selam genççantalıgezenkitle;

şimdi hali hazırdaki çantamın tabanı artık iyice inceldi lastik gibi bi madde olmadığından yerlerde sürtmekten artık her an kitaplarım lök diye sırtımdan boşalabilir yere. yaptırmak vs. için o kadar zamanım olmuyor böyle gidip çanta alayım daha iyi yani.

şimdi tabanı böyle lastikimsi ya da işte çabuk aşınmayacak metrobüste sürtüyor olum çanta düşün çektiği çileyi neyse böyle tabanı sağlam ve 16-17 inç büyüklükte laptopu alacak bi çanta arıyorum.

bütçe: 100 tl hadi maksimum 120 olsun 150 deme olmaz batarım!

renk: tercihen siyah

saygılar sevgiler.

 

Quick silver'ın çantaları çok sağlam oluyor ben bir bak derim.

solfej

caterpillar. yaşadığın şehirdeki yetkili satıcısından alırsan urun.gittigidiyor.com bu çantayı 100-120 civarına alırsın(pazarlığına göre değişir) hem de olası yırtılma vs. durumlarında anında tamir ya da değişim yapıyorlar ne zaman aldığına bakmaksızın. bir de yıpranmıyor bunlar, iyidir.

kelime dogru

fiyatını bilmiyorum ama eastpak i tek geçerim, ilkokuldan kalma var bitane 16- 17 senelik o kadar hor kullandım ki, üstünde tepindim, yerlerde sürükledim, patlayana kadar doldurdum, dağlara tepelere çıkarken götürdüm artık totem gibi bişey oldu ne zaman yola çıksam alırım mutlaka yanıma, dikişlerinde açılma bile yok ilk günkü gibi halen

mirty

mirty +1 benimki de 7 senelik falan. hiçbir bozulma yok.

iste o kavunici balik

www.teknosa.com

orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi

aslinda muazzam dayanikli bir model önermek isterdim ancak bütce yeterli olmayacak.

yine de yazayim, cok uzun zaman kullanabileceginiz, 17 inc hazneli, benim icin zirvede olan ve uzun zamandir kullandigim canta bu:

www.amazon.co.uk

vaktinde cok arastirmistim, onlarca canta parcaladiktan sonra bunda kaldim.

apiko

@apiko

naptın öyle hocam ya :( çok da güzel çantaymış be valla içim gitti ama namıssız 200 küsür lira+kargo 300 tl'ye gelir. fakat çok güzelmiş keşke görmeseydim :(

pomaklar

Ileride alabilirsin kendine, onlarca pahali canta kullandim, en dayanikli bu cikti.

apiko
1

mobil görünümden çık