[q]
(8) 

bebek kertenkele

docrivers #978112

evde buldum baya ufak kaçamıyor bile, annem görse şuan kanalizasyondaydı allahtan ben yakaladım pet şişeye attım, ne yapılır bu kardeşim biraz hevesini alsın diye evde beslemeye kalksak ne yer içer bu , yada direkt bahçeye salayım mı




 

doğal hayata salmanızı öneririm

rakicandir

süleymancık bu. sal gitsin.

sutlu nescafe

yenir ki bu :)

koy ver gitsin, yazik

exlibris

emin değilim ama süleymancığa benziyor. böcek falan yer ama bence salın gitsin hayvancağızı.

mayaa

yavru olduğuna eminim ya yürümekten aciz

docrivers

kertenkele degil yamulmuyorsam suleymancik, yaklasik 1 hafta once benim evde perdeye tutunmus bi halde buldum cok da guzel kamufle olmustu serefsiz :) kiyamadim saldim gitti.

orumcek bocek vb seyler yedigi icin pek kavanozda beslenecek bi hayvan degil en dogrusu sal gitsin ayrica tebrik ederim hayvanin hayatini kurtardigin icin.

konets

yakaladığınız hayvan sülümancık. hiçbir zararı olmadığı gibi ne kadar zararlı varsa yiyerek beslenir. kendisi doğal şeltokstur. ivedilikle salmanızı öneririm...

asethuan

dokunduğunda soğuk hatta morgdan çıkmış gibiyse götü donmuştur ondan hareket edemiyordur. klasik sürüngen işte. bi de bu şabalak vertebratlar birkaç yüz milyon yıldır kulak kemikleri geliştiremediklerinden seni düzgün duyamaz. isim takıp çağırıp vakit kaybetme.
parmağında tutarsan sıcaklığından ötürü kalmaya yeltenebilir. o sıra ipneyle duygusal bağ falan kurabilirsin. kurma. ayrı dünyaların omurgalılarısınız siz. kürklü, miyavlayan ya da havlayan bir şeyler besle. pulludan yar olmaz.

kargn
1

mobil görünümden çık