(2) 

Ösym sınavlarında gözetmenlik

invictae #1526829 
Yapan öğretmen meslektaşım var mıdır aramızda? Birkaç sorum var.

1- Tyt oturumunda görevliyim. Sınav süresi bitince yapılan işlemler ortalama ne kadar sürüyor? Saat kaç gibi işi bitirip çıkmış oluruz?

2- Araç anahtarlarını topladıkları güvenli bir yer var mı?

3- Teoride cep telefonu ile girilemiyor, pratikteki işleyiş de bu şekilde mi?

Teşekkürler.
(2) 

Göz bozulunca böyle mi oluyor?

ananiyimioguz #1526828 
Sol gözüm gayet iyi bir ara 0.25 idi, hala öyle olabilir hiç bir kayıp hissetmiyorum. Fakat sağ gözüm 2 desem yeridir. Ama o da bir netleşiyor bir aşırı bulanıklaşıyor. Yine de net hali bile soldaki gibi olmuyor. Zaman zaman da yatarken falan tek gözle telefona baktığımı fark ettim. Meğer sağ iyi görmediğinden kapatıyormuşum :D Ama bu tarz davranışlar iyice tembelleştiriyor ve günden güne bozuyor olabilir mi?

Böyle nasıl hissediyorum, sanki gözümün içinde çapak veya dışına bi katman inmiş de ovalayınca, yıkayınca geçecekmiş gibi hem psikolojik hem de fiziksel olarak bir şey varmış gibi hissediyorum. Ama ne yapsam geçmiyor. Sinirlerimi bozdu. Hastalıkla yüzleşmek ne zormuş.

Göz bozulunca böyle mi oluyor yoksa ara ara netleşmesi falan daha kurtarılabilir bir şeye işaret mi?

Önce bir sorayım dedim, fırsat olunca doktora da gideceğim.
(2) 

Not dönüşüm tablosu 100'lük 4'lük?

Trafalgar #1526827 
4'lük sistemde mezun oldum.

Mezun olduğum okulun not dönüşüm tablosunda mezuniyet notum 75, yüksek lisans başvurusu yapacağım üniversitenin not dönüşüm tablosunda 73,40 olarak gösteriyor. Hangisini baz alacağım?
(8) 

elden ring sevemiyorum

Barki #1526826 
selamlar arkadaşlar,

tam türlerinin ismini bilmesem de(open world rpg??) elden ring, the witcher 3, skyrim gibi oyunları bir türlü sevemiyorum. mmorpg gibi sürekli krep kesmek veya görev yapmaktan ibaretler gibi geliyor.

bu tarz oyunları sevenler, sizi içine alan şey ne oluyor bu oyunlarda?

ben de o açıdan bakmayı deneyeceğim, etrafımdaki herkes inanılmaz fanboy durumda çünkü. ben mi zevksizim diye düşünmeye başladım...
(1) 

sennheiser bluetooth kulaklığımın fazla elektrik alması sonucu bozulması?

damba #1526825 
Arkadaşlar merhaba,

sennheiser bluetooth kulaklığım var, momentum true.

kulaklık kabındayken kap yeşil yanıyor, yani şarj oldu diyor ama kulaklığı kutusundan çıkarınca kulaklık kırmızı alarm verip çalışmıyor.

Şöyle bir hatam olmuş, iPad şarj aletiyle bu kulaklığı şarj etmeye çalışmıştım, tabii onun yoğun elektriği sonucu bu hale geldi diye düşünüyorum. iPad şarj kablosu uyuyor ama sonuçta adaptör kısmı yüksek akımda elektrik veriyor.

Kendi adaptörüyle yaptım ama sonuç yine aynı.

Ne oldu şimdi, çöp mü oldu kulaklık? Hediyeydi, zannnediyorum bir daha da alamam, şu süreçte kulaklık almam bile zor, lütfen yardım edin.

