(2) 

Kadikoy bogadaki polisler

eja #1368242 
Otobuslerce 500e yakin polis var bogada, moda kulturun onumde akulu sarj alaninin yanindada kameralar var olay ne bilen var mi
(6) 

Aku degisim fiyatlari ne kadardir

eja #1333758 
Aku degistirmem gerekiyor otomobil otomotik start stopsuz aku degisim fiyatlari ortalama ne kadardir? Sanayiye gidip kapi kapi fıyat sormak mi gerekir birde neye dikkat etmeli ilkefa sanayiye gidicemde
(1) 

ufak bir excel klavye kısayolu

eja #1331841 
hücre içine klavye ile +düşeyara yazarken tam +dü yazdığım anda altta düşeyarayı mı demek istiyorsunuz gibi bir öneri getiriyor, formulu klavye ile tam yazmadan bu bunu mu demek istiyorsunuz şeklinde getirdiği tam formul adımouse'suz nasıl seçilir/tıklanır?

umarım anlatabildim
(7) 

Baza yatak başligi uyumsuzlugu

eja #1311894 
Nerdeyse bir 10-15 senelik idaş yatak bazasina yatak basligi almak istiyorum ama gittigim subedeki gorevli kadin uymaz civilerin girecegi yerler yoktur dedi. Bugun baktim her bazada bir tane civi yeri var basliga uyarmi bilemedim ama nereden yatak basligi alsam, baska bir idas subesine mi gitsem, dolapli istemiyorum kumaş düz yatak basligi istiyorum sadece. daha once eski bazasina baslik alan var mi?

i63.tinypic.com
(7) 

araba konsoluna ekran taktırmak

eja #1298141 
cd ve radyo olan kısıma ekran taktırmak gibi bir düşünce geldi bir anda, her arabaya uygulanabilir mi? Araba hyundai ix20 model, şöyle ekranlı usb yi takınca istediğim şarkıyı tıklayarak bulabileceğim bi eklenti mümkün müdür? Ortalama ne kadara mal olur? Elektirikçilerde yaptırılır heralde ne kadar sürede yapılabilir?
(4) 

Vpn kullanimi sonrasi calinan sifre

eja #1290740 
Telefona vpn kurdum sonrasinda benim yapmadigim internet bankaciligina bir giris onayı geldi popup olarak iptal ettim hemen, internet bankacilik sifresini iptal ettirdim ama baska nasil onlem almam gerekir? Mail sifrelerinide degistirmem gerekir mi? Telefona format mi atmaliyim uygulamayı sildim
(3) 

buzdolabı kapısnınsonuna kadar açılmasını engelleme

eja #1288025 
Bir derdini seveyim sorusu ile sizlerleyim, buzdolabının kapısı açılınca 180 dereceye kadar açılıp yandaki dolaba çarpıyor. bunun bir aleti bir parçası var mıdır engellemek için? baktım üzerindeki kapağı tutan nanaler oynamıyor. internettende arattım ama hep kapat kapatma sorunu çıkıyor :/
(1) 

Android telefon icin klavye

eja #1286589 
Samsung s7 kullaniyorum, klavyede go klavye kullanıyorum ve kullanmamın tek sebebi klavyedenin dibinde sag sol yukari asagi ok tuslarinin olmasi ama uygulama harf yukseklik ve genisligini nasil ayarlarsam ayarlayayım hızlı yazımda ya response time denilen hedesi dusuk ya da dokunmatik algilamasinin kotulugunden hep yanlis harf ya da hic harfe basmiyor dolayısı ile surekli typo oluyor..

Onerecegeniz kullanisli ozellikle ok tuslari olan android klavye tavsiyesi?
(7) 

excelde karmaşık isimler muamması

eja #1286526 
elimde 10 bin satır kadar isim var sorunum bu isimler çeşitli şekillerde yanlış yazılmış veya sonradan evlilikle eklenen soyadları var ben bunları gözle birbirine benzetmeye çalışıyorum ama 2. isimler işin içine giriyor, kimi zaman hiç yazılmamış ön adlar oluyor.

