Öğrencisi olduğum bölümde bir hoca 20 gün içinde tamamlaması gereken bir işi tamamlamayarak baya tüm bölümdeki öğrenciler için mağduriyet yaratmış oldu. İş hala tamamlanmadı ve ortada belirsizlik var. Hoca bu işi 20 gün içinde tamamlaması gerektiğini, tamamlanmazsa ne olacağını biliyordu. Açıkça umursamadı. Konuyu rektöre mi mail atmak lazım?




 

bölüm başkanı hocanın arkadaşı olduğu için muhtemelen sizi ispiyonlayacak ve daha büyük sıkıntı yaşayacaksınız. bence sınıfta ima toplayarak bildirin. 1 kişi iş yapmayın.

neira

mağdur olan kimse o şikayet edebilir "hiyerarşiyi izleyerek".
sizi ilgilendirmeyen bir konuysa sizi ilgilendirmiyordur.

*ist.da bir üniversitede, bayramdan bir kaç hafta önce bir kaç öğrenci bir bölüm başkanıyla ilgili benzer bir sebepten şikayet dilekçesi oluşturdu. muhtemelen hocanın önceki soruşturmalarından da kaynaklanan sebeplerden dolayı konu, bayram sonrası bu şahsın istifa/işten çıkarılmayla sonuçlandı.

** böyle bir konuyu küt diye rektöre atmak çok yanlış.

rewlack

Bölüm başkanı yıllık izinde. Yerini bıraktığı kişi işte hiçbir işi yapmadı. Dün yapacaktı, yapmadı, bugün öğle oldu yapmadı.

Benim önceliğim açıkçası şikayet etmek değil. Sorunun çözülmesini sağlamak. Ben şikayet dilekçesi versem, beni okuldan atarlar.

GoodMorningTeacher

benzer bir durumda once bolum baskanina, ondan bir sonuc alamayinca da bolum baskaninin yonlendirmesiyle dekana gitmistim ve sorunum cozulmustu.

in vino veritas

Özel üniversitede yeni öğretim yılı için sözleşmesi yenilenmeyebilir, kovulabilir. Bundan biraz daha ağır bir ihmalkarlık yapıp da kovulan hoca biliyorum.

Devlet üniversitesinde hiçbir şey olmuyor. Hatta hoca iyice sıkıntı çıkarabilir. Okulu bitirtmeyebilir.

OrangeYellow

universite ogrencisisin. bir akademisyenin isini bosladigini fark ettin. ve rektore kosup anlatsam mi diyorsun.

boyle seyler tak diye rektore soylenmez. biraz heyecanli bir ogrenciye benziyorsun. liderlik etme bence sen. madem bir suru ogrenci magdur. elbet akliselim davranacak bir ogrenci vardir o grup icinde. takipci ol

Kittie
1

mobil görünümden çık