merhabalar, bir arkadaşım için açıyorum duyuruyu aktif olarak cevap gelmeyebilir ama okunacak ve dikkate alınacak cevaplarınız merak etmeyin.

"witcher 3 shadow of mordor payday 2 bioshocklar şu an bunlar var, sorunsuz çalıştıracak, gürültü çıkarmayacak, aşırı ısınmadan oyun oynatacak, takılmayacak bir şey" istiyor kendisi.


 

laptop istiyor. monster bakıyordu ama çok kararsız kaldı. www.teknosa.com buna da bakıyor, limit 3bin.

püsür

Vallaha yeğenim laptop bakınıyordu uzun ısrarlar sonucunda masaüstüne ikna ettim şuan yatıp kalkıp bana dua ediyor. 3.000 TL sini çöpe atmak istiyorsa laptop alsın tabii.

guitarissimo

msi-model?
bir de okula gidip gelecek, evde tolanacağız vs. masaüstü olmaz yani.

püsür

3 bine alacağı laptop full hd çözünürlükte shadow of mordor'u babalar gibi oynatmaz. he oynar ama bişeylerden(çözünürlük, aa gibi) kısmak zorunda kalır; bunun bilincinde olsun arkadaşın.
aynı bilinçte olan ben monster abra a5'te karar kıldım mesela, 2.600'lere bulunuyor. araştırsın 3 bine daha iyisini bulur ama kendini "ohh kralım ne çıksa oynarım" diye rahat hissetmesin.
he bi de, o asus'la olmaz o iş.

baba jo

monster notebook +1

fanlarına toz dolmadığı sürece ısınıp kapanması neredeyse imkansız. bilgisayarı en son 15 gün önce kapattım. o günden beri aktif olarak render alıyor, upload/download yapıyor.

cetoxim

illa tek pc olmak zorunda değil bence oyun için masaüstü alsa 1500 falan harcar 2500 lük laptoptan daha perf lı olur + 500 civarına acer es1-111m gibi bi laptop alsa(fansız ısınmıyor şarjı uzun gidiyor) 2000 e hem en üst seviye oyun hem en üst seviye mobilite

toua tokuchi

Witchet 3 demişsin; lakin bu oyun henüz çıkmamış bir oyun ve çıktığında da çok çok yüksek bir grafik teknolojisi kullanacak. Peki bunu neden belirttim? Laptop Alıp da bu oyunu oynarken ansızın laptop inip yanmasın diye. Velhasıl oyun için toplama masaüstü pc toplayınız.

pangea
1

mobil görünümden çık