Örneğin;
a sutunu
Ayse yılmaz
ayşe yılmaz
ayse yilmaz
ayşe s. yılmaz
ayse sebnem yılmaz
sebnem yılmaz
ayse s yılmaz akpınar
ayse bahadır
ayse bilmemkim(diye devam ediyor)

bu veriyi 3. kişilerden alıyorum ve bu şekilde geliyor karma karışık şekilde ben B sutununu oluşturup tüm aynı kişilerin isimlerini birbirine benzetiyorum. bu işin içinden çıkmam için bir formul bir şey var mıdır?
(8) 

Arac muayene vol 2

eja #1282287 
Arac muayeneden gecti ama ruhsata muayene tarihi islememisler? 2 sayfa ruhsatın muauenesiz olanini alip geri verdiler bana cevirmelerde sıkıntı cıkar mi? Buyuk a4 ciktida muayene gecerlilik tarihi yaziyor ama ruhsata islenmemis?
(5) 

araç muayenesi için önceden bakım yaptırmalı mı?

eja #1282017 
İlk defa iş başa düştü. Randevumu aldım, yönergeleri okudum en az 1 saat önceden gidicem sıra numarası alıcam. Yalnız gitmeden önce aracı sanayide bir yere göstermek gerekir mi? Gerekirse ne kadar tutar bu ayarlamalar? Bir önceki muayenede çamurluklar, yangın tupu suresi, far ayarı gibi hafif kusur bulunmuş, en son bakım 1.5 sene önce yapıldı arabada bir sorun yok ama ağır kusur alıp uğraştırılar diye telaş yaptım. Önceden bi sanayiye göstermek gerekir mi?
(1) 

Secimler ve kimlik cikartamama sıkıntısı

eja #1280899 
Bosanipta ama kimligi degistirememissek nasil oy vericez? Nufus mudurlukleri hep yogun, saglık problemleride var yeni kimlik cikartmaya engel, sandıkta oy verememe gibi bir durumla karsilasirmiyiz
(6) 

içinde mercan geçen türkü / deyiş?

eja #1274072 
Bir türkü ya da deyiş var içinde inci mercan geçiyor, incisinden tam emin değilim ama mercan kesin geçiyor. googlelamak işe yaramadı inci mercan diye bir şarkıcı çıkıyor hep.. haydar haydarımsı bir şarkı.
(6) 

Vekaletname iptali nasil isliyor

eja #1271576 
Oncelikle merak ettigim vekaletnameyi bankalar sistemden mi goruyor yoksa vekaleti alan kisi elindeki vekaletname ile mi islem yapabiliyor?

Cikarttigim kapsamli vekaletnameyi iptal etmek istiyorum ama elimde o cikarttigim kagit yok. O surec nasil isliyor? Ben vekaleti iptal etsemde elindeki vekaletname ile islem yapabilir mi?

Boyle anneye anlayir gibi? Googledan mantigini anlamadim :(
(1) 

Ozbek oturma izni durumlari

eja #1265296 
Selamlar, turkmen bi ablamiz var yurduna donup kızını evlendirip geri gelicek, ama suan ogrendik ki oturma izni almamis, ya da almis ben anlamiyorum dilinden. Diyorki bir kanun cikmis bir evrak varmis o evragi imzalayınca 3 ay beklemeden geri gelebilcekmis, biz firma ile muhattabız ama onlarda cevaplamiyor, nasil bir yontem izlemeliyiz bilemedik
(3) 

sgk dan alınan rapor parası

eja #1250526 
Selam,
2 hafta raporluydum ameliyat dolayısı ile, maaşım eksik yattı, IK'dan raporumun iş yeri tarafındanda onaylandığını öğrendim, edevletten banka hesabıda tanımladım ama gelen giden bir para yok, rapor alalı 1.5 ay oldu, deneyimleyen var mıdır ne kadar sure sonra yatıyor parası?
(6) 

