(4) 

araba anahtarı pili bitmesi sonrası kapıları açmıyor

eja #1582283 
Merhabalar,
Dün arabanın kumanda anahtarının pili bitti, kapıdan açtım ama alarm çalmaya başladı kitleyemedimde alarm çalınca neyse bıraktım öyle arabayı garajda.

anahtarın zaten düğmeleri düşmüştü iki anahtarıda oto anahtarcıda yeni kılıfa transfer ettiler, içinin çipini(yeşil hede) ve anahtarı yeni kap içine koydular, pilde değiştirdik.

şu an anahtarlar yine açmıyor arabayı ikiside arabada hiç tepki yok, anahtara basınca ikisindede kırmızı ışık yanıyor yani anahtarda problem yok ama kumanda arabayı ne kapatıyor ne açıyor, bugun yine kapıdan manuel denedim açıp kapatuyor anahtar kapıyı ama açınca bu şekilde alarm çalıyor, araba evin altında garajda tüm apartmanı uyandırdım 2 gündür sabah sabah araba kontaktan çalışıyor mu hiç denemedim henüz ama akü yeni 2 ay önce değişti.


ben napacağım şimdi??
(7) 

Tuketici cayma hakki

eja #1581947 
Magazadan alinip acilip kullanilip begenilmediginde 7 gun icinde kosulsuz iade hakkimiz var midir?
Konuya sebep olan bir adet supurge kullanildi suan 6. Gunu yarin sorun cikmadan media mrkt aldigim subeye iade goturebilirmiyim?
(1) 

Dijital vergi dairesinde dilekçe kabul edilme süresi

eja #1581866 
Merhaba,
Dijital vergi dairesinden "Gayrimenkul Sermaye İradına Konu Malın Elden Çıkarılması ile Gelirin Son Bulması" ile ilgili dilekçe doldurdum sormak istediğim bu şekilde online olarak evrakları işleme alıyorlar mı kaç gün içinde alıyorlar ortalama deneyiminiz oldu mu?
(2) 

evde fizyoterapi fiyatları

eja #1580513 
Merhaba,
Evde fiyoterapi/fizik tedavi hizmeti alan var mı?
haftada 4 kere almamız gerek ve inanılmaz yüksek fiyat veriliyor tek bölge için bu hizmeti alan varsa ne kadara alıyor kaç bölge paylaşabilirse sevinirim.
Ps. İstanbul - Beylikdüzü
(3) 

Led adaptörleri bağlantıları doğru mu?

eja #1580430 
Merhaba,
Ekte tavandaki ledlerin resimleri var, 3 aydır düzgün çalışıyorlardı şimdi bozuldu, düğme kapalı iken yanıyorlar( vavien düğmede parlama şeklinde saniyelik yanıp sönüyor), ayrıca eskiden 100% ışıldıyorsa yanıyorsa şu an %20 çok çok kısık yanıyor.

bağlantılarda problem mi var yoksa yeni led kutusu mu alayım, koridor ve banyodaki ledlerde aynı problem var, bir kaç video izledim nasıl bağlanır konusunda kablo renkleri çok tutmadığı için bağlantılara takıldım.

noas markası için internet kaliteli diyor iyi midir?

eksiup.com
eksiup.com
eksiup.com
eksiup.com
(2) 

Tavandaki ledler bozuldu

eja #1579184 
Yeni tasindim tavanda tum kartonpiyer cercevesinde saran ledler var su an elektrik dugmesi(vavien dugmede var) kapali olmasina ragmen pir pirliyormus ledler salter indirmeye gerek var mi 1 saate anca evde olucam gidince ledleri nasil inaktif ederim?
(4) 

gümüş böceği

eja #1578062 
Merhabalar,
Taşındığım evde bu böcekten var, özellikle banyoda görüyorum, evde kedi var ve manyak gibi bunlarla oynuyor en sonunda yiyor, birde sürekli banyo kapısını açmam için ağlıyor saatlerce banyodan çıkmıyor böcek yakalayacağım diye.

ben bu böcekten kediye zarar vermeden nasıl kurtulurum, hangi ilaci önerirsiniz.

