bayramda bi arkadasımla yunanistana gitmeye karar verdik.
vakit kısıtlı, 4ü cıkış 7si dönüş şeklinde olacak. dolu dolu gecsin diye güc bela 900e 4ü sabahı gidiş 7si akşamı dönüş bilet bulduk.

ancak,
bookingden otel bakıorum hem bölge hakkında en ufak bi fikrim yok,hem de mavi boyalı duvarlarında oturup deniz manzarası olan pansiyonlar yer etmiş aklımda,önyargıdan yer begenemiyorum. yani o guzel boyalı minik şirin hosteller sadece adalarda mı var? atinadan hangi adaya gideriz cok yolda vakit kaybetmeden?
ne yapalım biz şimdi duyuru bi akıl ver :(

 

pirede de var ama isim hatırlayamam

hkku

@freekara, bodruma 4ü sabahı varıp ordan llk ferry ile kos a gidioruz. baska secenek yoktu cunku. en uygunu buydu ve hic zaman kaybetmemiş oluyoruz bu sekilde. kos'ta da istediğimiz (santorini) atmosfer yok gibi görünüyor yuzlerce otel baktık,yok hic yunan havası yok... o yuzden kos a varır varmaz porttan bi ada secip oraya gecicez. simdilik plan bu. ist-bodrum,bodrum-kos gidiş dönüş aldık. bakalım neler olacak...

slalom

deniz kenarında mavi beyaz boyalı pansiyonlar,mumkunse hiç çok katlı bina olmayan bir yerleşim yeri,guzel yemekler ve tertemiz bir deniz. yani santorini kendine mahsusmus ben de otel bakmaya baslayınca anladım. netten ferry için yeterli site yoktur,oraya gidince kostan elbet baska yerlere geceriz diye avutuyorum kendimi.

slalom
1

mobil görünümden çık