selam genç darbeli matkaplar,

şimdi yeni eve taşındık evin duvarlarında tek delik yok. poster yapıştırıp saat asmamız gerek. posteri çift yönlü bant yapıştırsak boyayı kaldırır diye tırsıyoruz. yeni boyanmış ev.

bi de eve çivi çakmak istemiyoruz. matkabımız da yok. dolayısıyla böyle saati duvarda tutabilecek etkili bi madde var mı?

saygılar.

not: bauhaus evimize çok yakın. oralarda görmüş olan falan varsa bi söylesin be.

 

patafix, çift taraflı bant vs denemiştim çok hafif bir ikea çerçeve asmak için, işe yaramadı hiçbiri. Patafix poster için işe yarayabilir ama saati tutmaz diyorum.

whoosie

saat cok agir bir sey degilse cift tarafli bandi satin arkasina birden fazla noktaya uygulayin tutar.

exlibris

saati duvara asmayin? masaya bir seye koyun. poster asmak yerine de baska seyler dusunebilirsiniz belki?

idexo

çift taraflı bant boyayı söker, yarın pili biter vs. saatin ya da atıyorum saat bozulur başka bi saat o şekilde olmaz falan sıkıntı. böyle köpükümsü ama boyaya zarar vermeyecek bi şey arıyorum.

poster olmalı ya. o kadar posterimiz var. rulo halinde duruyor. poster olmaktan başka şu an aklıma bi ihtimal daha geliyor o şekilde ama o işlevi de sıkıntılı :)

pomaklar

Eğer uzun bir süre yaşamayı planlıyorsanız yani öğrenci evi falan değilse çiviyle çekiçle girin derim. Sonradan sıva-boya yaparsınız ya da depozitoyu yakarsınız. Zaten duvara neyi nasıl asarsanız asın bir sene sonra kaldırdığınızda çevresi ile 5 ton renk farkı olduğunu göreceksiniz.

whoosie

konuyla alakasiz ama ikeada soyle bir sticker gordum
www.ikea.com.tr

ustteki bosluga da yuvarlak saati asiyorsun. saat kulesi oluyor evin icinde i.imgur.com

exlibris
1

mobil görünümden çık