selam gençvatsapçılar;

şimdi bi tabletim var data hattım falan var. fakat google store'da falan bakındım whatsapp bulamadım. acaba whatsapp kullanamıyor muyuz tablet üzerinden?

bi buldurun be!

saygılar.

 

kullanılıyor.

play.google.com

golan trevize

telefonlar için tasarlanmıştır, cihazınız için uygun değildir diye uyar veiriyor. indiremiyorum dolayısıyla :)

pomaklar

bildiğim kadarıyla kullanılamıyor.

knight of cydonia

screenshot atabilir misiniz? o uyarıya rağmen tabletimde whatsapp dahil pekçok "telefonlar için tasarlanmıştır" yazılı uygulama çalıştırıyorum. o uyarı, geniş ekranda sıkıntı olur bulanık görünür manasında.

eğer cihazınızla uyumlu değildir diyorsa indiremeyebilirsiniz. bu durumda netten apk dosyası bulup kurmayı denemeniz gerekir.

golan trevize

kullanılıyor. bilgisayara whatsapp'ı indir. apk uzantılı bi dosya inecek. bilgisayarda açmana gerek yok zaten açılmaz büyük ihtimal. irekt tablete at kur.

vodianova

@vodianova'nın dediği gibi indirdim tablete benden tek seferlik sms göndereceği numara istedi. burada vodem(data hattı) numarasını mı vereceğim yoksa şahsi kullandığım hattımın mı?

vodemin numarasını verirsem mesaj vodem hattına gelecek dolayısıyla kodu görmem için hattı çıkarıp telefona takmam lazım falan. nasıl olacak?

pff ne zor işmiş lan bunlar!!!

pomaklar

kurdum tamam her şeyi. fakat kişi ekleyemiyorum :/ adını ve numarasını giriyorum 'kişiler durduruldu' şeklinde bi uyarı alıyorum. vodem hattının rehberi boş ondan mı acaba?

pomaklar

evet kişileri tek tek kendin eklemen lazım.

vodianova
1

mobil görünümden çık