(11) 

oyun tavsiyesi

nasil olacak bazi seyler #1458055 
homeoffice düzende mesai saatimiz 5e çekildi, haliyle boş vakit çok bu ara.
age of empires tarzında çok zorlamayacak strateji oyunu ne tavsiye edersiniz? online / offline fark etmez. netflix sıktı artık.
(3) 

haritada şehirler / ilçeler üzerinde satış bilgilerini göstermek

ala09 #1458053 
merhaba, başlık çok açıklayıcı olmamış olabilir, anlatacağım.
elimde türkiye'nin her yerindeki şubelerde yapılan satışları içeren devasa bir data var (her satışın lokasyon bilgisi datamda işlem bazında mevcut)

ben istiyorum ki bu lokasyon datasını bir yere import edeyim ve bana hangi şubenin ne kadar satış yaptığını göstersin (satış miktarı arttıkça harita üzerinde baloncuk kızarsın mesela). yani bağcılar'da 10 birim satış yaptıysam tuzla'da 1 birim satış yaptıysam haritadaki bağcılar'ın üzerindaki baloncuk tuzla'dan 10 kat fazla olsun gibi.

mümkün müdür? yapılabilir bir şey mi?
(4) 

Onurr şarkı / albüm tavsiyesi

aslil #1458052 
Merhaba. Sakin hayranıyım. Onur özdemir in solo albümlerini dinleme fikri bile beni korkutuyor ama haydut şarkısından sonra belki güzel şarkıları vardır diye düşündüm. Sizin de tavsiye edeceğiniz onurr (onurr nedir ya:() şarkıları var mi sakin dönemlerini hatırlatır? Teşekkürler
(7) 

Esra Erol çıkanlar

valarmurgulis #1458051 
Esra Erola çıkanlar gerçek mi yoksa millet izlesin diye sallamayın olaylar mı?
1 saat kadar izledim neler varmış dedim.
(10) 

instagram hesap acik/kapali yapmak hk

sweetoffice #1458046 
bir kiz neden ara sira hesabini disari kapali yapar ve acar ? (not:iliskisi olan ve evlenmek uzere olan biri kendisi)
(2) 

Mesafe Gerçekten Her Şey Mi?

bitchesaintshit #1458045 
Ya mesela düşünüyorum karşıdaki kişi sizinle zamanında bir şeyler yaşamış, bir şeyler olmuş ve bitmiş. Sizinle birlikteyken ya da ayrıldıktan sonra ne zaman olduğu önemli değil bir süre sonra tekrardan iletişim kurmuşsunuz ama sanki ruh gibi, yolda görse şöyle kafa selamı verip geçecekmiş gibi davranıyor.

Mesafe kısmı ne alaka diyecek olursanız eğer ki ya düşünüyorum bu kişi bana olduğu gibi diğer kişilere bu kadar soğuk değil. Birlikteyken bile arkadaşları daha kıymetliydi(Çünkü onlar yakındı diye mi?) Hatta 'eskisi' ile iş bile yaptı zamanında. Yani arkadaşlık seviyeliklerini bilemem ama ''Hadi bir şeyler içelim'' deseler buluşabilirler hala ama bende ne sorun varda bu kadar ruhsuz ve nötr anlamıyorum. Neden hep yakın olanlar daha kıymetli?

Sen git bu kişiden zamanında(Bu kişi sadece bir örnek) ufak çaplı şiddetleri yaşa ama hem iş yap hem de bir şey olmamış gibi yoluna devam et. Gitsen sorsan ben daha değersizimdir :d Kendimi garip hissediyorum bazen arkadaşlar. Bendeki sorun ne anlamıyorum. Birkaç sene iyi kötü bir şeyler yaşadığınız insanın hayatında şiddet yanlısı insan kadar da mı yerimiz yok anlamıyorum(Bu arada uzak mesafe ilişkisi pişmanlıktır diyerek konuyu kapatıyorum) Normal arkadaşları bile benden değerli(değerliydi)
(3) 

İş arkadaşına yılbaşı hediyesi

fraise #1458044 
Efendim geleneksel hediye çekilişini biz de yaptık; iş yerinde henüz 3 aydır çalışıyorum. Bana çıkan kişiyle merhaba, nasılsınız gibi günlük sohbet dışında hiçbir iletişimim yok ama kendisi uzaktan oldukça tatlı biri.

