Annem 70 yaşına basıyor. Ne alayım? Bir şey bulamıyorum.

Kendisi öğretmen emeklisi ve tek başına yaşıyor.


 

Kendisine sormak istemiyorum bu sefer, genelde öyle yapıyoruz ancak uzağız bu sene. Doğum günlerimiz ardışık günlerde, kolaylık sağlıyor idi bu, beraber alışverişe çıkıyorduk.

habarbey

Pantolonyn üstüne giymelik bir tunik veya şöyle çok kaliteli bir kumaştan panço gibi şal gibi bişey alabilirsin.

1bir1bir1

öncelikle tebrikler : ) iyiki doğmuş.
evle ilgili veya ortak kullanıma yönelik (mutfak gereçleri vs) bir hediye almayın.

bir hobisi varsa ona yönelik setler alabilirsiniz. örneğin resim yapıyorsa artık yeni nesil öyle güzel setler oluyor ki hiç bilemeyene öğretir. ne bileyim biraz çiçek tohumu, saksı vs ev içi bitki yetiştirme kiti olabilir. bunlar gibi yani.

kitap, ciltli karikatür kitapları, eskiden ntv yayınlarıın bastığı biraz renkli, biraz ilginç içerikli, gündelik kitaplar olabilir. veya sevdiği yazarlardan yürüyebilirsiniz.

güzel parfüm (boynerde yılbaşı indirimi var)

zevkine göre güzel kazak (vejateryan değilse merino, yün vs mesela benetton'dan falan) havalı (kürk görünümlü) yelek, palto falan.. yaştan bağımsız kadınlar bayılır böyle şeylere.

çok rahat bir çift ayakkabı. skechers falan gibi ya da aşırı ortapedik ama aynı zamanda şık ayakkabılar.

ipek eşarplar, fularlar.

ev içi panduflar (tabanı beyaz olsun. siyah plastik yerlerde iz bırakıyor. anneler buna sinir olur)

not: sağlık sorunu yoksa hediye paketinin içine ayrıca kaliteli çikolata nebilim badem ezmesi falan veya şemsiye çikolata (nostalji olur) gibi küçük şeyler ekleyin.

jimjim

Genellikle ev eşyası önerilmez ama evi de uygunsa robot süpürge alın, hayatını kolaylaştırın. Ek olarak da yukarıdaki şal, eşarp, panço gibi önerilerden kişisel bir şey alırsınız, mis.

kobuzchu kiz
1

mobil görünümden çık