kedimi avzından öpemez oldum bu böcekleri yediğini gördüğümden beri.
Tşk.
(2) 

telekom internet gecikme yükleme süresi

eja #1574666 
Merhabalar,

Yeni taşındım, telekom fiber denilen vdsl kullanıyorum 15 gün oldu bağlatalı inanılmaz gecikme ile açıyor tüm sayfaları ve videoları. hızım ilk başta 20 mbitti durumu söyledim hız yetmior dediler aylık 500 tl vererek 50 mbite çıkarttık ama durum hala aynı speed testtede download latency 17 upload latency 57 gösteriyor.

torrent indirirken kopma olmuyor görev yöneticisinde hızı takip ediyorum ama 40 ile indirirken 2 saniye sonra 15e iniyor indirme hızı sürekli inip çıkıyor. torrent ile alakalı değil full seederı olan 3-4 torrent aynı anda başlatıorum.

hat bağlamaya gelen kabloların iyi olduğunu hız yüksek alacağımı söyledi. ben müşteri temsilcisine ne diyeyimde düzelteyim durumu? ping değerim mi gecikme sürem mi çok demeliyim. ne yapmam gerek bilemedim.

speedtestim eksiup.com

modemim; www.mediamarkt.com.tr
(3) 

televizyon için hoparlör

eja #1574101 
Merhaba,
Televizyon koltuklara uzak kaldığı için hoparlör bağlamak istiyorum kablolu ama illa ses sistemi mi almak gerek, televizyonda hdmi var usb var kulaklık ses girişi var ama tvnin kılavuzunda optik ses kablosu olmalı gerek demiş, tvde bluetoooth olmadığı için kolay yoldan bluetooth hoparlör olmuyor, illa ses sistemi mi almak zorundayım? teknik açısını anlamıyorum

melela düz USB 2.0 Stereo Hoparlör tv ye olmaz mı;
www.mediamarkt.com.tr


tv marka model;
www.lg.com
(3) 

elektrik işleri- ek hat çekmek

eja #1573345 
merhaba,
Balkonda kombiye giden elektrik kablolarından 3lü uzatmalı priz ile ek hat çeksek sorun yaşarmıyız, yani gelen 1 hattan hem kombiye hem 3lü uzatmalı priz ile buzdolabi ve fırına elektrik vermek istiyoruz.

bilemediğim için akımsal veya yükleme yaparmıyız, illa usta mı çağırmak gerek?
(5) 

ısı pay ölçer derecesi

eja #1573195 
merhabalar,
ilk defa kullanıyoruz, hiç bir peteğimiz 1 de ısınmıyor, 2de sadece üstler biraz ısınıp altlar buz gibi oluyor 3 te cehennem gibi yanıyor bu herkeste bu şekilde mi?
4-5 aralığında bile yaksam ısınıp bir süre sonra buz gibi oluyor, mesela cam açıyorum ev havalansın diye peteğide 5 e getiriyorum ki geri çabuk ısınsın ama bir süre yanıyor sonra kendini kapatıyor.

sizler kaçta yakıyorsunuz gün içinde, hava kaç derece iken hangi ayarda kullanıyorsunuz?
(4) 

Elektrik su actirma isleri

eja #1572573 
Merhaba
Yeni eve tasinacagim onceki kiraci kapatma talimati vermis ama fiziksel kapanmadigi icin abonelik basvurusu yapamiyorum
Elektrik suyu actirmadan yani gorevliler acmaya gelmeden kulansam kaçak kullandim diye ceza yermiyim
Onlarin randevu verip gelip acmasina kadar ben tasinacagim zaten kapatan gec kapatti ama ben tasinacagim actiramadan
(1) 

doğalgaz sayaç devir işlemleri

eja #1572049 
başlık ve soru tam alakalı değil:)

şimdi ben taşınıyorum, bir önceki kiracı kapattıracak kendi doğalgazını, sonra ben açtıracağım, ama doğalgaz ekibi sayacı kapatırken son sayaç nerede kalmış diye gidip kontrol ediyormu?

ben sayacımı açtırrıdığımda bir önceki okuma üzerinden hesaplamazlar değil mi?

örnek vereyim
son sayaç okuma numarası 12345
sayaç kapatılıken aslında sayaç 18888'de
ben sayaç açtırdım fatura geldiğinden son okuma üzerinden mi hesaplayacak ?

umarım anlatabildim
(2) 

tören günlerinde anıtkabir

eja #1569035 
Merhaba,
10 kasımda anıtkabir tahmin ediyorum ki çok kalabalık olacak saat 9 gibi, çok seneler önce gittiğimden hatrlamıyorum otoparktan(o gün yer olmazsanırım) anıtkabire çıkmak baya uzun bir yoldu sanırım, yürüyerek ne kadar sürüyor yol, ve sonra tabiki mozeleye girip naaşı ziyaret etmek mümkün olur mu o kalabalıkta?

yoksa aynı gün daha geç öğleden sonra gitmek mi daha mantıklıdır, veya komple cuma gününü iptal edip cumartesi gitmek mantıklıdır.

gönül isterki törende bulunalım ama malesef ki çok yürüyemeyen ve çok ayakta duramayan anne söz konusu
(2) 

Outlook kural çakışması

eja #1568668 
Merhaba,
Mailde outlook kullanıyorum ve kurallar oluşturdum
1. kuralım Z kişisi mail attığında x klasörüne taşı
2. kuralım konu içinde"xyz"kelimesi geçince y kalsörüne taşı

ama sorun şurda başlıyor Z kişisi konuda xyz kelimesi geçen mail attığında sadece y klasörüne taşıyor(çakışıyor) ben istiyorumki x klasörüne gitsin.

iletileri kopya olarak başka klasöre taşıyıncada hangi mail kopya hangisi orjinal hangi mail işini tamamladım karışıyor

seçim için adres il değişikliği

eja #1568026 
seçim için nasıl adres değiştireceğiz, e devlette Adres Değişikliği Bildirimi ekranından olmuyor farklı il olduğu için, ne yapmak gerek yarın son günmüş yeni haberimiz oldu.

Nufus müdürlüğüde bize uzak zaten malatyada nufüs müdürlüğü kalmadı galiba her yer yıkık.

malatyadan istanbula alacağız adresi, mükünse e devlet linki verirmisiniz
(4) 

bilirkişi raporu hesap hatası(satış davası)

eja #1567755 
Merhaba,
Apartmanımız komşulardan biri miras yüzünden davalık olunca satılıyor. Bilirkişi raporunda metrekareler doğru yazılmış ama tevzi tablosunda payıma düşen miktar yanlış hesaplanmış, alt toplamda tutmuyor ama tutar gibi yazmışlar.

Avukatım bunu fark etmemiş, ve avukat yurtdışında şu anda ulaşamıyorum. Binada sanırım satış işlemi başladı bu aşamadan sonra bilir kişi raporuna itiraz edebilir miyiz? Tevzi tablosu alacağımız parayı değiştir mi?

Teşekkürler

halı nereden alınır?

eja #1567665 
istanbul avrupa yakası beylikdüzü-avcılar en olmadı ikitelli güneşli civarlarına gidebilirim.

4 parça halı/yolluk alacağım hatta belki 5, trendyol demeyin çünkü 10 bin sonuca bakmıyorum.

antialerjik özellikli gidipte memnun kaldığınız, fiyat çekmeyecek halıcı öneririmisiniz.

ps. halı anne için alıncak kalite önemli. tutturmuş makine halısı almam diyor.
(4) 

kulaklık kablosu micro usd

eja #1565283 
Elimizde bir adet kuzenin g633 logitech kulaklığı var micro usd kablosu bozulmuş,telefona ait kablo ile deniyoruz oluyor gibi ama saçmalıyor ya ses gelmiyor ya da hiç çalışmıyor, internette araştırdım normal telefon kablosu ile yapanlar var, benim kablo mu dandik anlamadım, özellikli micro usb mi almalı yoksa illa orjinal kablo mu almalıyız?

orjinal kablo pahalı haliyle 300 tl+
(5) 

Koçtaş veya Bauhaus'ta tahta kesimi var mı

eja #1565094 
Eskiden Bauhaus ya da koçtaş'a gidince oradaki tahtaları kestirebiliyordun Elimde ayakkabılığın bir tane rafı var Bundan 3 tane daha lazım gitsem yardımcı olurlar mı
(7) 

ip kamera, güvenlik kamerası

eja #1564873 
Markasız bir kamera almıştım 2 ay anca kullandım ama kendi kendine çevrimdışı olunca daha iyi bir marka arayışına girdim evde kedimizi takip etmek için alıyorum, sürekli kayıt yapacak ve çalışacak.

