selam gençposseverler;

şimdi şöyle bi durum var;

geçen ay bi benzinlikten benzin alırken kredi kartımdan ödeme yapmak istedim. eleman 2 defa postan çekmeye çalıştı ve işlem başarısız gibi bi fiş verdi. akabinde diğer postan çekti. fakat ben atıyorum normalde 100 lira hizmet alacaksam 300 lira ekstre geldi. yani 2 defa fazla çekmiş o işlemler onaylanmış sanırım.

ben de sadece 100 liralık slip var o kadar. benzinciye gitmem imkansız başka şehirde. ayrıca kart da ek kart. yani pederin ek kartı.

ben de sadece dediğim gibi 100 liralık slip var. kime nasıl başvuracağız lan?

200 lira ayaküstü düdüklendik!!

 

benzin aldığınız yer ile irtibata geçtiniz mi? Genelde böyle durumlarda iade olur. Güvenlik kamerası ve kendi kayıtlarından bellidir zaten kaç paralık benzin alıp kaç para ödediğiniz, adamlar kötü niyetliyse de eğer, gidin savcılığa başvurun.

nerdeyim ben

ara benzinliği. "şu tarih şu saatte peş peşe 3 tane 100 lira çekmişsiniz. 50 kere söyledim size orda. diğer 2sini iade edin" diyiver.

patronla görüş ama, pompacı kardeşlerin yetkisi yetmez o işe.

brkylmz

banka ile gorus, mukerrer cekim oldugunu soyle ilgilenirler.

she was my baby

hesap ekstresine baktım şimdi de 3 tane çekilen 100 tl'den biri iptal edilmiş. diğer ikisi normal geçmiş. yani şu an bi tane 100 lira fazla çekim var. banka itiraz formunu indirdim. yarın fakslayacağım.

slip mevcut onu da ekleyin diye belirtmişler.

doğrudan benzinciyi de arasam mı ki?

pomaklar

dolandırıcılık değil yaptıkları, pos makinasıyla alakalı bir durum. zaten büyük ihtimalle vardiya hesabında fazla çıkmıştır. eğer oraya gidebilirsen yada istasyonu arayabilirsen yardımcı olacaklardır. benzer bir durum yaşadığımdan söylüyorum. adamlar nakit olarak parayı vermişlerdi. aynı zamanda aracın plakasını ve hangi gün yakıt aldığını belirt. otomasyon sisteminde ne kadar yakıt alacağın çıkacaktır. hesap ekstrendeki tutarla otomasyondaki yakıt tutarında fark çıkacaktır. tabi bu durumu ya muhasebe ile konuş yada istasyon sahibiyle. eğer oraya gidemessen telefonla görüş. hesap ekstreni de fakslarsın. ilk durumda bankayı arasan bile benzin aldığın istasyonla görüşmeni söyleyeceklerdir. dediğim gibi yaşadığın dolandırıcılık değil, pos makinasından kaynaklı bir sorun. eğer bu şekilde halledemessen bankayı ara tabiki.

clones

hangi petrol şirketi? dağıtım şirketine başvurabilirsiniz bankadan sonuç alamazsanız.

[silinmiş]

Dostum aynısı BİM'de alışveriş yaparken benim başıma gelmişti. gittim BİM'deki yetkililere söyledim paramı iade ettiler. Sen ilk önce benzinlikle iletişime geç olumsuz bir yanıt alırsan bankayı ararsın.

dalessandro

benzinci shell.

banka formunu indirdim. yarın fakslayacağım aynı zamanda istasyonu da arayacağım.

fakat pos isimleri farklı. x petrol normalde ama ilk çektiği pos x-4 petrol diğeri x petrol 2012 şeklinde.

böyle bi durum olabilir mi ki?

pomaklar

bankadan hallolmazsa shell müşteri hizmetlerini arayın yarın. onlar da çözmez, çözemezse ben hallederim.

[silinmiş]

eyvallah. yarın dediğim gibi bankaya faks çekip istasyonu arayacağım. çözülmezse dönüş yaparım size. sağ olun!!

pomaklar

diğer çekimde farklı pos cihazı kullanmıştır ilkinde çekmedi diye. işyeri her pos cihazında 3-5 karakter farklı olabilir. pompacılar bazen mal olabiliyor. kendimden biliyorum. "10'luk" diyen müşteriyi "doldur" anlayıp deposunu fullemişliğim var. o fişler benzinlikte birikir ve saklanır zaten. pompaya plaka girildiyse (ki girilmesi gerekir) alışverişi yaptığınız gün ve saatin fişlerini kontrol ettirerek yanlış hesabı bağdat'tan döndürebilirsiniz.

9kuyruklukedi

olm kafayı mı yedın once benzınlıgı ara anlat durumu, zaten onlar çözer çözmezse de babana rica ediceksin arıcak bankayı onlar halledicek.

speranza
1

mobil görünümden çık