selam gençküpeseverlerderneği;

şimdi normalde mıknatıslı küpe kullanan biri olaraktan mıknatıslı küpe de zamanla ağrı yaptığından kulağımı deldirmeyi düşünüyorum. fakat aynı zamanda da kurumsal bi firmada çalışıyorum. kulaktaki küpe deliği abes kaçar mı? ya da marjinal mi gözükür çok?

ayrıca kulak delinirken çok acıyor mu ve çok kan akıyor mu :/

saygılar.

not: tikler sabaha.

 

sadece deliğin abes kaçacağını düşünmüyorum.

king lizard

o delik kimseyi ilgilendirmez de kulak ilk delindiğinde küpenin bir hafta kadar çıkarılmaması gerekiyor. onu ne yapmayı düşünüyorsun?

devilred

Kanama vs olmaz. cerrahi islem yapmıyorlar sonuçta, ufak biir delik. Delindikten yarim saat sonra azicik sizlamaya basliyor, o da 1 2 saate geçiyor. Asi gibi düşünün.

Sadece deliğin is yerinde sorun çıkaracağını sanmam, mesai saatleri dışında kimse size karisamaz sonuçta.

fraise

arkadaş ne kurumsal şirketlermiş yahu. nasyonal sosyalist partinin gençlik kollarına mı giriyorsunuz yanlışlıkla şirket diye? nerede kurumsallaşıyor bunlar?

onun haricinde, acımaz. hissetmezsin bile.

kulkke

yalnız şöyle bir durum var kimse bahsetmemiş o deliğin iltihap kapmaması ve kapanmaması için en iyisi iki hafta küpenizi hiç çıkarmamanız lazım iş yerinde bu sorun olabilir belki. yani işe küpeyle gidemeyecekseniz, her gün işe giderken çıkaracaksanız işkence olur size.

proletarier aller lander vereinigt euch

o delik küçücük zaten, görünmez bile.

ama bi süre takılı kalması lazım ilk küpenin ve sürekli tak-çıkar yapınca yara iyileşmiyor. ben deldirdiğimde lisedeydim, okul çıkışı takıp diğer sabah okula girince çıkarıyordum ama bir süre sonra bıkıyor insan.


lanet olsun 2014'ün dünyasında hâla çalışanlara kılık-kıyafet özgürlüğü vermeyenlere.

nodrap

Küpeyi deldirmeye karar verirsen çıkaramadığın süre boyunca yara bandı-bandajla gizle küpeni bence

sweeney

Sorun olcaksa yani

sweeney

yani şimdi şu var; küpenin çıkmaması olayı sıkıntılı evet. geçici olarak mini bi küpeyi yara bandı ile kapatabilirim belki de o da daha çok dikkat çeker. ya aslında küpe takan bi çalışan gördüm ama departman bazında pek de sağlam düşünen kafalar yok.

hepsi evli barklı düzenini kurmuş insanlar. dolayısıyla böyle bi şey yapınca marjinalmiş gibi geliyor insanlara.

onu geç sakalım gür olmamasına rağmen müdürüm hiçbir şey dememesine rağmen departmanda çalışan daha eskiler 'ooo hacı mı oldun' 'ooo sakal da bırakmışsın' diye ulu orta laf çaktıkları için her gün traş oluyorum artık :/

yara bandı kamuflesinden başka çarem yok sanırım :/ hayır şişman biri olsam akapunktur der geçerim de zayıf da biriyim. :/

pomaklar

thy'de calisip kulagi delik olan biriyim. bisey olmuyor.

a340

İki kulağını da deldir. Saniyelik iğne batması gibi, ölmezsin, dayanılır bir his gayet.

Hiçbir şey olmaz, kurumsallar da küpe takar.

Sen takmazsan ben takmazsam yıl 2014 hala küpe sorunu yaşarız değil mi.....

teoridefeminist pratiktegeysa

Bizim şirketin kurumsallığını tragus piercing ile test ettim %100 çalışıyor.. Bir şey olmaz:)

ned flanders

Kurumsallık dert değil, müşteriye çıkıyorsanız laf edebilirler ama. Ayrıca kamufle falan etmeyin, çok daha beter durur. İnsanlar bir şey söylüyor diye kendinizi şekillendirirseniz 1-2 yıla bambaşka ve mutsuz bir insan olursunuz.
Ayrıca artık küpe deliği hiç marjinal bir şey değil, marjinalleştirilirseniz gidin IT departmanıyla takılın :)

whoosie

akupuntur sadece şişmanlara değil ki sigarayı bırakmaya çalışıyorum ya da migrenim için diyebilirsin belki :/

yue

kurumsal firmada olumsuz değil olumlu karşılanır.

[silinmiş]

valla bizim şirketimiz son derece kurumsal ve sıkıcı diye tabir edilen bir sektör (sigorta) olmasına rağmen küpe deliğine laf edilmediği gibi küpeye de çok ses etmiyorlar. eskiden top sakal keçi sakal serbestken şimdi arada 3-5 tane kirli sakal birakan bile goruyorum. ik ve yöneticilerin inisiyatifi biraz. küpe takınca sanki verim düşüyor. ya da sokakta gördüğün adamı toplantı masasında görünce işler mi aksıyor.
özgürlüğünüzü alın :)

mat couthon

küçük aile firması tarzı firmalar daha çok takar böyle şeyleri. kurumsal firmalar böyle şeylere takmaz pek. çalıştığın yerde kimse yok mu küpe takan?

barix
1

mobil görünümden çık