Aradığım özellik sd kartı olsun(dolunca telefondan silinebilsin), telefonla takip edilebilsin, kamera telefondan çevrilebilsin,hareket takibi olsun.

birde özellikleri 2 gün sonra paralı olmasın.
benim aldığım dandik ürün bile 500 tl olmuş o yüzden en fazla 1k verebileceğim.

tplink tapo c200 mesela hareket takip etme ücretliymiş
(4) 

troll engelleme uzantısı veya toplu engelleme şeysi

eja #1564803 
chrome uzantısı tarzı bişey var mı aktrolleri engellemek için?
çok daral geldi tek tek troll engellemekten

gerçekten artık sözlüğün geldiği hal inanılmaz üzücü
(6) 

Koridora enerji tasarruflu ampul

eja #1543949 
Evet elektrik faturam 650 tl geldi tum gece koridorda isik yaniyor ampul aldim 6w philips ama o da yuksek ayarda cikti tek derdim az yaksin önümüzü görelim yeter aşırı Işıklı olması gerekmiyor. Hareketle aktif olanlar isime gelmiyor cunku evde kedi var gezgin bisey.
Ustume link atin
(3) 

bir anda ele ayağa saldıran kedi

eja #1542043 
İlk kez kedi bakıyorum, kedimiz 3-4 aylık (henüz kısır değil) erkek tekir annesi hiç bakmamış, ilk 2 ayında el ayak ile oynatmış ve alıştırmışlar. tam olarak 1 aydır stabil aynı evde ben bakmaya başladım. yemek yememe, tuvaleti başka yere yapma huyu yok.

Biraz asabi bir kedi biri yanında geçerken(bazen) ya da oyun oynarken(olta, top atıp yakalaması) anlamadığım bir anda sinirlenip sırtını dikleştrip kabarıyor sonra oyuna devam eidyor, uyurken çok güzel sevdiriyor ama uyanıkken çok ellemiyorum önce pati sonra diş geçiriyor.

Çıplak/çoraplı ayak görünce tam olarak saldırganlaşıyor ve ciddi ısırıp bırakmıyor bırakmak için su püskürtme ısırıga bastırma işe yaramıyor, hadi ayağı geçtim ama kendi odasında oyuncakları ile oynarken veya durduk yere bir anda kosarak gelip ele ciddi saldırıp derin ısırıp çiziyor, elden kopartamıyorum. (hiç bir zaman tıslamadı bize)

Veterinerim kedidir yapar dedi 2 kere danıştım bir cevap alamadım, psikolojik olarak neden yapıyor çözemiyorum, su püskürtme ise yaramıyor diye ısırdığında oyuncak gösterip ilgisini dağıtmaya çalışıyorum ama bu seferde her ısırık sonrası oyun olarak algılamasını istemiyorum.

Ben bu kediyi nasıl eğitebilirim veya istanbul avrupa yakası bir kedi davranış uzmanı önerirseniz danışmak isterim hadi ben neysede evde yarası 3 ayda iyileşmeyen şeker hastası anne var.
(6) 

Kediye evde ne hazırlayalım 3 haftalık (acil)

eja #1537192 
Dağ köyünde 3 haftalık yavru kedi bulduk şu an herhangi bir market bir buçuk saatlik uzaklıktayız, evde her türlü Yiyecek var kediye muhallebi yaptık yarı sütlü yarı sulu başka Ne verebiliriz bugünü geçirmek için. Yarın markete gideceğiz gittiğimizde de ne alalım hiçbir fikrimiz yok yaş mama mı kuru mama mı almamız gerekiyor

ek soru: birde bu bebik 12 saatlik araba yolculuğunu kaldırabilir mi, taşıma çantası alacağız
(4) 

Hayır lokmacısı önerisi

eja #1537017 
Internette bir ton lokmaci ve bir ton sikayet var, memnun kaldiginiz lokmaci varsa iletisim bilgisi paylasir misiniz, yaklasık 2000 kişilik bir dağıtım olcak
Ps. Arabali olanlar
Yer ist. Avcilar
(1) 

Hayir lokmacisi

eja #1535568 
Internette bir ton lokmaci ve bir ton sikayet var, memnun kaldiginiz lokmaci varsa iletisim bilgisi paylasir misiniz
Ps. Arabali olanlar
Yer ist. Avcilar
(3) 

araba anahtar düğmesi bozulması

eja #1532105 
araba anahtarının düğmesi içindeki bir kısım koptu.
kopan kısım anahtar içindeki yeşil çipsete değmekte olan kısım.