Yapışmış ameliyat ipi, alinamayan dikisler

eja #1242147 
Selamlar, dikisleri aldirmaya gittigimde 2 dikisimi cekip alamadi doktor, sen cekersin bir iki gun sonra dedi ama cekiyorum cekiyorum gelmiyor, zaten kendiliginden duser dedi ama dusecek gibide durmuyor baya saglamca dikmisler :/
Misina gibi bir ip napcam ben bunlarla deride kalirsa sıkıntı olur mu?
Valla panik yaptim suan.
(7) 

Kurban etini nereye bagislasak?

eja #1241926 
Kurbani kestirip etini bir kurıma goturmek istiyoruz, yer istanbul avrupa yakası, guvenilir gercekten ihtiyac sahibine ulasacak hangi kurum var?
(4) 

dosya isimleri türkçe değil rakamlı kodlu

eja #1213253 
Çok basit bişey buyuk ihtimal ama ben nasıl aratacağımı bilemiyorum, mp3lerin isimleri karışık turkçe harf yerine o harflerin kodları var, bu örnekteki şeyi google a yapıştırdığımda düzgün harfli şeklini bana otomatik yazıyor ama program olsun diyorum kolay

örnegin ; Selim Gülgören - Aşıklar Şehri

şeklinde, bunları topluca hangi program ile düzeltirim bir tane bişey buldum ama işe yaramadı
(5) 

Superonline modem yan odada çekmiyor

eja #1189261 
Superonline fiber var hg253s huawei modeline sahibiz yan odada çekmiyor modem. wireless çeksin istiyorum çunkü telefon/tablet kullanıyorum sadece ethernet kablosu ile işi çözemiyorum, bi alet vardı sinyal güçlendirici miydi hotspotter mıydı ne almak gerek yan odada çekmesi için?

Önerdiğiniz çok pahalıca olmayan bir ürün var mı

ps1. bilgisayarda hotspotter olma özelliği var ama ben bilgisayarı açmadan internetin çekim gücünü arttırmak istiyorum
(6) 

Dolar cok dusmus?!?

eja #1185009 
Dolar neden bu kadar dustu??? Dibi gormus resmen, daha duser gibi mi dusme sebebi ne olaki trump mı bisi yaptı? Dolari degersizlestirmeye calisiyordu en son?
(3) 

Him şarkısı bulmaca

eja #1181889 
Sanırım bir duet şarkıydı içinde karşılıklı hatun kişisi ile I love you kısmını fısıldayarak söylüyorlardı 104 şarkısına tek tek açıp bakamadım, tek hatırladığım kısmı karşılıklı / ya da Ville'nin tek olarak i love you kısmını fısıldayarak 2-3 kere tekrar etmesiydi..
Bi buldurun ya 20 dk dır tek tek şarkılarına bakıyorum ama zerre bulamadım şarkının nakaratını bile

anathema da olabilirmiş gibi sanki ama him baskın
(1) 

turktelekom cep kontor yukleme

eja #1181309 
İnternet bankacılığından yolladığım/yüklettiğim turktelekom kontorunu karşı taraf(telefonuna kontor yuklenen kişi) kimden hangi hesaptan ya da hangi numaradan kontor geldiğini görebiliyor mu? öğrenebiliyor mu?
Hayrına kontor yollicam ama bilsin istemiyorum karşı taraf.
(6) 

Turk rock muzisyeni bulmaca

eja #1165368 
10-15 sene once cikti, isin mutfagindan birisi turk/rock/metal camiasindan bir album yapti, slow cok guzel bir sarklyla cikti, kıvırcık omuzlara kadar kahve sacli, klibinde desenli gomlek tarzi bisey giymisti.. Normlde gitar virtuozu deniyordu kendisi icin. Adam gozumun onunde sarkisida dilimde, albumunu kaset olarak almistim hatta. Bi buldurun kimdi
(3) 

Dise 6 implant tek seferde yapılır mı?

