Evi yine bit/pire bastı, bu sefer ilaçlama şirketini aramak yerine gittim bir pompa aldım (damlaları biraz fazla büyük atıyor ama sadece bunu bulabildim) birde Chrysamed G-05 diye bir ilaç/zehir aldım.

İlacın üzerinde 10 litre su ile karıştırın diyordu ama benim pompa 5 litre idi bende 5 litreye karıştırdım, dün akşam evi komple (%95 diyelim, koltukları kaldırmadan altına sıktım) ilaçladım, evden çıkarken her yer su içindeydi, 3 saat sonra geldim hala koltuklar halılar nemli idi (o derecede bol bol sıktım ilacı yani) ama hala bit/pire var, ölmedi şerefsizler

Çare olarak bir kaç gün sonra aynı ilaçtan tekrar yapacağım ama çok daha iyi bir alternatifim varsa onu kullanmak isterim. var mı bildiğiniz bir ilaç?

 

Evi basan bit değildir piredir, bit eve değil vücuda yerleşir.

"Yine" dediğine göre sürekli oluyor herhalde. Bu durumda kaynağını bulsan iyi olacak. Bodrum gibi ortamlarda toz piresi olur. Evin altında bodrum var mı ya da çevrede tozlu, uzun zamandır temizlenmemiş bir ortam var mı?

hayat aklini konusacak bir filozof uret

@hayat,

kedi var evde, dışarıda kedi köpek sevip eve getiriyorum sanırsam oradan benim kediye oradan da eve, birde apartmanda besleyenler var, merdivenlerde başıboş takılan kedilerden de benimkisine geçiyo sanırsam

selam
1

mobil görünümden çık