Kurtaramaz mıyız?
(2) 

danisman magduriyeti

grinito #1526823 
bir vakif universitesinin tezsiz yukseklisans programinda kayitliyim ve tez yerine bitirme projesinden sorumluyum.danismanim atandiktan sonra kendisine mail attim fakat bana yaklasik 2 ay sonra geri donus yapti.defalarca universiteyi aramama ragmen,kendisine ulasamadim.tabi burda benim de biraz hatam var elbette ama ister istemez demek ki proje cok zor birsey degil,ben erken ulasmaya calisiyorum diye dusundum.sonra ki surecte kisitli imkan ve zaman dolayisiyla danismanim projemin iyi olmadigini belirtti.ben asil burada danismanimin sorumlulugu hakkinda bilgi edinmmek istiyorum.sizce ne yapabilirim?Tesekkurler.
(4) 

İdari davam neden sonuçlanmıyor?

ya ben lan neyse #1526819 
idari para cezasına itiraz etmiştim. yaklaşık 6,5 ay oldu ses seda yok.

aslında dava sonuçlandı da tebligat için memurlar mı savsaklıyorlar ki? tek hakimli küçük bir adliye. uyap'ta 4 aydır hareket yok.

arayıp sorsam etik olur mu? (ya da yasal mıdır?)
(11) 

Baba için yatırım önerisi

hadi ya la #1526817 
Enflasyon ortamında paranın erimeyeceği, risk içermeyen tavsiyeye ihtiyacım var. Kendim için olsa hisse sepeti yapardım, hatta ABD borsası, biraz kripto, biraz dolar/altın sepeti yapardım fakat babam 65 yaşında bir memur emeklisi olarak benden tavsiye istiyor.

Bir tarla satışından 400 bin liraya yakın bir para gelecek kendisine. Ne önersem acaba? Yarısı dolar, yarısı altın gibi klasik bir tavsiye mi vereyim?

***

Edit: Cevaplar için teşekkür ederim. Ek bir sorum olacak, alta da ekledim. Buraya da yapıştırıyorum.


Babam arabadan hiç anlamaz, yılların bürokratı olmasına rağmen (kendisi bir büyükşehir belediyesinde daire başkanı) 35 yıldır Renault'nun en ucuz 10 yıllık modelini alır, 10 yıl sonra satıp tekrar aşağı yukarı 10 yıllık ucuz bir modelini alarak tırnak içinde aracını yeniler. Ama artık bu şartlarda aracını tekrar yenileyebileceği bir fırsat olur mu bilmiyorum. Emekli olacağı için maaşı da düşüyor, başka geliri yok.

Bu durumda mevcut aracını değiştirip (2014 Symbol) 4 - 5 yıllık bir Megane alsa mantıklı bir tercih olur mu? Kendisinin bir borcu yok, artık yazlığa gider gelir, bahçeye bir şeyler eker. Böyle bir hayat tarzı olacak.
(2) 

bipolar bozukluk ve iş hayatı

karpuzcu #1526815 
benim için özel bir anlama sahip arkadaşım, staj yapacağı şirkete başlamadan önce check up yaptırdıktan ve sonuçlar gayet iyi çıktıktan sonra prosedür gereği şirket doktoruna muayene oldu.

Doktor e-nabız'ına bakmış (erişimi kendi mi sağladı, ver bakayım diyip şifre mi istedi bilmiyorum) ve yıllar önceki psikiyatri geçmişine dair raporları görüp mobbing olarak nitelendirilebilecek bir üslup kullanmış.

"iki üç hafta staj yapacağın için birşey demiyorum ama işe başlıyor olsaydın başın ağrırdı, psikiyatriden de onay alman gerekirdi ve normalde bi şirket senin gibi biriyle uğrşamaz" gibi bir laf edip, ik'ya verilecek rapora "vardiyaya kalamaz, önemli kararlar veremez" gibi uyarılar yazmış ve bundan dolayı ik'cının da yargılayıcı bir tavrı olmuş.

şuanki stajdan bağımsız olarak ortak endişemiz; bu kişinin etiketinden dolayı iş hayatına 1-0 geride başlayacak olması. İşe başladıktan sonraki performansının yetersiz bulunması değil, etiketten dolayı işinin yokuşa sürülmesi, alınacaksa alınmaması vs.

Psikiyatri geçmişini tam olarak bilmemekle birlikte, kendisi hastaneye herhangi bir sebeple gittiğinde tedaviyi reddetme hakkının kendisine tanınmadığını da söylemekte.

Hayatının "normal" bir seyre girmiş olmasına rağmen(top5 üni'den birinde son sınıf öğrencisi, extrem davranışları yok ve akademik performansı gayet yerinde) böyle olmasının hoş olmadığını düşünüyoruz.

Bu noktada yapılması gereken şey nedir? Yeniden bir psikiyatriste gidip "normal" sıfatına kavuşmak mı? Böyle olsa dahi eski belgelerin e-nabız gibi platformlarda olması bazı şeyleri sekteye uğratabiliyor sanırım, bunların zaman aşımına uğraması vs mümkün müdür?
(2) 

İngiltere Ehliyeti

benevolent sun #1526813 
Selamlar, TR ehliyetini İngiltere'ye geldikten sonra 1 yıl için sorunsuz kullanabiliyoruz, 1 yıldan sonrası için ise öncelikle geçici ehliyete başvurmak sonrasında da ehliyet sınavlarına girmek gerekiyor.

Sormak istediğim, 1 yıllık süre dolmadan ehliyet sınavına başvurduğumuz takdirde yine aynı şekilde öncelikle geçici ehliyete mi başvurmak gerekiyor, yoksa geçici ehliyet olmadan TR ehliyeti ile doğrudan sınava başvurmak mümkün mü? 1 yıl dolmadan başvuru yapmanın herhangi bir avantajı var mı?
(3) 

jurassic world dominion mu, top gun maverick mi?

sanat guresi #1526811 
jurassic world dandik diyorlar. orijinal top gun'ı da hatırlamıyorum. hangisine gideyim?
(4) 

Beşiktaş'ta public seks yapanların kimlikleri nasıl tespit edildi?

grrrrrrrrrr #1526808 
Ortada bir tane aşırı karanlık video var, oradan bulunması imkansız. Daha sonra polis güvenlik kameralarını takip edip falan mı buluyor bu insanları? Cinayet falan da değil ki bu kadar detaylı bir arama yapılması saçma geldi. Kimlikleri nasıl ortaya çıkmış olabilir eğer o an polise yakalanmadılarsa?
(8) 

Hesap adı olmadan nasıl para gönderilir?

not dark yet #1526805 
Merhabalar
Delirmek üzereyim ahali. Annemin apartman aidatını yatırmaya çalışıyorum. İşim uyumsuzluğundan sürekli geri dönüyor. Yöneticinin birkaç kere gönderdiği ismin aynısını yazıyorum, zaten aynı işim daha önce gönderdiğim aidatın dekontunda da var. Şubeyi aradım çok gizli bilgiymiş, diyorum noktalama hatası falan var lütfen düzeltin, söylemiyorlar. Habire para geri geliyor.
Edit: halloldu, başka bankanın ipuçlarına çok güvenmeyin.
(1) 

görseldeki minderleri nerede bulabilirim?

penceredengorunenmorbina #1526803 
sb.
(1) 

henüz 10 entry'yi tamamlamadığınızdan onay sırasında değilsiniz.

fatihkkk #1526800 
10 entry girdiğim halde böyle yazıyor çaylak profilimde. neden sıralamaya girmiyor acaba?
(5) 

Browser'larda A harfinin garip görünmesi (caps'li)

plutongezegendegilmi #1526799 
Görseldeki "A" harfine bakın, ortasında şeffaf çizikler var.

Macos kullanıyorum, safari'de de chrome'da da bazı sitelerde bu harf böyle görünüyor. Her sitede değil ama, sanıyorum sitenin kullandığı font benim bilgisayarda (bir sebepten) bulunmuyorsa böyle oluyor. Mesela bu görseldeki site montserrat kullanıyormuş, font book'ta bakınca göremiyorum bu fontu.

Bilgisayarın dili İngilizce. Tek tek olmayan her fontu yüklemekten başka ne gibi bir çözümü olabilir bu işin?

Fimi island festival bileti

onlyliveonce #1526798 
Midsommar Festival

24-25-26 Haziran tarihlerinde Fimi Island'te gerçekleşecek Midsommar Festival için biletimi satmam gerekiyor. Biletix günlük fiyatı 1000 TL. Ben 1400 TL'den 3 günlük festival bileti satın aldım ve aldığım fiyat üzerinden satacağım.
(3) 

Veraset ilamından anlayan?

maryjane #1526797 
Merhaba, ailede bir satış işlemi var. Annemden dolayı annemin hakkı abimle bana kalıyor. Bizim elimizde misasçılık belgesi var ama edevlette yazan yazı ise mirasçısı olduğunuz veraset ilamı bulunmamaktadır diyor. Yani bu nasıl oluyor belge varken, ne yapmamız gerekiyor?
(7) 

Yüz temizleme jeli ve cilt bakımı?

vogojin #1526796 
Biz erkeklerin biraz cahil olduğu mevzular. Öncelikle sorum; gün içerisinde sağlıklı bir cilt için yüzü yıkamak şart mı? Ben hep kimyasal herhangi bir şeyi sürmenin daha zararlı olduğu önyargısı ile hiç kullanmadım.

