selam genç bonus kafalar;

şimdi ismi lazım değil bi mağazadan oturma grubu aldım. biraz maddi durumlar sıkışık olduğu için de ucuz bi şey almak istedim. nitekim bi oturma grubu aldım 900 tl'ye 10 taksitle. yan tarafında çok hafif bi yırtık vardı onu yaptırma sözüyle aldık.

lakin daha koltuk gelmeden parça gelmedi. işlemi mağaza sahibinin yanında çalışan adamla yaptık. kartı başka mağazadan çektik ve işlemi yaptığımız adam yurtdışına fuara gitmiş 1 hafta yok. ben işlemi yapalı 15 gün oldu ve hala teslimat yok tabi parça gelmediğinden.

mağaza sahibi benim bilgim yok diyor, adam fuarda ne yapacağımı şaşırdım!

işlemi iptal etmek istesem direkt şubeye gidip iptal etmek mümkün müdür? (kart bu arada maksimum-iş bankası)

adam nakit olarak ödeme yapmıyor.

o fiyatta başka ürün yok elinde.

hatta koltukları göndereyim parça gelince alırsın teminatı veriyor ama her durumda (renk tonu farklılığı, kötü işçilik vs.) sıkıntı olabilir diye kabul etmiyorum.

işlem iptali çok mu zordur yoksa hemen yaparlar mı?

slip mevcut, fiş fatura henüz yok sadece sipariş fişi var.

ne yapmalı hacılar?

saygılar.

 

www.isbank.com.tr

elmalili hamdi yazar

bankaya harcama itirazi yap. koltuk parcasi vs gelirse teslim alma.

biraz uzun surer ve bu surede taksitleri odemeye devam.edersin ama.tek çözüm

ceycey e

işlem yaptığınız pos cihazı başka biresnafa mı ait? eğer öyle ise koltuk aldığınız mağaza yetkilisi ile komşu mağazaya gidip buradan ödeme yaptığınızı ama alışverişin iptal olduğunu, pos sahibi esnafın bankasına bunu bildirip işlemin iptal edilmesini söyleyin.

esnaf için basit bir iştir, hatta gün sonu alınmadan aynı gün içinde cihazdan da iptal edielbilir ama sizin ki bu durumda değil.

yokuşa sürerlerse önce bankaya dilekçe yazacağınızı sonra tüketici hakem heyetine gideceğinizi ve en sonunda da pos cihazı sahibi esnafı maliyeye şikayet edeceğinizi söyleyin.

bir ürün satmadan başkasının sattığı ürün için ödeme almasının kanunlara aykırı olduğunu, vergi usul kanununu çiğnediğini ve maliyenin onun anasını ağlatacağını hatırlatın.

yani adama bağırmadan çağırmadan diyin ki, "kardeşim ben işlemi bankadan iptal ettirir eninde sonunda kartıma iade yaptırırım, ama senin maliyeyle başın belaya girer ben söyliyeyim insanlık bende kalsın" diyin.

cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam
1

mobil görünümden çık