Kadın, 40lı yaşlarında birine ne hediye alınabilir? Ofis malzemesi vs alamam zira temizlik ve yemeklerden sorumlu is yerinde, kullanamaz. Klasik kupa, çorap, atki/ bere gibi iki üç şeyi birleştirip tek bir kutu mu yapsam diye geldi aklıma ama bilemedim. Bütçemiz de maksimum 75 lira olacak sekildeymis.

Teşekkür ederim şimdiden herkese!
(2) 

OneNote'da pdf'yi yan döndürme

Başkalaşım #1458042 
Merhaba. OneNote'a eklediğim PDF sayfalarını yan döndüremiyorum. PDF'yi seçmeme rağmen döndürme butonu aktif olmuyor. Ne yapmam lazım?
(4) 

Yemek Yemekten Spor yapamıyorum!

jimjim #1458041 
spor için en uygun zaman dilimi nedir?
öncesinde mi sonrasında mı yemek yemeliyiz?
sabah kalkınca yapayım diyorum ama 1 saat spor sonrası direkt kahvaltı yapmak yanlış diyolllaaağ.
kahvaltı sonrası da şişkinlik oluyor.
akşam yani saat 19:00dan sonra pek enerjik hissetmiyorum. en mantıklısı öğlen saatleri ama nasıl mesela?

thank u.
(4) 

futbol oynayan, oynamış olanlara soru

buenosdias #1458039 
messi’nin şu videoda yaptıklarını ortalama bir futbolcu yapamaz mı? messi neden bu kadar özel?
youtu.be

futbol oynayanların fikirlerini merak ediyorum. ben oynamadığım için nelerin zor nelerin kolay olduğunu anlamıyorum.
(7) 

takıldığınız siteler

parcaliham #1458037 
Instagram ve twitter kapattım.

ekşisözlük artık eskisi kadar sarmıyor.

kendimi boşlukta buldum :)

siz gün içinde hangi sitelerde zaman geçiriyorsunuz?
(1) 

Elektronik kart tamiri

celik comak #1458036 
Merhaba;
elimde soketi kırık bir anakart var. uyan soketi buldum ve değişmesi lazım. Cihaz Çalışmıyor, burada ki kırıktan dolayı bir kısa devre vs olup çalışmaması mümkün mü?

bu kartı kim nerede tamir eder ki? bilgisayarcılar ve telefoncular hayır diyor. teknik servisi ise dünyadan bir haber, sadece değişim yapıyor. üstelik kurdan dolayı cihazı aldığım fiyat kadar fiyat talep ediyor üstüne.

Şehir: İstanbul

Teşekkürler şimdiden.
(3) 

Ereader (kindle) ile arapça kitap okunur mu?

karabasun #1458034 
Alacağım modelin desteklediğini nereden bilebilirim?
Ayrıca istediğim gibi pdf atıp okuyabiliyor muyum? Teşekkür ederim,
(1) 

izinsiz video/fotograf cekme hk.

glore #1458033 
merhaba,

bir müşteri, arkadaşımın çalıştığı şubeye gelip işinizi düzgün yapmıyorsunuz vs. diye ithamlarda bulunup sözlü tartışmaya girmiş. olay büyüyünce izinsiz video kaydı almaya başlamış. polis çağırılmış gelen polise izinsiz video ve fotoğraf çekildiği söylenmiş ama polis buna biz bişey yapamayız siber suçlara başvurmanız gereklidir demiş.

bu konu da ne yapabiliriz. şube güvenlik kameralarından olay görülüyor. savcılığa suç duyurusunda bulunsak bir şey çıkar mı?
(4) 

Anneye doğum günü hediyesi ne alınır?

habarbey #1458031 
Annem 70 yaşına basıyor. Ne alayım? Bir şey bulamıyorum.

Kendisi öğretmen emeklisi ve tek başına yaşıyor.
(15) 

kizilay neyime bakiyor?

ateistanbul #1458028 
gectigimiz persembe kan verdim, c.tesi mesaj geldi: "kaniniz uc kisiye can oldu" diye. bu mesaj benim hiv & hepatitlere sahip olmadigim anlamina gelir mi? sunun icin soruyorum: "bakmislar, temiz cikmisim ki saga sola vermisler" denebilirse rutin elisa'mi erteleyecegim pandemi de varken.
(1) 

selam, üsküdar-ataşehir minibüsleri üsküdar'da nerden kalkıyor?

pelovann #1458027 
sb. teşekkürler.
(1) 

leyla ile mecnun sahnesi

duyurukullanıcısı #1458026 
bir sahne vardı şeytan ve melek mecnundan 6 tane vardı birde orijinal mecnun vardı toplam 7

yani original mecnun
mecnun'un melek ve şeytanı
melek ve şeytanın melek ve şeytanları

o hangi bölümdeydi?
(3) 

Lazer Epilasyon

pinkman1 #1458024 
Sakalüstü dediğimiz elmacık kemiği bölgesinde kanser gibi çıkan kıllara epilasyon yaptıran var mı?
Tavsiye eder misiniz?
Tüyleri tetiklediğini ve lazerden sonra daha çok kıllanma yaptığı ile ilgili şikayetler okudum ama ne kadar doğru emin olamıyorum.
(3) 

Cambly kullanan var mı?

ms brownstone #1458022 
Sözlükteki yorumları okudum da yorumların çoğu hocaların isteksizliğiyle, konu açmamasıyla falan ilgiliydi. Hiç kullanmadım ben ama çok mantıklı bir uygulama gibi geliyordu pratik için. Düşündüğüm kadar iyi değil mi acaba? Tecrübelerini paylaşabilir mi kullananlar?
(13) 

6 kişinin online oynayabileceği bir oyun...

la traviata #1458021 
Merhaba.
Min. 20 yıllık 6 yazlık arkadaşıyız.
Hepimiz farklı şehirlerdeyiz.
Belli zamanlarda online görüntülü konuşma yapıyoruz.

İstediğimiz şey şu ki,
hepimizde bilgisayar/laptop var.
Zamanında iskambilinden riskine kadar bir sürü oyun oynuyorduk çocukken yazlıkta.

Haftada bir kez bir oyun başında toplanalım, maksat sohbet tabii ki yine.

* Hangi platformda yapalım bunu? Bir oyun satın alıp onun networkunde mi?
* Online platformlar yeterli mi?
* Önereceğiniz bir oyun var mı?
* Atıyorum oyun 5 kişiliktir, 1i izlemek durumunda olacaktır, o da kabul.
* Sesli chati nereden halledeceğiz, oyun içinden mi, whatsapptan falan mı?

(Bilgi: 1 kişinin bilgisayarı mac, 5 kişinin windows. Bu düşünülerek cevaplanabilir ama gerekirse o 1 kişi de emektar pc'sini çıkarıp kurabilir)

Ps4'te sadece oyun oynayan birisi olarak bu tarz pc oyunlarına uzağım.

Teşekkürler.
(4) 

bir garip elektrik sorusu

feel the blanks #1458019 
Sevgili elektrikten anlayan duyuru sakinlerinden şimdiden özür diliyorum; lakin derdimi basitçe ve halk ağzıyla anlatacağım. Açıkalamalı metin en aşağıda.

Özet:
1- Bir adet topraklamalı priz var.
2- Bu prizin elektriğinden 3 adet topraklamalı priz + 1 adet de led aydınlatma (3 metre) yapmak istiyoruz.
3- 3 Priz + 1 Led aydınlatma için ayrı ayrı kontrol sağlayabileceğimiz 4 farklı anahtarlı bişey yapmak istiyoruz.

Böyle bişey yapmak istiyoruz: makel.com.tr

Böyle değil: www.hepsiburada.com

4- Bu dört anahtar sıva altına ya da kalebodur deliğine girmeyecek. Yeni yapılacak olan tahta dolaba takılacak.
Bu iş olur mu? Nasıl olur? Nasıl oldurulur?

Özet sonu.


Mutfakta mikrodalga fırını tezgah üstünden kaldırmak için marangoza dolap yaptırmak istiyoruz. Bu dolabı; mutfak dolaplarına üstten bitişik yapacağız, dolayısıyla altı boş kalacak. Boş kalan yere de tost makinesi koyacağız. Fakat bir tane priz var. Ve bu prizi halihazırda mikrodalga ve tost makinesi için ortak kullanıyoruz (sök tak yapıyoruz). Fişleri sürekli takılı tutmak istemiyoruz, ama çıkarması çok zor kaç kere yerinden çıktı priz. Bu sebeple anahtarlı bişey yapmak istiyoruz ki orada kalsa bile fırına ya da tost makinesine elektrik gitmesin. 2 priz ihtiyacı öyle var, 1 tane de lazım olursa diye eklemek istiyoruz. Ayrıca mutfak dolabının altına da 3 metre led çekmek istiyoruz. Bu iş olur mu? Nasıl olur? Nasıl oldurulur?
(6) 

bir kablolu kulaklığın 80 lira olması

ahm1 #1458015 
3-4 sene önce (tabii bu, fiyatların katlanması için türkiye'de çok uzun bir süre ama) gidip bir kitapçıdan sony marka kablolu kulaklık almıştım. yani öyle indirimli fiyattan internetten falan da almamıştım. 20-23 lira arası bir şeydi diye hatırlıyorum.

şu anda baktığımda aynı (sanırım, en düşük fiyatlı sony kulaklığı bu) kulaklığın indirimsiz fiyatı 79 lira: www.idefix.com

4 sene önceki dolar kuruna bakıyorum: 3,50. yani dolar 4 senede 2,2 katına çıkmış ama bu kulaklığın fiyatı 4 katına çıkmış.

nasıl oluyor? ekstra vergi mi geldi bu ürünlere?

şu kulaklığı alırken bile düşünüyoruz işe bak ya. neyse, çok moral bozucu şeyler yazmayalım lütfen. zaten hepimiz ne durumda olduğumuzu biliyoruz.

yeni yıl zammı da gelmemiş olabilir bu arada, bilemiyorum yeni yılda zam gelecek mi bu ürüne, geldi mi. belki de 100 lira olacak bu kulaklık.
(4) 

Guinness içenlere bu nedir sorusu

candanag #1458012 
Guinness surger unit diye bir şeye denk geliyorum bu aralar YouTube da (link aşağıda). Mekanizmanın esprisi nedir bilen var mıdır ve ayrıca fıçı ile bu surger unit kiyaslamasi deneyen varsa yapabilir mi?
youtube.com
(1) 

Ya bu nedir (Bankacılıkla İlgili)

infernalcadre #1458011 
Bir yere bir ödeme yapmam gerekiyor. Bir nevi düzenli bağış olacak bu ama ödemeyi; www.directdebit.co.uk sitesi üzerinden kabul ediyor. Bu site ise bank sort code (6 hane xx-xx-xx şeklinde) ve 8 haneli hesap numarası soruyor.

Şİmdi bi site nedir? sort code nedir? iban numarası mı istiyor?

Bilen var mı?
(1) 

böyle bir şey nasıl oluyor?

duchess jessamine #1458009 
tekne okyanusun dibine batmış ama hava boşlukları(hava cebi) var. bu iş nasıl olabiliyor? her boşluk suyla tastamam nasıl dolmuyor?

www.youtube.com
(6) 

büyük hesaplamalar için ram vs işlemci?

avatar is back #1458008 
elimizde bir alanla ilgili yüksek miktarda data olduğunu varsayarsak, bunları belirli kriterlerle değerlendirmek, bir takım hesaplamalar vs yapmak istenirse, bu durumda en büyük yük ram'e mi düşer yoksa cpu'ya mı?

2.sorum ise, bilgisayarda kayıtlı data'ları analiz etmekle, internet sitelerinden çekilen verileri işletmek sorunun cevabını değiştirir mi?
(4) 

Windows 7 home/ultimate

austenn #1458007 
Merhaba, bilgisayarimda orijjnal windows7 isletim sistemi vardi. Ssd taktirdiktan sonra bilgisayarci windows7 ultimate olarak format atmis. Tabii orijinal versiyon degil ultimate olan. Ben windows7 ultimate olsun diye diretmemistim simdi benim orijinal surumumu yok etmis oldu. Format attiktan sonra eski orjinal surumume donmesi imkansiz miydi ki boyle bir islem yapti?
(12) 

friends himym

daisyy #1458006 
friends ve himym sıkılan ve izleyemeyen ben miyim sadece gram guldurmuyor sezon sayıları da fazla kim izleyecek bunu diyorum
(5) 

Covid kedilere bulaşırsa?

silver apple #1458004 
Örneğin Dünya da bir bölgede 500 kedide covid teşhis edilse sizce Dünya nasıl bir tepki verir? Dünya üzerindeki bütün kedileri itlaf mı ederler?
(3) 

Çaylaklık ilk 10 entry hatası

Babam bana bobin derdi #1458000 
12 entry girdiğim halde henüz 10 entry'yi tamamlamadığınızdan onay sırasında değilsiniz yazıyor. Sistemle alakalı durumlardan dolayı bazen böyle olabiliyormuş, sıkça sorulan sorularda okudum. Bu yüzden bekledim ama 2 gündür böyle gözüktüğü için endişelenmeye başladım. Niye hâlâ düzelmedi, konu hakkında bilgisi olan var mı?

Edit: düzeldi yardımcı olan arkadaşa çok teşekkür ederim.
(3) 

passat bluetooth

EasyTiger #1457999 
merhabalar,

passat 2018'de bluetooth sorunu yaşıyoruz. normalde şu ekranda bluetooth seçeneği gözükürdü fakat bir aydır gözükmüyor. ne yapmalı?
(4) 

calisma vizesi alinca ne gibi mecburiyetlerimiz oluyor?

dokunmakalbime #1457996 
portekiz'de calisma vizesine basvurcam. ama kafamda sorular var.

amacim zamanla portekiz/ab vatandasi olmak. ama baslangicta biraz turkiye'de biraz portekiz'de calismak istiyorum.

acaba bu vizeye basvurunca su kadar sure o ulkede kalmak zorundasin yada sigortani, maasini ordan almalisin gibi bir zorunluluk var mi?
(2) 

hafta sonu hastaneye gitmek

EasyTiger #1457995 
merhaba,

cts sabahtan yürüme mesafesindeki bir hastaneye randevum olacak. tc kimlik ve telefondan randevuyu belgelemek dışında dikkat etmem gereken hususlar var mıdır? ceza yemek istemiyorum :)
(1) 

Avi formatından x265 e format değişikliği

freebird5406_2 #1457994 
Elimde bölümü 170mb lık avi formatında futurama dizisi var, bu dosyaları x265 ya da başka formata çevirsem boyutlarını düşürebilir miyim ?

Bunu telefonda toplu halde yapabilecek bir uygulama var mı ?
(6) 

Acil modem almam lazım. Önerisi olan var mı?

zannedersem tek eksiginiz bendim #1457988 
Marka model önerileri bekliyorum. İnternet bağlantım yok modemde problem var dedi servis ama Vodofone’dan almak istemiyorum kendim alıcam. Teşekkür ederim şimdiden.
(3) 

hem shengen hem abd vizesine beraber basvurmak

buenosdias #1457987 
vizeler genelde pasaport suresi kadar verildigi icin 1.5 yil kalan pasaportumu yeniledim. 10 yillik aldim. sirketin avrupa'da ofisi var. oradan yardimci olacaklar. diyorum hazir pasaportum yeniyken abd vizesine de basvurayim. bu durumla ilgili olumlu\olumsuz\ faydali olabilecek fikrinizi alabilir miyim? mumkun mu? degil mi? suna dikkat et, sunu da yap gibi fikirler. tesekkurler.
(2) 

Güneş enerjili powerbank kullanan var mı?

1bir1bir1 #1457986 
Hangi markayı kullanıyorsunuz, özellikleri neler, mesela hem hızlı şarj hem güneş enerjili hem büyük kapasiteli oluyor mu? Memnun musunuz, tavsiyeniz var mı?

**Düşündüğüm gibi sadece güneş panelini güneşe tutunca şarj oluyor mu yoksa yine prize bağımlı mı, nasıl?
(1) 

erkeklere sorum

baldur2 #1457982 
tapered kot pantolon tercih ediyor musunuz?
(6) 

Öğretim görevlileri okulda mı evde mi?

trgydl #1457980 
Üniversitede öğrenciler gitmiyor ok ama öğretim görevlileri?
(2) 

Bedelli Başvurusu Yardım Lazım

aguen #1457978 
Merhaba duyuru,

Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri'ne girdim e-devlette


"Askerlik hizmeti tercih işlemlerinden önce askerlik yoklama işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir.ASAL Yoklama Başvurusu hizmetini kullanarak yoklama işlemlerini başlatabilirsiniz."

diyor.

Hiçbir arkadaşımda böyle olmadı anlamadım, yoklama başvurusu mu yapmalıyım?

Benzer durum yaşayan var mı
(3) 

Araç klima ve radyosu kendi kendine kapanıyor

Vse budet horosho #1457977 
Merhaba. 2007 model c200 aracın klima ve radyosu seyir halindeyken kapanıyor. Sonra tekrar açıyorum, bi süre sonra tekrar kapanıyor. Aküyü daha dün taktırdım. Oto elektrikçi buna eminim ki en az 2000 liralık masraf çıkaracak. Acaba neden oluyordur bi fikriniz var mı?
(2) 

yürüyüş yaparken dizde çıkan şişlik

tabudeviren #1457975 
prnt.sc

yürüyüş yaparken resimde gösterilen yerde bir şişlik oluşmasının sebebi ne olabilir?
daha önce yaşayan var mı?

görsel alıntıdır.
yaşayan ben değilim.
(4) 

işyerinde kamera problemi

baknedicem #1457974 
bir şirkette müdür olarak çalışıyorum tek kişi bulunan odalara bile kamera bağladılar sanırım bu kameralar sesde aliyor bu kvkk ya göre yasak değilmi ? bu şirket nasıl bir yaptırımda bulunulabilir yada kameraları sökmesi sağlanabilir ?
(5) 

corona sebepli bagaj kisitlamalari

ben de #1457972 
selamlar

thy‘nin sitesinde de belirtildigi gibi salgin süresince sadece sirt cantasina izin veriliyor ve agirlik 4 kiloyu asmayacak deniyor.

bavula koymak istemedigim bir elektronik esyam var ve sirt cantama koyarsam toplam agirlik 6 kilo yapiyor.

merak ettigim mevzu su: sirt cantam belirtilen ölcüleri gecmedigi halde yine de tartiliyor mu check in veya ucaga binis sirasinda?

salgin zamani bir kez ucaga bindim ve o zaman tartilmamisti ama bilemiyorum genel bir uygulama midir.

tecrübe etmis olanlar var mi?

tesekkürler.
(4) 

Sabah Uyandığınızda Kısa Süreli Hatırlayamama Oluyor Mu?

silah taciri #1457971 
Merhaba. Sabah uyandığınızda yakın zamanı hemen hatırlayamama gibi şeyler oluyor mu? Mesela uyandınız diyelim ve dün yaptıklarınızı, yaşadıklarınızı hemen hatırlayamadınız. Detayları sonra hatırlamaya başlamak yavaş yavaş?
(1) 

hangi model aynasız dslr?

tamamhosdiyonda #1457970 
resimdeki makinenin hangi marka veya model olduğunu anlayabilecek olan var mı?
üst kısımda kırmızı bi bölüm var, belki oradan birisi çıkarabilir.

i.hizliresim.com

edit: biraz baktım fujifilm xt-4 gibi geldi
(3) 

cv fotoğrafı ve vesikalık

Tochinoshin #1457969 
normal vesikalık cv fotosu olur mu? bu hafta çektireceğim de bir taşla iki kuş vurayım diyorum.

arka plan beyaz mı olmalı? üstüme lacivert ceket, başka tonda lacivert gömlek giymeyi düşünüyorum, nasıl olur? yoksa parlatmak için koyu kırmızı, desenli gömlek mi giysem? fotoğrafçıya ne demeliyim? teşekkürler.
(7) 

mümkün mü?

Tochinoshin #1457968 
Tamamen kapalı, dışarı madde çıkışı veya içeri madde girişi olmayan bir sistemin toplam ağırlığı sonsuz zamanda artar veya azalabilir mi? Mesela çelikten bir kutu yaptık ve içine bir şeyler koyduk. Kimyasal tepkime gibi bir olay sonucu kutunun ağırlığında bir değişim görebilir miyiz?
(2) 

Karatavuk sesi

mirafiori #1457967 
Şehir ortamındaki karatavuklarda duyduğum bir ses var, güzel şarkılarının yanında bir de basit tk tk ses çıkarıyorlar, zıplarken, toprakta bişeyler eşelerken falan. Böyle hani insanlar atlara yapar ya tk tk hiya ordaki tk tk gibi dudağı geriye çekince çıkan sesten, internette karatavuk sesleri diye arayınca hep güzel şarkıları ötüşleri çıkıyor bu basit sesi nasıl bulurum?
1 ...  ... • 1692    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık