Eylülde kısmetse erasmusa gideceğim. HDI'dan sigorta yaptırmıştım ama okuduğum birkaç şeyden sonra emin olamadım. ankaravisa.es Şurada geniş kapsamlı seyahat sigortası diyor. Benim bildiğim geniş kapsamlı olanı bir tek Axa yapıyor. Fiyatı da bayağı yüksek. Onu mu kastediyor? Yok herhangi bir firma olur diyorsanız başka bir sorum da şu 92 gün olayı. Bu ibare benim poliçenin de 2. sayfasında var. Şimdi ben bunu iptal ettirip bu ibarenin olmadığı şirketlerden birinde mi sigorta yaptırayım? Sözlükte biri 2. sayfayı götürmeye gerek yok demiş. İlk sayfada "1. sayfa" diye belirtilmiş. Hani bunun 2. sayfası demesin adamlar? Şirketin kaşesi de 2. sayfada. Patlamayalım büyükelçiliğe gidince. Herkesi evrak eksik diye geri gönderiyorlarmış; başka şehirden gideceğim için öyle bir lüksüm yok. o yüzden kesin bilgi lazım.




 

Geniş kapsamlı seyehate sigortası diye bir şey yoktur.
Bütün firmalar aynı sigortayı yaaor. Sadece bir iki firmaya bir kaç yüz Euro ödersin ve dişçini bile karşılarlar. Seyehat sigortaları genelde 15 ila 18 Euro arası olur 30 günlük.

Zaten seyehate sigorları kaç gün kalacağınız üzerinden yapılır. 5 günlük yaptırmanızın hiç bir anlamı olmamaktadır.

colorwithnotexist

@colorwithnotexist Geniş kapsamlı sağlık sigortası diye bir şey var. Sadece Axa yapıyor. Mesela erasmus stajı için sadece bunu kabul ediyorlar. Acaba İspanyol Büyükelçiliği de bunu mu istiyor diye sormuştum.

Yok mu uleyn yakın zamanda İspanya'ya vize alan?

Psychender

geniş kapsamlı seyahat sigortası diye bir şey tabii ki var. ben de prag'a erasmusa giderken yaptırmıştım. istanbul'daki konsolosluk dar kapsamlıyı da kabul ederken ankara'daki sadece geniş kapsamlıyı kabul ediyordu mesela. bunu da şu siteden öğrendim, sen de orda biraz dolanarak rahat rahat bulursun cevabını: erasmusum.cum

ack3000

Ben İspanya'ya gitmiştim 7 ay. Trek Turizm'den bayağı ucuz bir fiayata yaptırmıştım 6 aylık olanı. 100 küsur lira idi bir yıllık olan o zaman.

aychovsky
1

mobil görünümden çık