yarın bir arkadaşımla buluşucam. ilk buluşmamız olacak. o yüzden basit bir yer olsun istemiyorum. oturup kahvemizi için 3-4 saat muhabbet edebileceğimiz bir yer adı tavsiyesi istiyorum. önerdiğiniz yerlerin tam olarak yerlerini tarif ederseniz süper olur.

NOT: starbucks ve kahve dünyası hariç.

teşekkürler.

 

mecidiyeköy kalabalık ve bahsettiğin amaca yönelik en az seçeneği olan yer olabilir. illa mecidiyeköy olacaksa ben astoria kitchenette derim. ama malum fiyatları tuzlu, 3-4 saat oturacaksanız, hesap kabarabilir.

düşündüm de aklıma bir yer gelmiyor. önerdiğim yer de zaten mecidiyeköy değil :)

spatzle

www.gardencafe.com.tr

veys zimmer

Ortaklar caddesinde Mayk var, güzeldir. Ama öğlen yemeği vakti baya kalabalık olur söyleyeyim. Mecidiyeköy ana durakların oradaki Teknosa'nın yanındaki caddeye girip biraz yürüyünce sağda görünür.

merlina

Mayk +1

[silinmiş]

@veys zimmer @merlina yandexten baktım da yerini bulamadım tam olarak nerede neyin yanında. bilmiyormuş gibi gitmeyelim madara olmayalım bulamazsak.

Carlito Brigante

Yok, Mayk'ın yeri çok kolay. Dediğim gibi otobüs durağının orada (Büyükdere cad.) Teknosa var (ayrıca yanında Simit Sarayı, Mado filan). Teknosa'nın yanından içeriye Ortaklar Cad. başlar. O caddede de ilk sokak gelene kadar yürürseniz sağ tarafta köşede bir büfe ve arkasında Mayk'ı görürsünüz.

harita.yandex.com.tr

merlina
1

mobil görünümden çık