eja #1165355 
Merhabalar,

Babam guvendigi bir klinikte dislerini yaptircak, 6 implant yapılcak ama benim sıkıntım 6sını birden tek seferde yapıcaklarmis, igne yazicaklarmis agri kesici olarak, buz torbasi aldirmislar, aklim almiyor 6 implant birden olur mu ya ölür adam tek tek yapılmıyormu bunlar nefes almaz valla. Cok panikledim simdiden.
(6) 

videodaki ingilizce aksan nedir

eja #1164381 
Bu videodaki kızın aksanı Ingiliz mi? kaba mı konuştuğundan anlamadım bi farklılık var düz amerikan vari konuşmuyor, kulağıma bir yerden tanıdık geliyor ama çıkartamadım

video: www.youtube.com
(8) 

chrome açılışa şifre koymak

eja #1161097 
Google da aradım taradım ama bulamadım, iş yerinde chrome a açılışa şifre koymak istiyorum, windowstaki gibi bu şifre olmadan oturum açılmasın hiç bişey görünmesin, application şeklinde bi kaç uygulama denedim ama işe yaramadı ben mi beceremedim anlamadım.
Önerisi olan?
(3) 

yunanca bir şarkıyı arıyorum

eja #1159273 
yunan adasında bir sokak sanatçısı çalıyordu, ilerisinde sözlerde var belki yunanca bilen biri sözleri anlayıp googledan aratarak bulunabilir..

shazam gibi programları denedim bulmadı.

youtu.be
(2) 

Hava durumunu nereden takip ediyorsunuz

eja #1154834 
Eskiden turkcelin havayı kokyalan adam uygulaması vardı sabah akşam mesaj yolluyorlardı, uygulamayı paralıya çevirdiler benim hayatım karardı. Accuweather uyarı falan vermiyorki bakayım yarın hava nasıl olucak kar geliyormuş, arkadaşlarım söylemese haberim olmicak. Uygulama da hem accu hem macropinch hemde samsungun ki yuklu ama işime yaramıyorlar ne tavsiye ediyorsunuz?

Edit: bir açıklamamı okuyun ya önce :(
(4) 

Doları nereden alıyorsunuz?

eja #1154791 
Yatırımcılar birikimi dolara çevirmeye niyetlendim ama kör cahil olarak nerden almam lazım, Garanti internet bankasından alayım diyorum ama herkes bankanın kuru yuksek alma diyor, çok bir para değil ama 5bin i yanımda taşıyıp döviz burosundanmı çevireyim sonra tekrar bankaya gidip hesaba mı yatırayım saçma geldi :/
(6) 

Yurtdışında yaşamak/yalnız gitmek

eja #1146845 
Selamlar,

Düşünceyi (komple ABD'ye yerleşmek)ciddi ciddi netleştirmeye çalışıyorum artık, yeterli finansmanım var ingilizcem oldukça iyi, tek sıkıntım yalnız gitmem ne derece doğru. Yalnız yaşama deneyimim var maddi imkansızlıklara düşmedim hiç sıkıntı görmüşlüğüm yok, orada sıkıntıya düşersem nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok. Gecen gun ateşim çıktı mesela 2 gün yataktan kalkamadım, yanımda biri olmasa böyle durumları nasıl tolere edicem bilemiyorum. En kötüsünü düşünüyoruz ya, başıma bir iş gelse naparım diye düşünmeden yapamıyorum. Evet oraya gidince arkadaş ediniliyor ama bu derece yakın arkadaş içinde belirli bir süre gerekiyor

Gittiyseniz yalnız mı gittiniz? Hiç tanıdığınız var mıydı gittiğiniz yerde? Yalnız gittiyseniz ne zorluklar yaşadınız?
(3) 

Durduk yere ates cikmasi

eja #1146141 
İnsanın hic birseyi yokken atesi cikarmi, bogaz agrim yok burnum akmio halsizlikten baska biseyim yok ama atesim 38.3 ne alaka bilemedm. Usutmedimde, parol ictim 1 saat oldu hala dusmuo;/
(2) 

S7 bilgisayara bağlama izinleri

eja #1145010 
Selam,

Galaxy s7 telefonumu bilgisayara her bağladığımda MTP izinleri istiyor en az 20 kere izin vere basmak zorunda kalıyorum, googleda aradm ama bulamadım, ayarlarıda karıştırdım bulamadım. Bö geldi her bilgisayara bağlandığımda izin istemesinden
(1) 

Anneye tablet almaca

eja #1141343 
Merhabalar,

Annenin asus tableti artık candy crushı kaldırmıyor surekli kapaniyor format atsamda, tabletlere hakim olan varsa sadece oyun icin kullanilicak orta boyutta bir ekranli soyle bizi 2-3 sene goture bilecek max 500 tl verebilcegimiz android bir tablet onerebilirmisiniz
(2) 

Duvara katlanan yataklar

eja #1138980 
Yer darlıgından yatagi kapaninca dolap gibi olan yataklardan mi alsak diye dusunuyoruz.
Kullanan var m? Tavsiye edermisiniz saglamlar mi cunki 130 kglik bir birey tasicak. Onerdiginiz bir marka varmidir. Hafta sonu.maskoya gitmeyi dusunuyoruz
(4) 

İdrar yollarında sorunu olan iş arkadaşı ve wc temizliği

eja #1136702 
Özellikle medikal açmadım cunki medikal değil de temizlik üzerine olacak sorum.

İş yerinde temizliğine dikkat etmeyen, wc kullanmayı bilmeyen, cinsel hastalıkları olduğuna dairde şüphelerim olan, sürekli sistit ve idral yolu enfeksiyonu olan en sonda idrar yollarında ağır bir bakteri çıkmış iş arkadaşı ile aynı tuvaleti kullanmak zorundayım. Bu kişi sorumlum o yüzden pek uyarı mumkün değil. Tuvaletleri nasıl temiz tutalım ne sıkalım? Çamaşır suyundan öte, böyle girmeden önce nasıl hemen dezenfekte edebiliriz?
(3) 

Samsung yeni amiral telefonu önerisi

eja #1136379 
Sabah telefonum bozuldu ne şarj oluyor ne açılıyor ne hard format atılıyor.
Bana acil bir telefon önerebilir misiniz,

Samsung olmalı
Bataryası mumkunse çıkartılabilir olsun
Ekran kalitesi çok onemli zira çok kitap okuyorum telefondan
İyi bişey almak istiyorum, s4'ü ilk çıktığından beri sıkıntısız kullanıyordum.

Birde nereden almalı samsungun kendisinden mi almalı, tek çekim sıkıntısı olmaz ama 3000 in üstüne çıkmak istemiyorum
(5) 

arabaya vurup kaçan tır ve sigorta olayları

eja #1134937 
Merhabalar,

Mahalle arasında park halindeki arabama ben işteyken bir tır aynasını tırıp kaçmış, geldiğimde silecekte bir not buldum tırın plakasını almış hatta resim çekmiş biri. Sigortacımla görüştüm kaskom ve sigortam olmasına ragmen mahkeme açmak uğraşmak gerekir diye savdı beni başından. Ben bu kaskoyu sigortayı boşuna mı ödüyorum böyle durumlarda işime yaramicaksa ne zaman yaricak ki?
Sigortacım benimi kandırıyor bilemedim

Normal prosedür nedir bilen varmı?
(2) 

Otel fiyatları / çok bunalan birey

eja #1134214 
Annemle bi hafta sonu kaçsak abantta 1 gece konaklasak diye otellere bakıyorum bookingden, Abanttaki 2 buyuk otelden biri full dolu diğerinde 20 oda kalmış. bir gecelik 2 kişi fiyatı 600 tl..

Öncelikle abantta kapalı havuzu olan önereceğiniz başka bir otel var mı?
Sonrasında bu insanlar geziyor ya, yer yok çoğu yerde, fiyatlarda baya uçmuş, ben şok.

Ps: yalova termal öneriside olur
(5) 

Duyuru önerisi

eja #1132057 
Cevap vermediğim favorimde olmayan ama ne cevap verilmiş takip etmek istediğim duyurular oluyor, sonrada akışta kaybolup unutup gidiyor, böyle sözlükteki gibi bir duyuruya takip et butonu falan eklense çok guzel olmaz mı?
(15) 

elektrikli diş fırçası almaya değer mi?

eja #1126107 
Şu sıralar çok fırça değiştirdim hiç memnun kalmıyorum temizlemiyorlar araları, elektrikli dış fırçaları tavsiye ediyor mu doktorlar, bir aralar elektrikliler için dişe zarar veriyor deniliyordu, önereceğiniz marka model var mı?
(1) 

Ocak ayında toronto kanada

eja #1116663 
Merhabalar,

Ani bir kararla ocak ayında toronto kanada bolgesinde kuzeni ziyaret etme kararı verdim, lakin kanadanın en soguk ayı, niagara ve yakin bolgelerde gezme planimiz var, soguk kar gezmeyi engelleyecek bir etmen mi yollar kose bucak acik oluyormus dogrumudur? Araba kiralamayı planlıyorum, kiralik aracların ortalama gunlugu ne kadardır yoksa onereceginiz turlar varmıdır, Ontario bolgeaine gidicem kanadada ve burdan cikip amerikaya gecmeyi planliyoruz, cok yeni oldugu icin nereden baslicam bilemiyorum tur planina, oneriniz gorusleriniz onemli
Not; kuzende henuz kanadaya gitmedi 6 aylık gidicek ogrenci olarak
(23) 

İş yeri sıkıntılarınızı anlatsanıza

eja #1113649 
Şöle aklınıza ne geliyorsa, iş yerime minnet ettirin beni..

Bir arkadaşın iş yerinde kızlar 2 gruba ayrılmış kıyafet yarıştırıyorlarmış iş abiye giymeye kadar gitmiş, çok hoşuma gitti ya var mı sizde böyle şeyler.
(5) 

Ne oynuyorsunuz? Online mmorpg?

eja #1112592 
1-Lol, dota, aeon, gta, counter gibi oyunlar harici?
2-Hiç yakında beta testi açılacak güzel oyun geliyor mu? Hangi oyunun gelmesini 4 gözle bekliyorsunuz?

Pc için stream dahilinde olabilir. Mumkunse free to play
(4) 

paypal yerine ne kullanılabilir?

eja #1111694 
Paypal gibi ismimizi saklı tutabilecek şekilde mail üzerinden ödeme alabileceğimiz bir sistem var mı?

Ya da farklı bir alternatif, uluslar arası olması önemli.
(1) 

şu resimdeki filmin adı neydi

eja #1111504 
onedio.com

9. madde
(2) 

Nemrut dagi-adiyaman ziyarete acik mi?

eja #1108011 
Merhabalar,

Nemrut daginda gun dogumuna tmeyi planlıyoruz lakin duyumlata gore teror olaylari ve sonrasinda valiligin darbe yuzunden daga cikmaya izin vermediginin duyumunu aldik, arastirdim ama net bir bilgi bulamadim. Yarin gitmeyi planlıyoruz, acik mi cikiliyor mu bilgisi olan varmıdır? Ya da nereden bununla ilgili bilgi alabiliriz
(1) 

atatürk iç hatlar beklemece

eja #1107485 
ataturk iç hatlarda nerde beklemeli 4 saat kadar bir bekleme sürem olucak, dış hatlar gibi lounge var mı iç hatlarda?
(1) 

malatya havaalanı hala kapalı mı?

eja #1106530 
www.flightradar24.com

malatyadakiler açılmadı hala diyor, bir sayfa bazı uçuşları yapıldı göstermiş, başka bir tanesi hepsine cancelled'ı basmış. Uçağım malatya-istanbul yönü.
(1) 

Oyun hesap satışları

eja #1105006 
Yabancılarla olucak bir satış var hangi ödeme aracı kullanılmalı? Mumkunse adın gizli kalabileceği bir hede olursa. Paypal çekildi diye hesabı kapattım ama.. Pin'li bir şeylerden bahsediliyordu bu işlemlerde..

mobil görünümden çık