selam laptop recailer;

2.5 senelik hp marka laptopum geçen akşam fanının durması sonucu kapandı ve fan bi daha çalışmadı cihaz açılsa da fan çalışmaz oldu. neyse servisine götürdüm doğal olarak garantisi bittiğinden bana 445 tl fatura çıkardı. cihazı zaten 2.5 sene önce 1090 liraya almuıştım 445 tl vermek açıkçası mantıklı gelmedi.

istanbul içi böyle bilinen hem işini iyi yapan hem güvenilir (içindeki parçaları değiştirmeyecek) hem de bu işi 200-250 tl'ye en fazla 300 tl'ye kapatabilecek bu tarz hizmet veren yerler var mıdır?

marka: hp pavilion i3

çöpe gitmesin lan alet zira ben 445 tl hayatta vermem o servise çünkü!

saygılar.

not:tikler sabaha.

 

Mecidiyeköy'de

EXXE01

@exxe01

gayet açıklayacı valla. şu caminin yanında olanı mı söylüyorsun? çok genel olmuş bu cevap daha spesifik hatta hizmet alınan bi yer olabilir sorduğum.

pomaklar

servis 445 liraya neyi değiştireceğini söylemedi mi? İkinci elcilere bakmak lazım. Mesela anakartsa kart numarasını falan internette arat, istanbul'da o karta sahip olan bilgisayar tamircilerini görürsün sahibinden sitesinde. sonra mesajla iletişime geçersin

emeritus

Perpa da birsuru teknik servis bulabilirsin. Ucuza yapab yerler var

vatandasacartcurtyok

Beşiktaş Çarşı'da define büfenin solundaki binada 2. katta net bilgisayar var. on küsür senedir gidiyorum. tecrübeli ve de namuslu (bu sıfat biraz garip kaçtı ama öyle) bir yer. oluru neyse söylerler, yaparlar. nurettin bey var dükkanın sahibi.

mea maxima culpa

Kadıköy Yazıcıoğlu İş hanında (sanırım alt katta arka taraflarda) Netrix var, fiyat, hız, performans açısından memnunum.
Durumu izah edip sana sormadan bir değişiklik yapmazlar büyük ihtimalle.

druid

beşiktaş sinanpaşa pasajını tavsiye etmem. parça çalarlar. kazıklarlar. haysiyet yoksunudurlar.

alp9900

Bilgisayarım açılmıyordu, sürekli mavi ekran veriyordu ve şarj girişi de yanmıştı Kurtuluş caddesinde(osmanbey) koska'nın yanındaki pasajın içinde bir tamirciye götürdüm. Her şeyini halletti, üstüne format attı bir de yeni şarj aleti verdi 150 lira tuttu geçen sene.

blues buzz

Servis bi şeyler söyledi telefon da fakat anakart falan demedi eminim. Daha cihazı almadım servisten alırken soracağım neyi varmış 445 tl lik diye.

Yazıcıoğlu, Beşiktaş, Şişli bunlara kesin gideceğim. Özellikle netrix olabilir.

Çok teşekkürler referanslar için.

pomaklar

şirinevlerde efor bilgisayardı galiba, bi defa yaptırdık orada, iyiydi.

ismail yk

bahcelievler'de gozum kapali tavsiye edeegim bir adam var. uefa meydanindan soganli yonunde cigdem bilgisayar var, ismar'in hizasinda. yalan, dolan vs. ile isin olmaz. baska yerlerin en az 50 lira alacagi isler icin gonlunden ne koparsa diye 10 lira almisti. herkese tavsiye ederim.

mayeskuel

eger problem fan ise sadece, fani alipkendin de tamir edebilirsin.

yirtik foto

sadece fan degisecekse 300 lira da cok ama sizin pek anlamadiginizi var sayiyorum. hangi parcanin sorunlu olduguna eminseniz kendiniz de acip degistirebilirsiniz. size sadece parca maliyeti olur. yoksa kadikoy'de bir suru "bilgisayar hastanesi" gormustum.

idexo

ya hp aradığında çalışıyordum o ara hızlı hızlı İngilizce bi şeyler söyledi, yarın cihazı teslim alırken soracağım sorun neydi falan diye muhtemelen söylerler ona göre burada yine paylaşırım.

pomaklar
1

mobil görünümden çık