selam genç fiberoptikler,

şimdi hali hazırda ttnet'e 67 tl bayılan biri olaraktan bu ay sonunda taahhütüm bitiyor. bunu bilen ttnet ve superonline günlerdir yok şöyle kampanyamız var yok böyle var diye affedersiniz kafamda filleri tepiştiriyor.

şimdi bi de ayrıca her ay sabit telefon ödüyorum 27-30 lira arası. bulunduğum yerde fiber yok 4 mbit bile alamıyorum sanırım.

bu çakallara daha fazla da dürtüklenmek istemiyorum.

tavsiyeler nedir?

saygılar.

 

uydunet

accorbite

@Pomaklar +1 uydunet hepsinin eline verir

cliquot

uydunet cüzdanın da, sinirlerinin de eline verir. 5 mbit bağlantı için 70 tl fiyat çekip daha avantajlı tarifelere geçmek istenildiğinde akn dayayan, haftada bir internet kesintisi nedeniyle 15-20 daikaklık telefon görüşmeleri yapılan, verdikleri dandik kablosuz modem nedeniyle internet bağlantısı dial-up dönemlerine ani dönüşler yaşayan, faturanızı düşürmek istemez misiniz diyerek akn olan seçeneklerifırsatmış gibi sunup sürekli telefonla taciz (günde 3 kez arayabiliyorlar) eden isp arıyorsan uyduneti seçebilirsin.

tururo

@tururo evladım niye böyle diyorsun? 10 yıldır kullanıyorum. talihsizlikler seni bulmuş. bizde eğer kesinti arıza falan olursa ki çok nadir oluyor, telefondan müşteri numarasını tuşluyoruz. 1 saat sonra adam gelip kontrol ediyor. sorun anında çözülüyor.

cliquot

@cliquot
bende ilk başta senin gibi düşünüyordum. ilk problem verdikleri modemle başladı. o ünlü netmaster cbw-700v. kabloyla kesinlikle çalışmıyor. gidip anten aldım. masaüstü bilgisayar için aynı odada bulnan modemle bağlantı kursun diye. download hızı 5 (beş) kb. adamları aradım. eleman ben işteyken gelmiş bilgisayarımı kurcalamış gitmiş. arıza aynı tabii adam modem kesin sağlam kafasıyla geliyor çünkü. neyse cumartesi günü geldiler modemi alıp gittiler. o hafta internetsiz geçti. sonraki pazartesi yeni bir modem (aynı marka ve model) getirip bırakmışlar. taktım bu kez de sürekli kopmalar yaşamaya başladım. bu kez modemi götürüp adamların kafasına attım (mecazi manada tabii). bu kez özellikle kablolu istedim. kampanya kablosuz modem içinmiş kablolu veremezlermiş. hem kablosuzlar daha pahalıymış. neyse adamlara verdikleri modemin kampanya şartlarını ihlal etmediğini anlattım (biraz zor oldu). kablolu bir modem geldi. evde kablo tv vardı bu kez de sürekli yayında donmalar başladı. bir başka adam geldi bir kaç ayar yaptı. yayın düzeldi internet gitti. tekrar adam geldi bodrum katında biraz uğraştı. neyse ki o gittiğinde yayın da internette kör topal çalışıyordu.
ardından da 3-4 haftada bir net kesintileri başladı.işin en tuhaf tarafı netin tam bunları aradığımda düzelmesi (bir kere olur raslantı, iki kere olur raslantı. hadi üç kereye de raslantı diyelim. istisnasız. bunların numarasını çeviriyorum. internet geliyor. paranoyak ettiler insanı). o sorun son üç ayda haftada bir olmaya başladı. call-center elemanlarıyla akraba oldum neredeyse. ama pik noktası geçen auy yaşanan net kesintisi. durduk yerde net kesildi (standart arızalarınan sandım. her ay en az bir kere yaşanıyor çünkü).ama sonra farklı bir arıza olduğunu anladım. en pis olay da herhangi bir teknik destek alamadan sorunu kendim çözmek zorunda kalmam.

tururo

Tivibu falan var diye ben ttneti kullaniyorum

delifaruk
1

mobil görünümden çık