yeşil çipset ile düğme arasında baloncuk gibi birşey var düğmeye bastırınca bu baloncuk yeşil çipsete doğru itilince kapıları açıyor.

ben bu ufacık toplu iğne başı gibi olan şeyi nereden bulabilirim, ikame olarak tv kumandasına baktım ama çok büyük geldi işe yaramadı.

ufacık şey yüzünden komple anahtarı değiştirmek istemiyorum.
(7) 

istanbul -izmir eski yolu nasıldır?

eja #1526147 
yeni köprü ve bağlı olduğu o-5 yolu olmayan eski yol tek şeritli mi?
eski yol çok mu problemli?
sanırım 1 kere eski yolu kullandım ama çok hatırlamıyorum yol nasıldı, yeni yol gibi basıp gidemiyoruz değil mi, şehir içlerinden geçiyordu eski yok ve trafik ışıkları vardı sanırım?

nereden gitsem bilemedim, pendik yalova idodan sonra eski yola girsem ne kadar sürer?
(2) 

Windows ve excel yazı tipi

eja #1516785 
Merhaba,

İş yerinde yeni bilgisayara geçtim lenova yine aynı tip bilgisayar ama fontta bir sıkıntı var
1- genel olarak windows yazı tipi eskisine göre kargacık burgacık ilk resimde (ekşi temasına takılmayın genel olarak yazı karakteri kötü)

2- özellikle excel formul çubuğunda büyük türkçe karakter sonrası büyük harf olsada herşeyi küçük harfli gösteriyor (resim 2)

nasıl güzeltebilirim, windowsun kendi ayarlarında dil paketi yüklü ve herşey türkçe olarak seçilmiş durumda, sanıyorumki görüntü olarak çözünürlükten bir sıkıntı mı var

az kaldı delircem

android telefona format atmak ama verileri silmemek

eja #1515794 
telefon android guncellemesi sonrasında çok yavaşladı, uygulamaları özellikle banka şifrelerini kaybetmeden nasıl format atılır? soft format mı diyorlardı o işleme?
(1) 

excel sheetler arası geçiş (önceki açık olan sheete geçme)

eja #1510377 
ctrl+pg up ctrl+page down'dan bahsetmiyorum.

thinkpadde oluyor bu ama kısayolu nedir bulamadım,

örneğin,

Excel içinde 10 sheet var.
ben 6. sheet ile 9. sheet arası klavye kısayolu ile geçmem lazım. Sürekli bu iki sheet arası geçeceğim.

(6 ve 9 . sheeti yanyana al demeyin kalp kırarım :)
(2) 

karantina süresi 7 güne mi düştü?

eja #1508931 
haberlerde pozitif olanların karantina süresi 14 den 7 ye düştü demişler?
evde sağlıkta benim hala 14 gün karantida olacağım gözüküyor?
bu kadar salgın artmışken neden düşürüyorlarki süreyi??
(4) 

Kasko sigorta ne kadar tuttu?

eja #1505616 
Siz me kadar verdiniz? Asiri artmamis mi?
2010 i20
Trafik 1000
Kasko 1600

Gecen sene yarisindan biraz fazlaydi neredeyse
(2) 

Yuksek sesle tv izlemeye kulakliksiz ççzüm

eja #1503385 
Merhaba,
Anne tv izlerken evi inletmeyecek ama kulakliksiz bir cozum yolu var midir?
Duvarlarda ince ses cok geciriyor, oturdugu koltuk kenarina hoparlor koysam diyorum ama tvnin sesini kisip hoparlorin acmak mumkun mu, tabi birde ses sistemleri pahali bitceyi yormadan onereceginiz bir cozum var mi
(2) 

dağ, tren,dağcı içeren film

eja #1474320 
IMDB'de bu keywordler ile arama tarama yaptım ama bulamadım, gerçek bir hikayeden alıntıydı, isviçrede(%100 emin olmamakla birlikte) geçmekte, bir dağcı var bu dağa tırmanmaya çalışıyor ama dağın bir kısmına trenle çıkılıyor dağın içinden geçiyor bu tren film ile ilgili en net sahne dağın içinde inip bir kapı açıp dağcılara bakıyorlardı..
dark bir havası vardı filmin
(2) 

Ekrani bozulan ama sensoru calisan telefon

eja #1461583 
Galaxy s7 dusme sonuci ekranin ortasinda buyuk bir siyahlik var, ekran kenarlara dogru goruntu veriyor ayni zamanda dokunmatigide calisiyor. Bir onceki dususunde ekran kirilip hic algilamiyordu bu sefer sensoru algiliyor hareket ediyor.kilit ekranini acabiliyorum.. Acaba ekrani degistirmeden tamiri mumkun mudur, zira bi ekran degisimi ortalama 800 tl olmus ;(
(2) 

excel- pivot görünüm

eja #1459431 
excelde pivotta verilerim şu şekilde;

1-a
1-b
2-a
2-b

a ve b grupları kapalı şekilde, ben 2-b olan b'nin alt detayını (soldaki + ile) açınca 1-b deki b de açılıyor ve veriler birbirine karışıyor ben nasıl bir şey yapayım ki sadece istediğim yer açılsın.
(4) 

Covid-Yoğun Bakım durumunda yapılacaklar

eja #1448481 
Umarım kimsenin başına gelmez ama kendi yaşadığımız tecrübeden hazırlıklı olmanız gereken bir kaç noktaya değinmek istiyorum.

-Kendinize veya ailenize bir hastane çantası oluşturun içinde mutlaka çarşaf ve yastık kılıfı(en az 2) olsun. En az 1 haftalık kullanılan ilaçları da bu çantaya ekleyin(bizi 2 gün sonra arayıp ilaçları istediler), içine bir kağıda ilaçların ne dozda hangi saatlerde kullanıldığına dair üzerinde hasta ismi olan bir çizelge koyun(hastaneden kimseyi muhattap bulamıyorsunuz kimse size bilgi ihtiyaç listesi vermiyor)

-Hasta ile temas durumu varsa karantinaya alındığınızdan hastaneye gitme şansınız olmuyor, acil durum kişisi belirleyip önceden nasıl bir yol yordam izleyeceğinizin planını yapın(olay gerçekleştiğinde insanın aklı duruyor)

-Aile büyüklerinizi köy gibi farklı şehirlere yolluyorsanız ileriki dönemde bir daha düşünün, kötü bir durumda illerin devlet hastanelerine mecburen maruz kalıyorsunuz, covid yüzünden özel hastaneler kabul etmiyor, istanbula sevkte edemiyorsunuz(hastanın durumu dolayısı ile)

-Yoğun bakım çalışanını bir şekilde yakalayın ve bahşiş verin ki hastanızla ilgilensin, hastamız covidi atlatmasına rağmen devlette geçirdiği dönemdeki bakımsızlıktan hala hastanede yatmakta..

-Geride, karantinada evde kalma durumunuz için en az 2 haftalık yiyecek istifleyin. Evdeki erzağın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz..

duyuru olarak açmıyorum, aynı şekilde süreci yaşamış ve öneri vermek isteyenler olabilir..
(2) 

excel sayfalardaki verileri tek sayfaya toplama

eja #1445789 
googlesamda bir sonuç göremedim,
12 sayfadaki veriyi tek bir sayfaya alt alta yapıştırmam gerekiyor. bunun gibi en az 20+ çalışmaya aynı işlevi uygulamam gerektiği için pratik yolunu arıyorum.

daha detaylandırmak gerekirse. 1 dosyada 12 ayrı sayfada 12 uzunluk olarak farklı ama sütün boyutu aynı olan verileri 1 sayfaya alıp alt alta koymam gerek..

kopyala yapıştır işte demeyin klavyeden kısa yolla yapsamda 3. dosyada yordu tek tek sheetlerden tüm datayı kopyalayıp başka bir yere yapıştırmak..
(4) 

Disari cikma cezasi nereye odenir?

eja #1442898 
Dedem 75 yas ustunun yasak oldugu bir saatte anane corona oldu ilaclarini goturmek icin erken yola cikiyor, trafik polisi arabayi ceviriyor, bos bir kagit imzalattip kimligi istemisler.. E devletten plakayami yazdilar sahsami yazdilar sorgulatiyorum ama goremiyorum cezayi, yanlis yere mi bakiyorm ceza mi gec dusuyor sisteme?
Daha once yasayip odeyen var mi?
(7) 

Lake mobilya boyamak

eja #1431213 
Koctas sitesine baktim ama lake diye ayrica bir boya cesidi goremedim. Toplamda 4-5m2 bir yuzeyi boyicam, calisma masasi, lake boya uzerindeki sararmalar oldugu icin boyamak istiyorum, nasil bir boya almali, nasil bir firca/rulo birde kac litre boya almali,ne onerirsiniz
(2) 

Yarin disciye gitmem gerek nerden izin alicam

eja #1419714 
Artik acil duruma geldi disciye gitmem. ayni ilce icindeki disciye gitmek icin nasil nereden izin almaliyim, 2 kisi gidicek kendi aracimizla gidicez, google sadece iller arasi yasaktan bahsediyor
(1) 

nothing else matters - metallica coverı

eja #1391371 
takriben 17 sene öncesi, bir grup coverlıyor şarkıyı, klise muziği gibi diyeceğim ama muhtemelen o zamanlar doom/gothic bir gruptan dinliyordum, katiyen bulamadım, audiogalaxy önerisi ile indirmiştim o zamanlar.
annem ne zaman arabada çalsa, o klise muziği gibi olanı yok mu diye soruyor, vallahi gözüm açık gideceğim bulamazsam. buldurun şu coverı sevgili old metalheadler..

winamp ile çalardım, ne nostalji yaşadım bi duyuruda yahu..
(4) 

Gap turu yurume mesafeleri

eja #1384714 
Seyahat acenteleri ile gap turuna gidenlere oncelikle sorum, gezilecek bolgelerdeki yurume mesafeleri ne kadar fazla?

Elimizde bir adet cok yuruyemeyen(diz baglari kopup gecen sene baglanan) ama gap turu diye tutturan anne mevcut. Has amaci yemek yemek.

Aklimdada ucakla bireysel gidip araba kiralayip 1-2 sehir gezmek var ama sehirlerarasi yollar 2 kadin icin nasildir bilemedim. Tekin olmaz diye gozumu korkuttular.

Sorular;

1- Turda cok yurunuyor mu? Yoksa bi yerin dibinde birakip gezin istemi diyorlar.. (Ps. Italyada gunluk 30k-50k yurutmuslerdi)
2- Bolge guvenli mi? (Bu soru cahilce olabilir)

Tesekkurler
(4) 

outlook sorusu inbox ve klasöre yönlendirme

eja #1370499 
Derdini seveyim sorusu ile karşınızdayım.

Gelen mail hem inboxta gözüksün hemde geldiği gibi tanımlı klasörüne yönlendirsin istiyorum.

her kullanıcıya göre tanımlama yaptım, mail geldiğinde ilgili klasöre gidiyor ama ben mail geldiğinde ayrıca inboxta görünsün istiyorum çünkü mailde inbox açık oluyor ve mail geldiğinde klasöre düşünce alışkanlıktan dolayı sadece inboxa bakıyorum, klasörde olduğunu farketmiyorum :/
(2) 

Kadikoy bogadaki polisler

eja #1368242 
Otobuslerce 500e yakin polis var bogada, moda kulturun onumde akulu sarj alaninin yanindada kameralar var olay ne bilen var mi
(6) 

Aku degisim fiyatlari ne kadardir

eja #1333758 
Aku degistirmem gerekiyor otomobil otomotik start stopsuz aku degisim fiyatlari ortalama ne kadardir? Sanayiye gidip kapi kapi fıyat sormak mi gerekir birde neye dikkat etmeli ilkefa sanayiye gidicemde
(1) 

ufak bir excel klavye kısayolu

eja #1331841 
hücre içine klavye ile +düşeyara yazarken tam +dü yazdığım anda altta düşeyarayı mı demek istiyorsunuz gibi bir öneri getiriyor, formulu klavye ile tam yazmadan bu bunu mu demek istiyorsunuz şeklinde getirdiği tam formul adımouse'suz nasıl seçilir/tıklanır?

umarım anlatabildim
(7) 

Baza yatak başligi uyumsuzlugu

eja #1311894 
Nerdeyse bir 10-15 senelik idaş yatak bazasina yatak basligi almak istiyorum ama gittigim subedeki gorevli kadin uymaz civilerin girecegi yerler yoktur dedi. Bugun baktim her bazada bir tane civi yeri var basliga uyarmi bilemedim ama nereden yatak basligi alsam, baska bir idas subesine mi gitsem, dolapli istemiyorum kumaş düz yatak basligi istiyorum sadece. daha once eski bazasina baslik alan var mi?

i63.tinypic.com
123456  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık