öncelikle; (bkz: http://www.eksiduyuru.com/duyuru/663362/ofis-calisma-arkadaslari-yas-sorunsali )

1 aya yakın yeni bi iş yerinde çalışıyorum ve artık ortamda çömezliğin nirvanasını oynuyorum. müdire ve müdür yard. haricinde çalışan 2 bayan 3.no doğum izninde ciddi anlamda tahammülsüzlük sınırlarını zorluyor.

abuk şekilde excel'de bile kendi bulamadığı formülü senin excelin zayıf vs. diye bulamadığımdan dem vuruyor falan.

geçen müdire ile konuştular kendilerinden yük atmak için müdire henüz çok erken deyince bu sefer bu bana yol, su, hastane değil de trip, surat ve memnuniyetsizlik olarak geri döndü. bi şey sorsam tripler, sormasam yanlış yapına yine tripler. bunaldım gençler.

firma oldukça kurumsal olmasa şu saat istifa bile etmiştim ama cidden kurumsallık açısından son derece ileri olduğundan sırf o yüzden sabır diyorum ama hadi alıştık diyelim 10 senede aynı ekiple çalışsam her daim çömez olarak kalıcam onların yanında.

yanlış mıyım?

en yakın işten ayrılma tarihim ise 2014 kpss :)

hakkaten daraldım ya valla. müdirenin hoşgörüsü de olmasa freedoooom diye bağırıcam yemin ediyorum.

of bi tavsiye gençler lütfen :((

 

Tavsiyem yok işyerinde bayanların altında(espri çıkmasın) çalışında genelde böyle olur nadiren kafa dengi üstler denk gelir.
Allah sabır versin diyorum.

basond

iş hayatında kadınlar zordur, gerçek hayatta olduğu gibi.
biraz sabredecen işte.

pause

tripleri görmezden gel, sorman gereken bir şey varsa yine sor hiçbir şey yokmuş gibi. bunaldığını, onların hareketlerinden etkilendiğini belli etme. mesafeni koru, işini ciddiyetle yap, böyle götürürsün. sen işi gereğinden yavaş öğrenmediğin ve düzgün çalıştığın sürece istedikleri gibi konuşsunlar bir şey olmaz. birbirlerini iyi tanıdıkları için daha kolay dırdır ederler, müdire alışkındır.
eğer abartırlarsa ve süreklilik kazanırsa olay mobbinge girer o zaman hakkını aramalısın.

quasiromantic

bence "bana böyle davranmaya hakkınız yok" minvalinde kibarca konuşmalısınız.

nereye bu gidis
1

mobil görünümden çık