(6) 

istanbulda psikiyatrist

eja #171877 
dunde sordum ama yanıt alamadım, dinliyecek, ilgilenicek tam teşekkullu bir psikiyatrist arıyoruz, sağlık sigortaları var, ama mass production bir doktor istemiyorlar, fenerbahçede bir merkezden hiç memnun kalmamışlar. avrupa anadolu yakası fark etmez.
(6) 

kiracının bıraktığı su elektrik doğalgaz

eja #170537 
şimdi bu şerefsiz kiracı hiçbirini üstüne almamış, hala bizim adımıza kayıtlı suyu kullanmış. 900tl doğalgazı kapattık ama su da hala bi 900 kusur borç war. gidip sormuş annem suyu kapatında bari çoğalmasın para diye, yok efendim kapatamayız öderseniz öyle suyu keseriz demişler. ayrı gerizekalı olup anca parasını almayı bilen avukatımız icra açmak istemedi annemde peki madem diip boynunu büküp 2. defa yine millletin kullandığı şeyleri ödedi.

şimdi
1- su idaresi suyu 900tl yi bulduğu aylarca ödenmediği halde neden kesmiyor ki suyu?
2- dava açılıp, icra ile (ki kiracının başka 10 tane icra olayı varmış) bu kullandığı elektrik suyu ödetebilirmiyiz, icra açmak kaça patlar ne kadar sürer? ayrıca sözleşmede kefilde almıştık. kendimiz gidip açsak icrayı olurmu
(2) 

hazır kek pasta yaparken ıslatılmalımı

eja #169075 
hazır kekten pasta yapıcam, üstüne donmuş meyvalı jöle koyucam, içinide pudingli meyve koysam diyorum ama bu kekleri ıslatsam sonra kekler yumuşak oluyor hoş olmuyor gibi kalmış aklımda, ıslatmayıncada kurumu olur? yoksa puding yumuşatırmı keki?
(5) 

bayramda nereye gitmeli?

eja #167416 
Gezmeyi seven 3 aileyiz, bayramda her gun bir yerde olabilir, istanbula yakın marmara bölgesi içinde, yada çok uzun yol mesafesi olmayan(5 saati geçmese) amasra ve safranbolu hariç, yerler arıyoruz. bursa yeniköy/kurşunlu dedik ama kalıcak yer sorunu varmış.. hem denize girelim hem piknik yapalım hem göl falanda gezebilelim dedik.. önerisi olan ya da inceleyebileceğimiz bi web sitesi olursa çok iyi olur
(2) 

google docs

eja #167232 
bir dosyam var içinde word açılmıyor

docs.google.com konumundaki sunucu bulunamıyor. diyor ama o dosya harici herşeyi görebiliyorum, aynı konum linki ile o word belgesini nasıl canlandırırım?
(3) 

ağaç yaşı nasıl hesaplanır

eja #165354 
bu çok önemli bilgiyi peder bey istiyor

canlı(kesilmemiş) dut ağacının yaşını nasıl tahmin edebilirlermiş diye sordu beyfendi, googleda sadece kesilmiş ağaçların halkalarından bahsediyor ne desemki şimdi bu adama nasıl bulunur bilen varmı?
(1) 

Torrent p2p suçmu olmuş trde

eja #158586 
#158511 şu duyurudan yola çıkarak soruyorum isohunttan falan indirililen torrentler yuzunden polis kapıyamı dayanıo artık? olay nedir biri anlatabilirse? davetiyeli torrent sitelerinden yakalama olurmu ki..
(1) 

host dns

eja #155521 
şu yasaklı sitelere girmek için host dosyası wardı neydi o bi entryde adres veriliyordu bulamadım şimdi sitede bi adamın ismi gibiydi..
(8) 

ccc

eja #150753 
nedir bu ya herkes ulkucu mu olmuş her entryde bi ccc dir başka bi hikayesi mi var bunun?
(5) 

lost son hangi bolum

eja #147441 
eztv de 4 tane torrent var karıştım hangisi son bölüm..

bi final journey bide 17. bölüm var oda cd 1 cd 2
(1) 

yemekteyizdeki şarkı ismi

eja #143781 
geçen hafta yarışan kilolu şişman bi beyin yemek yaparken arka fonda böyle sirk şarkısı gibi bet sesli bir adam la la la diyordu şarkının nakaratında o şarkı neydi acaba bilen varsa? 6 mayısmış, ama videosunu bulamadım malesef
(8) 

Casper Nirvana 4 Çekirdekli?

eja #117608 
Neden ucuz bu casperlar?

şu www.casperstore.net

paylaşımsızmı birde bu? hiç bişey anlamıyorum bilgisayardan ama en iyisi 2.80 işlemci hızı oluyormuş toplamda sanırım .. bu bilgisayaın kötü bir özelliği varmı varsa nesi kötü?

sims 3 oynicam tüm ek paketlerini yuklicem vurcam kırbacı adam gibi çalışsın! max 2.500tlye(12 taksit) çıkabilicekmiş peder.. 2 sene sonra sims 4 çıkınca onuda kaldırsın 2senede bi bilgisayar almamak istiyorum..
(2) 

şu resimlerin kategorisi tarzı ne?

eja #111247 
i689.photobucket.com
i243.photobucket.com
img.photobucket.com

anime değil sanırım ne deniyor bunlara? ne diye yazıp aratınca bu tarz resimler bulabilirim.
(4) 

yanık

eja #109345 
tırnak ucu kadar kolumdaki bir bölgeyi ciddi yaktım yağ sıçradı ve su buz tutamadım.. derisi tamamen kalktı açıldı biraz göçüklük oldu yanan yer
teramsin sürüp yara bandı ile kaldı bi gun ama bandı çıkarınca daha kotu olduğunu gordum iz kalmaması ne yapmak gerek? pansumana gitcek kadar buyuk değil..
(3) 

laptop önerileri?

eja #108117 
laptop içeren tüm duyuruları okudum lakin hp çok sorun çıkartıyor demişler hala hp kullanıyorum 2.5 senedir kendi hatam dışında hiç sorun çıkarmadı 2 kere 1.5 metreden düştü.. hor kullanıldı vs vs.. 3000tl ye kadar taksitli almak istiyorum teknik servisi vs herşeyi olsun.. vatanbilgisayarı biliyorum bir tek baksamda aha bu pahalı kalitelidirden öteye gidemiyorum.. harddisk kapasitesi yuksek olsun.. sims 3 kaldırsın, sorun çıkartmasın, arkadaşlarımın bilgisayarı evden çok teknik serviste kalıyor.. kamerası yok parmak ucu tanıması yok göz taraması olmasın.. rahat bi 4 sene gitsin pederi zor kandırdım zaten.. ramiydi işelmcisiydi yüksek olup 2 sene sonra bida yükseltilmesi gerekirse parçası ucuz olanlardan olsun..
nereden alınır teknosa kötü, vatan bilgisayar başka? iyi markalar mı var yoksa iyi laptop ama markası kotu olayımı var?
(3) 

farmvile

eja #107755 
açılıyormu?

Oh no! It looks like all the bits got lost on the way to your computer. Please refresh your page. gibi bişey diyor flash ın son verdiyonuda yuklu olduğu halde..1 saat öncesine ait bildiri var giren var sanırım acaba sorun bendemi?

birde yeni başladım farmville rehberi ararken daha çok farmville hileleri çıkıyor script şeklinde falan bunların gerçekliği varmı?
(3) 

bu tv bozukmu?

eja #105632 
sharp lorenz gri modelini bilemiyorum alalı 1 sene oldu.. garanti kapsamında hala sorunum tv yi standby konumuna getirice zırıldamısı bariz ötüyor.. ama bu ses çok ince geceleri falan iyice duyuluyor ama sinir bozucu.. sorum şimdi bu tv bozukmu yoksa her tvyikumandadan kapatınca biraz zırlarmı?
(5) 

word yazı biçimi

eja #103169 
elimde 2 sayfalık bir yazı var ama yazının biçimi şu şekilde..

---
---
---
---
böyle olmalı;
-------------------

yani sayfanın yarısına kadar yazı geliyor tum sayfaya enlemesine yaymak için her satır sonuna gelip delete yapıp bir alt satırdaki yazıyı yanınaekliyorum bunun bi pratik yolu varmı

tüm yazıyı seçip biçimlendirmeyi temizle dedim olmadı
(3) 

mad men alt yazı

eja #102733 
neden mad men in altyazıları çevrilmiyor divxplanette? izlenmiyormu dizi halbuki çok guzel!
dizinin altyazısını bulabileceğim başka bir site varmı?
3. sezon 678 bölümler için.
(1) 

dvd türleri

eja #101939 
en kaliteli olanı aşşağıdakilerden hangisidir?

1-.PAL.DVDR-MPTDVD.torrent
2-DVDRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.torrent
3-PAL_MULTi10_PS2DVD-BAHAMUT.torrent
4-_AC3_5.1_-_IMAGiNE REVO.torrent
5- hiçbiri ise hangisi

birde laptop ekranı blue ray filmi için uygunmudur? lcd ekran normal bi bilgisayarda blue ray film izlenirmi ya da hd.. terimler arasında kaybolmuş durumdayım.
(1) 

6-7 ekim dünya bankası imf toplantısı özeti

eja #101886 
bu toplantının özetini nereden bulabilirim ingilizce olarak? ne olmuş ne konuşulmuş, konusu ne gibi şeyler.
(2) 

masaustunde takvim saat

eja #101724 
masaustunde sağ tarafta oluyor böyle şekilli takvim ve saatler nerden edinebilirim onlardan ismi nedir? xp kullanıyorum bahsettiğim şey active desktop calender değil, activede şekilli falan şeyler yok..

edit:aynı zamanda takvimine not düşebileceğim bir eki varmıdır bu bahsettiğim şeyin?
(3) 

house md

eja #100208 
bunun 6. sezon bölümlerine ne olmuş? ilk bolum uzundu 1+2 diye izledik geçen hafta 3 ü bekledim hiç bi yerde yok?
(3) 

vampir besini olan hatunlar

eja #100057 
bu vampirikli film dizi ve türevlerinde evcil vampirler cök cök hanım kızların kanını biraz emiyor hani öldürmeden beslenme amaçlı, bu hatunların başı nası dönmuyor ya da nasıl bayılmıyorlar? misal sookie? normalde bile millet kan verince ayılıp bayılıyor? dizidir zarttur zurttur demein, bi açıklaması varmıdır vampir sözlüğünde bunun?
(1) 

ev telefonu garipliği

eja #97206 
ev telefonu ile annem bir cep telefonunu aramış, telesekreter çıkmış kapatmış, üstünden 2 saat geçtikten sonra bizi,ev telefonu neden mesgul devamlı, diye aradılar..
şimdi ev telefonunu ahizeyi kapattığımız halde telefon 2 saat öyle bir arada derede kalmış, telefon takıldıktan sonra düzeltmek için ilk açtığımda hat/ses yoktu ahizede. Şimdi bu telefonun meşgul olma/takılma durumu bizim faturaya işlermi? Aranan yer cep telefonu çıkan telesekreter, yapılan uygulama ahizeyi kapatmak, sonuç ahize yerine oturduğu halde meşgul olan ev telefonu, sonuç iki kere açıp kapatınca hattın geri gelmesi..
(8) 

firefox saçmalığı

eja #96768 
bu 3. versiyon geldiğinden beri alakasız zamanlarda tam bi yere tıklıorum hop diye yeni pencere açılıyor. ama bunu devamlı değil canı istediyinde yapıyor sekmeler arası geçişte tam bi sekmeye geçiyorum o sekmeyi yeni bi pencerede açıyor, bunu değiştirmek için bi ayar varmı?

of aslında çok feci küfür edesim var firefoxa sanki oyun çalıştırır kadar hede harcıyo bilgisayarı kitlio nerdeyse 5 sekmede. varmı bunun gibi rahat explorer harici tarayıcı? ciddi sinirimi bozuo artık firefox :/
(4) 

amasra safranbolu gezelim görelim?

eja #96521 
Istanbuldan istikamet safranbolu sonrasında amasra heryerde 1 gün kalmayı planlıyoruz.

1-Istanbuldan safranboluya giderken, şuranın ayranı, şuranın kebabı, şurda dur manzara seyret, bak şurda eski bi köy var diyebileceğiniz gidiş yolunda yerler?
2- Safranbolu ve amasrada gezilecek müze, çayır, şu sokaktaki eski evler güzeldi, şuranın arnavut kaldırımı güzeldi, şu kebabcı, şu bu o önerebilceğiniz yerler?
3- Safranbolu ve amasrada aileye uygun 8 kişilik kalınabilcek yerler telefon numaraları varmıdır?
Çok teşekkurler..
(2) 

bu adam kimdir?

eja #96118 
img42.imageshack.us

soru başlıkta.
(2) 

flamenko şarkı?

eja #95801 
www.youtube.com şu şarkının 3.24 kısmında başlıyor şarkı başlangıcı ale ale oo şeklinde..

edit: bu videonun 2. şarkısı ama soundtrack te yok bu şarkı..
(3) 

bayramda tatil için yer önerisi

eja #95366 
2 aile bayram tatilini istanbula yakın güzel bir yerde geçirmek istiyoruz, şöyle 4 gun boyunca gezilebilecek doğası güzel fiyatları uygun bir yer önerebilirmisiniz? Pansiyonda kalmayı planlıyoruz, mesafeler yakın olduğu sürece her gün 1 yere gidebilme durumuda olur. Termalde olabilir. Termal dışı bi kıyıköydür bi önerin yahu :(

Abant hariç.


Çok teskekurler.
(3) 

turkcell in tc kimlik nosu istemesi

eja #95359 
mesaj gelmiş tc kimlik numaranı 5955 e gönder yoksa hattını kapatırız diye. yollayan turkcell gözüküyor. sahte olma ihtimali varmıdır bu mesajın.
(10) 

Çalışırken bilgisayarı hareket ettirmek.

eja #94840 
Başka bir duyuruda rast geldiğim şu cumlenin doğruluk payı nedir? ''Bilgisayar çalışırken hareket ettirirseniz olacağı buydu.''

Laptoplar çalışırken oynatılmaz mı? Ne anlamı kaldı ya bunun o zaman :(
%28(114 güne tekabul ediyormuş)lik harddisk ömrümün kalması oynak bilgisayarıdanmı kaynaklanıyor? Yoksa 2 senelik olmasındanmı?
edit: ağlamak istediğimin duyurusudur.

programın adı :Hard Disk Sentinel
(7) 

oyun önerisi

eja #93838 
sims 2
simcity
roller coaster/zoo tycoon
age of empires
harry potter oyunları gibi orta sistemi olan bilgisayarlar için oyun önerisi olan?
(4) 

ekran kartı sorusu

eja #93727 
merhabalar ben bir oyun için ekran kartı karşılaştırmasına girmek gibi bir hata yaptım..

1- ekran kartım şu : Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset)

oyunda istenilen şu ; 128 MB 3D Video Card - Supported chipsets: NVIDIA GeForce FX 5900 or greater; ATI Radeon 9600 or greater; onboard chipsets not supported.

oyun ile ramler tutuyor..
can you run it sitesine guvenemedim çunki sitede fail olan bi çok oyunu oynayabiliyorum
bu arada oyun simcity societies


2-birde benim intel pentium m processor 1.73ghz varmış
istenen Intel Pentium IV 1.5Ghz işlemci bunlar arasında fark varmı

çalışcakmıki bu
(11) 

film önerisi

eja #93569 
ama romantik film.. oha aşka bak dediğiniz tarzda..
ve imdb top 50 romantik film arasında yer almayan(zatençoğu 1950 öncesi çekilmiş filmler) ve fi tarihinde çekilmemiş olursa süper olur..
(5) 

eski kiracı ustunde yapılacak uygulamalar

eja #92416 
merhabalar ekşi duyuru sakinleri..

2000tl doğalgaz elektirik sudan para geçirmiş eski bi kiracıya sahibiz, kadın eski işyerini falanda dolandırmış, komiser kızıymış genç bide..
şimdi bu kadının telefonu var bende bu kadına ne yazarsam suç olmaz. bol bol mesaj atıp bıktırmayı planlıyorum. kendi kızı ustunden beddua etsem suç mu olur? devamlı çağrı atsam?
(3) 

şirketlerin universitelerdeki etkinlikleri

eja #90824 
merhaba, hazırlamam gereken bir yazı var. konuda şirketlerin universitelerde nasıl etkinliğini arttırabileceği, kariyer gunlerine katılmak, derslere girip caseler ustunde çalışmak gibi. Özellikle denetim şirketlerinin işletme bölümlerindeki etkinlikleri ustunde durucam.. Sizin universitenizde ne gibi etkinlikler yapıyorlar ya da siz nasıl bir etkinlik istersiniz?
(1) 

firefox kitleniyor

eja #90259 
4-5 tane youtube penceresi açıkken yavaşlıyor.. kitleniyor
firefox 3 kullanıyorum.. bilgisyarda 500mb ram var onlamı alakalı?
2ye donsem yine aynı şeyi yaparmıki
(2) 

1Gb temp dosyası

eja #86898 
home kullanıyorum
windows temp te 6000 dosya war 1gb tutuor..
genelde sağ tıklayıp disk temizleme yapıyorum silmemiş hiç temp i şimdi ben bunların hepsini seçip(tempi) silsem bilg çökmez dimi?
(5) 

laptop fanı kırılması

eja #85767 
aklıma takıldı geçenlerde laptopun fanına süpürgeyi dayayınca fan kırılmıştı onu değiştirmek için 80 tl aldılar sadece o donen hede kırılmış..
80 tl çok mu ona göre yine aynı yere gidicemde.. markası hp 500.. sipariş vermeden fanı değiştirdiler 1 gun içinde çok bulunan bi fanmış dediler...
(6) 

torrent/hız/bilgisayar açık kalması

eja #85249 
5 gundur ancak %38'e gelen bir torrent e sahibim, gece bilgisayarı açık bıraksam ama ekran ışıl ışıl olmasada, sleep modunda gibi ama internet işlese? varmıki bi yolu bunun?
(2) 

galactica-cnbce şarkı?

eja #83259 
bu gunlerde cnbc e de tanıtımını veriyorlar galacticanın fragmanmı ne deniyorsa artık..
orda çalan şarkı nedir bi kadın soyluyor?
(6) 

doğalgaz- kiracı

eja #83106 
merhabalar,

kirada olan bir evim var, doğalgazı, sayacı benim ustume, şuana kadar kiracılar bir sorun çıkarmıyordu ama en son kiracı 500tl geçirdi doğalgaz faturası

bu sayacı kapatırmak veznede halledilebilirmi yoksa vatan caddesinemi gitmek gerek kısacası nasıl kapatıcaz biz bunu ki yeni kiracı kendi adına açtırsın?
(2) 

house bolum rehberi

eja #82201 
merhabalar..

house md 3. sezon dahil ayrıntılı açıklamalı bölüm rehberi varmıdır?
bazı bölümleri izlemeden atlamak istiyorumda..
(1) 

film adı

eja #81336 
merhabalar..

bi çocuk filmi ismi sorucam.. 10 sene önce cine-5 te izlemiştim.
Bi kız ve sanırım 2 kardeşi vardı, anneleri ölüyor ya da hastalnıyor bu kız ve kardeşleri yeni anneler seçiyorlardı panayır gibi bir yerden sonra seçtikleri hiç bir anne kendi anneleri gibi olmuyordu..

tek hatırladığım bu kısmı..
(5) 

u torrent için port açmak

eja #80743 
merhaba

netmaster ttr 101 adsl modem kullanıorum. port açmak için modemden googledaki tum sonuçlar farklı bir ttr 101 i gösteriyor.
img20.imageshack.us
img4.imageshack.us
img4.imageshack.us
(5) 

ders çizergesi yapma programı

eja #12493 
univeriste derslerini yerleştirmek için boyle bir program varmı ogretmenler için olanı warda öğrenciler için olanı warmı saatler arasında çıldırmak uzereyim
123456   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık