25 gün gibi bir zaman diliminde 6 yaşındaki kızımla beraber 3 kişi olarak 3-4'er gün kampinglerde duraklayarak arabayla aşağıdaki rotayı yapmak istiyoruz. Birebir uyma konusunda yoruculuğa göre bazı yerleri cıkarma-ekleme vs yapabiliriz. Olabildiğince fazla yer görüp, antik kentler, şelale vs. doğal yerleri , tekne turu gibi aktiviteleri içine katarak plan olusturmaya calısıyoruz.


Daha önce hiç böyle bir tur yapmadıgım için bazı tavsiyelere ihtiyacım var. Bu şekilde kısa kısa kalarak kaldıgımız bölgeleri düzgün gezemez miyiz yada cok mu yorucu olur? Bu noktalardaki kalınacak kamping tavsiyeleri, gidince şurayı da görmeden gelme dediginiz noktaları da plana dahil etmek isterim. Tavsiyeler için teşekkürler şimdiden.


AYDIN
- Kuşadası (Kuşadası Ada Camping)
Efes antik kent - Artemis - Meryemana evi
Şirince
Büyük Menderes Deltası Milli Parkı

- Didim (Tavşan Burnu Orman Kampı)
Didim Antik Kenti ve Apollon Tapınağı

MUĞLA MARMARİS (Buradaki noktalar birbirine çok yakın gibi, tek bir noktada kalıp her gün bir yere gitmek daha mı iyi olur??? hangi bölgede kalmalı???)

- Akyaka (Akyaka Orman Kampı)

Turgut şelalesi

- Marmaris
Kız kumu Plajı
Tekne Turuna

- Eski Datça
- Köyceğiz
- Dalyan
İztuzu Plajı

- Fethiye - Ölüdeniz ( Ölüdeniz Doğa Kamp???)
Saklıkent - Yakapark - Gizlikent Şelalesi
Kelebekler Vadisi
Belcekız Plajı
Kayaköy
Kabak Koyu
Hisarönü

ANTALYA

- Kaş
Kaputaj plajı

- Adrasan (Sahil Camping)
Tekne Turu(Adrasan Suluada)
Olimpos
Korsan Koyu
Yanartaş

 

Feyzbukun varsa Kampyeri - Kamp alanları ve kamp yerleri grubu var. Orada her gün bu minvalde bir sürü güncel bilgi paylaşılıyor. Bu şekilde sorulara da şu kampın son durumu şu şekilde diye güncel cevaplar veriliyor.

Oraya bir bakmanı öneririm.

Bu sene kamp yerleri fiyatlarının çok yüksek olduğunu, çadır başı değil de kişi başı ücret aldıklarını, çoğunlukla rezervasyon usulü çalıştıkları şeklinde bilgiler okudum.

Mirket

Bu kadar uzun camping çok yorucu olur. Geziden ziyade eziyete dönüşür. 3 gün kamp 1 gün otel gibi falan yapıp dinlenin. İnanın kamp hiç rahat, dinlenilecek bir şey değil.

1 hafta okey. Ama 25 gün işkence gibi gelecektir.

jackyr
1

mobil görünümden çık