Arkadaşlar Marmaray ile Üsküdar'a geçsem, oradan banliyö trenleriyle Tuzla'ya gidebilir miyim? Gidebilirsem ne kadar sürer? Banliyö trenleri çalışıyor mu? Alternatif bir Tuzla ulaşımı var mı? Çıkış noktam Zeytinburnu.

Saygılarımla...


 

en hızlı çözüm bana göre;
- marmaray ile ayrılık çeşmesi.
oradan da kadıköy-kartal metrosu aktarma. sonrası kartaldan itibaren bir adet gebze-harem dolmuşu bulman e5 üzerinde. o seni tuzlaya götürür. ve maalesef banliyö trenleri geçen sene hazirandan beri yok.

sakabilmemneyi

banliyo 2015 yazına kadar çalışmıyor. otobüsle veya minibüsle gidersin tuzla'ya en kolay.

r_u_h

sakın minibüse binme. marmaray + metro (ayrılık çeşme) + otobüs (kartal'dan) takriben 1-1.5 saat sürer

gochebe

Tuzlanın neresine gideceğine bağlı.. Tersanelere gideceksen yani gideceğin yer e5'e yakınsa kolay. gerçi kolay dediğime bakma, yol iflahını şey edecek ama olsun.

- marmaray (ayrılıkçeşmeye kadar)
- kartal'a kadar metro (son durak zaten)
- "17B" isimli otobüse binip e5te gideceğin yere en yakın yerde inebilirsin. biraz dolaşır ama bu. 500t de var, tuzla-içmeler'e kadar gider. gebze harem minibüsleri pek hoş bir ulaşım yöntemi değil :) otobüsler güzel, hem kartaldan binersen bomboş oluyor 17B. kartal köprüsünün yanındaki büyük otobüs durağından binmen gerek. e5teki duraktan geçmez dikkat et. otobüslerin ilk kalktıkları büyük durak vardır, oradan bineceksin. hem otobüse binersen aktarmada çok komik bir rakam çeker. minibüse gerek yok.

ktulu

ulaşım araçlarını bilmiyorum ama istanbulun taksidolmuş şöförleri çok çılgın.. herhangi bir ulaşım aracının daha hızlı olabileceğine ihtimal vermiyorum.

ibomiu

ibomiu: o güzergahta öyle değil. aynı yolda toplu taşımanın 1,5 saatte gittiği yere arabayla 15 20 dakikada gidebiliyorum basmaya göre.

ktulu

marmaray+metro ile kartal köprüsüne kadar gel, oradan 130 ya da 130A kodlu otobüslerden birine bin. tuzla'nın içine kadar geliyorlar yarım saatte falan.

john lee hooker
1

mobil görünümden çık