söyledi.

Şimdi böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa yüzme ne derece çözer bu işi. Bir de yüzme konusunda pek iyi sayılmam gidip havuzda efor sarf etmek bu sorunu çözmek için yeterli mi yoksa nizami şekilde yüzmek mi lazım?
(5) 

45 Bin Liraya Araba

skoylu #1286351 
Araba modeli seçimi konusunda kararsızım. Aile için kullanılacak, benzinli ve çok km yapılmıyor genelde. Kafamdaki modeller Fiesta, Hyundai i20, Toyota Auris ve Corolla. Gönlüm daha kompakt olan fiesta ve i20 diyor ama diğer ikisiyle arasında boyut olarak cok fark eder mi. Bagaj kapsitesi iç kullanım alanı olarak. Bir fikir verin hele.
(5) 

Ssk Gözlük Çerçeve İşleri

skoylu #1276420 
Allianz sigorta ile dünyagöz'de muayene oldum. Gözler baya bozuk çıktı. 2,75 kadar :/
Şimdi özel sigorta karşılamıyormuş. Sgk ne kadarinı karsılıyor nerden nasıl almalı? Atasun'da falan sgk geçiyor mu?
(1) 

Araba eksper raporu

skoylu #1273811 
Aracı cok önceleri ekspere soktuğumda güç bilgilerine ilişkin şöyle bilgi vermişti. Bu tam olarak ne demek?
Düzeltilmiş güç/Motor gücü denilen olması gereken midir? Neye göre hesaplanıyor?
Tekerlek gücü dedikleri de reel olan güç müdür? Ben bu arabayı satarken kaç beygir diyeceğim?
(9) 

Bitcoin Kazancı

skoylu #1253304 
Denemek için 500 lira yatırarak btc aldım. Şimdi işlem adımlarını tek tek yazayım.

Paribudan 500 TL -> 0.00792402 btc alındı

Binance'ye transfer edildi - >0.00742402

Binance'den 0.00001280 'den 580 tane TNB alındı
0.00001850 'den satıldı
Şuan tekrar 0.00001695 'den 631 tane TNB Alındı.


%50-60 gibi artıs olmustu ben aldıktan sonra TNB'de ama şimdi elimdeki btc miktarını ( 0.01135956) TL ye çevirince 653,17 çıkıyor. Hani nerde %50-60 artış??
(4) 

Avukata Verilen Vekaletin İptali

skoylu #1207767 
İşe iade davası için avukata vekalet vermiştim. Dava bitti sonuclandı alacagımızı aldık.

Şimdi bu vekaleti nasıl iptal etmeliyim? Vekaletin bir örneğini de bulamadım ama birçok konuda yetki veriyordu avukata. Bu metni bir şekilde temin etmem gerekiyor mu? Bir yol gösterin a dostlar
(1) 

Bu Böcek Nedir?

skoylu #1196052 
Evde baya bu böcekten görmeye basladim nedir bu sizce?

Ve nasil kurtulabilirim ?
(3) 

Xiaomi mi5

skoylu #1186590 
Bu telefon cok begenilmiş tavsiye edilmiş almayı düşünüyorum ama bunu kanlı canlı görebileceğimiz bir teknomağaza vs yok mudur? Sadece internetten mi satılıyor bu telefon?
(4) 

Damacana Su Bayiliği

skoylu #1157818 
Damacana Su bayiliği yapan/yapmış eşi dostu olan var mıdır?
Bir yeri devralmak yerine sıfırdan acsak cok ugrastırır nı müşterileri abone yapmak?

Acacagımız bölgede örnegin erikli dagıtımı yapan bir bayi varsa biz alamıyor muyuz bayilik?

Başka tavsiye önerisi olan varsa dinlemeye hazırım.
Saygı sevgi.
(4) 

Twitter'dan kimlik tespiti

skoylu #1154532 
Şimdi twitter kullanıcı bilgilerini vermiyordu isteyen herkese.
Bu durumda nasıl yakalanıyor millet hakaret vs. etti diye gözaltına alınıyor.
Neden istediğimizi yazıp cizemiyoruz?
(3) 

HepsiBurada / MediaMarkt

skoylu #1089373 
LG 49uh770v tv almaya karar verdim.
Ürün hepsiburada'da 3150 lira medimarkta da +250 lira daha pahali

Hepsi burada önceden kendisi satıyordu herşeyi ama şimdi bu fiyata farklı bir mağaza sahibi satıyor ve ithalatçı garantili sanırım

Mediamarktan lg garantili almak daha mi iyidir yoksa 250 lira fark verip mediamakttan mi alayım sizce?
(2) 

En Ucuz Yalin Internet

skoylu #1030756 
Eve internet almak istiyorum da uygun fiyatlı bi kampanya lazım kestane kebap acele cevap
(1) 

200 mt'den wifi ağı

skoylu #1015354 
Kardeşimin evi ile aramda 200-250 mt gibi bir mesafe bulunuyor. Arada binalar falan da var tabi açık bir alan değil. Evime internet almam gerekiyor ama bir şekilde modeme bağlanmam mümkün müdür teknik olarak. Bu el yapımı antenlerle mi ilerlemeliyim?

Örneğin şöyle bir anten satılıyor işimi görür mü?
urun.gittigidiyor.com
(4) 

Cyanogenmod Sorusu

skoylu #996934 
Yoğun bi uğraş sonucu elimdeki Samsung GT-I9082 model telefona cm-12.1 sürümünü kurdum ama sevincim biraz kursağımda kaldı.
Eski bir telefon olduğundan mıdır bilmiyorum ama sık sık kullanılan tüm uygulamalar yanıt vermiyor ve kilitleniyor. Aramak için numara çeviriciye girsem bile tıkanıp kalıyor ve yanıt vermiyor uyarısı alıyorum.

Yüklediğim sürüm yeni telefonlar için mi uygundur? Daha eski sürüm bir cm kurarsam sorun düzelir mi, tam olarak ne yapmam gerekiyor?
(2) 

Android Uzmanlık Sorusu

skoylu #994237 
ELimde Samsung i-9082 bir telefon var eşime ait. Cihaz rootlu ve durup dururken açılıştaki samsung yazısı dönüp durarak açılmamaya başladı.
İçerisindeki fotograflar ve rehber online olarak yedekli de degil:(
PC'ye bağladıgımda da gördüremedim hiçbir şekilde. Şimdi içindeki dosyaları almanın hiçbir yolu yok mudur? Telefoncuya da sordum ama kurtaramayız dediler?
(3) 

Çozulemeyen Uydu Problemi

skoylu #992308 
Yeni taşındığım evde çözemediğim kafa yediren bir sorun yaşıyorum. Receiverda kanallar yüklü ve çalışıyor başka bir yerde test de ettim.
Ama benim evde sadece doğuş grubu kanalları(ntv,star,e2,cnbce) kanal d ve birkaç uyduruk kanal harici çalışmıyor. Sorun ne olabilir? :/
(1) 

Ümraniye civarında çorbacı

skoylu #979687 
Düğün vs. sonrası topluca gitmelik çorbacı vs. bir mekan önerebilir misiniz. Lokasyon ümraniye yakınları olabilir. Beylerbeyi, çengelköy, üsküdar civarı da olabilir.
(2) 

Mobil Operatör Tarifeleri

skoylu #946313 
İnterneti ve konusma süresi bol olabildiğince de makul tarife önerileri yapabilir misiniz?
(1) 

İse İade Davasi

skoylu #939534 
Yurtdışında 2 sene boyunca bir firmada görev almıştım ve iş sonuclanmadan toplu bir şekilde işimize son verildi. Bu konuda 1 yıl önce de bir soru sormuştum ise iade konusunda. Su an o dava sonuçlandı ve kazandık yargitayda beklemede.

İkinci bir dava konusu ise fazla mesailerimizin karşılığını almak konusunda açmayı düşünüyorduk ama karşı taraf avukatimiz aracılığıyla davayı hiç açmadan uzlaşma önerdi ve her birimize maaş ve çalışma suremize göre teklifler yapıldı bugun itibariyle. Ayrıca avukatimiz da çok açık söylemese de kabul etmemiz için baskı yapıyor ama rakam bana çok düşük geldi.

Şimdi aldıgım ücret, calıstıgım süre vb. bilgiler elimde bu bilgiler ışığında alacağım ücret ne olur konusunda bilgi veren arkadaşlar olursa cok sevinecegim.
(1) 

Fazla Mesai Davası

skoylu #939269 
Yurtdışında 2 sene boyunca bir firmada görev almıştım ve iş sonuclanmadan toplu bir şekilde işimize son verildi. Bu konuda 1 yıl önce de bir soru sormuştum ise iade konusunda. Su an o dava sonuçlandı ve kazandık yargitayda beklemede.

İkinci bir dava konusu ise fazla mesailerimizin karşılığını almak konusunda açmayı düşünüyorduk ama karşı taraf avukatimiz aracılığıyla davayı hiç açmadan uzlaşma önerdi ve her birimize maaş ve çalışma suremize göre teklifler yapıldı bugun itibariyle. Ayrıca avukatimiz da çok açık söylemese de kabul etmemiz için baskı yapıyor ama rakam bana çok düşük geldi.

Şimdi aldıgım ücret, calıstıgım süre vb. bilgiler elimde bu bilgiler ışığında alacağım ücret ne olur konusunda bilgi veren arkadaşlar olursa cok sevinecegim.
(2) 

Bakırköy Adres Tarifi

skoylu #890699 
Yarın sabahtan Gazi Evrenos Cad. Yeşilköy, Bakırköy adresine gitmem gerekiyor. Anadolu yakasından en kolay nasıl giderim. Metrobüs yada Marmaray olabilir tariflerde.
(1) 

Hgs Kampanyaları

skoylu #884252 
Ziraat bankası ogs kullanıyordum ama bozuldu bu meret sanırım okumuyor. Depozito da yanıyormus galiba garantisi bittiğinden dolayı.
Şimdi hgs almak istiyorum. Kampanyayla ücretsiz veren bir banka vs. var mı acaba bildiğiniz?
(3) 

Bilinmeyen Site Trafik Kaynağı

skoylu #869805 
Sevgili web severler, epeydir bir internet sitemiz var içerik üretmekle uğrasıyoruz halen fakat son 1 haftadır site trafiği neredeyse 4 katına çıktı.
Bu tabiki istediğimiz birşey ama neden olduğunu anlayamadım. Analytics gelen trafik kaynaklarında;

-arabam.com / referral
-webtv.hurriyet.com.tr / referral
-istatistik.skorer.tv / referral
-sporx.com / referral
-sabah.com.tr / referral
-cnnturk.com / referral
-beygir.com / referral
-sahibinden.com / referral
-sanalmarket.com.tr / referral
-sinemalar.com / referral

ve daha bunun gibi birçok site görüyorum. Saldırı benzeri bir durumsa google'dan ban yer miyiz ve en önemlisi buralardan neden ve ne şekilde trafik geliyor?
(1) 

En iyi konut kredisi oranı?

skoylu #864143 
Bu günlerde kredi kullanmış olan varsa en iyi oranı hangi banka veriyor?
(1) 

Android'ten Resim Kurtarmak

skoylu #799342 
Durum kısaca şöyle. Cep telefonun sd kartından silinen resimler var kurtarmak istiyorum ama laptopuma da micro sd takılamıyor.
Usbden bağladım telefonu ama recovery yazılımları ile bu şekilde yapamadım. Micro sd okuyucu olmadan Ne şekilde hangi programla kurtarabilirim?
(2) 

imei kopyalama

skoylu #796085 
Samsung Galaxy Grand bir telefon var elimizde pasaport kaydı harici bi yöntemle halletmek gerekiyor

-İmei klonlamak mümkün mu ? Eğer mümkünse bilgisayar bilgim yeterlidir alet edevat gerekmiyorsa kendim yapabilir miyim?

-Kopyalayacagimiz telefonun 3g telefon filan olması şart degildir umarım eski bir telefonum var ondaki imeiyi kopyalarsam olur mu ?

-İşlem ugrastirici ise herhangi bir telefoncuda yaptirirsam ortalama ne kadara halledilir?
(4) 

armut,ehil.com gelir modeli

skoylu #779556 
armut,ehil vb. gibi hizmet alan ile vereni bulusturan bi web projesinin yapılabilirliği üzerine kafa yoruyorum da bu işlerin içinde olan yada bu servisleri kullanan arkadaslardan ögrenmek istedigim birkaç şey var. Bu servislerin gelir modeli hizmeti verenden komisyon almak şeklinde oluyor bildigim kadarıyla.

Peki bir kişi ihale açtıgı zaman işi yapacak kişiyle iletişime geçmiş oluyor. Bu durumda site iş üzerine anlaşma saglandıgından nasıl emin oluyor? Yok biz anlaşamadık diyerek iş yapılırsa komisyonunu nasıl alıyorlar? Yada bilmedigim farklı gelir modelleri mi var?
(4) 

İş Fikri

skoylu #768846 
Şimdiye kadar hep para biriktirsem şunu yaparım bunu yaparım diye aklımdan geçirirdim, bi çogumuz da böyleyizdir heralde:=
Şimdi bir iş kurmaya yetecek kadar birikime sahibim fakat yatırım konusunda ayakları yere saglam basan uygulamaya hemen geçebilecegim bir fikir olusmadı kafamda.

Şirketlerin franchise olanaklarını inceledim fakat net karar veremiyorum. Sizin tecrübe ettiğiniz veya bir yakınınızn denediği bayilik yada farklı yatırım önerilerine ihtiyacım var.

Uçuk kaçık olmamak kaydıyla fikirlerinizi bekliyorum :)

edit:
Şehir: İstanbul Bütçe: 120-150 bin tl
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık