Napaboliriz bilgisayara da bulaşmaması için




 

bilgisayarında bir antivirüs programı kuruluysa zaten problem olmayacaktır..içindekilerden yedeklemek istediğin bişey yoksa tak bilgisayara uzun şekilde biçimlendir sonra gönül rahatlığıyla kullan

gkhT

usb disk security, bilimum virüs programları usbyi bilgisayara bağladıktan sonra hemen otomatik tarama yapar.

do it

shift ve control tuşlarına aynı anda basılı tut ve bu sırada usb'yi tak. autorun iptal olacak. eğer gözükmeyen klasör vs varsa, winrar'ı aç ve winrarı bir klasörmüş gibi kullanarak usb'nin içine gir. winrar bütün gizli dosyaları gösterir. winrar yardımı ile istediğin dosyayı al. fakat dosyaların bizzat içine virüs işlediyse (özellikle .exe uzantılarına), almamanı tavsiye ederim. ama doc, xml gibi dosyaları alabilirsin bu yöntem ile.

yollarbenibekler

ben genelde önce android tablete/telefona bağlıyorum virüslü olma ihtimali olan usbleri. orda kontrol ediyorum olmaması gereken bi dosya var mı diye.

ghilleinthemist

eğer usb'nin içinde önemli birşey yoksa biçimlendir de, komple sıfırla.

lesmiserables

sen her ihtimale karşı bir sistem geri yükleme noktası oluştur, sisteme bulaşırsa geri alınca düzeliyor genelde, bende her seferinde işe yaramıştır. Onun dışında avira kullanmaya başladığımdan beri virüs girmedi bilgisayarıma. Ücretsiz çok güzel bir antivirüs.

benim adim kerim hepinizi severim

bilgisayarım'a girip, oradan usb'ye çift tıklayıp açarsan, autorun dosyası aktifleşeceğinden virüs işlemez.

eğer usb belleği açmadan direkt dosyayı sağ tıklayıp usb'ye gönderirsen yine virüs bulaşmadan istediğin dosyayı atmış olursun.

eğer komut satırından flash belleği yönetirsen yine bulaşmaz.

cetoxim
1

mobil görünümden çık