Diğer husus; yağlı bir cildim var ve bıyık, sakal ve kaş çevremde ara ara hafif pullanmalar oluyor (Seboreik dermatit). Yüzümü sadece su ile yıkıyorum tabi bu arındırmıyor ciltteki kiri ve yağı. Bioderma Sebium ve sensibio / La Roche Posay Effaclar / Cerave gibi ürünler araştırdım.

Hangisini tavsiye edersiniz?


Not: Egzama için Bepanthol Sensiderm krem kullanıyorum.
(1) 

Easyjet uçuş iptali nasıl yapılıyor ?

denizmaniaherif #1526794 
Merhaba asla ama asla uçuş iptali nerede nasıl bulamadım. App ve websayfalarına da baktım. 2 kişi için 3 farklı uçağım var ve hepsini iptal etmek 3 kuruş da olsa paramı geri almak istiyorum.

Bilen var mıdır ?
(2) 

macbook videoyu kare kare oynatıyor

ishak77 #1526793 
selam herkese

macbook 2008 late var evde safari vs için kullanılıyor. iphone x ile çektiğim videoları cihaza attığımda hangi oynatıcı ile açarsam açayım kare kare ilerliyor video. akışkan değil yani. bu arada başka telefondan çekilen videoalrda sıkıntı yok normal youtube videolarda vs de sıkıntı yok. Mac genel işlerde donma kasma yapmıyor. sadece bu videolarda kare kare ilerleme gibi bir durum söz konusu. 4-5 farklı player denedim sonuç hep aynı.

çözüm nedir bilen var mı ?
(4) 

Günlük yazı yazmalık blog

fatihkkk #1526791 
Selamlar,

Günlük yazı yazmalık blog arıyorum. Ne önerirsiniz? Kişisel blog açmak gibi değil de bi yazar profili oluşturup her gün yazı postlamalık bi mecra var mı? Tabii ne kadar popüler olursa o kadar iyi. Ücretsiz bir şey bakıyorum.

Belli bir konuda değil yazılar. Spor, siyaset her şey olabilir.

Teşekkür ettim.
(4) 

çekirdek kahve 3 ay nasıl muhafaza edilir?

su492 #1526790 
sanalbaharat'dan çekirdek kahve almıştım bir kaç tane. şimdi 3 ay şehirdışında olucam. nasıl saklamak lazım bunları? teşekkürler.
(3) 

reeder beni dava edebilir. mi?

aeroknight #1526789 
ekşi sözlüğe açtığım başlıktan dolayı beni dava etse bile benim bir sürü kanıtım var zaten. kendimi avukatsız savunabilir miyim?
(2) 

ingilizce Cv ile ilgili iki soru

bugisme #1526788 
elektrik elektronik mühendisliği hazırlık okunduğu nasıl yazılır?
bölümün 100% ingilizce olduğu nasıl yazılır?
(1) 

Yurtdışından Getirilen Telefonu Birkaç Sene Kullanıp Satmak

sweet child o mine #1526787 
Yurtdışından telefon getirdim ve bütün yasal işlemleri yaparak IMEI ücretini ödedim; kendi pasaportuma, TC numarama ve sim kartıma kaydettirdim diyelim.

Bu telefon sonsuza kadar sadece benim kimlik bilgilerime ait sim kartlarla mı çalışacak? Asla satamayacak mıyım yoksa belli bir sene (3 veya 5) geçtikten sonra telefon satılabilir hale gelerek herhangi başka birinin kendi sim kartını takacağı şekilde kullanımına açılıyor mu?
(3) 

elektrikli bisiklet guzel bir sey mi?

ala09 #1526783 
Yani amac cok spor degil de yine ulasim olarak kullanirim. Bu urun stokta yok ama fikir amacli yine sormak istedim www.eastmarine.com.tr

Ne ise yarar cok külfet olur mu bunla disari cikmak? agirlik vs bakimindan. katlanir bisiklet ararken elektrikli gorunce bi hoslastim
(13) 

Uykuya dalış süreniz ne civarlarda?

jonas #1526782 
Merhaba. Gece yatağa girince yaklaşık ne kadar sürede uykuya dalıyorsunuz?

Benim uykuya dalışım 1,5 saatleri buluyor. Kafayı yastığa koydu mu 5 dakikada gidenlere çok imreniyorum gerçekten.

Sürenizi yazarken kolay uykuya dalış tavsiyeleriniz de varsa şayet, onları da ekleyebilirsiniz...

tshirt baskı

NightBringer #1526779 
selamlar. tshirt baskı yaptıracğım da tisho çok bozmuş diyorlar. yakın zamanda yaptırıp memnun kalan var mı?
(10) 

Cin Önerisi

rewlack #1526778 
Süper bişey aramıyorum, migros carrefour standartlarında bişey yeter.
Veya şunu kesin alma tadı berbat dediğiniz bişey varsa o da olur.
Thankz.
(4) 

e-Devlet şifremi bilen birisi bana en uç ne tür bir zarar verebilir?

ananiyimioguz #1526777 
Böyle bir durum yok fakat aşağılardaki soru bu merakımı canlandırdı.
(1) 

İtunes ile telefona attılan bazı fotoların bozuk çıkması

condom kurşunu #1526776 
Bazı fotolar ekteki gibi çıktı.ama itubes’un aldıgı bilgisayardaki klasörde gayet normal duruyorlar. Nedenş nedir bubozuklugun bir de nasıl düzeltiriz?
(1) 

Katlanır bisikletten anlayan duyurucular sizce bu ürün nasıl?

rebecca #1526773 
Btwin 5küsürlerde olunca kron'a yöneleyim dedim ne düşünüyorsunuz?
ty.gl
(3) 

Buzluğa pet su şişesi ve küçük meyve sularından atsam patlamaz değil mi?

psipsipsi #1526770 
Sb.
(1) 

Diyare, ateş, mide bulantısı neden olur?

psmstc #1526769 
Gıda tüketimi sonrası oluyor. Ateş geçti. Fakat diyare ilkte şiddetli şimdi ise hafif de olsa devam ediyor.

Yağlı, dışarıdan tüketilen fastfood sonrası oluyor.

Ne tavsiye edilir? Helikobakter bu tarz bir tabloya sebep olur mu? (Öncesinde gastrit geçmişi, dönemlik mide ağrıları var)

Endoskopi vs. atlayıp İkili helikobakteriye yönelik antibiyotik paketlerinden kullanılsa on dört gün zararı olur mu?
(2) 

Hollanda - İstanbul kargo ne kadar tutar?

kanepeee #1526767 
A4 kağıt gelecek 5-10 tane. Kağıtlar değerli değil. Bir haftada gelse olur, çok acil değil.

Az çok ne kadar tutar? Fedex'e girdim, 120$ diyor ama o kadar tutmaması lazım gibi geldi bana.
(1) 

bisiklet kadro boyu

hlt1985 #1526764 
Elimde bir triban 500 yol bisikleti var. Ama ben bunun kadro boyunu unuttum uzun zaman oldu. Şimdi nasıl öğrenebilirim kadro boyunu?
(5) 

Saat pilini ne kadara değiştirirler?

hadi ya la #1526763 
Casio saatimin pili bitti, yeni pil takmak için saatçilerin isteyeceği fiyat aralığı nedir?
(3) 

film ariyorum

baldur2 #1526762 
son 2-3 senede yayinlanmisti.
epik-savas filmiydi
asyalilardi karakterler.
fragmani cok iyiydi.
yanlis hatirlamiyorsam bir taraf kirmizi bir taraf mavi uniformalarla savasiyordu.
ve bir taraf koca kayaliklarin arkadasinda sehri savunurken, diger taraf burayi kusatiyordu. ana savas bu sekildeydi.

yalniz bunlar savasta robot mu kullaniyordu neydi burasini tam hatirlamiyorum.
(7) 

anadolu yakasında marmaray durağı olan güzel mekan önerisi lazım

benaslinda #1526761 
merhaba,

ben leventten gideceğim, diğer arkadaşım sabiha gökçenden gelecek, bu sebeple ikimizin orta noktasında hangi marmaray durağında güzel bir yerde oturup bir şeyler yiyip içebiliriz? cuma akşamı olacak.
(3) 

elde yikama deterjani camasir makinesinde kullanilabilir mi?

in vino veritas #1526760 
sb
(1) 

yun yikamak

baldur2 #1526759 
yun coraplari normal programda yikasam sorun olur mu? yun olarak sadece corabim var ve 3-5 corap icin makineyi calistirmak istemiyorum.
(4) 

hava temizleyiciler gerekli mi?

baldur2 #1526758 
bunlar ise yariyor mu yoksa gereksiz mi?
ev 1 arti 1. evcil hayvan yok, evde alerjik veya astim hastasi da yok.

gene de is yapar mi, hayat kalitesini arttirir mi yoksa tamamen gereksiz bir alet mi?
(3) 

Vücut için kullandığınız traş makinesi

solenkol #1526755 
Yılların philipsi vardı ama artık batarya ömrünü tamamladı. Kullanıp memnun kaldığınız marka ve model önerilerinizi alırım. Çekip koparma yapmasın lütfen.

AÖF yaz okulu nedir ne işe yarar?

kapitalist gerilla #1526754 
Yaz okuluna kayıt olmak ve sınavına girmek öğrenciye ne katar? buradan aldığımız notlar okulu erken bitirmemize etki eder mi? teşekkürler.
(6) 

portföy kâr/zarar hesaplama

yazar yazmaz yazan yazar #1526753 
10 birim para var. bunun 7 birimi yatırım fonunda 3 birimi altın fonunda olsun. veya 5 birim yatırım fonu, 2 birim diğer yatırım fonu, 3 birim altın fonunda olsun.

bunların günlük getirilerini yani portföyün toplam kâr/zarar yüzdesini nasıl hesaplayabilirim?
(5) 

araba sorusu

karsiyakaliyiz #1526752 
sıfır km 1.4 mpi hyundai bayon vs. 2021 model 11.500 km 1.0 turbo hyundai kona

hangisini seçelim????
(1) 

vücut geliştirme ile ilgili sorular

haintospik #1526751 
merhaba

ben diyetisyen kontrolünde 3.5 ayda yaklaşık 20kilo verdim. bu süreçte sadece yürüyüş yaptım. son 10 gündür de spor salonuna yazıldım, 3 gün üst bölge 2 gün bacak idmanı olmak üzere 5 gün gidiyorum.

aklıma takılanlara geçersek,

diyetisyenim çok abartmadan proteinini arttırabiliriz dedi fakat spor salonundakiler en az 120 gr alman lazım yoksa gelişemezsin diyor. 120gr için ne kadar et/peynir/yoğurt/yumurta yemem lazım bilmiyorum ama size günlük yediğimi yazayım: 1 yumurta + 3 kaşık lor + 2 kase yoğurt + yaklaşık 300-400 gr et/tavuk + sebzeler
bunda kaç gr protein var bilmiyorum ama aşağı yukarı bunları yiyorum.
geri yağ olarak kilo almak istemiyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim sormak istedim.

ikinci husus, kilo verdiğimden dolayı omuzlar küçüldü baş da biraz büyük olduğundan omuzları genişletmem lazım, bir anda olmasını beklemiyorum tabii ki ama bu yolda ne yapmam lazım yol gösterirseniz sevinirim.

üçüncü olarak, 3gün üst 2 gün bacak idmanı demiştim. tüm vücutu ikiye böldüler çok yorucu olmasın diye. her bölge için tek hareket yapıyorum bu yeterli midir? arttırmak gerekir mi?

son olarak, protein miktarın yetmezse whey alabilirsin dediler ama şu an için erken mi bilemedim. onu da sormak istedim.

konular hakkında nette araştırdım fakat tam istediğim sonuçları bulamadım.

çok teşekkür ederim.

edit: yazmayı unutmuşum. boy:181 kilo:80,5 kilo verme sürecim:108 gün

Ticari Kredi Kartına Telefon Taksidi

tchuck #1526750 
normalde yasal olduğunu biliyorum, ki hepsiburadada ticari kartımı girdiğim an taksit yapıyorlar.

ama apple ve diğer hiçbir site taksit imkanı açmıyor.
daha önce apple storedan da denedim yine taksit yapmamışlardı.

bu işi taksitli yapmanın bir yolu yok mudur?

hepsiburadada istediğim renk olmadığı için alamıyorum.
(trendyolu denedim, orada da taksit olmuyor)
(3) 

audi a6 2016

nodrap #1526749 
bu araba hakkinda ne dusunuyorsunuz? alirken neye bakmak gerekir?

140 bin km’de. premium plus. 2.0 tfsi
1 ...  ... • 955    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık